Andersen & Martini Anmeldelser 3.490

4,2

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den service, de har modtaget, og fremhæver ofte personalets professionalisme og hjælpsomhed. Mange forbrugere roser medarbejderne for deres ærlige og grundige rådgivning, samt evnen til at finde løsninger og skabe en tryg bilhandel. Den gode kundeservice og den positive oplevelse, de har haft med personalet, får mange til at anbefale virksomheden og vende tilbage for fremtidige bilkøb. Dog var nogle kunder utilfredse med produktet og oplevede problemer med biler, der havde skader eller defekter ved levering. Enkelte nævnte også udfordringer med kundeservicen, herunder langsomme svar, manglende ansvarstagen og uhøfligt personale, samt uenigheder om priser og aftaler.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Mange kunder roser den fremragende og professionelle... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver ofte medarbejdernes... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle forbrugere er meget tilfredse med deres bilkøb, roser hurtig... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydige oplevelser med kundeservice. Mange roser den fremragende service, hvor sælgere som... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle forbrugere fandt priserne meget gode og fair, især... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve. Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig... Se mere

Har netop købt to brugte biler hos AM Søborg. Fik fortrinlig service og rådgivning, som hele vejen igennem var ærlig og brugbar. Tingene var i orden fra start til slut, ikke mindst da den ene bil bl... Se mere

Vi havde en super fed oplevelse under vores køb og handel med hos Andersen og Martini. Frederik Vinther Skov Andersen var super kompetent og gav os svar på alle vores spørgsmål og hjælp os trygt genne... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

4,2

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Solgte min fine Opel Crossland i dag…

Solgte min fine Opel Crossland i dag hos samme forhandler, som jeg købte den hos for nogle år tilbage. Det var en rigtig god oplevelse hos AM Gladsaxevej. afslappet dialog og problemfri forretning. chefen Alexander var reel og venlig. Godt gået Andersen og Martini.💪

31. marts 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse i…

Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af min Passat fra 2020. Sælgeren, Enes, var utrolig dygtig, professionel og meget serviceminded gennem hele processen.

Fra første kontakt følte jeg mig godt vejledt, og Enes tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål grundigt og ærligt. Han var fleksibel, imødekommende og sørgede for, at hele købsoplevelsen var tryg og overskuelig.

Jeg kan varmt anbefale både Enes og stedet til andre, der er på udkig efter en bil og ønsker en god og professionel behandling.

5 stjerner herfra!

27. marts 2026

Jeg havde oprindeligt lavet et fejlkøb

Jeg havde oprindeligt lavet et fejlkøb, da jeg købte bil, men heldigvis fik jeg en helt fantastisk oplevelse med Mikkel Randløv hos Andersen & Martini.

Mikkel var utrolig forstående, professionel og hjælpsom gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at lytte til min situation og sørgede for, at vi fandt en løsning, som jeg var rigtig glad for. Det er ikke altid, man oplever den slags fleksibilitet og ægte kundeservice – men det gjorde jeg her.

Hele processen med at få byttet til en anden bil gik nemt og trygt, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut.

Kæmpe anbefaling til Mikkel Randløv og Andersen & Martini – her får man virkelig god service og bliver behandlet ordentligt!

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh Roland

19. marts 2026

Har fået en utrolig god behandling i…

Har fået en utrolig god behandling i byttet fra benzin bil til el bil. Et meget kundevenlig personale, som gør sig umage med at indfri ønsker til bil. Og de holder hvad de lover. Kan varmt anbefale dem såfremt valget skulle falde på en brugt bil😀

18. marts 2026

Andersen og Martini Greve: Vi går ikke i vejen for at snyde kunderne

Købte en 100 tusind kroners elbil. Bilen blev egentlig købt ubeset men skulle ikke fejle noget. Det fandt jeg så på hjemturen ret hurtigt ud af ikke var tilfældet. Der var kraftig støj/mislyd fra drivlinjen. Henvendte mig efterfølgende til A og M. De påstår at de ikke kender noget til problemet trods man kunne høre det bare ved at køre rundt på deres matrikel. Og på trods af at jeg kan læse mig frem til at de biler de tager i bytte gennemgår en sundhedskontrol inden handlen. Bilen jeg købte blev solgt engros. Finder her efterfølgende ud af at de har mange biler til salg til væsentlig færre penge som ikke er engrosbiler. Kan jo så kun gætte lidt på hvorfor min var engros. Prisen på bilen var ikke noget decideret kup og ikke prissat efter at der ventede en 30-50 tusind kroners reparation.
Klagede som nævnt over bilen og skulle sende mails og dokumentation på problemet. Det var fuldstændig spild af tid. Der var ingen hjælp eller nogen form for kompensation at hente.
Turde godt købe en engrosbil ubeset af så stor en forhandler. Det gør jeg ikke fremadrettet.
Og for at sætte prikken over i'et var bilen egentlig en taxa. Det var sjovt nok ikke nævnt i annoncen eller ved henvendelse på bilen. Der blev heller ikke informeret om at det er en værre bøvl at få plader på bilen da den først skal igennem syn og så udfyldes 2 blanketter til skat med en behandlingstid på op til 6 uger.
Den bil fik de solgt rigtig godt til mig gjorde de. Tak for handlen.

20. januar 2026

Kære Dennis

Den pågældende bil er solgt som engrossalg, hvilket fremgik tydeligt af både annonce og handelsvilkår. Denne salgsform anvendes udelukkende ved handel mellem virksomheder, hvor bilen sælges uden klargøring, garanti eller reklamationsret, og hvor køber selv foretager den faglige vurdering af bilens stand og eventuelle udbedringsbehov.

Netop derfor prissættes engrossolgte biler anderledes end detailbiler, da der må påregnes fejl og mangler. Det er samtidig baggrunden for, at denne type biler ikke gennemgår samme klargøring og gennemgang som biler solgt til private.

Vi noterer os, at dine forventninger til handlen ikke har været i overensstemmelse med de vilkår, der gælder for engrossalg. Det ændrer dog ikke ved, at handlen er gennemført på et korrekt og oplyst grundlag.

Afslutningsvis skal vi bemærke, at vi generelt oplever, at professionelle handler forudsætter en forståelse for netop disse vilkår, herunder de forhold der knytter sig til både stand, historik og efterfølgende håndtering.

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Vi blev nærmest skældt ud sælgeren over, at Andersen og Martini ikke havde styr på deres interne aftaler. Anmeldelsen går på Andersen og Martini i Taastrup.

22. marts 2026

Kære Bine

Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse, og vi anerkender, at der i forbindelse med overleveringen mellem vores afdelinger ikke har været det nødvendige overblik. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har efterfølgende forsøgt at tage dialogen med dig for at få ryddet op i forløbet og finde en løsning, men vi har forstået, at du ikke ønskede at gå videre med sagen.

Skulle du på et senere tidspunkt have lyst til at genoptage dialogen, står vi naturligvis til rådighed.

Google søgning er bedre

Jeg oplevede en sælger i Greve, som simpelthen ikke vidste nok om de bliver der blev solgt.
Han sagde at bilen kunne flere af de ting jeg efterspurgte. Efter lidt googling fandt ud af det ikke passede.
En simpel google søgning var bedre end sælgeren.
Det bliver et nej tak til Greve afdelingen.

18. marts 2026

Kære Martin

Tak for din feedback.

Vi vil meget gerne følge op på din oplevelse, men vi har desværre ikke kunnet identificere dig ud fra de oplysninger, der er angivet i anmeldelsen, og vi har heller ikke modtaget yderligere information fra dig, efter vi rakte ud via Trustpilot.

Det gør det svært for os at undersøge det konkrete forløb, herunder hvad der er blevet sagt og rådgivet i situationen.

Vi tager naturligvis din kommentar alvorligt, da korrekt og faglig rådgivning er helt centralt for os. Skulle du have mulighed for at kontakte os direkte med lidt flere oplysninger, vil vi meget gerne se nærmere på sagen.

Ingen viden om bilerne

Hos Andersen & Martini i Greve, har de ikke forstand på biler.
De udøver forkert rådgivning og er ligeglade bagefter.
Jeg kan på det kraftigste anbefale, IKKE at handle hos afdelingen i Greve.

5. marts 2026

Kære John

Vi tager din oplevelse alvorligt, da korrekt rådgivning naturligvis er en helt grundlæggende del af den service, vi ønsker at levere.

Samtidig må vi være ærlige og sige, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan genkende forløbet ud fra de oplysninger, der er angivet i anmeldelsen. For at kunne tage stilling til sagen og sikre en ordentlig opfølgning, har vi derfor rakt ud for at få lidt flere detaljer.

Vi håber, at du vil vende tilbage til os, så vi kan få afdækket, hvad der er sket – og ikke mindst sikre, at vi håndterer det korrekt.

Kompetent og pålidelig bilsælger

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mikkel Randløv som bilsælger. Han var utrolig imødekommende, hjælpsom og professionel gennem hele processen. Han tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge i vores valg.

Mikke var både ærlig og grundig i sin rådgivning, og det var tydeligt, at han ønskede det bedste for os som kunder. Hele forløbet var nemt og overskueligt, og vi følte os i gode hænder fra start til slut.

Jeg kan klart anbefale Mikkel til andre, der er på udkig efter en bil og ønsker en god og tryg købsoplevelse.

5. marts 2026

Fantastisk service

Købte vores Opel mokka hos AM I Greve vi blev modtaget ved indgangen og anvist lounge området med forfriskning imens vi ventede Da vores sælger Balal var klar fik vi en behagelig snak med en sælger lige efter vores hoved Balal virkede som en erfaren sælger med styr på tingene og en god portion humor/lune
Efter bestilling var Balal utrolig informativ og hjælpsom og var super imødekommende ved afhentning alt i alt en super fin service

15. marts 2026