Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dzięki indywidualnej wycenie produktów mogłam zaoszczędzić sporo pieniędzy. Wszystko przyszło bardzo szybko. Nawet proces zwrotu jednego z błędnie zamówionych produktów przeszedł sprawnie. Polecam
Miła i pomocna obsługa klienta. Możliwość skorzystania z rabatu. Szybka przesyłka, starannie opakowana; produkt dokładnie taki jakiego oczekiwałam, czyli zgodny z opisem. Serdecznie polecam firmę jako... Se mere
Bardzo sprawny i miły kontakt w sprawie szczegółów zamówienia. Na wannę trzeba było poczekać kilka tygodni ale byłem o tym na początku natychmiast poinformowany i przewidywany termin dostawy pokrył si... Se mere
Obsługa klienta- Pani Emilia Spólnik
Jestem bardzo zadowolony z jakości usług oraz profesjonalnego podejścia do klienta. Super serwis klienta sprawił, że cały proces przebiegł szybko, sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Pani Emilia Spólnik bardzo kompetentna :-)
Realizacja zamówienia bardzo sprawna
Realizacja zamówienia bardzo sprawna, bardzo pomocna Pani obsługująca, dobrze doradza, dobry i szybki kontakt. Zamówiony towar dobrej jakości. Polecam.
Dobra oferta i miła obsługa
Dobra oferta i miła obsługa. Świetna jakość produktu i szybka dostawa. Polecam!:-)
Wanna jak najbardziej ok.
Wanna jak najbardziej ok.
Spełniła moje oczekiwania.
Jakoś w dobrej cenie.
Niestety sklep mocno mija się z prawda co do dostępności...
Niestety sklep mocno mija się z prawda że coś jest na stanie. Wszystko ściagają z zewnętrznych magazynów, normalne terminy 5-10 dni roboczych - czyli tydzień/dwa - jak jest na magazynie lub 4-8 tygodni jak nie ma.
O braku dostępności na miejscu i terminie dostawy dowiadujesz się dzień po złożeniu zamówienia emailem, gdzie proszą o akceptacje.. Dopiero potem liczą koszty wysyłki, do których musisz dopłacisz..
Całość zamówienia jest realizowana ręcznie emailem i umie trwać kilka dni. W trakcie których, towar który był w magazynie hurtowym nagle znika a ty zostajesz na koniec z informacją że masz czekać 5-6 tygodni.
Szybka i sparwna wysyłka
Szybka i sparwna wysyłka, warto pytać o oindywidualną wycene, zaproponowane ceny są konkurencyjne. Kontakt z doradcami firmy szybki i bez zatrzerzeń, polecam.
Polecam zakupy w sklepie Łazienkarium.pl
Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umilił cały proces zakupowy. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Bardzo chętnie ponownie tu wrócę, szczególnie biorąc pod uwagę obsługę zamówienia i kontakt z Klientem. Pozdrawiam :)
Sprawny kontakt
Sprawny kontakt, konkurencyjne ceny i szybka realizacja zamówień. Polecam
Szybka wycena
Szybka wycena , sprawny kontakt ,ekspresowa wysyłka.Towar zgodny z opisem.
Profesjonalnie i rzetelnie
Szeroka oferta, profesjonalne podejście, dobry kontakt, a dodatkowo bardzo dobre ceny. Szczerze polecamy - 10/10
Na stronie lazienkarium była możliwość…
Na stronie lazienkarium była możliwość zapytania o indywidualną wycenę. Skontaktowała się ze mną Pani Gabriela, który bardzo miło i sprawnie przedstawiła mi ofertę z rabatami. Polecam!
Polecam, świetne ceny i obsługa
Wysłałam zapytanie o dwa produkty (bateria kuchenna i miska wc), bardzo szybko dostałam przygotowaną ofertę ze świetną ceną. Paczka przyszła dobrze zabezpieczona.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Kran dotarl bardzo szybko. Cena nizsza niz w innych miejscach. Szczerze polecam.
Bardzo dobra i kompetentna obsługa .
Bardzo dobra i kompetentna obsługa .
Szybkie odpowiedzi
B dobre ceny
Zamówienie zakończone sukcesem
Zamówienie zakończone sukcesem. Polecam.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.