Blev totalt överraskad av re:member telefon kundtjänst. Dom svarade inom 30 sekunder och löste direkt mitt problem. Grattis till en utmärkt telefon kundsupport. (Däremot så har jag skickat samma probl... Se mere
Virksomheden har svaret
Flexibelt och enkelt. Många valmöjligheter att betala/ överföra pengar s.s. swish, banköverföring mm. Att jag inte ger 5 stjärnor beror på bemötandet när jag avslutat MC. Hade betalt in för mycket... Se mere
Virksomheden har svaret
Whenever I need to call the Re:member customer service staff, I always get help in a positive and patient way, they always explain to me with detailed information and make sure I get the help I need,... Se mere
Virksomheden har svaret
Very good customer service. I feel valued as a customers and most of all i feel like im seen like a person and not a number. KLARNA is loosing my buisness from now on!
Virksomheden har svaret
EnterCard erbjuder kreditkort och privatlån via bolagets eget varumärke re: member och tillsammans med våra partners.
Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm, Sverige
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Den sämsta tjänsteleverantören någonsin. De tog en UC som påverkade min kreditnivå och vägrade utfärda ett 10k kreditkort trots att jag har fastanställning och inga anmärkningar eller andra skulder.
Där det gör ont är att när jag ber om lite förklaring får jag svaret att de inte kan dela mer information med sig!

Besvarelse fra Entercard Group
Recieve first bill 17/6. Says last day for pay is 7/6 and that they added an extra late fee even though it is absolutely the first letter I recieve.
Calls them, try to explain and they just say they understand but still doesn't want to take action. She also says the bill is always due to 7th of each month from previous month? Why the short timespan?
Time to cancel. Who the hell deals with only paper these days anyway.
Guess they try to scam people out of late fees.
Avoid.

Besvarelse fra Entercard Group
Jag fick av Swedbanken plötsligt kort Swedbank busuness som är en del av Entercard Group men jag kan inte betala något med detta kort.

Besvarelse fra Entercard Group
Skurkar, fick meddelande om att mitt kreditkort på Swedbank skulle upphöra att gälla om jag inte använde det, har aldrig använt det tidigare. Tog ut 200 kr bara för att behålla det som extra kort. Skulle därefter bara föra över pengarna i mobilbanken. Vilket inte gick att göra, ringde entercard och frågade varför det inte gick, nä de skickar en faktura sa de , sa omedelbart upp skiten. Fick betala 74 kr i ränta på ett uttag på 200 kr, dvs 274 kr, och nu har dom dragit beloppet 2 gånger. Som sagt skurkar, finner inte ord till att beskriva detta bedrägeri. till företag

Besvarelse fra Entercard Group
Low quality company. Impossible to contact. No answers for HOURS. How they can partner with SwedBank shows the level of corruption in the world.

Besvarelse fra Entercard Group
Jag har gjort mitt livets största misstag när jag tecknade Entercard som är kopplad med IF Metal.
Mitt problem är att jag gjorde fel transaktion till ett konto felaktigt för två månader senare .Nu varken EnterCard eller andra banken ör villig att lösa problemt, nu jag är skuldsatt medan nån annan går runt med mina pengar. Tack Entercard för ert usel Service jag hatar er verkligen.
** Teckna inte EnterCard** du lämnar i sticket när blir det nåt problem.

Frusterande dålig kundservice, entercard
känns som om de medvetet gör fel
så att entercard kan debitera mer
säger en sak men gör något helt annat
så kunder skall sluta att försöka få upprättelse
som så många andra instanser skyller man på
datan, dålig ursäkt
är uppenbarligen inte ensam om krångel med entercard

Besvarelse fra Entercard Group
Helt sjukt dom ringer och lämnar röstbrevlåda säkert 4 gånger per dag.

Besvarelse fra Entercard Group
Ringer kundservice om att detta kortet används ej och vill därför inte betala årsavgiften , inga problem jag ser här att det inte har använts på flera år du kan slänga fakturan säger den väldigt trevliga tjejen på kundservice.
1 månad senare kommer ett kravbrev med ränta och en kravavgift på 100 kr.
Ni är helt i klass med Lån & Spar Bank (inget bra betyg)

Besvarelse fra Entercard Group
EnterCard genom Sparbanken Rekarne.
Du sköter ditt kort genom Sparbanken Rekarne. Men blir det problem hänvisas du till EnterCardGroup. Väl på deras hemsida så finns det ingen "mina sidor" för Sparbanken Rekarnes Entercard. Inget "betalo stöd" för detta relik-kort. "du kan använda blankett" vid pengaöverföring. Ni driver med mig. Dessutom dras räntan 9 dagar in i den nya månaden och inte vid insättningstillfället. Droppen är i alla fall insättningsdatum 240129 snart 31 och ingen inbetalning ses på detta sura kundovänliga gamla skräpkort.

Besvarelse fra Entercard Group
Övertrasseringdavgift åker man på om man nyttjar hela sin kredit.
Skärpning, anledningen att krediten blev övertrasserat är på grund av räntorna och avgift som Entercard tar ut. Har man kredit på tex 10000 kronor så ska man kunna nyttja hela summan utan att få övertrasseringdavgift. Andra bolag tillämpar ej detta, ni borde följa deras exempel.
Att sedan riskera att få misskött kredit i uc på grund av detta är verkligen fult gjort.
Ni borde gå ut med information att man som kund inte kan nyttja hela sin kredit för då hamnar man hos UC.
Nä skärpning tack.

Besvarelse fra Entercard Group
Appen fungerar ofta inte alls i flera dagar utan någon förklaring, saldot blir nollat och inga
transaktioner visas. Regionala säkerhetsspärrar saknas och företaget har okunniga medarbetare som inte förstår problemen.

Besvarelse fra Entercard Group
Vaför går det 2023 fortfarande inte att öppna / stänga kortet för köp och det via appen? Det är så urbota dumt att man nästan svimmar.
Var är säkerhetstänket?
Jag vill inte bara ha en spärrtjänst för tappat kort, utan se till att man inte hamnar i den situationen alls när man t.ex reser utomlands. Mao föregripa möjligheten att nån använder kortet. Detta besparar mig som kund och ER massa problem,
Jag fattar inte att ni är så trögtänkta! Ett helt obegripligt svar som visar på stora brster i kompetens i er organisation!

Besvarelse fra Entercard Group
Efter mitt allra första köp med entercard kom så småningom en betalningspåminnelse. Beloppet att betala var 109kr. Betalade givetvis omgående, trots att jag inte fått nån faktura innan.
Sen 2 månader senare kom en ny betalningspåminnelse, nu var summan uppe i 202 kr.
Då ringde jag upp entercard och frågade vad det handlade om?
Ok, HUR mycket ska jag betala för att bli av med er?
262,69 kr.
Ok, betalade struntsumman och avslutade kontot hos entercard.
Enligt mig är det ett oseriöst bolag, som jag starkt avråder från.
P.S När man ringer till Entercard kundtjänst, står det Förmodligen skräp i mobilen.

Besvarelse fra Entercard Group
Entercard skickar krav angående dödsboets skuld men vägrar skicka kontoutdrag med hänvisning till banksekretess. Och hotar med inkasso !!!
Hur kan vi betala utan att vi vet vad vi ska betala för?

Besvarelse fra Entercard Group
Mycket dåligt foretag,17.5% ränta. Dom höjer varje månad ranta.
REKOMENDERAR INTE

Besvarelse fra Entercard Group
Ett företag som tar kreditupplysningar om folk som aldrig varit i kontakt med detta bolag. Min pensionerad mor blev checkad av de o hon har aldrig hört talas om bolaget. Vidrigt

Besvarelse fra Entercard Group
Skräpföretag de kan ge dig 100:- i avgift om det är en tia för lite på kontot när de drar sina saftiga räntor.
Mycket mycket sämre än andra kortutgivare jag också är kund hos!!

Besvarelse fra Entercard Group
Extremely bad at communicating. They sent me a message via "my pages" at a site I never ever visit.
Minutes later, they took 2000 dollars. There was a reason for why, but I needed to get that explanation. Since I didn't know who took the money or why, I was worried when I saw that 2000 dollars was missing.
Took me several days of worry to get an explanation.
Last time they needed to get in contact, just a few weeks ago, they sent me an SMS so why didn't Entercard text me this time? I would also have been fine if they called or sent me an e-mail.

Besvarelse fra Entercard Group
Jag har oxå betalat in för mycket men de verkar inte förstå en summa på 99 kr o en på 44.50 summan blir 143,50 de kan stå en summa på flera hundra o en på 1440 k. Ja men det är dragit på ditt konto. Men hör nu här säger jag jag har bara två kostnader på totalt 143,50! Konstiga förklaringar samt att jag ska få fakturor på det jag har betalat men icke sa nicke, Har bett om kontoutdrag inte det ens. Ett jäkla fulspel men nu har jag sagt upp kontakten. Gäller hela 2022 ingen ersättning alls.

Besvarelse fra Entercard Group
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.