Andersen & Martini Anmeldelser 3.489

4,2

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den service, de har modtaget, og fremhæver ofte personalets professionalisme og hjælpsomhed. Mange forbrugere roser medarbejderne for deres ærlige og grundige rådgivning, samt evnen til at finde løsninger og skabe en tryg bilhandel. Den gode kundeservice og den positive oplevelse, de har haft med personalet, får mange til at anbefale virksomheden og vende tilbage for fremtidige bilkøb. Dog var nogle kunder utilfredse med produktet og oplevede problemer med biler, der havde skader eller defekter ved levering. Enkelte nævnte også udfordringer med kundeservicen, herunder langsomme svar, manglende ansvarstagen og uhøfligt personale, samt uenigheder om priser og aftaler.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Mange kunder roser den fremragende og professionelle... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver ofte medarbejdernes... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle forbrugere er meget tilfredse med deres bilkøb, roser hurtig... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydige oplevelser med kundeservice. Mange roser den fremragende service, hvor sælgere som... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle forbrugere fandt priserne meget gode og fair, især... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve. Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig... Se mere

Har netop købt to brugte biler hos AM Søborg. Fik fortrinlig service og rådgivning, som hele vejen igennem var ærlig og brugbar. Tingene var i orden fra start til slut, ikke mindst da den ene bil bl... Se mere

Vi havde en super fed oplevelse under vores køb og handel med hos Andersen og Martini. Frederik Vinther Skov Andersen var super kompetent og gav os svar på alle vores spørgsmål og hjælp os trygt genne... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

4,2

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Spild af tid og uprofessionel sælger

Spild af tid.
Vi havde indgået aftale om et salg, men sælger kunne ikke svare på uddybende spørgsmål omkring bilen eller garantere at informationen slutsedlen var korrekt.

31. oktober 2025

Kære Ronni JR

Vi er noget ærgerligt over at modtage denne anmeldelse, da vi forsøgte efter bedste evne, at imødekomme jeres ønsker.

Heldigvis kom vi aldrig så langt, at vi indgik en aftale med køretøjet, da vores vurdering undervejs var, at vi måtte stoppe i tide, hvilket vi også har meddelt jer.

Vi er klar over set fra jeres side, at i ikke lige fik dette køretøj, men igen undrer vi os meget over kun at få 1 stjerne.

Andersen & Martini

Bytte af Tesla til større model

Vi var på udkig efter en ny bil og der vi kiggede forbi A&M i Greve, var vi så heldige at snakke med Balal.
Han hjalp os meget med dit spg. vi havde og var generelt meget tålmodig med min kone og jeg, som ikke er specielt bil kyndige.
Fantastisk oplevelse.

30. oktober 2025

Aldrig mere Andersen & Martini,

Aldrig mere Andersen & Martini,

Der var nogle parkeringsskader på min tesla, som jeg valgte at få lavet hos Andersen & Martini, og det fortryder jeg godt nok, de var ALT for aggressive i deres skade udbedring, og lakerede områder af bilen som var helt unødvendig, men de gav den bare ekstra meget gas da de vidste det var en forsikringssag, deres lakering var ikke særlig god, til trods for at min tesla er hvid, nok den bil og farve der kører fleste rundt af på gaden, så ramte de ikke farven særligt godt, og jeg har nu en bil i 2 farver hvid.. Derudover har jeg fået en kæmpe regning fra mit forsikringselskab, fordi de har lakeret mange udnødvendige dele af bilen. - mit Tesla logo forsvandt også i processen.

17. juli 2025

Kære Kim Raufort,

Vi undersøger denne.

Professionalisme og menneskeligt…

Professionalisme på et menneskeligt plan.
Vi blev taget godt imod, og fik en god gennemgang og rådgivningen var helt i top.
Køb af bil gik dejligt nemt og var 100% troværdigt.
Jeg vil bestemt anbefale Andersen & Martini hvis man ønsker en problemfri bilhandel.
TAK til Jens Peter!

15. september 2025

Min første køb hos AM Taastrup

Min første køb hos AM Taastrup, hvor jeg har fået en fantastisk service og følt mig tryg under hele forløbet.
Jeg kommer fra Silkeborg, men endte med at købe min bil her. Lars var utrolig kompetent, jeg fik al den hjælp jeg havde brug for. Bedste anbefalinger herfra

Pia Due

2. juli 2025

Min bedste anbefaling

Som førstegangskøber af en brugt bil fik jeg god og personlig vejledning og hjælp af Mads R. Petersen.
Det gjorde mig tryg. Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger.

8. oktober 2025

God opfølgning

Jeg har i fem år haft en guld serviceaftale hos A&M og dækhotel. Slut maj, bliver denne ændret til en sølv aftale, da man ikke tilbyder guld på en bil, der er over fem år.
16/9 får jeg en mail om at, afdelinge flytter fra Ballerup til Taastrup og jeg skal derfor tage stilling til, hvor mine dæk skal flyttes hen.
Taastrup er en del længere væk fra mig og jeg, tænker ikke det giver mening for mig at, have service aftale hvis dem længere.
Jeg ringer for at opsige aftalen og da det er en væsentlig forringelse af aftalen for mig at de flytter, giver det for mig mening at jeg, får de penge jeg har betalt på kommende service tilbage, da jeg skal finde et nyt sted og betale de penge på min nye aftale.
Nej… det er ikke tilfældet og yderligere hedder det med opsigelse med løbende måned + 30 dages varsel.
Så til trods for, det er A&M der foringer vores aftale, skal betale.
Hold da op hvor er det bare dårlig kundeservice eller mangel på kundeservice.
Jeg er lige blevet ringet op af en meget flink mand, fra Andersen og Martini og vi fik lavet en rigtig god aftale.

16. oktober 2025

Lånebil er en lejebil

Jeg skulle have lavet en fejl på miderselen på min peugeot 308, efter notifikation i eboks fra peugeut. Jeg bestiller en tid da det er det værksted der ligger tættest på ruten mellem hjem og arbejde. Da der i bekræftelsen ikke står noget om en lånebil, ringer og får bekræftet at sådan en er der naturligvis til rådighed. Da jeg så aflevere min bil er det pludselig en leje-bil. Da jeg gør indsigelser, så får jeg at vide at "låne biler slet ikke findes i værkstedsbranchen" og at jeg jo "har fået udbedret fejlen på min bil gratis". Jeg forsøger at forklare at fejlen jo er en fabriksfejl, og at det i øvrigt er Peugeot der betaler, men ak. 2 stjerne: (1 for at slå 100kr a leje-bilen og 1 for at udbedre fejlen)

16. oktober 2025

Kære Morten Riber Zeuthen,

Vi undersøger denne.

I forhold til et udlejningskøretøj, så er omkostningerne en egenbetaling i forhold til opgaven.

Andersen & Martini

Har lige købt elbil hos Andersen og…

Har lige købt elbil hos Andersen og Martini Søborg. Vi blev betjent af Alexander, som har sørget for, at vi var trygge og velinformeret igennem det hele. Sælgerne derude er super flinke og med en dejlig energi.
Levering af bil har været hurtig og problemfri. Der er ikke noget at sætte en finger på.

10. oktober 2025

Ringe service

Jeg skriver på vegne af min 90 årige mor, som trofast har benyttet A&M igennem mange år. Hendes bil skulle til service og blev afleveret som aftalt jvf email. Værkstedsmedarbejder påstod, at der ikke var bestilt tid, men tog efter nogen diskussion dog alligevel bilen ind. Ved afhentning blev regningen betalt, men hun fik ikke som tidligere lovet 10% nedslag, grundet fejl, sjusk og mangler ved service året før. Ved afhentning dengang, blev flg konstateret; forlygtepære udskiftet, men både pære og lygtehus var ikke fastgjort, antennen var bøjet (muligvis som flg af vaskehal uden afmontering), beklædning på bagklappen sad løst. Vi pointerede overfor værkstedet, at de sad løst, men de påstod hårdnakket at modellen var født sådan. Vi fik selv klikket ovennævnte på plads igen. A&M erkendte fejlen og henviste til at det var en lærling der havde lavet fejlen og tilbød mig herved 10% på næste service. Det ville værkstedsmedarbejderen notere. Ved seneste service havde A&M dog glemt alt om det. De lovede dog igen 10% ved næste service eftersyn. Min mor har været kunde hos A&M igennem 15 år og har generelt været tilfreds med servicen, men ovenpå de seneste oplevelser, føler hun at servicen er blevet meget forringet. Jeg har selv arbejdet hos A&M for mange år siden. Da havde kunden som udgangspunkt altid ret. Sådan er det åbenbart ikke længere. Jeg ved ikke om det skyldes at min mor er pensionist at de betvivler hendes ord. Hun er dog stadig skarp og jeg forstår ikke at man som kunde skal mødes med mistillid og skal løfte bevisbyrden. Jeg tænker at vi fremadrettet finder et andet sted at handle bil, hvor der stadig er fokus på god service!

17. juli 2025

Kære JF,

Tak for anmeldelsen.

Vi kan ikke helt forstå, hvis man har arbejdet for A&M før, hvorfor man så ikke lige kontakter direktøren omkring situationen.

Da vi hverken har navn eller andet på denne anmeldelse, og ikke lige kan genkende det der er skrevet, så er det svært at finde ud af hvad der er sket.

Andersen & Martini A/S

Utrolig god service !

Vi kan kun anbefale Andersen og Martini.
Det er første gang vi skulle købe en hel ny bil, hele processen var bare helt i top og de ydede en ekstra service for os, som ikke kostede os noget.
Så kæmpe tak😊

12. oktober 2025

Audi E-Tron 55

Vi købte en Audi E-Tron 55 i maj 24
Desværre gik den ene trækmotor istykker 1 år efter. Audi ville have mange penge for rep
Kontaktede Andersen og Martini Greve som hjalp os igennem en rep ved Ketner i Århus, Andersen og Martini gav en valgfrit helt frivilligt.
Og vi kom af med ca det halve istedet.
Super god service hele vejen igennem

10. oktober 2025

Kunderejsen i højsædet

Det er anden gang jeg køber bil hos AM Taastrup, denne gang hvor de opkøbte min gamle bil. De følger tingene til dørs og med virkelig god kundeservice. Stor ros herfra til Thomas der lægger sig i selen for at få enderne til at mødes og løst de udfordringer der måtte opstå. Tak for handlen.

7. oktober 2025

God købsoplevelse og vejledning

Super fin vejledning ved køb af ny elbil. Sælger (Alexander) var yderst behagelig, rolig og vejledende ifm. vores køb. Flere af denne type sælgere ville gøre godt for branchen. Ved overdragelsen tag han sig endnu engang tid til os, gennemgik bilen 100% og sendte os godt afsted. Hatten af for Alexander - Tak for handlen.!

4. oktober 2025

Fantastisk oplevelse hos Andersen & Martini Søborg – særligt tak til Nikolaj!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe bil hos Andersen & Martini. Sælgeren, Nikolaj, gjorde en kæmpe forskel. Han lyttede oprigtigt til mine behov og interesser og forsøgte ikke på noget tidspunkt at presse mig til at købe en større eller dyrere bil.
Tværtimod anbefalede han faktisk en mindre model, som passede bedre til mit kørselsbehov og budget.

Det var tydeligt, at Nikolaj havde fokus på at finde den rigtige bil til mig – ikke bare at lave et salg. Det skabte stor tillid og gjorde hele processen tryg og behagelig.

Derfor kan jeg varmt anbefale Andersen & Martini og Nikolaj især.

5. september 2025

Bliv ved med at være de bedste !

over en 5 års periode har jeg haft kæmpe glæde af Andersen &Martini incl bilkøb og div rep etc
Jeg har aldrig i mit liv oplevet en bedere behandling og service.
hvem skulle have troet at der findes bilforhandlere der går op i den slags !
Jeg tænker det er god stil at lave en lille positiv anmeldelse på egen opfording som tak (ingen sponser kendis idiot aftaler her)
Det overgår min videste fantasi hvor enkelt og elegant det at købe og veligeholde biler kan være og jeg bliver glad på den der livet fungere sgu aktige måde hver eneste gang.

Bliv ved med at være de bedste !

1. oktober 2025