Virksomheden har svaret
Snelle levering, was wat huiverig wat ik zou krijgen voor product .... weer een dropshipping, omdat het wat langer duurde. Maar het was het wachten meer dan waard. Prachtige en zeer degelijke bureaul... Se mere
Prima ondersteuning bij installatie monitor arm dual elite. Via Whatsapp video bellen kwamen we erachter dat de veer die de monitor omhoog houdt, stroever kan worden gezet door de schroef losser te dr... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn hét merk en dé specialist voor werkplekken, thuis of op kantoor. Bij IVONO draait het om gezond en duurzaam werken én bewegen. We combineren stijl en energie, met een kleurrijk, soepel en compleet design. Zo garanderen we urenlang comfort en topprestaties voor u. Maak uw werkplek compleet met: Zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, monitorarm, laptopstandaard, ladeblok, kabelbeheer, of andere werkplek accessoires.
Uraniumweg 27, 3812 RJ, Amersfoort, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Maar het was het wachten meer dan waard. Prachtige en zeer degelijke bureaulamp ELITE. Super !! Aanrader. Heel blije mee!!
Handig bureau accessoire. Product is precies wat ik ervan verwachtte. Ook snel en netjes geleverd.
Best moeiteloos gegaan. De webapplicatie was goed en makkelijk om te gebruiken. Het was ook mooi de afleveringsadres op kaart te zien. Je krijgt (terecht of niet) meteen het gevoel dat het product veilig naar huis zal komen.

Besvarelse fra Ivono
Bureau (zit/sta Echo) en bureaustoel (Zen zwart) besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik deze de volgende dag al binnen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging door Dynalogics. Alle spullen waren goed verpakt. Superblij met beide artikelen. Prima kwaliteit. Alles was gemakkelijk in elkaar te zetten en ik geniet elke werkdag van mijn bureau en bureaustoel thuis.
Ervaring is top. Nog een duo beeldschermbeugel besteld en laptopstandaard. Deze worden vandaag bezorgd.

Besvarelse fra Ivono
Goede prijs-kwaliteitsverhouding van bureaulamp. Het enige dat fijn zou zijn is meer updates over je bestelling: bijvoorbeeld een verzendbevestiging met track en trace. Dat wekt meer vertrouwen :-)

Besvarelse fra Ivono
Een goede prijs kwaliteit verhouding! Een duidelijke beschrijving om stapsgewijs de enkele onderdelen te monteren. Ook de aftersales bij vragen is goed bereikbaar en reageert snel. Kortom een fijne aankoop en zeer blij met het bureau!

Besvarelse fra Ivono
goede kwaliteit en een fijne service, ik kan ze van harte aanbevelen

Besvarelse fra Ivono
Zeer snelle levering. Prettige bezorgdienst die je op de hoogte houdt hoe laat ze aankomen. De pace bureaustoel zit erg prettig en is makkelijk te monteren en in te stellen.

Besvarelse fra Ivono
Hartstikke blij met m'n nieuwe Echo Zit-Sta bureau! Toen ik deze besteld had, wist ik dat er ongeveer een levertijd van 6 weken op zat, 2 weken voor de levering had ik me toch bedacht over de afmeting van het blad en heb deze zonder enige moeite kunnen wijzigen. Omdat de levering al gepland was met de koeriersdienst, was ik wel bang dat er ergens iets mis zou gaan, maar tegen alle verwachtingen in, werd het gewijzigde blad en de rest van de bestelling volgens afspraak geleverd. Ook de montage (instructies) waren eenvoudiger dan menig Ikea meubel.

Besvarelse fra Ivono
Makkelijk te bestellen, zeer degelijk materiaal en snelle en correcte levering.

Besvarelse fra Ivono
Mooi materiaal. Levering perfect.
Eenvoudig te installeren.
Prachtig product.

Besvarelse fra Ivono
Mooi en stevig bureau, netjes en compleet geleverd volgens afspraak

Besvarelse fra Ivono
Zeer goede kwaliteit, snelle response op vragen. Montage is vrij eenvoudig (en ik ben absoluut niet handig 😉). Prijs/kwaliteit een dikke aanrader !

Besvarelse fra Ivono
snelle site makkelijk te gebruiken strakke producten

Besvarelse fra Ivono
Læs mere om andre typer anmeldelser.