Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.
Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.
Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
God og tryg behandling, imødekommende og meget behageligt personale.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn,
hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Personalet er super søde og altid smilende. Jeg HADER at gå til tandlæge, men hos Dentalklinikken i Hedehusene synes jeg de gør alt for at det bliver en god oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Jeg modtog en dygtigt, effektiv behandling til en fair pris - en god oplevelse! et sted jeg forsat vil benytte!!

Besvarelse fra Dentalklinikken
Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken . Jeg var inde hos Sara og fra første øjeblik blev jeg mødt med venlighed, professionalisme og en rolig atmosfære, som gjorde hele oplevelsen meget behagelig.
Sara er utrolig dygtig, grundig og god til at forklare behandlingen, så man hele tiden føler sig tryg og informeret. Som en person, der normalt kan være lidt nervøs for tandlægebesøg, satte jeg virkelig pris på hendes rolige og omsorgsfulde tilgang.
Jeg vil også gerne fremhæve hendes klinikassistent, som var fantastisk. Hun var meget imødekommende, omsorgsfuld og opmærksom, og hun gjorde meget for at få mig til at føle mig tryg og afslappet gennem hele besøget. Det gjorde en stor forskel og bidrog til en rigtig god oplevelse.
Hele teamet udstråler høj faglighed og ægte omsorg for patienterne. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og servicen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Tak for en rigtig god oplevelse!
Ali

Besvarelse fra Dentalklinikken
Flink, dygtig og profisionel tandplejer.
Modtagelsen er som altid god. Helle kommer med kaffe og er altid smilende.
Kan klart andbefaled

Besvarelse fra Dentalklinikken
Behagelig tone, behagelig behandling, og en god oplevelse.
Hilsen Jørgen Frederiksen

Besvarelse fra Dentalklinikken
Jeg fik en top professionel og samtidig hensynsfuld behandling af Maria, tak!

Besvarelse fra Dentalklinikken
Havde det ikke været tandlægen, ville jeg betragte det som en god oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken
God og imødekommende behandlingkan kun anbefale dental Klinikken

Besvarelse fra Dentalklinikken
Dygtigt personale og behagelig atmosfære.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Tager god hensyn til patient, flot fin behandling👍

Besvarelse fra Dentalklinikken
Dygtigt imødekommende personale. Professionelle hele vejen igennem. Folk der virkelig kan deres job.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Kan ikke sige andet end den bedste oplevelse når man

Besvarelse fra Dentalklinikken
Det er aldrig behageligt at komme til tandlæge.
Men Britt er meget opmærksom på at forklare og lytte til, hvad man siger.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rensemetode, der slet ikke gjorde ondt eller var ubehagelig.