Goede huurervaring bij Steentjesloods.nl!
Een hele fijne ervaring met huren van een Lego-set bij Steentjesloods.nl! Snelle levering en prettig contact via e-mail, binnenkort weer een Lego-set huren!

Besvarelse fra Steentjesloods
Bij Steentjesloods kan je op een laagdrempelige manier diverse Lego sets huren. We verhuren in de omgeving van Uden.

Besvarelse fra Steentjesloods
Super fijn dat je hier met borg een set kan huren! Bij anderen moet je veelal een abonnement afsluiten, dat kan bij Armando ook maar hoeft niet.
Hij heeft hele mooie sets, die goed verpakt en gesorteerd geleverd word. Het is een man met passie voor (o.a.) de Lego (en Villa Pardoes ❤️)

Besvarelse fra Steentjesloods
In de herfstvakantie hebben we het Home alone Huis gehuurd. Erg gave set met veel herkenbare elementen uit de film.
De set was helemaal compleet en de communicatie met Armando was top.

Besvarelse fra Steentjesloods
Veel plezier gehad van de Legoset, konden het ophalen en brengen. Fijne communicatie.

Besvarelse fra Steentjesloods
Top geregeld. Alles meteen opgehaald in Uden en in de vakantie lekker lopen Lego'en.

Besvarelse fra Steentjesloods
Lego te leen gehad van Armando om therapeutisch in te zetten bij onze clienten. Armando is betrokken en meedenkend.
Voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Steentjesloods
Heel netjes geregeld. Betaling en levering verliep prima.
Ook het persoonlijk contact om de details af te spreken is fijn.
En natuurlijk de lego set was netjes verpakt en compleet.
Aanrader!

Besvarelse fra Steentjesloods
Goede snelle service. Persoonlijk contact. Goede prijs. En natuurlijk fantastische Lego !

Besvarelse fra Steentjesloods
Goede eerlijke prijs zonder omslachtig abonnement. De Lego werd thuis gebracht en was netjes en overzichtelijk verpakt. Ik ga hier zeker nog vaker Lego huren
Een TOP ervaring met Steentjesloods!!

Snelle reactie en service
Set is mooi gesorteerd op kleur zodat het bouwen snel kon beginnen.
Tevens duidelijke ondersteuning indien er een onderdeel ontbreekt of defect is, wordt deze dezelfde dag nog per post nagestuurd!

Super service!
Alles is goed geregeld en eventuele vragen worden snel beantwoord.
Voor herhaling vatbaar!