Bureaustoelexpert.nl Anmeldelser 246

TrustScore 5 ud af 5

5,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had al lang regelmatig rugklachten door te lang zittend werken. Op advies van Mark van der Sloot van Bureaustoelexpert heb ik een zadelkruk gekocht. De afwisseling tussen staan en zitten en houdt mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met verstand van zaken deskundig advies gekregen van eigenaar Mark mbt de Saddle Up zadelkruk. In overleg de hoge variant, mét verstelbare rugleuning, gekozen. Ik ben overstag !! Wat een super... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend professioneel geholpen door eigenaar Mark, was duidelijk dat hij verstand van zaken heeft als het gaat om ergonomie. Ben héél erg tevreden met mijn Saddle Up! zadelkruk, luxe uitvoering... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles prima geregeld, prachtige, stevige en mooie stoel. Zit erg goed voor mijn rug en houding achter de pc. Namelijk 2X rug gebroken. Dagje eerder afgeleverd, perfect afgehandeld en behandeld. I... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning

Skrevet af virksomheden

Bent u op zoek naar de juiste bureaustoel of vergaderstoel voor uw werkruimte of kantoor? Wellicht heeft u nog niet het besef, maar de keuze voor een goede bureaustoel is van groot belang voor uw fitheid, vitaliteit en daardoor productiviteit. Het is pas sinds de laatste 25 jaar dat de meeste beroepen zittend worden uitgevoerd. Het werken op de laptop of pc maar ook de team meetings gebeuren 90% van de tijd zittend. Het is dan ook niet voor niks dat klachten als rug en nekpijn steeds vaker voorkomen. Een mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten, maar juist om in beweging te zijn. Dit kun je ook tijdens uw dagelijkse werk stimuleren, hierover geven wij veelvuldig tips op onze blog en facebook pagina.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Topservice

Ik bestelde eerder al 2 zadelkrukken, en deed dit onlangs opnieuw. Zeer vlotte afhandeling en levering.
Ik bestelde de 2de keer krukken met de verkeerde wieltjes (mijn eigen fout), en na een mailtje werden er kostenloos nieuwe wieltjes bezorgd.
Topproducten en topservice!

17. juni 2020

Prima winkel, fijne verkoper

Prima winkel, goede service. Mijn stoel was in enkele dagen geleverd. Volledig gemonteerd. Maar was toch niet helemaal mijn slanke vorm. Op het "spreekuur" langs geweest en onder het genot van een thee/koffie een andere stoel opgemeten en uitgezocht. Geen gedoe, de kleine meerprijs factuur werd nagestuurd. Kon de nieuwe stoel meteen meenemen. Voor mij is deze zaak is een aanrader. Doe er graag nog eens zaken mee.

16. juni 2020

Voorbeeldservice

Voorbeeldservice. Eerst over Whatsapp contact gehad met een medewerker over de stoel, toen een stoel gekozen. Later dezelfde medewerker gecontact dat ik de stoel besteld had, kreeg direct reactie en per mail de bevestiging dat hij de volgende dag al geleverd zou worden. Ik had er wel bij gezet dat ik de stoel hard nodig had en dus niet tot na Hemelvaart kon wachten. Complimenten!

24. maj 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies, professionele en prettige service

Ik heb de bureaustoel Interstuhl Movy netweave NPR-bureaustoel zwart aangeschaft bij Bureaustoelenexpert.nl. De meebewegende en goed verstelbare zachte 4D armleuningen en de lendesteun geven veel zitcomfort. Ook kan de stoel lager dan sommige andere stoelen waardoor deze beter bij mijn lengte past. Ik heb deze voor mij relevante informatie verkregen tijdens mijn bezoek aan Bureaustoelenexpert.nl, waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over het advies zowel wat betreft de keuze als het gebruik van de stoel, en de uitstekende en prettige service van Bureaustoelenexpert.

13. maj 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering van heerlijke stoel

Nadat ik gister de Aergo 247 limited netweave had besteld, kreeg ik deze vanochtend al binnen! Startklaar om direct af te stellen en in gebruik te nemen. Super snelle service dus en daarnaast ook erg vriendelijke en behulpzame klantenservice (zowel telefonisch als per mail). De filmpjes op de website zijn ook erg handig. Voor zowel het kiezen van de juiste stoel als het instellen van de stoel die je uiteindelijk aanschaft. Kortom: ik ben heel erg tevreden en kan nu al niet meer zonder mijn nieuwe bureaustoel!

12. maj 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed spul en goede service!

Eind maart heb ik een bureaustoel gekocht. Toen ik hem in gebruik nam merkte ik dat ie niet goed reed. Contact gehad met klantenservice en ik kreeg direct nieuwe wieltjes toegestuurd. Dit bleek echter niet het probleem te verhelpen en bij nader onderzoek merkte ik dat een van de poten iets scheef stond waardoor het betreffende wieltje wat blokkeerde. Ook deze melding werd heel adequaat opgepakt en binnen een paar dagen een monteur bij mij thuis. Hij heeft de onderstel binnen een minuut vervangen! Nu is de stoel helemaal goed! Wat een service en wat was de monteur snel! Bedankt!

7. maj 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een steun, wat een gezond, actief 'wiebeltje'

Wat een steun, wat een gezond, actief 'wiebeltje' om soepel te blijven en het bloed te laten stromen. Ik ben zo blij met mijn nieuwe Aergo 247 limited Netweave bureaustoel én de adviezen van Mark van der Sloot voor aankoop. Man, man, mijn zere rug voelt al na een uurtje werken op de stoel gelijk een stuk beter aan. Weg met die Ikea bureaustoel waarmee ik mijn onderrug sloopte! Maar eerlijk is eerlijk: die was ook niet geschikt voor een volle werkdag achter de pc werken. Max twee uurtjes.
Omdat ik echt een goede ergonomische stoel wilde (60+ leeftijd speelt toch mee op gegeven moment) , toch eerst maar eens naar de showroom van Bureaustoelenexpert op proef te zitten. Daar eerst de online uitgekozen refurbished stoel getest. Prima stoel. Maar voor een klein beetje meer geld toch gekozen voor een nieuw, moderner exemplaar. Mark had al op de website door middel van een filmpje goed uitgelegd hoe de stoel ingesteld kan worden. En nam ook de tijd dat live te doen. En als eigenwijze Zaankanter toch ook maar zijn ergonomische adviezen ter harte genomen... Want de knaap heeft er echt verstand van hoe je moet zitten (en even bewegen/water halen op z'n tijd). De stoel kreeg ik keurig in korte tijd netjes afgeleverd. En de kortingsvoucher was meegenomen.
Mark: echt top gedaan!

30. april 2020

Snel en beschermd

Mijn bestelling werd super snel geleverd en ik waardeer het ten zeerste dat Martine me belde om te vragen op wat voor vloer de stoel komt te staan. De aangebrachte bescherming komt goed van pas op mijn nieuwe houten vloer.

23. april 2020

Fijne uitleg en afhandeling

Fijne uitleg gekregen in de winkel. De stoel gekocht en meteen de dag daarna bezorgt. Het filmpje op de website heeft me fijn geholpen om de stoel zo goed mogelijk af te stellen. Bedankt Markt voor de fijne hulp! Nick

22. april 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5 maart 13:00 besteld zou volgende dag…

5 maart 13:00 besteld zou volgende dag geleverd kunnen worden ook nadat dit telefonisch eerst is bevestigd ondertussen
Maandag 9 maart nog steeds niks geen track en tracé geen bevestigingsmail ,alleen maar iets over onmacht en externe partijen en problemen met dhl ondertussen kan het werk niet normaal doorgaan!
Goed gesprek gehad een stoel eindelijk 19 maart binnen de rest vandaag! Er ging veel mis maar lag echt aan DHL ,die bellen niet als ze adres niet kunnen vinden helaas. Verder ook nog pech met beschadigde stoelen die tijdig waren ontdekt en daardoor dus wederom vertraging op vertraging erg vervelend maar onmacht! Uiteindelijk gecompenseerd met korting grote klasse! 20 maart eindelijk alles binnen pff.

9. marts 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima stoel, matige ervaring

Een prima stoel ontvangen, en met vragen per mail wordt je ook snel en correct geholpen.

Toch kan de hele ervaring een stuk beter. Allereerst is het wellicht vreemd dat een product dat op de homepage wordt aangeboden niet uit voorraad leverbaar is. Er werd (en wordt nog steeds) 4-6 weken genoemd. Ik heb 10-11 weken moeten wachten. Iets met het niet leverbaar zijn van de juiste wielen.

Ook het bestelproces: ik bestel op bureaustoelexpert.nl, krijg steeds emails van barcelonachairshop.com en het product wordt geleverd in een zak van flowork. Blijkt allemaal bij elkaar te horen, maar het geeft een rommelige ervaring.

De stoel komt ook niet met een kort briefje over de montage. Het blijkt uiteindelijk allemaal niet moeilijk en kan maar op een manier, maar dat weet je nog niet op het moment dat je de doos opent, dus zorgt voor twijfel.

Tenslotte is het op zich goed dat er automatische emails gestuurd worden met de verwachte levertijd, ik heb er maar liefst 6 ontvangen. Echter, ze kwamen (op de eerste na) allemaal pas nadat de genoemde levertijd verstreken was en ik toen eerst zelf contact heb moeten zoeken. Tevens, als de eerste mail, direct na bestelling, al een levertijd van 4 weken extra meldt dan wat op de site staat, is dat wederom iets wat weinig vertrouwen wekt.

Een mager zesje dus als beoordeling, net voldoende omdat het product zelf wel goed is, en men wel correct reageert op vragen.

4. marts 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden

Goed contact, soms wat wisseling in contactpersonen, maar uiteindelijk een tevreden klant met een goed product. Deden er alles aan om ook de oude stoelen mee te nemen en dat is gelukt.

27. februar 2020

Hi Gwen,

Bedankt voor deze leuk review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je product.
Wij proberen altijd te zorgen dat je maar in contact bent met 1 contactpersoon, maar als deze 1 dag niet aanwezig is volgt iemand anders de bestelling die dag op.
Ik hoop dat je nog vele jaren geniet van je nieuwe aankoop en twijfel niet om contact met ons op te nemen als er verder nog vragen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een super goede service heeft deze…

Wat een super goede service heeft deze firma.
Bestelde artikel was geleverd met productie fout.
Bij melding hieraan kreeg ik onmiddellijke een nieuw artikel toegestuurd. Echte vakmensen die enkel het beste willen voor hun klanten.
👍🔥👊

20. februar 2020

Hi Annick,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt ook voor de leuke review.
We hopen dat je nog lang gaat genieten van je nieuwe aankoop en twijfel niet om ons nog eens te contacteren als er vragen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie op vragen en hele fijne…

Snelle reactie op vragen en hele fijne stoelen!

11. februar 2020

Hi Nena,

Bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent met je stoelen. We hopen dat je nog lang plezier hebt met je nieuwe aankoop en twijfel niet om ons nog een te contacteren als er verder nog vragen zijn.

ontvangst

Vriendelijke ontvangst.
Ruime keus en goed advies.
Ga genieten van een prima bureaustoel

4. februar 2020

Hi Rob,

Bedankt voor het geven van een perfecte beoordeling.
Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van een geschikte bureaustoel.
Ik hoop dat je nog vele jaren geniet van je nieuwe product en wij horen het graag als er verder nog vragen zijn.

Prima service Bureaustoelexpert

Goed geholpen door Stefan van Bureaustoelexpert!! Nog nagemaild en nagebeld met extra tips voor het instellen van mijn stoel, verder kundig geholpen op hun locatie. Aanrader!

3. februar 2020

Hi Bas,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen en je tevreden bent met je bureaustoel. Ik hoop dat je nog jaren plezier ervan hebt en laat het mij gerust weten als er verder nog vragen zijn.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen en foute bestelling (door mij) soepel hersteld!

Uitstekend geholpen bij de Bureaustoelenexpert. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een stoel met lage gasveer. De verkoper had me niet op de risico's gewezen (stoel kan eigenlijk alleen maar in een lage stand en heeft nog maar weinig mogelijkheden tot verhoging), maar het was mijn keuze. Na (zeer snelle) levering bleek de stoel te laag te zijn voor mijn bureau. Meteen gebeld en top geholpen, gingen meteen aan de slag en zou hersteld worden. Inderdaad via leverancier nieuwe stoelen besteld en thuis om laten ruilen. Geen enkel probleem en soepel opgelost.

20. januar 2020

Hi Boris,

Bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten. Wij hopen dat je er jaren van geniet en twijfel niet om contact met ons op te nemen indien je vragen hebt.

Uitstekend geholpen door Stefan

Uitstekend geholpen door Stefan. Naast de prima prijzen, werd ik ook uitstekend begeleidt. 10/10

18. december 2019

Hi Lemmers,

Bedankt voor deze leuke review! We werken erg hard om de beste kwaliteit aan te bieden van onze producten en service naar onze klanten. We hopen dat je nog lang gaat genieten van je nieuwe aankoop. Als er verder nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Unexpected servicelevel

Recently bought a chair at these guys, and honestly, I expected a cash&carry with limited to no support. How wrong did I was! The guy who helped me took al the time needed to show me all possible adjustment options of the chair, even the ones I would have never thought of before. He even carried it to my car!

So 5 stars for these guys, I know where to go for my next chair(s)!!!

13. december 2019

Hi Barry,

Thank you for this amazing review! We are glad we could help you with all the questions you had and all the options our office chairs have. I will let Joachim know you are satisfied with his help. We hope you will enjoy your new product and if you have any further questions do not hesitate to contact or visit us again.

Sincerely yours,
Stefan - Bureaustoelexpert.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.