Bureaustoelexpert.nl Anmeldelser 246

TrustScore 5 ud af 5

5,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had al lang regelmatig rugklachten door te lang zittend werken. Op advies van Mark van der Sloot van Bureaustoelexpert heb ik een zadelkruk gekocht. De afwisseling tussen staan en zitten en houdt mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met verstand van zaken deskundig advies gekregen van eigenaar Mark mbt de Saddle Up zadelkruk. In overleg de hoge variant, mét verstelbare rugleuning, gekozen. Ik ben overstag !! Wat een super... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend professioneel geholpen door eigenaar Mark, was duidelijk dat hij verstand van zaken heeft als het gaat om ergonomie. Ben héél erg tevreden met mijn Saddle Up! zadelkruk, luxe uitvoering... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles prima geregeld, prachtige, stevige en mooie stoel. Zit erg goed voor mijn rug en houding achter de pc. Namelijk 2X rug gebroken. Dagje eerder afgeleverd, perfect afgehandeld en behandeld. I... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning

Skrevet af virksomheden

Bent u op zoek naar de juiste bureaustoel of vergaderstoel voor uw werkruimte of kantoor? Wellicht heeft u nog niet het besef, maar de keuze voor een goede bureaustoel is van groot belang voor uw fitheid, vitaliteit en daardoor productiviteit. Het is pas sinds de laatste 25 jaar dat de meeste beroepen zittend worden uitgevoerd. Het werken op de laptop of pc maar ook de team meetings gebeuren 90% van de tijd zittend. Het is dan ook niet voor niks dat klachten als rug en nekpijn steeds vaker voorkomen. Een mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten, maar juist om in beweging te zijn. Dit kun je ook tijdens uw dagelijkse werk stimuleren, hierover geven wij veelvuldig tips op onze blog en facebook pagina.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering tegen goede prijs!

14. november 2019

Hi J. Noordhoff,

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn dat de levering zo snel heeft kunnen plaatsvinden en dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit. Geniet van je nieuwe bestelling en we zien je graag terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie producten en uitstekende service

Wij hebben de Italic stoel (zwart leer) aangeschaft voor ons kantoor in huis. De stoel is prachtig om te zien en zit uitstekend. De armleuningen zijn niet verstelbaar, maar hoeven niet te worden gemonteerd.

De service van bureaustoelexpert.nl is daarnaast uitstekend! Ze zijn goed bereikbaar, behulpzaam en flexibel met betrekking tot de levering van de door ons bestelde stoel.

Kortom 5/5!!

9. oktober 2019

Hi Jasper,

Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met de stoel en onze service!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Geniet van je nieuwe aankoop.
Mocht je nog ergens tegen aan lopen neem gerust contact met ons op.

Bryan - Bureaustoelexpert.nl

Interstuhl Every Netweave zwart

Eerste bestelling en alles is goed verlopen. De Bureaustoel is geleverd direct klaar om te gebruiken :-).
Bedankt aan Stefan .

Mvg

7. september 2019

Hi Pierre,

Super om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je review, zijn wij erg blij mee.
Twijfel niet om contact met ons op te nemen indien er vragen zijn.

Prima bedrijf!

Heel fijn contact gehad met Joachim via de mail om afspraken te maken over de levering van de door mij gekozen Aergo 247 Limited netweave. Dat ging erg vlot en duidelijk. Ik kreeg als verrassing nog een kleine korting ook.

Helaas was er een kink in de kabel op het moment van levering. De afspraak was dat ik een half uur voor levering door de bezorgservice zou worden gebeld maar in plaats hiervan hebben zij er voor gekozen om de stoel bij een buurman af te leveren. Dat is niet zoals afgesproken. Bureaustoelexpert heeft dit ook erkend en toegezegd geen zaken meer te willen doen met de betreffende bezorgservice.

Ondanks dit kleine smet wil ik Bureaustoelexpert toch vijf sterren geven voor het goede product en de vlotte service die ik heb ontvangen. Ik zou zonder twijfel opnieuw zaken doen met dit bedrijf.

15. august 2019

Hi Erwin,

Bedankt voor het geven van een 5 sterren review! Uiteraard is het altijd vervelend als een afspraak niet wordt nagekomen en proberen we dit zo snel en goed mogelijk op te lossen of onze service daarin te verbeteren. Fijn dat alles uiteindelijk toch naar wens is en dat je tevreden bent met je product en onze service. Ik zal het compliment doorzetten naar Joachim. Geniet van je nieuwe bureaustoel en we horen het graag als we je nog kunnen voorzien van advies.

Nieuwe stoelen

Kundig advies. Snelle levering. Top kwaliteit!!

14. august 2019

Hi Jaap,

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review. Fijn dat we je hebben kunnen adviseren bij het maken van een keuze en dat de levering snel was. Geniet van je nieuwe aankoop. We horen het graag als je nog vragen hebt.

Top service!

Top service!
Na advies de 'Interstuhl Every Netweave zwart' besteld. 2 dagen later de stoelen op kantoor mogen ontvangen. Stoelen zitten super, iedereen is er blij mee :)
Bedankt voor de goede en fijne service!

13. august 2019

Hi Christine,

Leuk om te zien dat jullie voor de Interstuhl Every Netweave zwart zijn gegaan. Fijn dat de stoelen super zitten en dat het voor iedereen naar wens is. Geniet ervan!
Als er nog vragen zijn horen wij dat natuurlijk graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Acht stoelen besteld voor in de nieuwe…

Acht stoelen besteld voor in de nieuwe vergaderruimte. Soepel contact en snel geleverd.

13. august 2019

Hi Lesly,

Bedankt voor deze 5 sterren review! Fijn om te horen dat je geschikte vergaderstoelen bij ons hebt kunnen aankopen en deze voldoen aan je wensen. Wij helpen je graag en zijn blij dat de stoelen snel geleverd konden worden. Indien je nog vragen hebt stel deze dan gerust.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel kantoor van nieuwe stoelen voorzien

Wij hebben voor het hele kantoor bureaustoelen besteld en zijn zeer goed geholpen. Veel expertise aanwezig en superieure stoelen voor een goede prijs.

12. august 2019

Hi Denny,

Bedankt voor deze fantastische review! Het is altijd leuk om een geheel kantoor te voorzien van onze bureaustoelen en hebben veel plezier gehad in het vinden van de juiste bureaustoelen. Geniet van je nieuwe bureaustoelen en ik hoor het graag als er verder nog vragen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

deze heren weten waar ze het over…

deze heren weten waar ze het over hebben, top kwaliteit voor mooie prijzen. Daarnaast wordt je ook goed geadviseerd en meegenomen. chapeau!

11. august 2019

Hi Frank,

Bedankt voor het geven van een perfecte score! Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren en dat je tevreden bent met het product. Twijfel uiteraard niet om ons nog eens te contacteren als je verder nog vragen hebt.

Prachtige webshop en showroom

Prachtige webshop en showroom! Op de website erg veel keuze maar kwam er toch niet helemaal uit, even gebeld met deze shop en nodigde mij uit in de showroom, perfect geholpen zeg! Aanrader voor men die opzoek zijn naar bureaustoelen en toebehoren!

11. august 2019

Hi A.P.

Bedankt voor deze geweldige review! Leuk dat je langs kwam in Amsterdam en dat we jou hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geniet van je nieuwe aankoop en kom vooral gezellig nog eens langs voor een bakje koffie.

Gewoon top

Kan niks anders zeggen, gewoon top

10. august 2019

Hi Erik,

Bedankt voor het geven van een perfecte score en leuk je even telefonisch gesproken te hebben. Geniet van je nieuwe aankoop en alvast veel plezier op Mysteryland.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi artikel en perfecte afhandeling!

1. august 2019

Hi Nadia,

Bedankt voor het geven van 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je product en dat we je order perfect hebben afgehandeld. We hopen dat je nog vele jaren geniet van je nieuwe aankoop en twijfel niet om ons te contacteren als je verder nog vragen hebt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede ervaring.

Prima advies en service. Snelle levering.

29. juli 2019

Hi,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat ons advies en service je beviel en dat de levering snel was. Geniet van je nieuwe bestelling en we horen het graag als je nog vragen hebt.

Goede behandeling en afhandeling

18. juli 2019

Hi Michel,

Fijn om te horen dat alles toch naar wens is en dat je review is aangepast van 3 naar 5 sterren.
Geniet van je bestelling.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wacht nu al 5 weken op 4 Aerho365's

Wacht nu al 5 weken op 4 Aerho365's. Belachelijk. Binnen 2 dagen verzonden zeggen ze en nu nul communicatie.

Dramatisch!

--> inmiddels strakke reactie gekregen van de expert. Het kan een keer gebeuren. Oplossing is positief ervaren.

11. juli 2019

Hi Job,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je al zo lang wacht op je bestelling. Dit is absoluut niet de manier zoals wij met onze klanten om willen gaan en ik wil daarom ook graag direct voor je gaan uitzoeken wat hierin is misgegaan. Ik ga je contacteren zodat we samen zo snel mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Graag hoor ik van je.

Alles prima geregeld.!!!!!!

Dagje eerder afgeleverd, perfect afgehandeld en behandeld.
Ik ga jullie onthouden en aanbevelen bij anderen, in mijn pc wereldje.
Hartelijk dank, voor de goede en fijne service.

Een zeer tevreden klant

6. juli 2019

Hi R.L.M.

Bedankt voor deze geweldige review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je order en onze service. Wij hopen dat je nog vele jaren zult genieten van je nieuwe meubilair.
Twijfel niet om contact met ons op te nemen als er verder nog vragen zijn.

Snel en vakkundig

Snel, vakkundig en zeer plezierig geholpen door Bureaustoelexpert Joachim.
Binnen 15 min kon ik met een mooie Aergo 247 bureaustoel er weer vandoor. Uitstekende deal voor een schappelijke prijs!
Inmiddels al enige dagen veel plezier van deze aankoop.

14. maj 2019

Hi Roby,

Gezellig dat je bent langsgekomen bij ons in Amsterdam!
Wat fijn om te horen dat Joachim je goed heeft kunnen helpen bij het vinden van de geschikte bureaustoel. Wij doen altijd ons best om de juiste bureaustoel te adviseren en top dat deze goed bevalt. Ik zal het aan Joachim doorgeven dat je tevreden bent met zijn service.
Neem gerust nogmaals contact met ons op als er verder nog vragen zijn.

Showroombezoek erg goed bevallen

***** : vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg waar een goede bureaustoel aan moet voldoen, geen druk naar een duurder model, wel uitleg waarom een ander model duurder of goedkoper is, groot aantal stoelen in de showroom om te proberen/proef te zitten, we kregen koffie aangeboden, had ik al gezegd dat de jongeman die ons uitleg gaf erg vriendelijk was?

** : rommelige entree

Per saldo dus zeker een 5 sterren review waard.

4. maj 2019

Hi Stephan,

Bedankt voor het geven van een 5 sterren beoordeling. Fijn dat wij je voldoende informatie hebben kunnen geven over onze ergonomische bureaustoelen en dat we je hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Ook bedankt voor je feedback, we zullen dit zeker meenemen. Geniet van je nieuwe bureaustoel en twijfel niet om nog eens contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze vinden jouw klant-probleem een…

Ze vinden jouw klant-probleem een uitdaging voor hun bedrijf.
Het kost wat, maar de service is/was perfect. Het ging om het resultaat. Dat was uitstekend.

23. april 2019

Hi Fred,

Bedankt voor deze fantastische review! Fijn dat we je zo snel mogelijk hebben kunnen helpen aan je speciale verzoek en dat het product dezelfde dag nog geleverd kon worden. Mooi om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Neem gerust contact met ons op als er verder nog vragen zijn.

Met vriendelijke groet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen door deskundig personeel.

Ik ben keurig en deskundig geholpen door verkoper Joachim met het uitzoeken van een goed passende bureaustoel.
Erg belangrijk ivm mijn lengte!
Vriendelijk personeel, mooie showroom en goed bereikbaar!

28. marts 2019

Hi Sander,

Bedankt voor het geven van 5 sterren! Fijn om te horen dat mijn collega Joachim je goed heeft kunnen ondersteunen bij het maken van je keuze. Ik zal aan hem doorgeven dat je tevreden bent mijn zijn service. Daarnaast ook goed om te horen dat onze showroom bevalt en ook goed bereikbaar is geweest voor je. Geniet van je nieuwe bureaustoel en ik hoor het graag als er verder nog vragen zijn.

Stefan - Bureaustoelexpert.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.