Fick tydliga instruktioner fr Bestway för hur jag skulle gå tillväga med min reklamation. Dock förvånad/brydd att hela tre olika handläggare hos er sedan hanterade ärendet o kontakten med mig. Men jag... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Jag har varit kund hos Bestway i flera år och har vid flera tillfällen vänt mig till dem för råd och för att byta ut saker. Jag har upplevt att de har en av de bästa kundtjänsterna jag har stött på u... Se mere
Man fick inte kommincera med företaget. De fick ett mail fr Jula och bestämde sig fast jag var väldigt missnöjd. Jag köpte en spapool som slutade funka efter 9 dagar.... jag reklamerade och ville... Se mere
Virksomheden har svaret
Reklamerade en läcka i linern till mitt spabad (Lay-Z Spa Miami) via webben. Fick snabbt svar och omedelbar hantering inom ett par dagar och ny liner kostnadsfritt hemsänd efter ca en vecka. Den enda... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 89 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra service och bemötande.
Bestway löser saker
Bestway löser saker ! Om man får problem med saker som man har köpt så är min rekommendation att vända sig direkt till bestways supportar, återförsäljaren har ingen kännedom eller vilja att hjälpa en har jag upptäckt. Bestway tar tag i saken och man får hjälp snabbt.
Service vänligt och snabbt svar på mejl…
Service vänligt och snabbt svar på mejl när vi hade fel på en duk till poolen
Service på toppnivå!!!!
Mycket bra hantering av vårt reklamationsärende där servicen har varit på toppnivå.
Det tog bara en vecka tills vi hade fått våran ersättnings produkt.
Tack!!!!!
Tydliga instruktioner och snabba…
Tydliga instruktioner och snabba beslut, mycket bra service.
Det var väldigt krångligt att reklamera…
Det var väldigt krångligt att reklamera trots ett konstaterat luftläckande spabad.
Handläggaren var ändå trevlig.
Märkligt att det inte finns telefon till Kundtjänst.

Besvarelse fra Bestway - Customer Service Sweden
Vi installerade våran pool i juni…
Vi installerade våran pool i juni månad, 2025 men köpte den hösten 2024 .
Efter ca sex veckor blev det hål precis i skarven på poolen.
Mailade då er om problemet, fick snabba svar👍
Tog bara ca en vecka och vi hade då fått en helt ny pool dock utan slanganslutningar.
Då vi inte kommer att installera poolen i år så hoppas vi att allt kommer att fungerar som det ska nästa 2026.
Annars är vi super nöjda, snabba svar och inget krångel.
Hoppas nu bara att garantin gäller om nya problem uppstår.
Mycket nöja hittills 👍
Snabb support
Snabb återkoppling och hantering av min reklamation för Helsinki Lay z-spa.
Trevlig support
Snabbt och snyggt löst
Hade problem med att ett av toppspröten på vår rampool rostat, trots att den var ganska ny. Kontaktade Bestway och de skickade ett nytt. Snabbt och snyggt löst!
Snabba svar och snabb hjälp
Jag fick väldigt snabba svar och snabb hjälp! Tydliga instruktioner och trevligt bemötande.
Jätte snabbt återkoppling
Jätte snabbt återkoppling. Lätt instruktioner för hela processen.
Snabba svar då man till slut lyckades…
Snabba svar då man till slut lyckades göra en felanmälan, krångligt att skapa ett ärende och få iväg detta, så fort man lyckats få ihop faktan så blev man utkastad och fick logga in ett par ggr men till slut gick det bra.
Ställde frågan vad jag skulle göra med gamla pumpen men inte fått ett klart svar på det än.
Mvh Anders
Hydrojet pump leakage issue.
Our hydrojet pump failed. Anna replied very fast and was able to help us get the issue resolved within the day. The new pump arrived to our door 2 days later.
Bra och snabbt bemötande och bra…
Bra och snabbt bemötande och bra lösning på mitt problem.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.