⚠️ I får stød!! Pas på!! ⚠️
Vi har købt en Bestway Lazy Z-Spa Miami gennem en af deres forhandlere.
Efter kort tids brug oplevede vi at få stød, når pumpen var sluttet til strøm – også selvom pumpen ikke kørte. Det er simpelthen ikke acceptabelt for et produkt, hvor mennesker sidder i vand, samtidig med at der er strøm tilsluttet.
Vi kontaktede Bestway, som sendte os en ny pumpe med besked om, at den var fra et andet batch. Da vi modtog den, var batchoplysningerne dog identiske, og naturligvis opstod samme problem igen.
På Bestways opfordring fik vi en autoriseret elektriker til at gennemgå vores installation. Alt i huset blev konstateret normalt. Til gengæld blev der målt konstant 7-10 V i vandet, når pumpen var tilsluttet strømforsyningen.
Herefter blev vi lovet fuld refusion og en ny pumpe tilsendt.
Nu står vi tilbage med tre pumper fra samme batch, en alvorlig bekymring omkring sikkerheden og en virksomhed, der pludselig nægter at tilbagebetale pengene – på trods af at de skriftligt har lovet dette.
Når man sælger et produkt, hvor strøm og vand kombineres, burde sikkerhed være det absolut vigtigste. I stedet oplever vi en virksomhed, der ikke tager ansvar, når deres produkt fejler.
Tænk jer om en ekstra gang, før I køber en Bestway spa. Vi ville ønske, at vi selv havde læst en anmeldelse som denne, inden vi købte.
Pas på jer selv – og find en anden leverandør end Bestway.
7. juli 2026
Uopfordret anmeldelse