Een geweldig spannend feestje en het contact met de agent maakte het volledig af! Wij hebben G genoten! Onze zoon zag overal verdachten en bleef de agent maar bellen. De kinderen gingen op in het ver... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kinderfeestje thuis voor 7-13 jaar, binnen of buiten. Kinderen gaan tijdens het kinderfeestje thuis een spannende misdaad oplossen met een echte geheim agent.
Kontaktoplysninger
De Stoven 6, 7206AX, Zutphen, Holland
- 088-4080804
- info@spyctive.nl
- spyctive-kinderfeestje.nl
Een geweldig spannend feestje en het…
genoten! Onze zoon zag overal verdachten en bleef de agent maar bellen. De kinderen gingen op in het verhaal en waren druk aan het puzzelen met de opdracht toen het belletje van de agent kwam met uiterlijke details van een verdachte 🤣 echt hilarisch hoe dan 12 jarige knullen ineens overal verdachten zien, geweldig concept en wij komen nog eens terug!
Tegenvaller voor onze jarige
Tegenvaller voor onze jarige. We waren met een groep van 9 jongens van 11 jaar. Telkens kon 1 jongen een puzzel oplossen en 1 kon er meekijken. De andere 7 verveelden zich. De jongens konden zich niet 3,5 uur concentreren en wilden liever ravotten. Het was niet spannend genoeg. Enkele jongens vonden het soms leuk. De hulplijn was ok. De jongens moesten lachen om het acteerwerk in de filmpjes.
Met voetballen en ijs eten konden we het een beetje doorbreken.
De ontvoerde professor Ravos
Dit was de tweede keer dat we een activiteit bij jullie hebben geboekt. Deze keer kwam de mail met de contactpersoon iets aan de late kant, maar verder was alles weer super geregeld. Het contact loopt goed en de begeleiding naar de kinderen gebeurt op een professionele en leuke manier. Het zit super goed in elkaar en ziet er zeer aantrekkelijk uit. Wij zullen dit zeker blijven boeken.
Spyctive Kinderfeestje
Spyctive Kinderfeestje: een super feestje voor onze dochter die tien werd. Vooraf krijg je een doos met alle benodigdheden voor een top-spionnenfeestje: top secret uitnodigingen, spionboekjes, instructies, ... Ook als ouders keken we erg uit naar het feestje. Zorg wel dat je tijdig start met de voorbereiding. Ook zou ik aanraden de afstand tussen de opdrachten kort te houden, om de aandacht van de kinderen vast te houden. Maar mits wat voorbereiding is het een héél leuk en origineel feestje geworden, mede dankzij de geheim agent die ons van op afstand bijstond!
Een echt aanrader!
Afgelopen week hebben we een fantastisch feestje gehad voor onze dochter dankzij de gave missies van Spyctive! Alles is tot in de puntjes geregeld. De pakketten zien er mooi en verzorgd uit en het contact met de begeleider verliep top!
leuk kinderfeest
Goed geregeld, makkelijk op te zetten en uit te voeren, en goede begeleiding
Het feestje was super goed…
Het feestje was super goed georganiseerd
De uitnodigingskaarten waren fantastisch
Sommige kids hoorde ik van de ouders namen t erg serieus en verstopten zelfs de kaart op hun kamer
Verder was de geheim agent telefonisch x op x geweldig
Spannend
Duidelijk
En t grappige was
Dat wij vierden het in de speeltuin
Een onbekende vader ons hoorde en zich een rol gaf
Dus dat was een extra dimensie
Persoonlijk zou ik zoiets nu ik dit weet zelf regelen
Een man met een zonnebril die verdacht rondloopt
Maar dit feestje is t geld dubbel en dwars waard !!!!!
Het is super leuk
Het is super leuk, spannend en grappig!
Fijn dat de kids soms gebeld worden dat maakt het extra echt!
Een top speurtocht voor onze 10 jarige…
Een top speurtocht voor onze 10 jarige zoon. Zeker met alle accessoires. Voorbereiding wel op tijd doen maar prima te doen. De telefoontjes tussendoor zorgde voor spanning en maakte het nog leuker. Enige pech was het weer. In de stromende regen konden we sommige aanwijzingen niet meer lezen. Dan belden we de secret agent weer.
Ontzettend leuke verjaardag gehad!
Ontzettend leuk om te doen voor de kinderen, als ouder moet je er wel echt bij blijven en begeleiden.
Het was een super leuk feest
Het was een super leuk feest. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen!
Mijn man en ik waren onder de indruk…
Mijn man en ik waren onder de indruk hoe goed het spel in elkaar steekt. Het kinderfeest was zeer geslaagd. Absolute aanrader! T.M.L. De la Haije uit Geleen.
Het spyctive kinderfeest was super…leuk en spannend
Het spyctive kinderfeest was super leuk. Alle opdrachten waren goed, duidelijke en uitdagend. Alles was door spyctive goed voorbereid zodat wij als feestcommissie alles snel en leuk konden aankleden. Spyctive is zeker een aanrader!
Goed georganiseerd
Goed georganiseerd. Duidelijke uitleg en leuk dat er real-time contact was met een agent! Leukste kinderfeestje ooit!!
Heel origineel AANRADER
Heel origineel.
Alle details klopten.
Goed contact met het bedrijf.
Top service.
Feestje was een succes!
Het was een geweldige activiteit en de…
Het was een geweldige activiteit en de kinderen (en wij) hebben enorm genoten.
Iedereen krijgt een taak tijdens het spel en is daarom enorm betrokken bij het spel en het zoeken naar de verdachte. Een absolute aanrader en het overtrof onze verwachting en ook die van de jarige. Bedankt voor de leuke middag.
Goede organisatie
Alles liep zoals in de beschrijving stond aangegeven. Vooraf de route uitgezet kostte 1,30 uur. Kinderfeestje van 11 kinderen waarbij niet iedereen wilde puzzelen en zoeken. Maar juist die kinderen leefden helemaal op toen ze op Zoek konden gaan naar Verdachte personen. Zo was iedereen betrokken. Ik kreeg veel positieve reacties van ouders na het horen van het verhaal over het feestje van hun zoon of dochter.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.