Super fin service i forbindelse med reklamation over transaktion og problemet blev løst med det samme - top service
Ggod og hurtig betjening, venlig og imødekommende samtale, hjælp til mit problem
Jeg er meget tilfreds med min opkald medarbejder var meget kompetent og venlig, hjalp mig hurtigt og godt, alt som jeg kunne forventet, tak
entercard er en af Skandinaviens førende kreditvirksomheder. Vi tilbyder kreditkort gennem virksomhedens eget brand, re:member, og i samarbejde med vores partnere. Vores mål er at gøre vores kunders hverdag lettere ved at tilbyde dem smarte betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måde. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige, og har over 450 engagerede medarbejdere, som betjener virksomhedens 2 millioner kunder. Vores kultur Vi tror på samarbejde og styrken i mangfoldigheden. Blandt vores medarbejdere har vi mere end 40 forskellige nationaliteter, som bidrager med ny viden og kulturelle erfaringer. Vores kultur er stærkt præget af vores kerneværdier – Passionate, Innovative and Genuine – som gennemsyrer alt, hvad vi gør, måden vi arbejder på og møder vores kunder på. Vi tror på, at mangfoldighed og analytiske og engagerede medarbejdere bidrager til lønsomhed og vækst i virksomheden.
Arne Jacobsens Allé 13, 3. L2, 2300, København S, Danmark

Besvarelse fra entercard Danmark
Rigtig hurtig svartid. Yderst venlig og imødekommende medarbejder

Besvarelse fra entercard Danmark
Fik en utrolig god og informativ betjening

De lover en masse .
Men glemmer at informere om deres renter

Besvarelse fra entercard Danmark
Jeg fik i sidste uge en sms fra Entercard med en melding om, at Entercard mistænkte forsøg på svindel på mit PlusGuldkort. Jeg blev bedt om at kontakte Entercard snarest på et anført telefonnummer.
Det var en lørdag, men jeg forsøgte at ringe og var da også heldig at komme igennem - blot på et andet tlf.nr. end det, der var anført i sms’en, for der kunne jeg ikke fange nogen. Man skulle jo tro, at når det handler om mistanke mht. svindel på et kreditkort, at så ville man hurtigt kunne komme i kontakt via det nummer, man fik opgivet.
Men jeg kom som sagt igennem på et andet nummer - og til en anden afdeling, formoder jeg, og var så heldig at få en svensk dame i røret. Jeg kunne overhovedet ikke forstå, hvad hun sagde og måtte til sidst opgive. Hvor fedt er det lige! Måske kan man bedre forstå en svensker hvis man står face-to-face, men i en telefon er det bare ikke hensigtsmæssigt.
Men – det lykkedes dog at forstå, at hun bad mig ringe om mandagen. Jeg troede, at det i sagens natur ville være en hastesag, men forget it. Jeg har siden haft ringet flere gange over flere dage på flere forskellige numre, og ikke et eneste sted blev telefonen taget? Hvorfor skriver I til folk, at man skal kontakte jer snarest vedr. mistanke om svindel og opretter endda et sagsnummer, skriver I – men I tager ikke telefonen. Hvordan skal man så komme i kontakt?
Jeg HAR tjekket saldoen på kortet – og det ser ikke ud til at være katastroferamt, ellers sad jeg ikke så roligt nu. Kan I ikke sikre, at man på en eller anden måde altid har mulighed for at opnå kontakt til jer?
God service høflige medarbejdere så jeg har kun godt at sige, og kan ikke fremhæve noget fremfor noget andet, så som kunde hos entercard har jeg svært ved at få mine arme ned igen, endelig et godt og imødekommende der også behandler os med en lidt lav økonomi på lige fod som dem med noget mere "guld" på kistebunden. Så tak fordi i er her.

Besvarelse fra entercard Danmark
Til tider vildledende support efter mange års kunde skab desværre;/

Fup firma
Jeg har 4 lån men det er kun det lån jeg har ved entercard der har hævet renten på det, og det er ikke kun sket en gang der er efter hånden sket flere gange inden for kort tid, mam får det indtryk af at de prøver at presse folk så meget at de til sidst ikke kan betale.
Når man ikke har verdens højest løn er og alt i hverdagen stiger har man ikke behov for at blive presset så meget af entercard også, hvad vil i få ud af det den dag folk ikke længre kan betale.
Når man spørger hvordan man kan følge med i den stigning i påstår Nationalbanken har, får man bare det arrogante svar en det er en kombi af flere ting, så det vil sige jeg kan ikke selv se om i også sætter prisen ned når renten falder, smart virkelig smart måde at tage R,øven på jeres kunder på

Besvarelse fra entercard Danmark
Ift oprettelse af pluskortguld aftalen ringede jeg til kundeservice med spørgsmål, hvor jeg blev mødt af en ikke særlig imødekommende mand, som virkede uengageret og træt af mine spørgsmål.
I dag d 261022 kl 1118 ringede jeg igen til kundeservice med betalingsspørgsmål, hvor jeg blev mødt af en meget arrogant, irriteret og bedre vidende ikke serviceminded kvindelig medarbejder. (Samtalen blev optaget). Dog fik jeg delvist svar på min problemstilling og løst mit problem, men jeg følte mig fremstillet som en træls “jyde” og “ny kunde”.
Enten havde vi begge en dårlig dag eller også bør virksomheden arbejde på en mere “venlig” og imødekommende kundebehandling.

Besvarelse fra entercard Danmark
Man får altid en god og hurtig behandling .

Besvarelse fra entercard Danmark
PAS FOR GUDS SKYLD PÅ ANGÅENDE ENTERCARD.
Hvis ikke kunden kan betale ryger de til inkasso .De er bedøvende ligeglad med mennesker inde ved Entercard.
Opdateret : Som du skriver til Advokaten så indgår i IKKE Akkordforlig og hvis ikke kunden betaler går det til inkasso.! Så det er da tydeligt at i ikke er til for kunden skyld da i ikke vil hjælpe men bare kræve selv om kunden sidder hårdt i det.Og det er dig der har skrevet under.
Opdateret; Jeg skylder nu kun 70,. på min konto hos jeg og jeg har skrevet flere gange at jeg gerne vil have at i sender mig en opgørelse så jeg kan betale det skyldige beløb og i så skal lukke min konto.Men der kommer ingen svar.Det her viser jo at i ikke gider jeres kunder men kun er ude efter kundernes penge.GÅ ind og send mig et girokort på det skyldige beløb og så luk min konto IDAG.
jeg har skrevet flere gange igennem netbank uden at få svar.Det er som om at i ikke kan noget som helst undtagen at hente penge fra kunderne og true med inkasso hvis ikke at de betaler.Så kan i finde ud af det hele.Men den anden vej kan i ikke finde ud af noget som helst.Og hvis at du sidder og kan true med inkasso kan du vel også sige til dem at de skal sende mig et girokort og så lukke min konto for bestandigt så jeg kan komme langt væk fra det her firma.