Dentalklinikken Anmeldelser

2.866

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 838 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være meget dygtige, professionelle og imødekommende, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære under behandlingen. Mange fremhæver den gode service, hvor der tages hensyn til individuelle behov, og behandlingen opleves som smertefri og effektiv. Folk føler sig velkomne og godt informerede, og klinikkens evne til at håndtere tandlægeskræk bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog nævner nogle få, at priserne kan virke høje, og at de har oplevet dårlig telefonservice eller manglende inddragelse i behandlingsbeslutninger. Enkelte har også haft ubehagelige oplevelser med behandlinger, hvor de følte sig forkert bedøvet eller oplevede en hårdhændet tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som super søde, imødekommende og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige og fair, selv for behandlinger... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen, og mange beskriver den som "super god" og... Se mere

Location

Anmeldere fremhæver positive aspekter af lokationen, idet mange sætter pris på tilgængeligheden af klinikker... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Se mere

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Se mere

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Se mere

Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Om Dentalklinikken

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken

Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.

Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.

Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.866)

God og tryg behandling

God og tryg behandling, imødekommende og meget behageligt personale.

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og tryg behandling, og at vores personale gjorde et godt indtryk. Det betyder meget for os.

Dentalklinikken Amager

Venlig og dygtig tandlæge som er meget…

hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

Kære Bettina

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du føler dig godt taget hånd om hos Martin, og at du oplever, at der bliver lyttet til dine behov. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi giver med glæde din ros videre til Martin.

Dentalklinikken Hillerød

Professionel og venlig behandling.

Kære Britta

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel og venlig behandling. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken

God service. Sødt personale.

Kære MRS ALTYNAY

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god service og et sødt personale. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Dentalklinikken København K

Hyggelig og professionelt

Kære Sunniva

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en hyggelig stemning og en professionel behandling hos os.

Altid en god oplevelse!

Personalet er super søde og altid smilende. Jeg HADER at gå til tandlæge, men hos Dentalklinikken i Hedehusene synes jeg de gør alt for at det bliver en god oplevelse.

Kære Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at vi kan være med til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, selv når det normalt ikke er noget, du ser frem til. Din ros betyder meget for hele teamet.

Dentalklinikken Hedehusene

Dygtige og serviceminded

Jeg modtog en dygtigt, effektiv behandling til en fair pris - en god oplevelse! et sted jeg forsat vil benytte!!

Kære Patrick

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en dygtig og effektiv behandling til en fair pris. Vi er glade for, at du ønsker at fortsætte som patient hos os.

Dentalklinikken Ballerup

Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken…

Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken . Jeg var inde hos Sara og fra første øjeblik blev jeg mødt med venlighed, professionalisme og en rolig atmosfære, som gjorde hele oplevelsen meget behagelig.

Sara er utrolig dygtig, grundig og god til at forklare behandlingen, så man hele tiden føler sig tryg og informeret. Som en person, der normalt kan være lidt nervøs for tandlægebesøg, satte jeg virkelig pris på hendes rolige og omsorgsfulde tilgang.

Jeg vil også gerne fremhæve hendes klinikassistent, som var fantastisk. Hun var meget imødekommende, omsorgsfuld og opmærksom, og hun gjorde meget for at få mig til at føle mig tryg og afslappet gennem hele besøget. Det gjorde en stor forskel og bidrog til en rigtig god oplevelse.

Hele teamet udstråler høj faglighed og ægte omsorg for patienterne. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og servicen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Tak for en rigtig god oplevelse!

Ali

Kære Ali

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at læse, at du følte dig tryg og godt taget imod fra første øjeblik.

Vi er glade for, at både Sarah og hendes klinikassistent var med til at give dig en rolig og behagelig oplevelse. At møde vores patienter med faglighed, omsorg og god information er noget, vi prioriterer meget højt, så din feedback betyder rigtig meget for hele teamet.

Tak for din varme anbefaling. Vi giver naturligvis din ros videre til Sarah og resten af teamet.

Rigtig god sted

Flink, dygtig og profisionel tandplejer.
Modtagelsen er som altid god. Helle kommer med kaffe og er altid smilende.
Kan klart andbefaled

Kære Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både tandplejeren og den gode modtagelse. Vi giver med glæde din ros videre til Helle og resten af teamet. Tak for din varme anbefaling.

Dentalklinikken Odense

Behagelig tone

Behagelig tone, behagelig behandling, og en god oplevelse.
Hilsen Jørgen Frederiksen

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede både en behagelig tone, en god behandling og en god oplevelse hos os.

Dentalklinikken

Jeg fik en top professionel og samtidig…

Jeg fik en top professionel og samtidig hensynsfuld behandling af Maria, tak!

Kære Gunnar

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel og hensynsfuld behandling hos Maria. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Dentalklinikken Odense

Havde det ikke været tandlægen

Havde det ikke været tandlægen, ville jeg betragte det som en god oplevelse.

Kære Peter

Tusind tak for din anmeldelse. Vi tager det som et stort kompliment, at vi kunne gøre tandlægebesøget til en god oplevelse. Det glæder os meget, og vi håber, at vi også fremover kan gøre besøget så trygt og behageligt som muligt.

Dentalklinikken Jægerspris

God og imødekommende behandlingkan kun…

God og imødekommende behandlingkan kun anbefale dental Klinikken

Kære Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og imødekommende behandling. Tak også for din varme anbefaling. Den sætter vi stor pris på.

Dentalklinikken Husum

Dygtigt personale og behagelig…

Dygtigt personale og behagelig atmosfære.

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede et dygtigt personale og en behagelig atmosfære. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken Ballerup

Tager god hensyn til patienten

Tager god hensyn til patient, flot fin behandling👍

Kære Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en behandling, hvor der blev taget godt hensyn til dig, og at du havde en god oplevelse. Tak for de pæne ord. 👍

Dentalklinikken Hillerød

Dygtigt imødekommende personale

Dygtigt imødekommende personale. Professionelle hele vejen igennem. Folk der virkelig kan deres job.

Kære Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores personale som både dygtigt og imødekommende, og at du havde en professionel oplevelse hele vejen igennem. Din ros betyder meget for hele teamet.

Dentalklinikken Amager

Kan ikke sige andet end den bedste…

Kan ikke sige andet end den bedste oplevelse når man

Kære Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft den bedste oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Opmærksomhed

Det er aldrig behageligt at komme til tandlæge.
Men Britt er meget opmærksom på at forklare og lytte til, hvad man siger.

4. juni 2026

Kære Anna

Tusind tak for din anmeldelse. Vi ved, at et tandlægebesøg ikke altid er noget, man ser frem til, så det glæder os meget, at du følte dig lyttet til og godt informeret af Britt. Vi giver din ros videre til hende.

Dentalklinikken Jægerspris

Smertefri behandling og tid samme dag

Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rensemetode, der slet ikke gjorde ondt eller var ubehagelig.

13. juni 2026

Kære Skovholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig samme dag, og at du oplevede en skånsom og smertefri behandling. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget hånd om.