Andersen og Martini i Ballerup, vil gerne give 5 stjerner til Enes for virkelig god og fantastisk service. Enes kom og leverede min nye Opel Corsa d 01 sep 23 her i Kastrup😊 og grundet lidt forsinke... Se mere
Værkstedet havde mere fokus på kasse end på kunde. De lavede service på min bil, selvom de selv vurderede , at den skulle repareres for ca. 26.000 (en minibil fra 2013!) Desuden fandt de ikke en fejl... Se mere
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Tempovej 17-21, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark
- 36931900
Svarer typisk inden for 48 timer
Hej købte en 2018 Vw passat 1,4 tsi fra…
Hej købte en 2018 Vw passat 1,4 tsi fra deres gamle afdeling i Ballerup hos sælgeren Enes. Det var en rigtig god oplevelse at købe bilen og gav mig 1 års garanti ekstra uden jeg bede om det. Bilen hade nogle fejl men blev lavet uden problemer så kan anbefalde dem
Fuldt tilfreds, pålidelige sælgere som holder hvad de siger
I sommeren 2025 erhvervede jeg mig en BMW i4 M50. Forløbet hos Andersen og Martini har været meget tilfredsstillende, og samarbejdet med Enes og hans kollega Claus har været både professionelt og behageligt. Eventuelle mindre mangler, der blev konstateret efter ibrugtagning, blev udbedret effektivt og med høj kvalitet.
Stor tak til Enes og Claus for en fremragende oplevelse.
Super god og professionel personale
Køb af Skoda Kamiq , set lørdag d. 23.08 på nettet og handlet i hus søndag med Enes.
Blev leveret torsdag 4.9.25, som aftalt med et professionelt og velinformerede firma Geri, som fik bilen til Fyn med Jonas som chauffør, så alt gik perfekt og planmæssigt.
Stor tak til alle.
Meget god og venlig betjening
Meget god og venlig betjening.
Vi købte vores bil hos Andersen & Martini i Ballerup. Vi blev betjent hele vejen af Enes Kizilkaya, som efter min mening er den MEST service minded person jeg har oplevet. Han gik en ekstra mil for at vi kunne få vores drømmebil. Det gik hurtigt og smidigt.
God service!
Kom i kontakt med Enes i Ballerup, da vi skulle sælge vores bil. God og behagelig service - vi fik en fin pris og vil kun anbefale at tage forbi hvad enten du skal købe eller sælge bil :)
Klar anbefaling
Super god og behagelig service fra Mathias i forbindelse med køb af bil – fra det øjeblik jeg trådte ind, til jeg gik ud med slutsedlen i hånden.
En klar anbefaling herfra!
Kanon service hos Andersen & Martini…
Kanon service hos Andersen & Martini Ballerup
Jeg købte en brugt SEAT Tarraco hos Andersen & Martini i Ballerup, og blev hjulpet hele vejen igennem af Enes K. Han var super professionel, ærlig og rigtig god til at lytte til mine behov.
Der var ingen salgsfloskler – bare ærlig rådgivning og god dialog. Prøvekørsel og handel blev hurtigt sat i gang, og bilen stod flot klargjort ved levering, som aftalt. Enes sørgede også for en grundig gennemgang af bilen, inden jeg kørte derfra.
Alt i alt en rigtig tryg og positiv oplevelse. Kan klart anbefales – især Enes K., hvis du leder efter en god brugt bil og en sælger, der tager dig seriøst.
Tre bilkøb – samme høje standard hver gang
Jeg har nu gennemført tre bilkøb (til Din Særlige Pleje ApS i Helsingør) hos Andersen & Martini i Ballerup, alle med Enes og Claus som mine primære kontaktpersoner, og jeg kan med stor overbevisning sige, at deres service og professionalisme er helt i særklasse.
Fra det indledende behovsafklaringsmøde til levering af bilen har kommunikationen været præcis, transparent og imødekommende. Enes og Claus formår at kombinere dyb produktviden med en oprigtig interesse i at forstå kundens ønsker og behov. Dette har sikret, at jeg hver gang er endt med den helt rigtige bil – både i forhold til funktionalitet, økonomi og køreglæde.
Processen har altid været præget af høj troværdighed, effektiv opfølgning og en sjælden grad af detaljerigdom i rådgivningen. Man mærker tydeligt, at de arbejder ud fra et langsigtet perspektiv, hvor kundetilfredshed og relationer prioriteres højere end hurtige handler.
Enes og Claus er et stærkt bevis på, at bilsalg kan være både professionelt, personligt og trygt på samme tid. Jeg kan derfor give mine varmeste anbefalinger og ser frem til at fortsætte samarbejdet ved fremtidige bilkøb.
Respektløs behandling Kontaktede afdelingen i Ballerup da de…
Kontaktede afdelingen i Ballerup da de havde lige den bil jeg gerne ville have. Sagde at jeg ville købe bilen og at de skulle tage en anden i bytte. Sælgeren spurgte om ikke jeg ville prøve bilen først, det svarede jeg nej til da jeg er bosat i Nordjylland, men jeg ville gerne købe bilen. Sælger ville have billeder af min bil som jeg gerne ville have at de skulle tage i bytte. Dem fik han fredag. Mandag ringede jeg og spurgte om han havde modtaget billederne, det havde han og han ville sende dem til deres vurderingsmand og så ville han kontakte mig 30 min senere. I dag onsdag har jeg stadig ikke hørt fra ham og nu kan jeg se at bilen er solgt til anden side. Virkelig useriøs behandling og respektløs behandling af sine kunder, Nåee nej det blev jeg ikke.

5/5 stjerner
Ros til Opel værkstedet på Tempovej 17 for professionel service og meget venlig betjening samt god rådgivning v/ Nick ifm. reparationer og service.
Skuffende forløb og mangelfulde oplysninger
Jeg har haft en skuffende oplevelse hos Andersen & Martini i Ballerup i forbindelse med køb af en brugt Skoda Enyaq.
Som førstegangskøber havde jeg en klar forventning om, at en professionel forhandler som Andersen & Martini ville tage ansvar for at skabe tryghed og gennemsigtighed i handlen. Allerede fra starten gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke havde erfaring med bilkøb og forventede derfor vejledning og klar information.
Jeg havde udset mig en bil på deres hjemmeside, som lå inden for vores budget og bookede efterfølgende en prøvetur. Jeg fik sågar bekræftet over telefonen af bilen var til salg og klar til at blive prøvekørt. Da vi ankom kort efter fandt vi ud af, at bilen var blevet solgt for noget tid siden og var derfor ikke tilgængelig. Det var skuffende og ikke et godt førstehåndsindtryk.
En af sælgerne beklagede meget og tilbød et afslag på 7.000 kr. på en model, som var ca. 45.000 kr. dyrere, men også noget nyere. Denne model lå væsentligt udenfor vores budget, men vi endte med at købe den efter en del overvejelser og omstrukturering af budget.
Efter købet bad jeg om en komplet oversigt over bilens fabriksudstyr, hvilket er en helt rimelig forespørgsel – ikke mindst fordi jeg som forbruger har krav på at kunne kontrollere, at jeg har fået det, jeg har betalt for, men også fordi jeg skal kunne dokumentere bilens udstyr, hvis jeg en dag vil sælge den videre. Det er ikke et “ønske” – det er en grundlæggende del af en gennemsigtig handel.
Problemet blev yderligere forstærket af, at salgsannoncen blev slettet umiddelbart efter købet, så jeg nåede ikke at gemme den. Først efter en del tovtrækkeri fik jeg tilsendt et udklip af annoncen – hvor der ganske vist stod en række konkrete udstyrspunkter, men også den meget løse formulering: "og meget andet". Netop dét – det “meget andet” – kan forhandleren i dag ikke redegøre for. Det er både uprofessionelt og bekymrende, at man som sælger skriver “og meget andet” uden at kunne dokumentere, hvad det dækker over. Det vidner om manglende overblik og ansvarsfølelse i salgsprocessen.
Det skal nævnes, at der i slutsedlen var angivet, at fordi der er tale om en parallelimporteret bil (hvorfra er ikke nævnt), er der ikke sikkerhed for, at bilen har samme udstyr og tekniske specifikationer, som biler med samme modelbetegnelse bragt i omsætning af den danske importør. Det ændrer dog ikke, på bilen oprindeligt var annonceret med at have ”meget andet” udstyr.
Forhandleren svarede, at fordi bilen var parallelimporteret havde forhandleren ikke adgang til oplysningerne – og derfor måtte jeg selv kontakte Skoda og oplyse stelnummer hvorefter Skoda kunne oplyse hvilket udstyr bilen har. Det gjorde jeg, men Skoda kunne ikke hjælpe og påpegede, at det var dårlig service, at forhandleren havde henvist mig til dem.
Når man som kunde – og især som førstegangskøber – køber bil hos en professionel forhandler, bør man kunne forvente, at de står inde for produktet og kan dokumentere det fuldt ud – også selvom bilen er parallelimporteret. Man bør også kunne forvente, at forhandleren tager ansvar og hjælper med alle nødvendige oplysninger. Også efter underskrift på slutsedlen.
At henvise kunden til en tredjepart for at få adgang til basale oplysninger om bilen er både uprofessionelt og useriøst og kan syne som en bekvem måde at fralægge sig fremtidigt ansvar på. Det burde slet ikke være min opgave at jagte oplysninger hos tredjepart, som i sidste ende ikke kan hjælpe alligevel. Jeg mener, det bør være forhandlerens ansvar at sikre, at den nødvendige dokumentation kan fremskaffes – eller i det mindste gøre det tydeligt for kunden, at det ikke er muligt, før købet gennemføres. Og hvis man mener, at det reelt er muligt at skaffe oplysningerne fra en tredjepart, så burde Andersen & Martini proaktivt indhente dem i stedet for at henvise mig. Det er ikke Skoda jeg har købt en bil hos, og det er ikke Skoda som overfor mig skal stå på mål for, at bilen har det nødvendige udstyr - det er Andersen & Martini.
Det afsluttende svar fra Andersen & Martini bar præg af en defensiv og afvisende tone, hvor jeg blev oplyst om muligheden for at klage via brev som om det var vigtigere at gardere sig end at nogen tog reelt ansvar for situationen.
Oplevelsen har desværre svækket min tillid til Andersen & Martini og gjort mig skeptisk overfor, om der potentielt er skjulte mangler ved bilen. Jeg overvejer kraftigt at få foretaget et uafhængigt brugtbilstjek hos FDM for at få klarhed over eventuelle mangler eller uoverensstemmelser.
Jeg kan på den baggrund ikke anbefale at købe brugt bil hos Andersen & Martini i Ballerup, hvis man som kunde forventer gennemsigtighed og et serviceansvar, der rækker ud over underskriften på slutsedlen.

Jeg ville ikke tøve med at købe bil hos Andersen & Martini i Ballerup
Kørte fra Jylland til Ballerup for at prøvekøre en nyere Audi og valgte at købe bilen. Vi byttede vores bil ind som en del af handlen, men ønskede ikke at køre turen til Ballerup igen for at bytte biler. Enes Kizilkaya tilbød at levere vores nye bil og tage den “gamle” bil med retur 🤩 Kort efter modtagelsen meddelte bilen at den skulle til service. Vi skrev til Enes der gav tilladelse til servicering af bilen hos vores lokale Audi i Jylland. Servicen blev betalt af Andersen & Martini. Vi har fået en helt unik service af Enes Kizilkaya og Andersen & Martini - Ballerup og ville ikke tøve med at handle hos dem igen. Tak for handlen og den nye bil der absolut lever op til vores forventninger. 🤩
Kanon service
Hej med jer min oplevelse hos Andersen og Martini købte i december bil hos dem i Greve var så uheldig af noget der hedder kædehuset gig itu øvøv også som min troede man skulle til og kæmpe med om den var dækket af garanti må sige man var lidt nervøs dog uden grund for den service jeg har fået hos Andersen i Ballerup hvor den røg ud slår alt hvad jeg har prøvet før så vis i skal have god service så smid jeres bil forbi ballerup afd og nej jeg får ikke noget for og skrive dette 👍👍👍
Professionel og venlig service – En oplevelse ud over det sædvanlige
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Enes. Han var professionel, hjælpsom og gav mig god information om bilen jeg var interesseret i. Alt forløb hurtigt og effektivt, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Kan klart anbefale dem!
Fin service fra Andreas ved…
Fin service fra Andreas ved brugtvognskøb. Skaffede ny reservedel gratis.
Perfekt kunde betjening
Jeg vil gerne sige en stor tak til sælgerne Jacob og Alex hos Hyundai i Ballerup.
De har hjulpet mig to gange med at udbedre nogle fejl på min Hyundai Ioniq 1.6, som jeg købte i juni 2024.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og endnu mere med den venlige og professionelle service fra begge herrer.
Når tiden kommer til at skifte bil igen, vil jeg helt sikkert besøge Andersen Biler endnu en gang 👌
En god oplevelse ....
Vi har netop købt en brugt Mazda CX3 hos Andersen og Martini, Ballerup.
Og vi er blevet så godt behandlet undervejs og efter handelen af vores 2 sælgere Andreas og Brian. Orden i tingene, hyggelige og omsorgsfulde.
Imødekommende, lyttende og yderst hjælpsom
På trods af en travl søndag, på trods af jeg stillede (for mange... Well én) forventninger til min bank formåede Enes at være virkelig imødekommende, lyttende og yderst hjælpsom! Bilen blev leveret, to dage efter en underskrift og på dagen efter en straksoverførsel! Kæmpe konge! Jeg er yderst taknemmelig!
vi kan på Ingen måde anbefale dette…
vi kan på Ingen måde anbefale dette Firma vi bad om Bytte tilbud på den nye Opel Grandland e i bytte med vores nyere peugeot 3008 eat8 med alt i udstyr vi er blevet tilbudt fra 205 000 kr til 215 000 kr ved 3 andre forhandler dvs de 3 tilbud lå noglelunde ens men ved Andersen og Martini i Ballerup ved sælger
blive vi skam-budt på det groveste med et bud på vores bil til en pris på 130 000 kr altså 70-80 000 kroner under hvad 3 andre bilfirmaer har tilbudt os . vi er selvsagt rystet over at være så grisk og useriøs som denne her forhandler er .. så Find et seriøst bilfirma hvis du står og skal købe en ny bil .
Vi fik købt ny el bil og fik en god og real pris på 34000
Kr mere end det latterlige bud vi fik fra Andersen og Martini 🤮🤮

Besvarelse fra Andersen & Martini - Ballerup
Super god service og oplevelse
Har netop handlet en Audi Etron 55 fra Andersen og Martini i Ballerup. En kæmpe stor tak til Enes og hans dygtige team for god service, god kontakt og opfølgning undervejs.
En stor anbefaling herfra!