Banner for Bestway - Customer Service Sweden

Bestway - Customer Service Sweden Anmeldelser

3,6

Fick tydliga instruktioner fr Bestway för hur jag skulle gå tillväga med min reklamation. Dock förvånad/brydd att hela tre olika handläggare hos er sedan hanterade ärendet o kontakten med mig. Men jag... Se mere

Jag har varit kund hos Bestway i flera år och har vid flera tillfällen vänt mig till dem för råd och för att byta ut saker. Jag har upplevt att de har en av de bästa kundtjänsterna jag har stött på u... Se mere

Man fick inte kommincera med företaget. De fick ett mail fr Jula och bestämde sig fast jag var väldigt missnöjd. Jag köpte en spapool som slutade funka efter 9 dagar.... jag reklamerade och ville... Se mere

Reklamerade en läcka i linern till mitt spabad (Lay-Z Spa Miami) via webben. Fick snabbt svar och omedelbar hantering inom ett par dagar och ny liner kostnadsfritt hemsänd efter ca en vecka. Den enda... Se mere

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Bestway löser saker

Bestway löser saker ! Om man får problem med saker som man har köpt så är min rekommendation att vända sig direkt till bestways supportar, återförsäljaren har ingen kännedom eller vilja att hjälpa en har jag upptäckt. Bestway tar tag i saken och man får hjälp snabbt.

16. august 2025

Det var väldigt krångligt att reklamera…

Det var väldigt krångligt att reklamera trots ett konstaterat luftläckande spabad.
Handläggaren var ändå trevlig.
Märkligt att det inte finns telefon till Kundtjänst.

3. august 2025
Bestway - Customer Service Sweden-logo

Besvarelse fra Bestway - Customer Service Sweden

Hej Annika,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplevde reklamationsprocessen som krånglig. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra rutiner och användarvänligheten i våra system.

Vi är glada att du upplevde kundtjänst som trevlig – det uppskattar vi att du nämner.

När det gäller telefonsamtal har vi valt att hantera ärenden skriftligt för att kunna ge tydliga svar, ha dokumentation och följa upp på ett effektivt sätt.

Med vänliga hälsning
Bestway

Vi installerade våran pool i juni…

Vi installerade våran pool i juni månad, 2025 men köpte den hösten 2024 .
Efter ca sex veckor blev det hål precis i skarven på poolen.
Mailade då er om problemet, fick snabba svar👍
Tog bara ca en vecka och vi hade då fått en helt ny pool dock utan slanganslutningar.
Då vi inte kommer att installera poolen i år så hoppas vi att allt kommer att fungerar som det ska nästa 2026.
Annars är vi super nöjda, snabba svar och inget krångel.
Hoppas nu bara att garantin gäller om nya problem uppstår.
Mycket nöja hittills 👍

31. juli 2025

Snabbt och snyggt löst

Hade problem med att ett av toppspröten på vår rampool rostat, trots att den var ganska ny. Kontaktade Bestway och de skickade ett nytt. Snabbt och snyggt löst!

31. juli 2025

Snabba svar då man till slut lyckades…

Snabba svar då man till slut lyckades göra en felanmälan, krångligt att skapa ett ärende och få iväg detta, så fort man lyckats få ihop faktan så blev man utkastad och fick logga in ett par ggr men till slut gick det bra.
Ställde frågan vad jag skulle göra med gamla pumpen men inte fått ett klart svar på det än.
Mvh Anders

25. juli 2025