Prima bedrijf, prettige medewerkers. Goed geholpen, met name met problemen met koppeling Android Auto. Betreffende medewerker heeft dit met veel verstand van zaken opgelost. Iemand waar je zuinig op... Se mere
Virksomheden har svaret
Op de afgesproken tijd werd de auto gecheckt en in de tussentijd konden wij genieten van een kopje thee. Een korte tijd later konden wij met een zeker gevoel weer in ons voertuig stappen en huiswaart... Se mere
Virksomheden har svaret
Via de app Mijn-Mitsubishi een afspraak ingepland. Die bleek ergens in het systeem te 'hangen'. Gelukkig heeft de dealer me desondanks een tevergeefse rit bespaard en me geholpen. Dat vind ik klasse.
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ontvangst en afwerken perfect intriuur ook schoon

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk personeel en goede service.
Auto heeft weer een pico bello beurt gehad.

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Vlot en heel vriendelijk geholpen. Duidelijke afspraken

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
1euro voor ruitenwisser vloeistof terwijl het niet bijgevuld is, of is dit allen voor het kijken?
Accurate afhandeling. Tussentijds telefonisch overlegd over extra's. Kosten nogmaals voorgerekend, waarna akkoord gegeven kon worden.
Bij afhalen auto nogmaals uitleg van monteur over enkele zaken. Kortom een prettige ervaring.

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Ze nemen de tijd en gaan samen met je zitten. In eerste instantie had ik niet meegekregen dat de inruilwaarde een minimale waarde was, later op de dag kreeg ik netjes uitleg hoe het kon dat mijn auto ineens meer waard was. Dat is uiteraard fijn nieuws en ook met de auto die ik op het oog had hebben we een goede deal kunnen sluiten.

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Bij het ophalen van de auto alles rustig en netjes uitgelegd
Toen ik de auto kwam bekijken ook tijd genomen om de auto klaar te zetten voor de proefrit en alles rustig uit te leggen hoe de auto werkt

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Alles was heel goed geregeld en wij zijn zeer tevreden over de garage alles is altijd uitstekend en personeel is ook zeer goed petje af voor ze !!

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Zoals gewoonlijk uitstekende services naast persoonlijke klantgerichte aandacht.

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Omdat ik netjes ben geholpen, nog is geen opdringerigheid en een goede prijs voor mn eigen auto

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Super vriendelijk ontvangst en zeer vlot geholpen

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
contact gezocht omdat ik mijn accu wilde laten kalibreren. vooraf gevraagd wat de kosten zijn daarvoor. 125 euro vertelde een meneer mij aan de telefoon. auto gebracht op afgesproken datum. ik kon de auto de volgende dag ophalen, kreeg ik een rekening van 150 euro voorgeschoteld. er kwamen nog allerlei toelagen overheen volgens meneer achter de balie. ik heb meneer verteld dat mij iets anders is gezegt en meneer reageerde daar een beetje raar op. zei tegen mij dat dit altijd zo gaat en dat het nooit een probleem is en nu opeens wel. alsof het aan mij ligt...
hij draaide een ander bonnetje uit en ik kon het afgesproken bedrag betalen. meneer achter de balie was geirriteerd.
ik vond dit een nare eerste ervaring met stern en ik kom hier ook niet meer terug...
Ik heb een afspraak gemaakt voor een beurt en bandenwissel. Bij aankomst werd mij een bedrag doorgegeven wat ik redelijk hoog vond. Bij nadere afstemming bleken enkele werkzaamheden bij de vorige beurt al gedaan te zijn, die nu toch niet hoefde te worden gedaan, waardoor de kosten ruim € 130 lager werden. Dat voelt niet goed.
Ook vind ik het maken van een afspraak via een centrale nog steeds afstandelijk. Ik heb ook geen email ter bevestiging gekregen.
Snel en heel correct geholpen.
En alles volgens een eerdere afspraak verholpen.

Besvarelse fra Mitsubishi-dealer Hedin Automotive
Met stevig en eerlijk te onderhandelen, kun je elkaar in een compromie toch nog vinden.