Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve. Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Agenavej 15 (administration), 2670, Greve, Danmark
- +45 36 93 10 00
- info@am.dk
- am.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi havde en super fed oplevelse under…
Vi havde en super fed oplevelse under vores køb og handel med hos Andersen og Martini. Frederik Vinther Skov Andersen var super kompetent og gav os svar på alle vores spørgsmål og hjælp os trygt gennem handlen. Hvis penge hang på træerne og vi havde brug for flere biler, ville vi med sikkerhed handle her igen.
Jeg var hos Andersen og Martini i Greve…
Jeg var hos Andersen og Martini i Greve og fik service i top klasse. Sælger Mikkel M kunne man lærer noget af mange steder. Jeg vil bestemt anbefale ham og stedet til alle bekendte.
God service, bliver set og hørt med det samme som man kommer ind af døren.
Virker ærligt!
Tak til Mads for super kontakt og information.
Berner og Tine
Deres ubeklagelige og hurtige service
Vi har lige købt vores første El bil hos Andersen og Martini.
Desværre havde bilen nogle småskrammer og buler da den blev afleveret som ikke stod beskrevet i salgsopslaget.
Ved kontakt til Andersen og Martini om problemet, var de hurtige og upåklagelige til at hjælpe og tilbyde at udbedre alle buler og skrammerne.
Jeg har nu fået bilen tilbage og den står som absolut ny.
Det har været en rigtig rar oplevelse at købe bil hos dem og jeg ville klart anbefale dem til venner og familie.
Mvh Kristine Nørgaard
Skuffende service og dårlig håndtering af garantisag
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe bil hos Andersen & Martini i Søborg – i hvert fald ikke, hvis der opstår problemer med bilen inden for garantiperioden.
Vi indleverede vores bil tre gange med den samme skade, men oplevede ikke at blive taget alvorligt. Vi følte os afvist, blev grint af og fik at vide, at der ikke var noget galt. Først da bilen måtte hentes med vejhjælp, blev problemet taget seriøst. Derefter stod bilen på deres værksted i seks uger, hvor kommunikationen fra Andersen & Martini var minimal. Vi måtte gentagne gange selv kontakte dem for opdateringer og fik ofte undskyldninger – når vi overhovedet fik svar. Vi blev blandt andet mødt med forklaringer om sygdom, travlhed og at medarbejderne måtte arbejde over, fordi de ikke havde set problemet før. Som kunde føltes det mærkeligt at få at vide, hvor svært det var for dem, i stedet for blot at få en løsning på problemet.
Efter seks uger kunne vi endelig hente bilen, men kun på en bestemt dag inden for et snævert tidsrum. Vi tog fri fra arbejde for at nå det, men da vi ankom, var den medarbejder, vi skulle tale med, taget af sted. Det virkede meget uprofessionelt. Dagen efter modtog vi endnu en negativ overraskelse: en faktura for et beløb, vi er uenige i, med krav om betaling samme dag – en usædvanligt kort frist og langt fra normale betalingsvilkår.
På baggrund af vores oplevelse ville jeg fraråde andre at købe bil hos Andersen & Martini i Søborg.

Skuffende oplevelse hos Andersen & Martini i Søborg
Anmeldelse af Andersen & Martini – Søborg - Niklas
Jeg har for nyligt købt en bil hos Andersen & Martini i Søborg, og jeg må bare sige, at oplevelsen ikke har levet op til det, jeg havde forventet.
Da jeg fik bilen gennemgået hos en mekaniker, opdagede vi, at dækkene kun havde omkring 1,7–1,8 mm mønsterdybde. Det er stort set helt ned til grænsen for, hvad der overhovedet er lovligt. Det er altså bare ikke i orden at levere en bil til ca. 250.000 kr. med dæk, der nærmest er færdige.
Derudover kunne jeg i Tesla-appen se, at flere vedligeholdelsespunkter allerede var overskredet — bl.a. udskiftning af viskerblade og kabinefilter. Det er småting, ja, men det er også sådan noget, man normalt forventer er gjort, når man henter en bil hos en professionel forhandler.
Og så fik jeg at vide, at jeg ikke kunne forvente, at bilen var ordentligt vasket, “fordi prisen var god”. Det synes jeg ærligt talt siger det hele. En bilvask er ikke en luksus. Det er bare almindelig god stil, når man afleverer en bil til en kunde.
Alt i alt var det bare en skuffende oplevelse, og bestemt ikke det serviceniveau, jeg havde håbet på hos Andersen & Martini 😒

Hold jer fra dem
Min far har desværre fået Alzheimers Demens og havde angiveligt et udestående på 500,- kr hos A&M.
Om det er korrekt er usikkert, da han samtidig havde om opsparing via en sølv service aftale.
A&M sendte på trods heraf min far til inkasso for de 500,- kr.
Der var to andre regninger fra andre kreditorer til min far som berettiget gik til inkasso, da de grundet hans demens ikke blev betalt.
Begge de andre kreditorer strøg straks rykkergebyrer, da de fik oplyst at demens og nu blodprop i hjernen, var årsagen til den udeblevne betaling.
Det gjorde A&M ikke, uagtet det tilmed var tvivlsomt, om beløbet berettiget blev overgivet til inkasso.
Familien har pt vigtigere kampe at kæmpe end at drøfte, om det var berettiget at de 500,- kr blev overgivet til inkasso.
Vi nøjes derfor med,
Hold jer fra A&M

Besvarelse fra Andersen & Martini
Dygtighed, fair priser og rigtig god service
Det er føste gang jeg har købt bil hos dem. vi gik inden for og inden for 2 sec. stod Ann-Sophie Parris med dette samme og tog pænt i mod os. Vi ville gerne prøve en bil og vupti så hold den klar inden fro ganske kort tid. Efter turen blev vi taget godt imod og fik en god dialog, ikke noget med at "presse sælge" eller noget, men var rolig og cool i sin måde at være på som sælger. Vi endte med at købe bilen med nye vinder dæk, garant og det hele for en god pris. Normalt når man investere i så dyr en ting plejer man og have lidt uro i maven men her, var der kun glæde.Kæmpe stor ros, men også dygtighed til Ann-Sophie Parris. Så næste gang vi skal have ny bil vender vi KLART tilbage til hende. Kæmpe ros herfra når man høre om så mange der bliver taget ved næsen inden for denne brache. :-)
Thomas Svensson
Kom her hvis du vil have nul kundeservice
Jeg har været kunde hos dem i lang tid , min bil er altid serviceret hos A &M Taastrup. Har altid betalt mine regninger på serviceaftaler til tiden. Men deres kundeservice er ikke en gang en stjerne værd . De ved ikke hvad det vil sige og give god service til sine kunder.
Da jeg fik totalskadet min bil, og skulle have slettet div aftaler hos A&M ,som jeg går og betaler til fik jeg lov til at ringe 20 gange for at få det ordnet , men de kunne stadig ikke hjælpe . Hver gang jeg ringede fik jeg en ny besked fra en ny medarbejder. Jeg blev smidt frem og videre stillet, uden hjælp og den næste led i kæden kunne heller ikke hjælpe . Jeg har stadig ikke fået hjælp , kan simpelthen ikke forstå de er så ligeglade med deres kunder . Det er nok Danmarks mest elendige bilforhandler….. nul stjerner havde jeg givet hvis jeg kunne .

Fantastisk service
Fantastisk service, god stemning og en meget fair handel hos A&M – især tak til Mads.
I har helt klart fortjent en kunde mere, når den næste bil skal købes. 👌
Tak til Mikkel for en rigtig god og…
Tak til Mikkel for en rigtig god og tryg handel. Vi kommer igen :-)
Vi var forbi i Taastrup for et par dage…
Lidt udfordringer i forbindelse med køb af bil.
Det lykkes at finde en ordning.
Tak til Dbh. Enes Kizilkaya

Besvarelse fra Andersen & Martini
Rigtigt god betjening 👍 behagelig…
Rigtigt god betjening 👍 behagelig samtaler . En god oplevelse . Det kan vi godt anbefale. . God handeler med Balal
Lej endelig din bil hos A&M
Jeg har lejet en bil i tre måneder gennem A&M og det har været en super oplevelse.
Joakim Jensen, udlejningsansvarlig, forstår virkelig hvad kundeservice ér.
Joakim har forstået nogle helt grundlæggende ting for god kundeservice/kundeoplevelse.
Lyt før du taler.
Stil relevante spørgsmål.
Giv mere end kunden forventer.
Problemer er til for at blive løst og kan de ikke løses så skal det kunne forklares.
Jeg kan kun anbefale at leje bil igennem A&M og tag endelig fat i Joakim.
Køb af brugt bil
Jeg har i forbindelse med køb af min nye bil, fået både god sparring omkring hvilken type bil der passer til mig. Jeg har også fået vejledning omkring hvad jeg skal se efter på en brugt bil, så jeg er fremtids sikret bedst muligt.
Både vejledning fra værksted og sælger har været rigtig god og jeg føler jeg er endt med en bil og en aftale der passer godt til min situation
Bilservice og mere
Fået gennemført bilservice ifølge servicebogen og skiftet dæk - alt gennemført perfekt, hurtigt og til tiden (A & M Tåstrup). Bilen leveret tilbage nyvasket og rengjort. Indskrivning og tilbagelevering hurtigt og professionelt - upåklagelig service.
God og venlig betjening
God og venlig betjening
Gør det nemt at handle bil
Meget dårlig oplevelse hos Andersen &…
Meget dårlig oplevelse hos Andersen & Martini i Greve,- vi gik derfra!
Herfra ingen stemme på årets bedste brugtvognsforhandler!!!
Vi var i dag søndag d 9. November 2025, forbi Andersen & Martini i Greve, for at få vejledning om en bil, min mor overvejede at købe.
Desværre blev oplevelsen alt andet end god. Sælgeren, K virkede meget travl og uinteresseret, og kommunikationen var generelt dårlig.
Vi kom netop for at få vejledning, fordi vi ikke selv har så meget forstand på biler, men i stedet blev vi mødt med en nedladende tone og spørgsmål, der fik os til at føle os dumme og som om vi ikke forstod, hvad det drejede sig om.
Til sidst lagde vi nøglerne på hans bord og gik. Det var tydeligt, at han var ligeglad med os som kunder. Det er virkelig ærgerligt, for vi kom med oprigtig interesse i at købe bil, men gik derfra skuffede, kede af det og frustrerede.
En meget ubehagelig oplevelse, som har gjort, at vi ikke har lyst til at handle eller overveje at handle hos Andersen & Martini igen.

Bunden af bunden
Selv med fabriksgaranti og guldaftale er servicen helt i bund. De tager ikke telefonen, de klokker konstant i det, når man er der,og de forsøger at tørre uretmæssige regninger af på mig. Mit bedste råd: hold jer væk! Næste gang, jeg skal købe bil, bliver det helt sikkert ikke fra A&M. Det er virkelig et katastrofalt foretagende!

Køb af Polestar 4
Køb af Polestar 4, super god oplevelse, hos Salgskonsulent Noah, kan varmt anbefales.
D.b.h.
Jørgen Sørbye Friis