Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 93 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver det professionelle og venlige personale, som yder fremragende service og grundig vejledning under bilkøbet. Folk sætter pris på den klare kommunikation og den positive oplevelse fra første besøg til biloverdragelsen. Dog beretter nogle kunder om meget negative oplevelser med kundeservice og værkstedsbesøg, hvor personalet kunne virke arrogant eller afvisende. Derudover oplevede enkelte kommunikationsproblemer som manglende tilbagekald og problemer med reparationer, der ikke blev dækket. Nogle anmeldere havde fejl, der fortsatte efter flere værkstedsbesøg, og der er omtale af bekymringer vedrørende håndteringen af visse situationer.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med personalet, hvor mange roser specifikke medarbejdere for... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service, hvor nogle kunder rapporterer om super gode oplevelser... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres bilkøb, såsom... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, med både positive og negative oplevelser rapporteret. Nogle kunder... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har brugt VW Glostrup igennem de sidste 15 år, fordi den ligger dejlig tæt på min arbejdsplads, men når jeg tænker tilbage på de sidste par år har der virkelig været menge fejl, ifm. servicering af... Se mere

Vi har netop hentet vores lækre ID.4 hos Semler Glostrup, og hele oplevelsen har været i top fra start til slut. Butikken emmer af god stemning og har en virkelig flot og inspirerende udstilli... Se mere

Søren fra Semler i Glostrup, har fra start ydet en enorm behagelig og professionel rådgivning. Intet snobberi eller pressen på for at sælge ekstra eller op, det har været en oplevelse i særklasse. Sør... Se mere

Fra vi kom ind fik vi rigtig fin hjælp og fik hurtigt en prøvetur i en ID4. Vi blev anbefalet en Style model af ID4’en i forhold til vores behov, men vi var en smule pressede da vores anden... Se mere

1. Volkswagen-forhandler
  2. Bilforhandler

Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

98 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Endnu en fantastisk oplevelse hos Volkswagen Glostrup!

Jeg har nu købt min anden bil hos Volkswagen Glostrup, og igen har det været en rigtig god oplevelse – primært takket være Henrik.
Henrik er utrolig professionel, imødekommende og har et højt serviceniveau hele vejen igennem. Han er nærværende, lyttende og tager sig rigtig god tid til at forklare alt, så man føler sig tryg ved beslutningen. Samtidig har han et godt humør og en afslappet måde at være på, som gør hele processen behagelig og næsten hyggelig.
Det er tydeligt, at Henrik brænder for sit arbejde og virkelig ønsker, at kunderne kører derfra med den helt rigtige bil og et smil på læben. Jeg kan varmt anbefale både Henrik og Volkswagen Glostrup til alle, der leder efter en ny bil🙂

19. december 2025

Hej Kenneth

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – og for at du endnu engang har valgt at købe bil hos os.

Det glæder os virkelig at høre, at du igen har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får masser af gode oplevelser i din nye bil.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Bestilte min ID4 tilbage i Oktober…

Bestilte min ID4 tilbage i Oktober måned, og blev lovet levering i december. bilen er nu leveret som aftalt og dialogen undervejs med Allan Schou, har været yderst tilfredsstillende

18. december 2025

Hej Klaus

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Vi håber, du får masser af gode oplevelser i din nye Volkswagen ID.4.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

God service fra start til slut

Vi har lige hentet vores bil hos Volkswagen Glostrup, og vi synes at bilkøbet har været en positiv oplevelse fra allerførste besøg i butikken, hvor vi blev mødt med stor interesse, fin service og god gennemgang af mulighederne, til ventetiden hvor vi blev holdt rigtig fint opdateret, til vi endelig stod med nøglen i hånden i dag. Vi har mest handlet med Otto og Jacob, og det er servicemindede og venlige sælgere uden at være "smarte i en fart". Da vi hentede bilen i dag, gav Jacob sig god tid til gennemgang af alt det nye i sådan en el-bil og vi fik virkelig følelsen af at der var sat god tid af til os og at der var stor respekt om at køb af ny bil er en stor og særlig ting. Så vi vil nok fremhæve den interesse vi har mødt fra dem, for at vi som kunder går glade og trygge derfra. Det har vi ikke mødt alle steder og vi har kigget på viiiiiiirkelig mange biler. Vi håber samarbejdet også fremover er til 5 stjerner:-)

18. december 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at hele forløbet har været en positiv oplevelse. Vi håber, I får masser af gode oplevelser i den nye bil.

Med ønsket om en god jul.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse…

Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med VW i Glostrup. Vi købte en bil i 2024. De forsikrede os om, at der sagtens kunne installeres Appel CarPlay, men efter 4 værkstedsbesøg måtte de erkende at det alligevel ikke var muligt. Vi fik i 2025 repareret en sensor på garantien. Den virkede dog kun meget kort tid. Efter aftale fik vi repareret sensoren igen på garanti, men 7 måneder efter kom der en opkrævning. Da vi ringede og sagde at det var repareret på garantien sagde de, at den person aftalen var indgået med kke længere er ansat, så den aftale var ikke længere gældende.

25. november 2025

Hej Anders,

Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hos Volkswagen Glostrup ønsker vi naturligvis at hjælpe alle vores kære kunder og yde en førsteklasses service - både før, under og efter købet. Det ærgrer os derfor, at det ikke lykkedes os i denne omgang.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

Ny bil

Hej Otto
Vi er meget glade for bilen, som bare kører mega godt og softwaren spiller bare.
Det er bestemt den rigtige beslutning både med bilen og jeres butik.
Vi har fået den bedste modtagelse og service ikke mindst med hjulskift samt overdragelse af bilen med din søde kollega.
Tak for venlig og kompetent behandling, vi har følt os i gode hænder hele vejen.

3. december 2025

Hej Jimmi,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber, I får masser af gode kilometer i bilen.

God oplevelse!

Rart og imødekommende personale.
- Henrik som jeg talte med, var hurtig og yderst hjælpsom.
Stor anbefaling herfra!

30. november 2025

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse!

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Super service i forbindelse med bilkøb (leasing), god kommunikation frem mod levering samt grundig gennemgang af bilen ved levering. Kan klart anbefale VW Glostrup

1. december 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med leasing hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang!

God oplevelse ved køb af VW ID.4

Først og fremmest en utrolig behagelig og kompetent sælger, der brugte meget tid til at sikre sig at vi var rustet til at tage den avancerede bil i anvendelse.

25. november 2025

Hej Bjørn

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye Volkswagen.

Du er altid velkommen en anden god gang!

Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility

Medarbejder med meget dårlig dag?

Alle tidligere positive oplevelser blev vendt 180 grader i dag. Blev modtaget af en helt utrolig arrogant og nedladende medarbejder (helt modsat tidligere oplevelser) som gjorde det helt klart at den fejl jeg kom med ikke ville blive dækket af den indgåede 5 års service og reparationsaftale men at jeg helt sikkert ville komme til at betale for "fejlsøgningen". Af hensyn til blodtrykket fortrød jeg ret hurtigt besøget og meddelte at jeg gerne ville have nøglen udleveret igen så vi kunne få en skriftlig forventningsafstemning når jeg havde fået samlet (skriftlige) erfaringer fra andre bilejere som har fået repareret samme fejl på samme model med samme service og reparationsaftale. Det faldt ikke i ret god jord, men jeg fik da lov til at få nøglen igen.

20. november 2025

Hej Emil

Vi ønsker naturligvis at hjælpe alle vores kunder og yde en førsteklasses service. Det ærgrer os derfor, at det ikke lykkedes os i denne omgang.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

Vinterdæk er blevet væk!

Jeg havde en aftale hos VW Glostrup for at få sat mine vinterdæk på – dæk, som de selv opbevarer for mig. Dagen før min tid ringer de og fortæller, at dækkene “ikke er kommet”. De kunne dog hverken svare på, hvornår dækkene ville dukke op, eller hvornår jeg kunne få en ny tid.
En uge efter, ringer jeg selv og rykker for en opdatering på om mine vinterdæk er kommet, hvilket de selvfølgelig ikke er.
Det efterlader mig med indtrykket af, at de ikke kan finde mine vinterdæk, hvilket de dog gentagende gange afviser.

Det er både ærgerligt og bekymrende, at man som kunde ikke får en ærlig og klar forklaring. Jeg havde forventet bedre kommunikation og mere gennemsigtighed fra et autoriseret VW-værksted.

3. november 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Hjulskiftesæsonen er en travl periode, og den nye lov om vinterdæk har medført flere kundehenvendelser og dermed ekstra pres på værkstederne. Du kan derfor opleve lidt længere ventetid end normalt.

I Semler Mobility skiftes der lige nu over 1300 hjulsæt om dagen. For at sikre en hurtig og effektiv afvikling er der indkaldt ekstra mandskab, så flest muligt får skiftet til vinterdæk hurtigst muligt.

Super oplevelse -

Super oplevelse da vi skulle hente leasing bil. Det var gjort noget ud af det, med sløjfe og “tillykke skilt”, selvom vi jo kun “låner” bilen. Også super fin gennemgang af bilen, vi var i trygge hænder hos Allan.
Og så kom bilen en lille måned før forventet👍
Vi glæder os til at “lære den at kende”.

10. november 2025

Hej Lykke

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I havde en super oplevelse ved afhentning af jeres leasingbil, og at både sløjfe, “tillykke skilt” og gennemgang gjorde jer trygge hos Allan.

Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen og nyder tiden med den. I er altid velkomne, hvis I får spørgsmål eller brug for hjælp.

Rigtig god fornøjelse – og god dag til jer 😊

Uansvarligt og livsfarligt værksted

Onsdag d. 29.10.2025 havde jeg indleveret min bil til et simpelt service eftersyn. Jeg bliver ringet op af værkstedet samme dag og de oplyser at bærearmsbøsningerne ikke har det så godt og at de dermed bør skiftes. Jeg acceptere dette og afhenter bilen om eftermiddagen. Den efterfølgende dag, kører jeg på arbejde og oplever at bilen giver nogle høje klunklyde og at både rat og sæde ryster voldsomt. Faktisk så voldsomt at bilen ikke er til at styrer. Jeg bringer bilen til standsning og ringer Volkswagen Glostrup op, for at forklare dem sagen. Jeg får vejhjælp til at fragte bilen til værkstedet og i stedet for at kigge på bilen med det samme, så skal der gå 4 hverdage, før de gider at tilse bilen. Det viser sig så, at de har haft afmonteret hjulene og da de har monteret hjulene igen, har de spændt boltene så hårdt at der næsten ikke er noget gevind tilbage. Det har jeg selv opdaget i dag, da jeg netop har skiftet fra sommerdæk til vinterdæk. I alle kroge og hjørner på skiven og begge fælge ligger der små metalspåner og gevindene på boltene er nærmest smeltet væk. Det vil sige at jeg har kørt rundt med løse forhjul på motorvejen. Det er så absurd og uansvarligt at sende en kunde afsted i en usikker bil, med livet som indsats. Der er jo foreskrifter for, hvor meget boltene må spændes !

Hvad har Volkswagen Glostrup gjort sig af ulejlighed ? De har skiftet 1 sølle bolt ud af 10. Så jeg må åbenbart selv ud og købe 9 nye bolte og yderligere så har bilen fået ratslør grundet de løse hjul, hvilket de ikke har udbedret.

29. oktober 2025

Hej Jonas,

Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, og at vi ikke har levet op til det niveau, du forventer. Hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om sagen, må du meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det.

Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Volkswagen tryllede for os…

Fra vi kom ind fik vi rigtig fin hjælp og fik hurtigt en prøvetur i en ID4.

Vi blev anbefalet en Style model af ID4’en i forhold til vores behov, men vi var en smule pressede da vores anden bil pludselig var gået i stykker, så vi var åbne for farve, model etc.

Otto tryllede heldigvis for os og kunne have en ID4 klar til os på to uger (vi var heldige!).

På udleveringsdagen blev alt gennemgået og alle spørgsmål blev udførligt besvaret af Jacob, så vi følte os trygge da vi kørte fra Volkswagen!

Tusind tak for rigtig fin service og kommunikation hele vejen igennem! Vi er virkelig glade for, at I tryllede for os så hurtigt.

27. oktober 2025

Hej Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både Otto og Jacob, og at I føler jer godt hjulpet hele vejen igennem. Stort tillykke med jeres nye ID.4 – vi håber, I bliver rigtig glade for den!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål.

Vi ønsker dig en rigtig god dag 😊

Super Service

Super Service

3. november 2025

Hej Nazia

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super service hos os.

Du er altid velkommen en anden god gang!

Ny bil- en ID3

Hej. Vi har haft en dejlig positiv oplevelse med Otto fra Volkswagen Glostrup. Første gang vi sås , var da vi ville prøvekøre en ID 3 til erstatning for vor daværende ID 4. Vi aftalte køb og ventede i lange 3 måneder før den var produceret- i perioden modtog vi flere mails fra Otto med status. Nu har vi hentet vor nye bil og fået fin vejledning fra Otto- mange tak. Hilsen Connie

21. oktober 2025

Hej Connie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Otto! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du har valgt os.

Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye Volkswagen ID. 3, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Mig og min kæreste har i dag afhentet…

Mig og min kæreste har i dag afhentet vores nye bil, og alt fra prøvekørsel til den endelige afhentning har været en kanon service. Allan fra salgs afdelingen har været super sød og god til at komme med svar på alt! Kæmpe tommel op herfra 👍🏻👍🏻

23. oktober 2025

Hej Jones,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Allan!

Det glæder os meget at høre, at både du og din kæreste har haft en god oplevelse hele vejen fra prøvekørsel til aflevering af jeres nye bil. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode service og Allans hjælpsomhed.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye bil! I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Dårlig service og et sløset værksted

Vi har haft to virkelig dårlige oplevelser med dette værksted.
Hvis vi kunne give 0 stjerner, ville vi gøre det.
Vi købte en fabriksny California T6 Ocean i november 2019, og i juli 2023 virkede vores betjeningspanel pludselig ikke. Værkstedet meddelte at de havde målt det igennem, og at det skulle skiftes, og at der var 1/2 års leveringstid på et nyt panel. Vi skulle på ferie og købte et nyt panel i Tyskland (4667kr). Vi satte det i bilen, og det virkede ikke, og nu målte værkstedet ledningsnettet igennem og fandt fejlen, og det gamle betjeningspanel virkede igen. Vi spurgte om værkstedet ville overtage vores nyindkøbte betjeningspanel, men nej. Vi sagde at vi ikke ville betale regningen for den nye måling af ledningsnettet, men det blev vi nødt til. Dårlig behandling!

D. 24/8 25 stoppede generatoren pludselig på vej hjem fra Fyn. Vi bestilte den vejhjælp der er tilknyttet VW, de nægtede at køre over broen men afleverede bilen næste dag i Glostrup. Vi ringede til værkstedet og forklarede hvilken meddelelse der havde været på displayet (et lysende batteri) og så gik en uge hvor vi ikke kunne komme igennem til værkstedet. D. 1/9 fik vi endelig fat i en Bertram, d. 2/9 en Emily, d. 3/9 en Emilie. Alle lovede at undersøge hvor bilen var og ringe tilbage hvad de aldrig gjorde.
D. 5/9 blev vi kontaktet og fik at vide at generatoren skulle skiftes, og at det ville koste 19.000kr (en generator koster 3.000kr) Vi fandt et andet værksted der ville sætte en ny generator i for 9.000kr.
Jeg ringede til Glostrup og bad dem lade batteriet op, så vi kunne køre bilen til det nye værksted. I Glostrup sagde de at batteriet ikke kunne oplades. Jeg bestilte en Falck transport (1889kr) - (på det nye værksted sagde de at batteriet var uskadt og sagtens kunne være opladet)
D. 10/9 fik vi så bilen transporteret bilen til det nye værksted efter at den havde stået i Glostrup i 2 uger. På det nye værksted satte de en ny generator i for 9.000kr og konstaterede at motorrummet var fedtet ind i olie, hvilket sandsynligvis var skyld i generatorens nedbrud. Så de lavede motorrens og efter at have kørt nogle uger, konstaterede værkstedet at der nu ikke kom olie ud i motorrummet. En mulig forklaring på olietilsviningen kunne være at der ved sidste service (som VW Glostrup udførte) var påfyldt for meget olie som så blev smidt ud i motorrummet.

Vi vil aldrig mere have noget med Autohuset i Glostrup at gøre, så enkelt er det!

24. august 2025

Hej Gitte,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om de problemer og den manglende service, du har oplevet. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi undersøger sagen nærmere, eller har yderligere kommentarer, er du velkommen til at sende navn, telefonnummer og bilens registreringsnummer til anmeldelser@semlermobility.dk.

Vi ønsker dig en rigtig god fredag.

God kundeservice

Tak til Otto og team for god kundeservice i forbindelse med, at vi afhentede vores nye bil i dag.

13. oktober 2025

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye bil –Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Super kundeservice

Vi har netop afhentet vores nye IDBuzz hos VW i Glostrup. Det var en virkelig god opleverlse, hvor Otto Rusom og team tog sig god tid til at svare på vores spørgsmål og sikre en god kundeoplevelse.

Super service - kan kun anbefales.

Bh. Casper

13. oktober 2025

Hej Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os rigtig meget at høre.

Vi er glade for, at afhentningen af jeres nye ID. Buzz var en god oplevelse, og at både Otto og resten af teamet tog sig tid til at sikre, at I følte jer godt informeret og trygge hele vejen.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye ID. Buzz – og I er altid velkomne hos os, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

En klar anbefaling herfra 👌

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Volkswagen Glostrup, hvor Søren har ydet en dejlig kundeoplevelse fra første henvendelse til udlevering af bilen knap 3 måneder senere. Søren har løbende givet opdateringer og svar på henvendelser når der var nyt om produktionen af den.

Jeg kan på det varmeste anbefale at kigge ind hvis man er på udkik efter en VW.

Haft bilen nu et par dage og første indtryk er at det en vidunderlig bil..

12. oktober 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse.

Vi værdsætter din anbefaling, og vi håber, du bliver lige så glad for din Volkswagen fremover, som du er nu.

Rigtig god dag og god fornøjelse med bilen!