Banner for Saxo Group

Saxo Group Anmeldelser

8.632

3,7

Fungere rigtig godt. Jeg har dog haft en fejl på min konto, så jeg ikke kunne købe ETF på min ASK, men Saxo support klarede det lynhurtigt. Det tog ikke mere end 5minutter, så var jeg kørende igen. Su... Se mere

Konkurrencedygtige priser. Platformen har mange funktioner, men brugergrænsefladen kunne godt forbedres. Kundeservice er i orden med svar inden for et par dage, når jeg på skrift kontakter Saxo Ban... Se mere

Simon i kundeservice som er et rigtigt menneske(tror jeg) fandt stille og roligt frem til mit problem og løste det på fineste vis, tak for det Simon. Hvorimod chatrobert kom med rigtige mange løsni... Se mere

Useriøs bank. Har nu ventet i over en måned på at få oprettet en investeringskonto. Omkring 1 måned er gået siden jeg indsendte de oplysninger som banken beder om. Ringede for at høre hvad der sker. S... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Investeringsbank

Saxo is an international award-winning investment firm for investors and traders who are serious about making more of their money. Saxo’s clients enjoy broad access to global capital markets across asset classes on our industry-leading platforms. With headquarters in Copenhagen, Saxo has more than 2,300 professionals in financial centres around the world, including London, Singapore, Amsterdam, Zurich, Dubai and Tokyo.

What do we offer?

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTraderGO, our award-winning platform for web or mobile, with access to our full range of trading products and advanced tools SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more SaxoTraderPRO, our most advanced platform, with a wide array of professional-grade trading tools To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, crypto FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.2 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

• Philip Heymans Allé 15, 2900, Hellerup, Danmark

• home.saxo

Middel

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(8.632)

1.346 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

OK support

Ventetiden for første tilbagemelding var ikke optimal. Herefter har vejledning og forklaring været både hurtig, professionel og omhyggelig.

17. oktober 2025

Kære Ole

Mange tak for din pæne anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg er glad for, at mine kollegaer har været med til at besvare dine spørgsmål professionelt og omhyggeligt.

Vi er selvfølgelig kede af, at ventetiden ved første kontakt ikke var optimal, men vi er glade for, at vi har fået givet dig en god service.
Nu er vejret jo desværre blevet lidt gråt og vådt, men vi ønsker dig en rigtig god fredag.

Anders, Kundeservice

Super rådgivning fra Andras.

15. oktober 2025

Kære Lasse,
Mange tak for den flotte anmeldelse af Saxo og den service, Andreas ydede dig.
Jeg er glad for, at Andreas kunne hjælpe dig. Jeg tillader mig at dele din anmeldelse med ham – for at bruge en engelsk vending: "It will make his day."
Vi er virkelig glade for at have en kapacitet som Andreas hos Saxo.
Jeg håber, du får en rigtig god torsdag.
De bedste hilsner

Dansk support = Faglighed og løsning

Efter at have fået fejlsvar fra chatrobot og engelsk kundeservice. forklaret den danske support svar på to spørgsmål på 2 minutter - Herligt

13. oktober 2025

Kære Peter

Mange tak for den flotte anmeldelse, og tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Saxo Banks kundeservice.
Jeg er glad for, at du har fået svar på dine to henvendelser, og vi sætter stor pris på, at vores service bliver omtalt som herlig.

Jeg ønsker dig en rigtig god mandag og håber, du nyder det gode vejr.

De bedste hilsner
Anders, Kundeservice

jeg fik svar på mine spørgsmål

jeg fik svar på mine spørgsmål - og også yderligere oplysninger. Oplevede vældig god kontakt og imødekommenhed

10. oktober 2025

Kære Charlotte,

Tak for at tage dig tid til at lave denne 5-stjernede anmeldelse.
Hvis du har selv de mindste spørgsmål, så kontakt os endelig igen.

Klara, Saxo Bank

Den engelsktalende support var…

Den engelsktalende support var tålmodig, venlig, takker

Kære Anders,
Tusind tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget, og vi er glade for at du har fået den fornødne hjælp af vores kollega.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Simon Lukas Pedersen var super flink og…

Simon Lukas Pedersen var super flink og hjælpsom! Han gjorde det hele nemt og forklarede alt på en rigtig god måde. Jeg er meget tilfreds – tusind tak for hjælpen, og fortsæt det gode arbejde!

Kære Oday,
Tusind tak for en rigtig god anmeldelse. Vi er glade for at du har fået den fornødne hjælp af Simon, og vi skal med det samme dele din ros med ham. Vi værdsætter virkelig når vores kunder giver sig tid til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse med Saxo, og du er naturligvis altid velkommen til at række ud igen, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Guidede mig fint igennem min Saxo…

Guidede mig fint igennem min Saxo traders app på telefonen og løste de problemer jeg havde.

Kære Simon,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Begyndte godt men bliver mere og mere…

Begyndte godt men bliver mere og mere elendigt. Umuligt at komme i kontakt med nogen gennem platformen. Oprettelse af supportsag virker ikke længere i app’en, man er meget begrænset ift. hvilke papirer man kan investere i på en aktiesparekonto (samme begrænsninger gælder ikke for Nordnet), man får uforståelige beskeder med links der ikke virker om fornyelse af amerikanske skatteformularer W8BEN for at undgå dobbeltbeskatning men ingen hjælp om hvad man skal gøre og min hustru der er amerikansk statsborger er kylet ud fordi man ikke gider besværet. Igen var Nordnet vores redning. Er et mulehår fra at opsige alle mine konti i Saxo og blot flytte det hele til Nordnet.

7. oktober 2025

Kære Simon,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre at det har været svært at få kontakt til os på vores platform. Vi er meget interesserede i at høre mere om jeres oplevelse, dels fordi vi gerne vil kunne forbedre processerne hvor der er behov, men også fordi vi naturligvis er interesserede i at kunne hjælpe jer med sagen. Vi sender jer en anmodning om flere oplysninger, og såfremt I svarer tilbage på dem, vil en af vores gode kollegaer kontakte jer og forsøge at hjælpe med formularen.

Kompetent og hjælpsom

7. oktober 2025

Kære Jesper,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på når vores kunder tager sig tid til at skrive om deres oplevelse af vores service. Du er som altid utroligt velkommen til at kontakte os, såfremt behovet skulle opstå igen.
Henrik, Saxo Bank

Værste KYC oplevelse nogensinde!

Værste KYC oplevelse nogensinde. Mere end en måned om ikke at kunne gennemføre deres KYC og i mellemtiden have lukket af for at kunne benytte depotet til aktive investeringer.

Det er uden respekt for deres kunder.

6. oktober 2025

Kære Jakob,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre at du har oplevet problemer med vores KYC-proces. Vi er meget interesserede i at høre mere om din oplevelse, da vi altid gerne vil forsøge at forbedre vores processer, så vores kunder kan handle så frit som muligt. Hvis du kan give lidt flere oplysninger, så vil min kollega Ken kontakte dig.
Henrik, Saxo Bank

Genopbygget tillid til supporten fra Saxo bank

Havde nogle aktier der var registreret på børsen i Oslo, da Flex Lng oplyste at deres aktier ville blive afnoteret på den norske børs og overført til børsen i New York. En oplysning de delte på de sociale medier 3 dage før flytningen med opfordring til at man kontaktede sin bank for at få egne aktier overflyttet (underforstået at så ville mine aktier blive værdiløse).
Jeg kontaktede Saxo samme dag da nyheden var ude, men da de ikke havde kendskab til sagen, så skulle de bruge 5 arbejdsdage til at undersøge sagen.
Med den melding tvivlede jeg på at supporten ville kunne overføre mine aktier fra en børs til en anden børs i tide og ikke mindst da fristen var overskredet med flere dage uden resultat. Heldigvis endte det med at mine aktier kunne overføres uden omkostninger og med en genopbygget tillid til supporten fra Saxo bank.

6. oktober 2025

Kære Erik,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at dit problem blev løst til din tilfredsstillelse. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Mac ville ikke et opgive et kompliceret…

Mac ville ikke et opgive et kompliceret problem uanset hvor lang tid der gik, nok en af de bedste supporter.

3. oktober 2025

Kære George,
Tusind tak for din gode anmeldelse af os og Mak! Vi er glade for at du har fået den fornødne hjælp i hvad der lyder til at have været en vanskelig sag. Vi giver gladeligt rosen videre til Mak, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Besværlig med opsigelsen af aktiespare…

Besværlig med opsigelsen af aktiespare konto, øv

8. september 2025

Kære Benny,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Min kollega Ken har forsøgt at række ud til dig, for at høre om din oplevelse, dels for at se om vi kan komme frem til en løsning der virker for begge parter, men også for at tage din feedback med videre, så vi kan forsøge at forbedre vores processer. Min kollega vil forsøge at række ud til dig igen.
Henrik, Saxo Bank

Medarbejder meget grundig og forstående

Medarbejder meget grundig og forstående. Jeg har store problemer med at navigere på Saxobanks hjemmeside. Medarbejderen var meget pædagogisk og forstående. Uden at jeg følte mig dum. Tak

2. oktober 2025

Kære Dorte,
Tusind tak for din rare anmeldelse! Vi er glad for at vores kollega kunne give dig en grundig gennemgang af vores platform. Vi starter jo alle et sted, og derfor er det rart at du har rakt ud til vores Client Service for assistance, så du kan få mest muligt ud af starten på din handelsoplevelse. Du er altid mere end velkommen til at række ud til os, skulle behovet opstå.
Henrik, Saxo Bank

Sindssygt velinformeret og dejlig…

Sindssygt velinformeret og dejlig samtale. Fik svar på mine spørgsmål og det var godt forklaret

Kære kunde,
Tusind, tusind tak for en god anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse. Vi sigter altid efter at være så professionelle og velinformerede som muligt for at give den bedst mulige service, så vi er glade for at du værdsætter vores service nok til at give en positiv anmeldelse.

Venlig og grundig kundeservice

Venlig og grundig kundeservice. saxo har endnu ikke skuffet med supporten.

Kære Lasse,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse, og at vi endnu engang har levet op til dine forventninger.

god forståelse og kontakt

tålmodighed og viden

Kære Mogens,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har fået hjælp af en af vores mange dygtige kollegaer, og skulle du have brug for det en anden gang, er du naturligvis altid velkommen til at række ud til os igen.
Henrik, Saxo Bank

Det er bare en rigtig god oplevelse

Det er bare en rigtig god oplevelse, jeg fik svar på mine spørgsmål, meget imødekommende, og professionelt

30. september 2025

Kære Erik,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid på at have så højt et niveau af service som muligt, så det er meget værdsat når vores kunder påskønner det med en anmeldelse.
Henrik, Saxo Bank

Fik løst mit problem på en rigtig god…

Fik løst mit problem på en rigtig god måde, derfor meget taknemmelig for oplevelsen

29. september 2025

Kære Allan,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Skulle du have brug for det, er du altid velkommen til at kontakte os igen.
Henrik, Saxo Bank

Vedr tegningsretter for aktieemissionen…

Vedr tegningsretter for aktieemissionen i Ørsted A/S

Manglede lidt forståelse for hvordan jeg skulle indsætte tegningsretterne, kontaktede derfor Saxobank, Client Service som kunne hjælpe mig med at indsætte tegningsretterne korrekt. Fik en rigtig god og professionel hjælp af en medarbejder :-)

29. september 2025

Kære Lone,
Tusind tak for din fremragende anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har fået den hjælp du havde brug for, af vores gode kollega.
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå!