Har brugt VW Glostrup igennem de sidste 15 år, fordi den ligger dejlig tæt på min arbejdsplads, men når jeg tænker tilbage på de sidste par år har der virkelig været menge fejl, ifm. servicering af... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Hovedvejen 193 , 2600 , Glostrup , Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
I har en kriminel samfundstaber ansat der fysisk overfalder folk for kritik af jeres svindelfortagende skam jer jeres svar er jo hahahhaha utroligt at i ikke bare fyre den voldelige taber..Han vil koste jer så dyrt på bundlinjen ,så det vil næsten være billigere for jer at gi ham et gyldent spark i anus

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Man bliver åbenbart overfaldt i butikken
Se Anders Berner på youtube.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Ved VW Glostrup kan man både få en bil og et par på skrinet lader det til.
De har overfaldet journalist Anders Berner, det er TOTALT useriøst at de har en ansat der direkte tæsker journalister fordi de forsøger at komme til bunds i en sag med en kunde de har syltet i 2 år.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Har lige fået leveret min sprit nye ID.4 GTX Max, som jeg bestilte 1/11. Leveringtiden var lidt længere end estimeret - men den vær værd at vente på. Stor ros til Otto der var sælger og som løbende holdt mig orientering om leveringen. Også stor ros til Jacob for selve leveringen med professionel intro til bilen som første gangs el-bil ejer.
Alt i alt en super oplevelser - ser frem til et fortsat godt forløb.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
vi har nu leaset vores bil( ID3) nummer 2, hos Semler i Glostrup. Vi er vildt glade for den service og imødekommenhed,vi har fået. Henrik er god til forklare os om, hvordan bilen, leasingaftalen og forsikring er sat op. Vi kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da vi kørte derfra. Henrik er en god sælger, men også en utrolig hyggelig(sjov) mand. så han ringer bare, når han har noget nyt, han vil af med, ja altså om 1-2 års tid. Kan varmt anbefale Henrik og Semler Glostrup

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi bestemte os efter flere samtaler med Otto Rusom for at lease en Id4. Vi har aldrig leaset før, men han forklarede pædagogisk fordele og ulemper uden at tage stilling til køb eller leasing. Han var i det hele taget imødekommende og behagelig under hele forløbet og svarede hurtigt på mail eller opkald. Vi er meget tilfredse med både bilen og behandlingen hos VW Glostrup.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Eminent service! - I en tid hvor alt er digitaliseret og automatiseret, er der noget helt særligt over en nærværende og relationel service. Og fra jeg trådte ind af døren, til jeg kørte derfra, følte jeg mig oprigtigt som en værdsat og velkommen kunde.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
En rigtig god oplevelse med købet og Allan, der har fulgt godt op.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super go oplevelse med en sælger der var på med det man ønskede uden at virke påtrængende.
Alt hurtig svar på spørgsmål før og efter udlevering.
Tak til otto.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Endelig er vi blevet godt kørende i vores første elektriske bil, en dejlig ID Buzz. Ventetiden var ærgerlig lang, men VW-Glostrup gjorde, hvad de kunne, og holdte os opdaterede om processen. Alle utålmodige henvendelser fra os blev positivt responderet.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har netop hentet vores lækre ID.4 hos Semler Glostrup, og hele oplevelsen har været i top fra start til slut. Butikken emmer af god stemning og har en virkelig flot og inspirerende udstilling.
Vigtigst af alt mødte vi et yderst venligt og imødekommende personale.
En helt særlig og stor tak til Allan Schou for professionel, ærlig og tryg rådgivning hele vejen igennem. Der var god tid til at besvare alle vores spørgsmål både ved fremmøde og pr. telefon og især gennemgang af lån, serviceaftale og forsikring gav ro i maven.
Ved afhentning fik vi desuden en grundig og overskuelig introduktion til bilens mange funktioner.
Tusind tak for en tryg og suveræn oplevelse.
Kan klart anbefale Semler Glostrup og Allan Schou.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Selv efter de har bekræft ens anke omkring en defekt bil, så nægter de sig stadig ansvar.
Og selv hvis de skulle hjælpe med reperation, så er det både på egen regning og uden nogen form for lånebil.
Fuldkommen korrupt, hold jer væk.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Tak til Otto og Jacob for særdeles imødekommende og hjælpsom service ved køb af vores nye bil.
Lars

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Når en ID bozz har en garantisag og en sag som betyder at den også skal på værksted. Så vil Volkswagen Erhvervsbiler Glostrup - en del af Semler Mobility ikke stille en lånebil til rådighed, selv om andre værksteder i samme butik gør det.
Så er der også næste 4 uger ventetid vel vidende at vi har en service aftale.
Jeg har igen talt med dem idag vedr. En lånebil uden held. Derfor jeg jeg denne besked.
Det sidste nye at jeg nu får en lånebil. Jeg må hente den dag før service, så kan jeg passe mit job igen fantastisk godt arbejdet

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super god service, søde, hjælpsomme og meget professionelle gutter. Hvis du/i tænker at købe bil eller bare at høre nærmere inden man træffer sin beslutningen så kan jeg kun varmt anbefale at køre derude og få svar på alle spørgsmål der skulld opstå.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg tegnet forsikring hos Volkswagen Glostrup og en rigtig venlig sælger Otto hjalp mig fra start til slut. Jeg må ærligt indrømme det var virkelig dejligt at tingene bare kørte derud af, så en stor tak til Otto for den gode hjælp

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super imødekommende personale. Især Otto hjælp virkelig med at få det hele til at spille. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super professionel håndtering. Jeg er meget tilfreds med købet af min Polo. Alle var lydhøre, imødekommende og prøvede ikke at "over sælge". Min sælger Otto havde styr på hele processen og overholdte alle aftaler. At han samtidig var sød og meget behagelig, gjorde kun den samlede oplevelse bedre.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Har lige hentet min nye VW ID3 i Glostrup. Super service og vejledning gennem hele købet. 5 stjerner er Max - men Otto i salgsteamet fortjener klart alle 5. Vi har været trygge i hele købet og glæder os til mage ture på lande- og motorveje 😊

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Lige fra første besøg fik jeg en god behandling: sælgeren spurgte ind til mine kørselsbehov og viste interesse for mig.
Også efter er var skrevet under fik jeg en god behandling, og blev fx. kontaktet mens vi gik og ventede på leverring.