Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blev totalt överraskad av re:member telefon kundtjänst. Dom svarade inom 30 sekunder och löste direkt mitt problem. Grattis till en utmärkt telefon kundsupport. (Däremot så har jag skickat samma probl... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Flexibelt och enkelt. Många valmöjligheter att betala/ överföra pengar s.s. swish, banköverföring mm. Att jag inte ger 5 stjärnor beror på bemötandet när jag avslutat MC. Hade betalt in för mycket... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Whenever I need to call the Re:member customer service staff, I always get help in a positive and patient way, they always explain to me with detailed information and make sure I get the help I need,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very good customer service. I feel valued as a customers and most of all i feel like im seen like a person and not a number. KLARNA is loosing my buisness from now on!

Virksomhedsoplysninger

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EnterCard erbjuder kreditkort och privatlån via bolagets eget varumärke re: member och tillsammans med våra partners.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Har haft kort genom entercard /swedbank…

Har haft kort genom entercard /swedbank betalat in hela summan betalade in lite för mycket och har avslutat mitt kort men än inte fått tillbaka det jag betalat i. För mycket av tråkigt

1. februar 2023

Hej Sven,
Om du betalat in mer än din skuld gör vi alltid en automatiskt utbetalning av det tillgodo som du har på kontot. Om utbetalningen inte skett kan det vara möjligt att systemet inte hunnit göra utbetalningen. Det kan också ha skickats ut per utbetalningsavi som gör att det tar lite längre tid.

En rekommendation är att du kontaktar kundservice på telefonnummer 0771-48 00 40 för hjälp med att se hur betalningen ska ske/har skett.

Supermänskliga

Superbra bemött då jag ville betala in allt och nolla kortet långt innan faktura kom. glad kvinna med humor. Så det finns guld människor på detta företag

31. december 2022

Hej Ylva,
Stort tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att höra. Vi hoppas att du hör av dig om du har behov av våran hjälp i framtiden.
Alexandra, entercard

De spärrade mitt kort

De spärrade mitt kort. Kunde inte betala. De kunde själva inte svara varför systemet spärrat kortet. Får ett nytt kort utskickat till mig. Ligger hos dem i några dagar innan de går iväg. 4 postdagar efter spärrar De mitt nuvarande kort. Står i affären igen utan att kunna handla. Några timmar till i telefon. De ska skicka ytterligare ett kort. Någon som helst kompensation för att de inte gått att handla, jag varit Utan kort helt än så länge 8 dagar kan inte ges. Inte heller för många samtal och timmar i telefon. Sjukt dåligt.

17. november 2022

Hej Per,
Detta låter väldigt olyckligt och vi vill gärna undersöka vad som hänt i ditt ärende. Kort anländer vanligtvis inom 3-6 vardagar. Vi låter inte kort ligga hos oss, utan när ett kort skapats går det iväg med posten samma dag. Tyvärr kan det ta någon dag innan det hunnit tillverkats, vilket innebär att det kan bli en fördröjning med en dag.

Om du vill gå vidare med ditt ärende rekommenderar vi att du kontaktar kundservice.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag var i kontakt med en otrevlig…

Jag var i kontakt med en otrevlig kundtjänstmedarbetare häromdagen som visade ingen alls sympati varpå ni har sålt in ett såkallat ”låneskydd” för några månader sedan som man kan tydligen inte nyttja när man har blivit sjuk? Detta låter precis som om man har blivit grundlurad för att ni skall få in en bonus? Om någon annan får ett sådant ”erbjudande” så godta inte detta för det lär bara kosta er onödiga massa pengar.

19. oktober 2022

Hej Martin,
Tråkigt att höra att du inte upplevt att du fått den hjälp du behövde.

Gällande Låneskydd Plus är det inte Entercard som handlägger försäkringsärenden, detta är WTW (Willis Towers Watson) som gör. Om du upplever att de gjort en felaktig bedömning i din skadeanmälan rekommenderar vi att du hör av dig till dem, detta är ingenting vi kan hjälpa dig med, tyvärr. Låneskydd Plus ska generellt kunna hjälpa dig om du varit sjukskriven/arbetsoförmåga till minst 20% i mer än 30 dagar i följd.

Jag önskar dig en trevlig dag,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Talade i augusti med en väldigt trevlig…

Talade i augusti med en väldigt trevlig dam.Berättade om min situation som föranlett min betalningsförmåga och den ångest detta medfört. Hin var väldigt sympatisk och vi var överens om att jag skulle betala en summa den 30/9-22, därefter skulle jag åter kontakta er innan den 15/10 för att göra en avbetalningsplan,förutsatt att jag betalat. När jag återknyter kontakt med er på kundtjänst möts jag av en osympatisk person som ej har för avsikt att fullfölja det avtal som jag hade med första damen i aug. Jag förklarade att jag ej kunde betala ännu mer vilket han krävde per omgående, jag bad då om 4 dagars respit så jag kunde få in mer pengar på kontot, men icke. Jag frågade varför jag "lurats" att göra som avtalat om det inte kunde fullföljas, hans svar var bara att han inte kunde stå för vad någon annan lovat..jag hävdade att samma regler borde gälla men han var totalt oförstående, ointresserad och dryg, ville inte förklara varför "ni" ej kunde uppfylla avtalet när nu jag gjort allt för att lösa det.
Jag ringde en andra gång för att tala med kundtjänst på kvällen någon dag senare, då jag verkligen vill göra rätt för mig..men hamnar med denna omänskligt iskalla oempatiska människsa igen. Fick en känsla av att han njöt av sitt övertag. Sådana personer som Johan, den 6/10 kl.19:40..ska EJ arbeta med människor. Jag bröt ihop och fick avsluta arbetet för kvällen. Fy skäms.

6. oktober 2022

Hej Lena,
Detta låter väldigt olyckligt. Vi vill gärna ta detta vidare. Vi skulle gärna vilja hjälpa dig i din situation men kan tyvärr inte göra det här.

Vi rekommenderar att du kontaktar kundservice på nytt. Du kan alltid be om att få tala med en annan handläggare om du känner dig illa bemött. Du kan även skicka in ett klagomål via våran hemsida; klicka på "Kontakt" och sedan "Klagomål och fullmakt". Vi hoppas att du hör av dig.

Ha en trevlig kväll,

De vill ont

Istället för mejla eller SMS:a mig om en missad faktura, så väljer de att anlita skumraskföretaget Lowell som om möjligt är ännu sämre på att kommunicera och ännu otrevligare och som vill skicka till KFM direkt. Som Entercards egen kundtjänst säger, "ja, det är jättedåligt" :D

23. august 2022

Mycket missnöjd av information

Har haft LO- Mervärde kort i några år nu och jag har varit mycket nöjd med hur allt har fungerat med faktura och e - faktura fram tills för ca 8 månader sedan ca. Efter att ha "missat" inbetalning på min e- faktura, ca 4 gånger, vilket har fungerat smärtfrit, utan att gå in och godkända den manuellt sedan jag skaffade e faktura med autogiro. När mina fakturor under de senaste månaderna har förfallit och jag har kontaktat kundservice dessa 4 tillfällen. Och vet inte vad som är problemet. Har samtliga gånger berättat att betalning skett automatiskt från mitt konto. Varför har de då inte kunnat berätta för mig att de bytt faktureringsbolag och att man måste söka autobelaning. Vilket inte min bank har. Tacka min bank som informerade mig att jag nu behöver gå in och bekräfta fakturorna manuellt så jag slipper förseningsavgift, ränteavgift och övertrasseingsavgift och stå som ett stort frågetecken varje månad när datum för e- faktura stått och förfallit.
Är väldigt missnöjd med information från kundservice.

23. april 2022

Hej Anna,
Det är väldigt tråkigt att höra att du upplevt problem med vår produkt och är missnöjd med vår kundservice. Det verkar ha uppstått ett missförstånd då vi inte längre erbjuder autogiro för LO Mervärde Mastercard (sedan 2019), och autobetalning av e-faktura är en tjänst som många banker erbjuder idag, men som vi på Entercard inte kan se eller påverka. Vi beklagar att det blivit missförstånd och att irritation har uppstått i kontakten med kundservice.
Om du har möjlighet att kontakta oss igen hjälper vi dig gärna att följa upp ditt klagomål och hitta en lösning.
Vänliga hälsningar
Richard, Entercard Group AB

Fördelar och nackdelar.

Finns fördelar och nackdelar med kort från Entercard. Deras sämsta sida är att deras kundservice ljuger. De låter trevliga och hjälpsamma men gör ofta precis det motsatta av det du ber om.

Trodde att första gången det hände var ett misstag från Entercard men har nu insett att det är mer deras policy att göra så. Mycket obehagligt, låta hjälpsam och tillmötesgående men inte ha någon tanke på att hjälpa till.

1. februar 2022

Besvarelse fra Entercard Group

Vi tycker att det är kul att höra att du uppskattar våra kreditkort, men tråkigt att du är missnöjd med vår kundservice!

Vår målsättning är alltid att hjälpa våra kunder, och vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss.
Vi beklagar om något har blivit fel och det drabbat dig. Det är möjligt att det blivit ett missförstånd, och vi hjälper dig gärna att fixa det om du tar kontakt med oss igen.
Vänliga hälsningar
Richard, Entercard

Osund kreditkontohantering !!!

Hej.
Om jag fått en kredit på 10.000:- (Coop) och sedan använder mitt Entercard genom köp till maxgränsen (Coop inköp). Då får jag en månatlig delbetalnings faktura som innehåller en övertrasseringsavgift på 105:-…..! Varenda månad !
Det tycker jag inte är sjysst, Det är ju inte jag som övertrasserat min kortkredit det är Entercard som belastat med sin räntekostnad. Har jag en kontokredit på 10.000:-, då vill naturligtvis utnyttja den till max, utan att därpå få övertrasserings kostnad. Räntekostnader och amorteringskostnader är självklara, men inte övertrasseringskostnad, som dessutom registreras på UC. Verkar vara ett girigt sätt att hantera kortinnehavarens ekonomi.
Dåligt, dåligt! Är det fler som tycker som jag? Hör av Er!

31. juli 2021

APPROVED CREDIT CARD

I have applied for a credit card online through Swedbank's website but after filling in the details the website stated that an problem has occurred and that I should try again later (of which I did). The last try I eventually got an approved. After calling Entercard Ab directly they said that I am approved but that I should contact the bank to verify my payslips, so I did.

After being in line for hours, I opened a new account with Swedbank and they cancelled my online application and did a new one (after I told the customer care representative numerous times that I do not want to do a new application because it would affect my credit score. By this time obviously it affected my credit rating and after numerous attempts EnterCard Ab denied the already approved card.

I feel disappointed in their service. After speaking to EnterCard again a customer service agent, Maria, helped but after her following up I guess that the manager of Entercard Ab (who I asked to talk to, also denied such request) failed to help or even listen.

7. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

För ett par år sedan så uppdagade…

För ett par år sedan så uppdagade Uppdrag granskning att kommuner har anlitat ett par inkassobolag som satt i system att tjäna pengar på att kunderna drivs till Inkasso.

Nu har Entercard anlitat Lowell som har som affärsmodell att driva kunderna till KFM och därmed kunna ta ut 860 kr i avgift.

Den typen av affärsmodell är mycket smutsig och eftersom Entercard har valt att anlita Lowell så har jag nu sagt upp mina bolags förehavanden med Entercard

24. maj 2021

MasterCard COOP

Ett nerköp för COOP kreditkort kunder när EnterCard tog över. Nu ska ni få höra, de har tagit ut ett väldigt konstigt och högt belopp från mitt kort och skickat mig en check på samma summa - dessutom får jag betala 49kr för att lösa in checken. Jag klagade via deras spartanska hemsida (tillhör 1900-talet) och efter två veckor så har de fortfarande inte kontaktat mig. VARNING!!! ta INTE ett kreditkort kopplat till COOP. (Till COOP, outsourcing av tjänster är inte alltid bra.)

26. maj 2020

Misslyckat övertagande av Coops kreditkort

Har sedan en tid tillbaka ansvar för Coops kreditkort och har tyvärr inte gjort det så bra. Appar och webbtjänster dras med tekniska problem och som extrakortsinnehavare kan man inte använda appen alls. Blev av med mitt kort och det tog två veckor att få ett nytt. Kundservice är svåra att nå pga enorma telefonköer och har svårt att lösa problemet.

3. februar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sky det här företaget som pesten

Sky det här företaget som pesten! Tecknade ett lån på 150.000 och ville lösa det 8 månader senare. Visade sig att allt jag betalat i stort sett var ränta under dessa månader. Kostade mig ca 147.000 att bli av med skiten. Obegripligt att det är lagligt och moralen bakom affärsidén är skandalöst rutten & debil.

15. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

A nightmare to deal with...

I have been a long-time happy Entercard customer for many years, but my last experience has made me choose to part ways with them...

First off, they constantly seem to have problems with their website and online services. So you could just call them, right? Nope, turns out their customer agents rely on the same infrastructure, so their jobs are basically just picking up the phone and apologize for an awful web platform.

I paid a bill using my card and it somehow got stuck at a middle-company, but their customer agents couldn't for the world understand what I meant. My average waiting time for an agent to come back to me was FIVE business days, insane! Their phone queue usually isn't too bad, but who has time for that in the middle of a work day, right?

Then, after many explanations, when they finally sort of understand what you mean, they want to send proof of payment by snail mail! What?! This delayed my bill even more and occurred in more late fees. Thanks for that, Entercard.

6. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Se upp med deras reseförsäkring om ni…

Se upp med deras reseförsäkring om ni tänker boka resa tillsammans med vänner som inte har samma adress.
Deras avboknings skydd lovar på ett ställe, du och 3 medresenärer
men enligt vilkoren ersätter de bara dig och 2 medresenärer annars blir det gruppresa som inte ersätts, rena hokus pokus.

22. maj 2019
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bankkort

Fick ett nytt bankkort som var fel präglat, omg. kontakt med kundtjänst. Ett nytt präglat kort anländer, men samtidigt faktura på "avgift ersättningskort" 75:-. Nå, kontakt med kundtjänst, lovas att avgiften är borttagen på nästa faktura. OK, ny månad och ny faktura: till summan 75:- har tillkommit en "förseningsavgift på 100:-"... Ringer och lätt fb.förklarar jag åter ärendet, så nu går jag i spänning och väntar på nästa faktura som förhoppningsvis är korrekt!
Och som sagt deras "kundtjänst" ger jag inte mycket för, lovas men verkar vara svårt att fullfölja!

19. maj 2019

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.