Wat ging goed: snelle bezorging door DPD en die geeft de beste informatie over wanneer de bestelling geleverd wordt en waar de bezorger zich bevindt! Echt TOP! Maar het ontvangen apparaatvan 2de kans... Se mere

Virksomheden har svaret
Klantenservice test producten niet voordat ze het verkopen. er zit een hoop rommel bij. Zoals een beveiligingscamera die het niet doet of een disfunctionele app heeft. Vervolgens beloven ze een de... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij veel spullen een hele goede prijs en wordt en duidelijk vermeld wat ermee is. Ze hebben een vriendelijke service en ik wordt altijd goed ontvangen bij ophalen van producten. Vaak al zonder bevesti... Se mere
Virksomheden har svaret
2dekansje.com is een innovatief en duurzaam georiënteerd bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van internetretouren en restvoorraad. Door deze producten een tweede leven te geven, speelt het bedrijf een cruciale rol in het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Het concept van 2dekansje.com biedt een win-win situatie: consumenten krijgen toegang tot producten tegen lagere prijzen, terwijl de impact op het milieu wordt geminimaliseerd door hergebruik van goederen die anders mogelijk als afval zouden eindigen. De productrange van 2dekansje.com is divers, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed publiek. Van elektronica, speelgoed en huishoudelijke artikelen tot sportuitrusting, de variëteit aan producten betekent dat er voor ieder wat wils is. Deze aanpak stimuleert duurzaam consumentengedrag door kwalitatief goede producten te herintroduceren in de consumptiemarkt, zonder de noodzaak voor de productie van nieuwe goederen. Naast het milieuvriendelijke aspect van hun bedrijfsmodel, biedt 2dekansje.com uitstekende klantenservice, inclusief een niet-goed-geld-terug-garantie. Ze begrijpen het belang van klanttevredenheid en vertrouwen in de kwaliteit van tweedehands en geretourneerde producten. Dit benadrukt hun toewijding aan zowel de planeet als aan hun klanten. Het bedrijf speelt niet alleen in op de groeiende vraag naar duurzame producten maar bevordert ook actief de circulaire economie door de levensduur van producten te verlengen.
Schoterhoek 33, 2441LC, Nieuwveen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie prijs, product zoals omschreven en snelle levering
Besteld en gekeken online gevonden afgerekend en opgehaald. In Nieuwveen. Loop naar binnen, gemeld en 3 minuten later de deur uit met mijn bestelling!
Top!
Nadat bij mijn bestelling een missend onderdeel niet geleverd was heeft 2ekansje.com een fijne oplossing geboden voor beide partijen.
Bedankt.
Ik heb een 5 in 1 haarborstel set besteld. Bij aankomst doet het product het niet. Ik mag het terugsturen en zou dan mijn geld terugkrijgen. Ik krijg een label doorgestuurd om het retour te zenden, kan alleen op t moment niet printen en heb geen mogelijkheid ergens anders te printen. Er wordt dan gezegd dat ik het label gewoon kan laten scannen op mijn telefoon, en dat de verzender het dan meeneemt. (DHL). Dat heb ik dus geprobeerd, en het wordt geweigerd. Ik geef dit aan, krijg ik als reactie, heel vervelend, maar we kunnen niet nog een kosteloze label aanbieden. Wat een slechte service heeft dit bedrijf. Koop hier alsjeblieft niets, product is waardeloos en t geld is weg!
Prima aanbieding Lenovo Yoga laptop. Snel afgehandeld kon niet beter. Splinternieuwe laptop.
Het product was zoals beschreven, in perfecte staat! Snel verzonden maar de verzending zelf duurde wel langer dan vermeld op de website.
Ik ben heel tevreden met mijn vergroot spiegel met lamp, superblij om dit voor een zachte prijs aan te kopen
alles was super product - verzending -ontvangst
ik beveel jullie aan

Besvarelse fra 2dekansje.com
Snelle reactie bij vragen en de bestelling ligt heel snel klaar om afgehaald te worden.
Daarnaast zien de producten er goed uit, gewoon nieuw en in een goede complete verpakking.

Besvarelse fra 2dekansje.com
producten voldoen aan verwachting.
prijs /kwaliteit >goed
snelle levering

Besvarelse fra 2dekansje.com
Goede website met ruim aanbod aan producten. Ik had een melkschuimer gekocht top.

Besvarelse fra 2dekansje.com
Perfecte kruimeldief. Heel blij mee. Alleen jammer dat ik van Riverty een aanmaning/herinnering krijg terwijl ik meteen dezelfde dag altijd betaal. Als iets binnenkomt en het is goed/werkt gaat per direct de betaling eruit.

Besvarelse fra 2dekansje.com
Prima site en een snelle levering

Besvarelse fra 2dekansje.com
Snelle verzending, goede producten en scherp geprijsd

Besvarelse fra 2dekansje.com
Ik heb een 2ekansje behangafstomer van Vonroc gekocht. Het apparaat doet het uitstekend. Het werkt eenvoudig. Behang verwijderen is nu een fluitje van een cent met deze behangafstomer.

Besvarelse fra 2dekansje.com
Enkele goede koopjes gedaan. Een klein probleempje van levering is opgelost geraakt. Een site om in de gaten te houden...

Besvarelse fra 2dekansje.com
Fijn om producten een 2e leven te geven. Daar waar iets niet naar behoren werkte ontvang je direct een plaatsvervangend product. Prettige mensen, vriendelijke service

Besvarelse fra 2dekansje.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.