God service høflige medarbejdere så jeg har kun godt at sige, og kan ikke fremhæve noget fremfor noget andet, så som kunde hos entercard har jeg svært ved at få mine arme ned igen, endelig et godt og... Se mere
Super fin service i forbindelse med reklamation over transaktion og problemet blev løst med det samme - top service
Ggod og hurtig betjening, venlig og imødekommende samtale, hjælp til mit problem
Jeg er meget tilfreds med min opkald medarbejder var meget kompetent og venlig, hjalp mig hurtigt og godt, alt som jeg kunne forventet, tak
entercard er en af Skandinaviens førende kreditvirksomheder. Vi tilbyder kreditkort gennem virksomhedens eget brand, re:member, og i samarbejde med vores partnere. Vores mål er at gøre vores kunders hverdag lettere ved at tilbyde dem smarte betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måde. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige, og har over 450 engagerede medarbejdere, som betjener virksomhedens 2 millioner kunder. Vores kultur Vi tror på samarbejde og styrken i mangfoldigheden. Blandt vores medarbejdere har vi mere end 40 forskellige nationaliteter, som bidrager med ny viden og kulturelle erfaringer. Vores kultur er stærkt præget af vores kerneværdier – Passionate, Innovative and Genuine – som gennemsyrer alt, hvad vi gør, måden vi arbejder på og møder vores kunder på. Vi tror på, at mangfoldighed og analytiske og engagerede medarbejdere bidrager til lønsomhed og vækst i virksomheden.
Arne Jacobsens Allé 13, 3. L2, 2300, København S, Danmark
Altid god og venlig hjælp og vejledning.
Fantastiske service meget professionelt

Besvarelse fra entercard Danmark
Den sidste henvendelse i dag 20.4.2026 var det god service. Sådan har det ikke altid været

Besvarelse fra entercard Danmark
Har altid fået en super god behandling i kundeservice, ☺️

Besvarelse fra entercard Danmark
Man får alt til god behandling og de er rigttig søde til at hjælpe med det man nu spør om , det kan jeg kun anbefale at andre også kan . Rigtig god dag venlig hilsen Zita Hansen 😀

Besvarelse fra entercard Danmark
Altid god og imødekommende service

Besvarelse fra entercard Danmark
Høj klasse = Oplysende, lyttende og problemløsende oplevelse & jeg har allerede modtaget nyt MC 😊

Besvarelse fra entercard Danmark
Får altid god og venlig service.