Ford-dealer Hedin Automotive Anmeldelser

3.372
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de kla... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mij... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ford-forhandler
  2. Autoværksted
  3. Bilforhandler
  4. Privatchauffør

Om Ford-dealer Hedin Automotive

Skrevet af virksomheden

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.372)

1.069 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen

Beste Marcel,

Fijn om te horen dat je netjes en snel bent geholpen. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw van t Eind,

Fijn om te horen dat alles prima was. Dank voor de review.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig…

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

Beste meneer/mevrouw Ooyendijk,

Dank voor de review. Ik heb de review naar de vestiging doorgestuurd en wij gaan dit intern bespreken.

prima service

gewoon goed onderhoud gedaan en fijn personeel.

23. juli 2026

Beste René,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Beste meneer Ruiter,

Fijn om te horen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen bij de terugroep actie. Dank voor de review.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wat de garage betreft altijd goede…

Wat de garage betreft altijd goede ervaring.
Alleen....nu te woord te worden gestaan door een computerstem ( zeer irritant) .. is minder.
Omdat je na de bevestiging van je afspraak geen vraag meer kan stellen over bijvoorbeeld de te maken kosten en service kwam het bedrag €200.00 meer uit dan gepland.
Bij navraag was hier niets meer aan te doen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

IK werd goed geholpen ook zonder…

IK werd goed geholpen ook zonder afspraak. Helaas was dit de derde keer dat ik dezelfde storing kreeg.

Beste meneer/mevrouw Verweij,

Fijn om te horen dat je zonder afspraak goed werd geholpen. Dank voor de review.

correcte ontvangst aan balie

correcte ontvangst aan balie
goed personeel en klantgericht

4. august 2026

Beste meneer/mevrouw Fritzsche,

Wat fijn dat je goed bent ontvangen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kom al een tijdje bij deze garage en…

Kom al een tijdje bij deze garage en altijd met tevredenheid geholpen.

Beste,

Fijn om te horen dat je altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke vakantie na prima service!

Eind april grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. ABS-sensor li.-voor was defect vlak voor geplande vakantie. Op korte termijn toch afspraak kunnen regelen om dit te verhelpen. Nu net weer terug na ca. 2500 km's zonder problemen.

Beste Hans,

Fijn om te horen dat het probleem vlak voor de vakantie is verholpen. Dank voor de review.

Olielekkage versnellingsbak

In de middag bij Ford Hedin gemeld met olielekkage (geen afspraak).
Direct daarna is de auto gecontroleerd en gerepareerd. Prima werk van Hedin.

Beste meneer/mevrouw Rotteveel,

Fijn om te horen dat je zonder afspraak zo goed bent geholpen en dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen en mee gedacht en…

Super geholpen en mee gedacht en gepland in oplossingen door dit team.

Beste meneer/mevrouw Albers,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Dank voor de review.

Ze zijn erg hulpvaardig

Ze zijn erg hulpvaardig. En heel vriendelijk.
Wel een beetje slordig. Hebben er een kapotte Bougie in gedaan. Auto wilde niet weg rijden. Wel alsnog een nieuwe ingezet gelukkig.

Beste meneer/mevrouw van Opstal,

Dank voor de review. Er is geen kapotte bougie in gegaan alleen gebeurt het weleens dat deze met het erin draaien inwendig kapotgaat, dit is niet te voorkomen en ook niet gelijk te constateren.
Onze excuses voor het ongemak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

in verband met afsluiting brug n3 …

in verband met afsluiting brug n3 stond er keurig een auto voor ons klaar ook om dat zij de auto langer nodig hadden in de garage normaal kunnen we altijd wachten daar wij niet uit dordrecht komen de mensen helpen je altijd met veel aandacht staan 200 procent klaar voor het werk

21. juli 2026

Beste meneer/mevrouw van Ooijen,

Fijn om te horen dat er keurig een auto voor jullie klaar stond en dat jullie goed zijn geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nieuwe Kuga gekocht en airco werkte…

Nieuwe Kuga gekocht en airco werkte niet goed.
Is opgelost omdat de vloeistof maar voor de helft gevuld was.. geen lekkage geconstateerd.
Vreemd dat vanaf de fabriek en oplevering van Hedin Hoofddorp dit niet is opgemerkt.

Beste Marcel,

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost en dat de airco het weer goed doet. Dank voor de review.

Top service

Beste Erik,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Uitstekend

Uitstekend

Beste Glenn,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Daar doen wij het voor. Dank voor de review.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik was tevreden over het bezoek

Ik was tevreden over het bezoek. Het was een korte vakantiebeurt en ik kon er op wachten. Het geeft mij een gerust gevoel. Een kleine tip: ik merkte dat er wat veranderd was in de berichtgeving op het Dashboard. Misschien een idee om kort aangegeven wat er is gebeurd en aangepast tijdens deze beurt.

Maarten van der Schoot

Beste Maarten,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bezoek bij ons. Dank voor de feedback, wij gaan dit intern bespreken.