Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamawiałem zestaw prysznicowy Grohe Vitalio Joy 260, baterię oraz młynek Franke. Część produktów była na zamówienie, więc czas oczekiwania był dłuższy niż standardowo — ale zostałem o tym poinformowan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dzięki indywidualnej wycenie produktów mogłam zaoszczędzić sporo pieniędzy. Wszystko przyszło bardzo szybko. Nawet proces zwrotu jednego z błędnie zamówionych produktów przeszedł sprawnie. Polecam

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Miła i pomocna obsługa klienta. Możliwość skorzystania z rabatu. Szybka przesyłka, starannie opakowana; produkt dokładnie taki jakiego oczekiwałam, czyli zgodny z opisem. Serdecznie polecam firmę jako... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fatalna obsługa

Zakupiłam syfon do wanny w Łazienkarium po konsultacji ze sprzedawcą, który zapewnił mnie, że produkt będzie pasował. Niestety była to błędna informacja — syfon nie pasuje, co wyszło dopiero podczas montażu.

W efekcie straciłam czas, pieniądze oraz musiałam ponownie szukać odpowiedniej części. Oczekuję rzetelnej wiedzy od obsługi, a nie wprowadzania klienta w błąd.

Nie polecam, jeśli ktoś liczy na fachowe doradztwo

22. april 2026

Dramat! Nie kupuj u nich

Dramat!! Nic tam nie kupujcie. Zamówiłam zły przycisk do wc i nie pozwolili mi wymieć na inny, bo kupiony na firmę, to mi się nie należy zwrot.
Kontakt z reklamacjami tylko mailowy. Mają gdzieś klienta.

21. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Towar dotarł zgodny z opisem. Dostępność nie oznacza dostępności od ręki

Towar dotarł zgodny z opisem i markowy,
Aczkolwiek jedna uwaga:
pomimo statusu na stornie "towar dostępny", po założeniu zamówienia i opłaceniu okazało się, że na pewną część towaru trzeba było czekać 4 tygodnie. "Dostępny" w powszechnym rozumieniu oznacza "od ręki", na czym mi zależało, więc anulowałem tą część zamówienia (a potem czekałem tydzień na zwrot środków).
Na plus, że firma nie robiła problemów z anulowaniem części zamówienia a pozostałe baterie Grohe były oryginalne i zgodne z opisem.

6. marts 2026

Świetna realizacja zamówienia.

Realizacja zamówienia odbyła się zgodnie z ustaleniami. Obsługa sklepu uprzejma i dyspozycyjna. Produkt dotarł świetnie zabezpieczony i bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie i polecam innym klientom.

31. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Odradzam, długie terminy i wymuszanie zaliczek

Odradzam. Zamówiłem towar oznaczony jako "dostępny", z płatnością za pobraniem. Otrzymałem informację że mogą zamówić z terminem za 3 tygodnie, pod warunkiem zapłaty z góry 1/3 ceny. Przeczytałem kilka opinii i musiałbym na głowę upaść, żeby firmie o takiej "renomie" płacić cokolwiek z góry.

26. marts 2026

Brak produktów

Na stronie informacja że produkt dostępny. Po zamówieniu i zapłaceniu. Dzień poźniej dostaje informację że trzeba 4-5 tygodni czekać. Miałem tak dwa razy. Szkoda czasu i nerwów. Teraz musze szukać znowu gdzieś indziej. Minimum jeden dzień stracony.

26. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo sprawny i miły kontakt w sprawie…

Bardzo sprawny i miły kontakt w sprawie szczegółów zamówienia. Na wannę trzeba było poczekać kilka tygodni ale byłem o tym na początku natychmiast poinformowany i przewidywany termin dostawy pokrył się z przedstawionym wcześniej. Przesyłka zabezpieczona dodatkowymi kartonami, żadnych uszkodzeń, można spać spokojnie 😊

25. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szeroki wybór, indywidualne podejście do klienta. Pani Gabriela była pomocna przy wyborze produktów i zadbała o szybką dostawę. Polecam

16. marts 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Opłaciłam zamówienie 21.01.2026, otrzymałam towar 23.01.2026. Zauważyłam, że jeden z kranów zamówiłam nieprawidłowo, więc sporządziłam dokument i zwróciłam go 26.01.2026. Przesyłka została dostarczona do sprzedawcy 28.01.2026.

Po otrzymaniu zwrotu poinformowano mnie, że brakuje jednej części. Wszystko dokładnie sprawdziliśmy, ale nic nie znaleźliśmy. Początkowo część nie była w pudełku, tylko w woreczku. Poinformowano mnie, że zostanę obciążona karą lub mam zwrócić brakującą część. Nie posiadam jej — pudełko nie zostało nawet w pełni rozpakowane, ponieważ od razu było jasne, że zamówienie zostało złożone z błędem.

Następnie przez kilka miesięcy trwała korespondencja, pojawiało się ignorowanie sprawy, aż ostatecznie pieniądze zostały zwrócone 6.03.2026.

Moja rekomendacja: nagrywajcie wideo podczas rozpakowywania przesyłki i róbcie zdjęcia wszystkich elementów, dopóki nie zostaną zamontowane i dopóki kwestia ewentualnego zwrotu nie będzie zamknięta.

6. marts 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.