Ballon Express Anmeldelser 235

4,1

Ballon was echt de volgende dag niet geleverd. Zelf twee dagen ernaar . Zou ook eens kijken met welke bezorger ik deze pakketten meegeef. Dan zit het ook nogeens een in goedkope bruine doos en... Se mere

De ballon die wij gekozen hadden was op dat moment helaas niet meer op voorraad. We mochten iets anders kiezen zelf voor een wat hoger bedrag. De ballon was helaas na een half uur uit de doos al kapot... Se mere

Was te laat met bestellen. BE bood toen aan om prioriteit te geven aan mijn zending. Kwam alles toch nog op tijd binnen! Paar prachtige ballonnen kunnen meenemen naar een diploma-uitreiking, de gedipl... Se mere

Ik vind het fantastische service en op tijd bezorgd. Prachtige belonen dat heel lang hangen. Enige wat ik niet snap waarom voor elke ballon de bezorgkosten moeten betaald worden als onze alle belonen... Se mere

1. Ballonbutik

Het grootste assortiment helium ballonnen. Het leukste cadeau om te geven! Op werkdagen voor 16:00 = de volgende dag in huis.

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Wij bestellen al jaren regelmatig…

Wij bestellen al jaren regelmatig ballonnen bij Ballon Express.

De ballonen zijn prachtig en worden snel geleverd.

Wat er tegenwoordig mis gaat, is de bezorging door Luna Transport en Logistiek. Zij bellen niet aan, ook niet bij de buren, en zetten de doos rustig neer in de voor een ieder toegankelijke ruimte bij het bellenportaal.

Bauke Westphal
Den Haag

22. august 2023

Beste Bauke,

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is gegaan. Ik wil u vriendelijke verzoeken deze zaak te mailen naar bib@ballonexpress.nl, dan kunnen wij dit probleem voor u passend oplossen. Wij gaan ieder geval na bij de koeriersdienst wat hier is gebeurt.

Ballon Express

Prima service!

Zo blij dat de ballon optijd bezorgd werd en leuke sticker op de doos! Helaas zat de ballon lek in de doos maar nadat ik mailtje met foto's had gestuurd kreeg ik meteen een aardig berichtje terug en kreeg ik mijn geld teruggestort. Dus 3 sterren voor de snelle en nette afhandeling! Top

18. august 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Hallo, bedankt voor je review! Vervelend dat de ballon lek is aangekomen maar blij om te lezen dat het goed is opgelost. Hopelijk gaat het de volgende keer wel goed.

Goed geregeld

Leuke tekst op de doos en goed op tijd verzonden

6. august 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Super bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier gewenst met de ballon.

Ik ben zeer tevreden over het op tijd…

Ik ben zeer tevreden over het op tijd bezorgen en de extra tekst op de doos:
Lieve bezorger,
Jari en Lasse zijn heel bijzonder voor ons. Wil je dit pakketje met een brede glimlach bezorgen?’
Het is een goede keuze om met Ballon Express in zee te gaan.

1. august 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Heel erg bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier gewenst met de ballon!

Heel goed service, mooi ballon

Heel goed service, de ballon kwam in een heel groot doos ter bescherming maar de onderdelen zaten niet helemaal in elkaar bij de unboxing. Dit was gelukkig wel makkelijk in elkaar te zetten weer. Het was geen helium ballon (drijft niet) dit was wel de impressie, maar we waren er wel blij mee

31. juli 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Bedankt voor je review! De balloon-dog is inderdaad zoals aangegeven lucht gevuld en zit met 3 delen in elkaar. Waarschijnlijk was de reis iets te wild waardoor het los gegaan is maar zoals al aangegeven kun je dit heel makkelijk zelf weer in elkaar zetten. Veel plezier gewenst met de ballon!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel en komt afspraken na

26. juli 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier gewenst met de ballon!

Top prachtige ballon

Zoals afgesproken
Prachtig ballon
Quinn was er heel blij mee

12. juli 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Wat fijn om te lezen dat de ontvanger er blij mee is! Super bedankt voor deze mooie review!

Two out three ain't bad ?

Heb eerder ballonnen besteld.
Was altijd goed.
Nu twee ballonnen prima maar het blauwe hart was
niet volledig gevuld.

5. juli 2023

Besvarelse fra Ballon Express

Bedankt voor je review! Wij vullen altijd de ballonnen volledig en laten deze altijd even 'hangen' om te checken op lekken. Helaas kan het wel eens voorkomen dat tijdens transport de ballon toch lek raakt wat waarschijnlijk is gebeurt met je ballon! Zou je ons hierover willen mailen naar bib@ballonexpress.nl? Dan zoeken wij een passende oplossing!