Se, hvad kunderne siger
Sprawna i bezproblemowa obsługa. Pani Weronika zwróciła mi ponadto uwagę na konieczność zamówienia dodatkowych części o czym nie miałam pojęcia w momencie skłądania zamówienia.
Zakupiłam syfon do wanny w Łazienkarium po konsultacji ze sprzedawcą, który zapewnił mnie, że produkt będzie pasował. Niestety była to błędna informacja — syfon nie pasuje, co wyszło dopiero podcz... Se mere
Towar dotarł zgodny z opisem i markowy, Aczkolwiek jedna uwaga: pomimo statusu na stornie "towar dostępny", po założeniu zamówienia i opłaceniu okazało się, że na pewną część towaru trzeba było c... Se mere
Fantastyczne lusterko do makijażu
Miła i pomocna obsługa klienta. Możliwość skorzystania z rabatu. Szybka przesyłka, starannie opakowana; produkt dokładnie taki jakiego oczekiwałam, czyli zgodny z opisem. Serdecznie polecam firmę jako rzetelną i profesjonalną!!!
Super obsługa
Super obsługa, sprawna wysyłka - towar przyszedł w pełni zgodny z opisem. Polecam.
Sprawna i bezproblemowa obsługa
Zakupy Łazienkarium.pl
Bardzo polecam zakupy na stronie Łazienkarium.pl ponieważ mają bardzo konkurencyjne ceny, szybko odpowiadają na ewentualne zapytania, czas realizacji zamowienia jest rowniez zgodny, a nawet kilka dni szybszy niż zadeklarowany - oczywiście zostałam o przyspieszeniu terminu poinformowana ;). Dodatkowo bardzo doceniam indywidualne podejście do klienta i jego oczekiwań :) Szczerze polecam i choć byłyby moje pierwsze zakupy to z cala pewnością nie ostatnie :)
Zamówienie poszło szybko i sprawnie
Zamówienie poszło szybko i sprawnie, termin oczekiwania podany wcześniej przy składaniu zamówienia, cena lepsza niż u konkurencji, polecam sklep Łazienkarium
Wszystko bylo na jak nawyzszym poziome
Wszystko bylo na jak nawyzszym poziome
Szybka komunikacja oraz realizacja zamowiena przed terminem
Ostrzeżenie przed kupnem w tej firmie
Ostrzegam przed kupnem czegokolwiek w tej firmie. Zachęcony tym że produkt o który mi chodzi jest dostępny i w dobrej cenie zamówiłem go i zapłaciłem za niego. Następnego dnia dostałem wiadomość że niestety nie mają tego produktu ale za trzy cztery tygodnie mogą mieć i czy mogę poczekać. Zgodziłem się. Po trzech tygodniach zobaczyłem na stronie łazienkarium że produkt jest dostępny. Napisałem w tej sprawie do łazienkarium i okazało się że jednak nie jest dostępny i być może będzie w lipcu. Sprawdziłem to w logistyce Grohe bo o produkt tej firmy mi chodzi i okazało się że dany produkt może być dostępny ale dopiero we wrześniu czyli łazienkarium znowu mnie okłamało. Podejrzaną rzeczą również jest to że na Ceneo nie można wystawić recenzji. Produkt który chciałem kupić to Bateria GROHE BauEdge 2375700. Dodatkowo firma nie śpieszyła się ze zwrotem pieniędzy. Omijać szerokim łukiem
wszystko przebiegało pomyślnie
Polecam!
Bardzo szybka komunikacja z account managerem jak i zespołem księgowości w temacie zwrotów, szybka dostawa produktów i szeroki wybór asortymentu. Nie ma się do czego przyczepić, polecam :)
Bardzo dobry sklep internetowy
Dobre ceny, konsultacja, dostawa bez problemów.
szybka bezproblemowa realizacja zakupu…
szybka bezproblemowa realizacja zakupu i wysylki
Zamówienie przebiegło sprawnie i bezproblemowo
Zamówienie przebiegło sprawnie, towar zamawiany za ok 13000 zł , opieka ze strony Pana Pawła jak najbardziej w porządku. Polecam
Umywalka przyszła rozbita
Umywalka przyszła rozbita, był problem ze zwrotem, firma odsyłała do wypenieniq formularzu u kuriera. Zanim przyjechali odebrać reklamowana umywalkę minęło 3 tygodniu. Był problem z kontaktem, na odpowiedź czekałam kilka dni roboczych, z żadnej strony nie było informacji. Już więcej nie będę zamawiać z tej firmy.
Fatalna obsługa
Zakupiłam syfon do wanny w Łazienkarium po konsultacji ze sprzedawcą, który zapewnił mnie, że produkt będzie pasował. Niestety była to błędna informacja — syfon nie pasuje, co wyszło dopiero podczas montażu.
W efekcie straciłam czas, pieniądze oraz musiałam ponownie szukać odpowiedniej części. Oczekuję rzetelnej wiedzy od obsługi, a nie wprowadzania klienta w błąd.
Nie polecam, jeśli ktoś liczy na fachowe doradztwo
Zakup umywalki
Polecam ten salon.Zakup umywalki ,sprawna wysyłka i bardzo dobre zabezpieczenie towaru .
Pozdrawiam serdecznie 😃
Dramat! Nie kupuj u nich
Dramat!! Nic tam nie kupujcie. Zamówiłam zły przycisk do wc i nie pozwolili mi wymieć na inny, bo kupiony na firmę, to mi się nie należy zwrot.
Kontakt z reklamacjami tylko mailowy. Mają gdzieś klienta.
Doskonały kontakt ze sprzedawcą
Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Oczekiwałam na kran dokładnie tyle ile zostało zapowiedziane. Kran przyszedł w doskonałym stanie i świetnie służy.
Towar dotarł zgodny z opisem. Dostępność nie oznacza dostępności od ręki
Towar dotarł zgodny z opisem i markowy,
Aczkolwiek jedna uwaga:
pomimo statusu na stornie "towar dostępny", po założeniu zamówienia i opłaceniu okazało się, że na pewną część towaru trzeba było czekać 4 tygodnie. "Dostępny" w powszechnym rozumieniu oznacza "od ręki", na czym mi zależało, więc anulowałem tą część zamówienia (a potem czekałem tydzień na zwrot środków).
Na plus, że firma nie robiła problemów z anulowaniem części zamówienia a pozostałe baterie Grohe były oryginalne i zgodne z opisem.
Świetna realizacja zamówienia.
Realizacja zamówienia odbyła się zgodnie z ustaleniami. Obsługa sklepu uprzejma i dyspozycyjna. Produkt dotarł świetnie zabezpieczony i bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie i polecam innym klientom.
Wszystko sprawnie
Wszystko sprawnie, dobry kontakt, bezproblemowy zwrot. Polecam!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.