Generalnie kontakt jest trochę utrudniony ze względu na konieczność robienia zdjęć i jest tych wymogów trochę. Problem nie został rozwiązany gdyż wymagana jest aktualizacja aplikacji której obecnie ni... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Jestem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony obsługą klienta i bardzo szybkim procesem reklamacyjnym. W trzy dni po zgłoszeniu reklamacji dotyczącej pompy basenu, nowa stała już przy basenie. Pompa padł... Se mere
Jestem bardzo zadowolony z obsługi reklamacyjnej Bestway. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie, a kontakt z działem obsługi był szybki i uprzejmy. Reklamacja została rozpatrzona bez zbędnyc... Se mere
Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
WSPANIALE
Dobry kontakt z działem obsługi Klienta
Szybka odpowiedź i decyzja
BRAWO DLA PANI KATARZYNY :)
Błyskawiczne rozwiązanie zgłoszenia
Wspaniały kontakt, krótki czas odpowiedzi oraz szybkie decyzje sprawiły że całe zgłoszenie zostało rozwiązane w ciągu zaledwie kilku dni. Do tego wyjątkowe indywidualne podejście do klienta pokazuje, że firmie Bestway zależy aby korzystanie z produktów sprawiało klientom wiele przyjemności.
b.dobry i natychmiastowy kontakt z…
b.dobry i natychmiastowy kontakt z klientem, szybkie, bezproblemowe i w moim przypadku pozytywne rozpatrzenie dwóch reklamacji. Szczerze polecam tę firmę i jej produkty.
Po zgłoszeniu reklamacji otrzymałem…
Po zgłoszeniu reklamacji otrzymałem szybką, skuteczną pomoc.
Obsługa bardzo miła, konstruktywna i rzeczowa.
Reklamacja załatwiona w ekspresowym tempie z pozytywnym skutkiem.
Mogę szczerze polecić sprzęt firmy BESTWAY.
Pozdrawiam serdecznie pracowników Firmy.
wszystko super
Jestem bardzo zniesmaczony
Jestem bardzo zniesmaczony, gdy znajac moja historie zadajecie Państwo takie pytanisa

Besvarelse fra Bestway - Customer Service Poland
Rzetelność
Firma Bestway zajęła się sprawą reklamacji bez zbędnej zwłoki. Po przesłaniu żądanych dokumentów uzasadniających reklamację została ona uznana i rzetelnie załatwiona .
Ekspresowe rozpatrzenie reklamacji
Ekspresowe i pozytywne rozpatrzenie reklamacji oraz bardzo dobra komunikacja na etapie jej rozpatrywania.
Zadowolony klient.
Świetna obsługa .
Szybka wymiana (3dni od zgłoszenia) uszkodzonej pokrywy termicznej ,która rozszczelniła się na zgrzewie.
Gorąco polecam i czekam na kolejny sezon.
Bardzo szybko reagują na reklamację
Bardzo szybko reagują na reklamację, szybka i sprawna obsluga
Rozumni ludzie
Po merytorycznej rozmowie wymieniono mi pompę na nową. Starą kazali zutylizować co uczyniłem.
Szybka realizacja serwisu.Polecam :)
Obsługa reklamacyjną.
Bardzo miła i szybka obsługa reklamacyjną.
Firma spełniła moje oczekiwania.
Zgłosiłam reklamację
Zgłosiłam reklamację , odpowiedź dostałam odrazu . W ciągu kilku dni już wszystko było załatwione . Jestem zadowolona . Dziękuję
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.