Ballonnenshop Anmeldelser 325

4,5

Communicatie is altijd super. leveringen komen op tijd en de kwaliteit is ook uitstekend. en dat allemaal voor een enorm eerlijke prijs. wij zijn als hotel zijnde onwijs blij dat we van leverancier zi... Se mere

1. Ballonbutik

Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Goede klantenservice

Er waren wat problemen met de bezorging, maar dit is op een uitstekende manier opgelost.
Er werd meteen contact gezocht en dat geeft mij als klant voldoening. Zijn veel bedrijven waarbij het heel lastig is om gehoor te krijgen.

1. maj 2026

De heliumtank is echt slecht

De heliumtank is echt slecht. Ballonnen opgeblazen 2 uur voor een herdenkingsdienst. Na die 2 uur waren er nog maar een paar die er goed uit zag, meer niet dan weg ze lagen gewoon op de grond. Echt heel jammer. Dus die heliumtank zou ik niemand aanraden.

Productcode 2804291000
50 ballonnen heliumtank

28. april 2026

Beste Liesje P,

Bedankt voor uw bericht en wat vervelend om te horen dat de heliumtank niet naar verwachting heeft gewerkt. Dat is natuurlijk erg jammer, zeker gezien de gelegenheid waarvoor u de ballonnen nodig had.

Wij krijgen hier eigenlijk zelden klachten over en normaal gesproken blijven de ballonnen lang zweven. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om dit goed uit te zoeken.

We kunnen uw bestelling alleen helaas niet direct terugvinden in ons systeem op basis van de informatie die we nu hebben. Zou u ons misschien een e-mail kunnen sturen met uw bestelgegevens (bijvoorbeeld ordernummer of het e-mailadres waarmee u heeft besteld) naar klantenservice@ballonnenshop.nl? Dan gaan we dit direct voor u nakijken en zorgen we voor een nette oplossing.

Alvast bedankt voor uw moeite en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Jesse

De ballon werd door bezorgproblemen een dag te laat geleverd, waardoor hij helaas niet op tijd was voor de verjaardag van mijn dochter. Jesse heeft contact opgenomen om de situatie recht te zetten en heeft mijn geld terugbetaald.

10. april 2026

Beste Deanne,

Het spijt ons echt om dit te lezen.

We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, zeker omdat het om de verjaardag van uw dochter ging. Dat is juist een moment waarop alles gewoon goed móét gaan, en dat is hier helaas niet gebeurd.

Dit vinden wij oprecht heel vervelend. Dit had simpelweg niet mogen gebeuren.

Normaal gesproken worden onze bestellingen gewoon op de afgesproken dag geleverd, daarom gaan we dit direct grondig onderzoeken bij de bezorgdienst om te achterhalen wat hier mis is gegaan.

We nemen daarnaast persoonlijk contact met u op om dit samen netjes op te lossen en voor u recht te zetten.

Nogmaals onze oprechte excuses, we doen er alles aan om dit goed voor u af te ronden.

Hele goede service

Hele goede service. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer doorgegeven, hierover de volgende dag een mail gestuurd en het kon nog aangepast worden. Heel fijn!

6. april 2026

Het bedrijf zelf is prima, bezorging afschuwelijk

Het bedrijf zelf is weinig mis mee. Ze laten de ballonnen echter bezorgen door een dienst die zich niet aan de afspraken houdt en niet reageert. Als ik een ballon bestel voor over 2 dagen, verwacht ik niet dat er pas na 5 dagen een eerste poging wordt gedaan om het te bezorgen.

1. februar 2026

Beste Sietske,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u verder tevreden bent over ons als bedrijf!

Jammer om te lezen dat de bezorging niet volgens afspraak is verlopen. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort, zeker niet als u rekent op een levering binnen een paar dagen. Dat vinden wij erg vervelend om te horen. Normaal gesproken worden onze bestellingen op de afgesproken dag geleverd, dus we gaan direct bekijken hoe dit heeft kunnen gebeuren bij de bezorgdienst.

We nemen ook even persoonlijk contact met u op om dit netjes met u op te lossen.

Bedankt voor uw feedback.

Team Ballonnenshop

Heel goede service na niet op tijd geleverde ballon

Nadat ik een klacht had ingediend over de niet op tijd geleverde ballon kreeg ik direct een mail terug. Werd heel goed op gereageerd. Met een passende oplossing. Wat een service.
Ik had als eerste een slechte review geplaatst maar deze pas ik bij deze direct aan.
Ik bestel de volgende keer weer bij dit bedrijf en zou dat andere ook aanbevelen.

16. marts 2026

Beste Anthonia,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons om te horen dat de ballon niet op de afgesproken datum is geleverd, zeker omdat deze voor een speciale dag bedoeld was. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daarvoor onze excuses.

Normaal gesproken worden onze bestellingen wel op de gekozen bezorgdag geleverd, dus we gaan direct onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

We nemen vandaag persoonlijk contact met u op om dit netjes met u op te lossen.

Keurig geholpen

Keurig geholpen. I.v.m. verhuizing van mijn oom is door mij het verkeerde ziekenhuisadres doorgegeven. De klantenservice heeft dit voor mij hersteld en alsnog bezorgd!

11. marts 2026

TOP zaak

Wat een prijsverschil tov andere ballonaanbieders en dit bedoel ik in positieve zin! Ook de bezorging ging perfect. De ballon hangt inmiddels al bijna 5 weken en is nog steeds perfect! Mijn dochter vindt het geweldig ♡. Ik raad iedereen ballonenshop aan

16. marts 2026