Konkurrencedygtige priser. Platformen har mange funktioner, men brugergrænsefladen kunne godt forbedres. Kundeservice er i orden med svar inden for et par dage, når jeg på skrift kontakter Saxo Ban... Se mere

Simon i kundeservice som er et rigtigt menneske(tror jeg) fandt stille og roligt frem til mit problem og løste det på fineste vis, tak for det Simon. Hvorimod chatrobert kom med rigtige mange løsni... Se mere
Har ændret anmeldelsen fra 1 til 5 stjerner. Den nordiske ansvarlige kontaktede mig - konto er nu nemt og enkelt blevet oprettet. Oprettede konto d. 4.7. D. 7.7 kontakter jeg banken, da jeg... Se mere
Saxo is an international award-winning investment firm for investors and traders who are serious about making more of their money. Saxo’s clients enjoy broad access to global capital markets across asset classes on our industry-leading platforms. With headquarters in Copenhagen, Saxo has more than 2,300 professionals in financial centres around the world, including London, Singapore, Amsterdam, Zurich, Dubai and Tokyo.
Philip Heymans Allé 15, 2900, Hellerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg kan ikke få min aktiesparekonto frem, når jeg vil købe EFT fonde. Svært at arbejde med !

Besvarelse fra Saxo Group
Åbnede en investeringskonto for 6 dage siden. Har siden modtaget flere henvendelser dagligt i form af 1 opkald, daglige mails og sms'er om den er klar til at sætte penge ind på. Ville undersøge her i weekenden om jeg skulle skifte til dem, men vælger at lukke den i stedet. Føler mig som en ko der bare skal malkes.

Besvarelse fra Saxo Group
Jeg har en Storebrand fond, som Saxo aktivt har tilføjet deres månedsopsparings-produkt(noteret på Nasdaq Copenhagen), som Saxo på bagkant oplyser de ikke ønsker at indberette udbytte fra korrekt efter ligningsloven, fordi de kalder det en “udenlandsk hændelse”. Virkelig mærkeligt at overlade til kunderne at håndtere et produkt der netop slår sig op på at være “set and forget” og let at gå til.
Derudover er det modsat hos Nordnet ikke tilladt at flytte papirer ud af månedsopsparingen, det burde simpelthen være så anti-konkurrence og dårlig finansiel skik at det ikke burde være tilladt i Danmark.
I er håbløst bagud på pensions og ungdomsprodukter og er stadig afhængig af indisk kundeservice i nogen tilfælde. Jeg går tilbage til Nordnet

Besvarelse fra Saxo Group
Tager lidt tid at oprette. Men god service, hvor personale gør alt hvad de kan får at få det til at gå hurtigt.

Besvarelse fra Saxo Group
Jeg blev guidet og vejledt hele vejen igennem på en behagelig,konstruktiiv og venlig facon

En rigtig god oplevelse.
Hjælpsom medarbejder (modsat tidligere medarbejder, der ej heller sendte links til bedømmelse:-)

Besvarelse fra Saxo Group
Useriøs bank. Har nu ventet i over en måned på at få oprettet en investeringskonto. Omkring 1 måned er gået siden jeg indsendte de oplysninger som banken beder om. Ringede for at høre hvad der sker. Saxo Bank bekræftede at have modtaget alle oplysninger og ville ringe tilbage. Det er nu 2 bankdage siden og jeg har intet hørt. Virkelig dårlig service - må søge et andet sted hen.

Besvarelse fra Saxo Group
Efter mange års brug af Saxo investor med mange år bosat i udlandet indser man hvor ubrugelig Saxo bank er når man gang på gang indsender de ønskede info og igen og igen bliver bedt om at sende de samme oplysninger- efterfølgende er flyttet tilbage til DK og ved at lukke min konto
Nu får man ikke noget svar og hjælp til at flytte sine 52000 usd tilbage til sin konto - må desværre få advokat hjælp nu - omkostninger må da være på deres regning

Besvarelse fra Saxo Group
Jeg skulle blot have lukket min konto & ville være sikker på jeg fik gjort det korrekt.
Nicolai, som jeg fik i røret, var venlig & behagelig at snakke med.

Besvarelse fra Saxo Group
Efter ikke at have kunnet finde svar på mit problem via FAQ eller chatboxen, ringede jeg til supporten. Jeg ved ikke, om det altid er sådan, men jeg blev overrasket over, hvor hurtigt, jeg kom igennem. Efter et sikkerhedstjek af min identitet, blev mit problem løst med det samme.
Meget professionel og venlig support. 🤙

Besvarelse fra Saxo Group
Fyldestgørende information og hjælp af Nazarii