Fungere rigtig godt. Jeg har dog haft en fejl på min konto, så jeg ikke kunne købe ETF på min ASK, men Saxo support klarede det lynhurtigt. Det tog ikke mere end 5minutter, så var jeg kørende igen. Su... Se mere

Konkurrencedygtige priser. Platformen har mange funktioner, men brugergrænsefladen kunne godt forbedres. Kundeservice er i orden med svar inden for et par dage, når jeg på skrift kontakter Saxo Ban... Se mere
Simon i kundeservice som er et rigtigt menneske(tror jeg) fandt stille og roligt frem til mit problem og løste det på fineste vis, tak for det Simon. Hvorimod chatrobert kom med rigtige mange løsni... Se mere
Useriøs bank. Har nu ventet i over en måned på at få oprettet en investeringskonto. Omkring 1 måned er gået siden jeg indsendte de oplysninger som banken beder om. Ringede for at høre hvad der sker. S... Se mere
Saxo is an international award-winning investment firm for investors and traders who are serious about making more of their money. Saxo’s clients enjoy broad access to global capital markets across asset classes on our industry-leading platforms. With headquarters in Copenhagen, Saxo has more than 2,300 professionals in financial centres around the world, including London, Singapore, Amsterdam, Zurich, Dubai and Tokyo.
Philip Heymans Allé 15, 2900, Hellerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fantastisk kundeservice. God og tryg samtale og vejledning

Besvarelse fra Saxo Group
God service da jeg nåede frem til dansktalende medarbejder. Dog lidt omstændigt at blive automatisk omstillet til engelsktalende medarbejder og derefter blive sat bagerst i køen til at tale med dansktalende medarbejder.

Besvarelse fra Saxo Group
Hadi har hjulpet mig med at finde de rigtige oplysninger som jeg skulle bruge i forhold til en transaktion af medarbejder aktier fra Kina. Super venlig og imødekommende, og er rigtig god til at ringe go forklarer.

Besvarelse fra Saxo Group
Kanon god service. Frederik var høflig, tålmodig og imødekommende. Han svarede på alle mine spørgsmål professionelt og uden sure miner. Jeg havde en god oplevelse.
Med venlig hilsen,
James

Besvarelse fra Saxo Group
Trist oplevelse med manglende service og support.
Lukning af position selvom der ingen grund er til dette, solgt call option hvor man ejer aktierne bag.
Brud på tillid af denne art er ikke godt og slet ikke når det virker til i ikke har nok mandskab til kundeservice

Besvarelse fra Saxo Group
Er i helt sikre på at i ønsker min anmeldelse?
Ok, jamen den må i da gerne få.
Lad os starte med det tekniske: Jeres dokumentation er mangelfuld. Når man forsøger at finde løsninger på problemer via jeres help center, støder man på forældede informationer og døde links. Når man så endelig forsøger sig frem og finder en mulig løsning selv, ender det blot med en teknisk fejl og beskeden “Prøv igen senere”. Det har jeg nu gjort i over en uge – uden held.
Derudover har jeg oplevet at lægge ordrer ind på køb af en aktie, der så bare bliver ved med at være en ordre i lang tid. Så sletter jeg den og laver en ny og så går den igennem med det samme andre gange, kan der gå flere timer..... det er mildest talt forvirrende og ukorrekt, da jeg jo køber aktien på det specifikke tidspunkt til en ønsket kurs.
Herefter er man tvunget over i jeres chat, hvor jeres chatbot er ubrugelig. Den hopper ind og ud af samtalen, overtager midt i en samtale med en medarbejder, og sender én videre til en ny person, som man så skal forklare hele problemet for igen. En anden gang blev jeg bare forbundet til en medarbejder, som straks afsluttede samtalen – og så måtte jeg starte forfra.
Da jeg til sidst ringede ind, blev jeg mødt af en underlig blanding af dansk og engelsk i telefonkøen. Jeg valgte en engelsktalende medarbejder, som straks spurgte, om jeg ikke hellere ville tale med en dansktalende – ja, det ville han faktisk helst selv – hvorefter jeg blev sendt videre igen. Det hele var mildest talt forvirrende.
Medarbejderen, jeg så endelig fik fat i, lovede at løse problemet. Det skete ikke. Dagen efter ringede jeg igen – og oplevede samme forvirring og manglende fremdrift. Jeg fik fat i en ny medarbejder, der undersøgte, om sagen overhovedet var blevet håndteret – det var den ikke. Hun ville undersøge, om kollegaen fra dagen før stadig var på arbejde – det var han ikke (hvilket for mig er irrelevant; jeg er interesseret i, at problemet bliver løst – ikke af hvem). Hun oprettede så en sag og bekræftede det på mail.
Min generelle oplevelse er, at ingen tager ansvar for problemerne eller føler ejerskab for at finde en løsning. Medarbejderne virkede uengagerede, nogle nærmest apatiske – og det føles som en del af kulturen.
Her på dag 3 er der stadig ikke fundet en løsning, og jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op. Det gør mig ærligt talt utryg at skulle overlade mine penge til jer.

Besvarelse fra Saxo Group
Lang ventetid på at komme igennem 16 min, men det kunne ha været værre 😏.
Det der opvejer ventetiden, var en venlig, tålmodig og hjælpsom rådgiver 💪😊

Besvarelse fra Saxo Group
God supportmedarbejder som hurtigt fik løst mit problem samt meget hjælpsom med spørgsmål om en corporate action

Besvarelse fra Saxo Group
min konto er blevet spærret fordi de er langsomme til at behandle mine oplysninger. nu kan jeg ikke købe aktier. Jeg har svaret på deres forespørgelser med det samme de har sendt dem, og så fordi det tager dem 5 bankdage at komme med en opfølgning er min konto blevet begrænset

Besvarelse fra Saxo Group
Jeg har haft en dybt skuffende og uforståelig oplevelse med Saxo Bank.
Efter at have overført penge til min konto og investeret i aktier via deres platform, blev min konto pludselig lukket uden nogen forudgående advarsel eller forklaring.
Ikke nok med det – Saxo Bank solgte mine aktier uden min godkendelse og uden at informere mig på forhånd. Jeg har ikke fået nogen saglig begrundelse, og trods flere henvendelser har jeg stadig ikke modtaget et klart svar eller dokumentation for deres handlinger.
Det er helt uacceptabelt, at en bank med licens i Danmark kan behandle kunders midler og investeringer på denne måde.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre mod at stole på Saxo Bank med deres investeringer. Hvis du vælger dem som platform, risikerer du at miste kontrollen over dine egne penge og værdipapirer uden varsel.
Jeg arbejder nu på at få sagen behandlet via relevante myndigheder og klageinstanser, herunder Finanstilsynet og Pengeinstitutankenævnet.

Besvarelse fra Saxo Group
Havde lidt problemer med deres chatbot der stoppede med at virke, men der gik kun et par minutter og så havde de faktisk ringet til mig, uden jeg behøvede at spørge om det/finde nummer, hvilket også gjorde det meget nemmere at få svar på mine spørgsmål.

Besvarelse fra Saxo Group
Super hjælp blev i telefonen indtil det var ordnet

Meget positiv oplevelse
God information og god tid til at få løst problemerne!

Besvarelse fra Saxo Group
Super god service og dejligt at man nu får en dansk talende i røret til at besvare spørgsmål.

Besvarelse fra Saxo Group
Super god support, altid tid og altid venlig.

Besvarelse fra Saxo Group
Andreas gjorde det fantastisk:-)