Uddannelseskort Anmeldelser 79

1,3

virker ikke, DSB siger fejlen gemmer sig i Trin 1 trafikstyreselsen fejlen opstår i trin 2 og så sifdder vi uden kort uden løsning uden en som ville bære ansvar.

Hvis det her var et privat ejet firma, var de gået konkurs for længe siden. Der sidder anonyme personer og besvarer mails, der udviser en arrogance der ikke er set magen til siden Benito Mussolini i h... Se mere

Når man går ind på nettet er der ingen samlet information om hvem, hvad hvor hvordan og hvorfor. Man ryger ind på forskellige trafikselskabers sider og kan så forlyste sig med det. Hvor svært kand... Se mere

hjemmesiden total uoverskuelige... der er ikke nogle der kan fortælle nogle noget hvis man ringer til hverken dsb eller su- styrelsen (tilmed arrogant og ligglad personal man kommer i kontakt med... Se mere

1,3

Dårlig

Man skal selv finde ud af hvordan reglerne er...

Jeg ringede ind til Uddannelseskort for at spørge, hvordan jeg skulle søge mit uddannelseskort i forhold til, hvilke ruter jeg kunne tage til mit praktiksted. Efter at have ventet i ca. 40 min fik jeg endelig en (rigtig flink) dame i telefonen, som måtte ud og spørge chefen, hvordan jeg skulle gøre. Jeg fik så besked på at ringe til NT, som sagde jeg skulle ringe til DSB, som sendte mig tilbage til Uddannelseskort, så DSB igen, da de ikke kendte reglerne og til sidst Uddannelseskort igen for kun at finde ud af at det ikke kan betale sig for mig at få et uddannelseskort - efter 4 timer med snak og ventetid kunne det have været fedt, hvis Uddannelseskort kendte deres egne regler.
- Stine

4. oktober 2012

0 stjerner til uddannelseskortet og det suspekte broderskab!!!

Bliv nu ikke forblændet af den ene stjerne, hvis man kunne vil jeg have givet jer et ordentlig lag prygl istedet!

Ingen kundeservice!
Ingen til at besvare mail!
Altid kundens problem, hvis noget er gået galt!

Bestiller den 3.02.2012 et kort der skal gælde fra 15.02.2012 til 30.04.20.

Den 5 får jeg besked om at kortet er afsendt og dagen efter trækker de pengene.
Den 12.05.2012 kontakter jeg dem igen pr mail om at jeg ikke har fået kortet endnu og skal starte på min uddannelse mandag. Intet svar der, så jeg prøver at ringe og bliver smidt af tre gange.

Efter 15 dage uden kort eller penge til at købe klippekort, så kontakter jeg dem igen... efter 42 mintter får jeg fat i en medarbejder der først siger at " kortet ikke er gået igennem" for så at sige " du har nok lavet en fejl"!!

WTF?? Jeg kan jo se, at kortet er gået igennem, I har jo sagt kortet er afsendt!??
Hun lover dog at jeg får et "midlertidigt" afsendt.

20.03.2012 har jeg endnu ikke modtaget noget, ringer igen, for jeg har helt opgivet mailen, selvom de højt og helligt lover svar indenfor 10 dage! Får fat i en medarbejder efter igen igen, at være blevet smidt af 2 gange med den begrundelse, " at de ikke har noget der kan besvare min opkald"! Tak for lort da....

Denne gang giver jeg vedkommende et møgfald, da jeg på nuværende tidspunkt er gået glip af en hel måneds undervisning.
Igen kontakter jeg dem og får denne gang lovning på, at jeg kan få pengene retur. Glad tænker jeg dejligt, så kan jeg bestille et nyt kort.

Men ak nej der går yderligere 10 dag og jeg må opgive at prøve og følge semestret. Jeg kontakter min bank, som opfordrer mig til, at lave en dispute gennem Nordea og dermed lade banken trække pengene retur. Det eneste der kræves var bevis i for af kommunikation mellem mig og udd. kort.
Hurra tænkte jeg, så kan de rende mig. Jeg indgav en dispute der gik 7 dage og jeg pengene var tilbage.
Jeg prøver at bestille nyt kort men kan ikke?? Sært tænker jeg.

Men det ser ud til kortet stadigvæk er i systemet og ikke er betalt får jeg at vide, da jeg igen bruger tid og kræfter på at ringe til disse inkompetente mennesker...
Få dage senere får jeg en regning fra DSB ed en rykker oveni, som de beder mig betale.

Næ du tænker jeg og skriver en mail til dem, hvor de lover svar inden 10 dage. Jeg får ikke noget svar 14 dage seneren, hvor jeg tager på ferie og tænker, de ordner det nok.
Tre uger senere: Kommer hjem til endnu en brev fra DSB, denne gang er rykkeren fordoblet og "sagen kan få mig i RKI truer de med". Jeg bliver lidt nervøs og prøver at sende et "levende " brev samt en mail og gentage, at jeg altså IKKE har modtaget noget kort og derfor IKKE vil betale og håber, at det nok vil fise ind.

Men ak nej, en uge senere ( wauuuw nu svarer de da på en uge det da en forbedring! ) får jeg svar, de vedholder at jeg skal betale, men hvis jeg utilfreds kan jeg klage. Samtidig får jeg et brev fra jurista, hvor der er blevet lagt lidt yderligre oveni for deres kostbare tid!!

Nu har jeg selv fundet ud af, at der rent faktisk finde en kundeambassadør, som skal varetage kundens klager. Jeg har skrevet til denne om hele sagens forløb og håber jeg kan beholde de penge der rent juridisk tilhører mig, men det må jeg lige se på om 4 uger, når afgørelsen kommer. Ihvertfald kan jeg se, at jeg ikke er den første der ikke har fået mit kort, men endt med at betale, ligesom folk, der ikke har bestilt men fået et kort!

Så tak for lort uddannelseskort eller det suspekte broderskab, ved sgu ikke hvem af jer man skal takke, i jo lige gode om det! Hvor vil jeg ønske mit lille blå papair kort kom til igen, hvor man bar kunne gå over og lave et kort hos dsb med det samme istedet for det her lort! Bare fordi nogle fjolser snød, så fik vi det her lort, way to go!

To be continued .......

2. september 2012

hvis jeg kunne gi 0 ville jeg det

hjemmesiden total uoverskuelige...
der er ikke nogle der kan fortælle nogle noget hvis man ringer til hverken dsb eller su- styrelsen (tilmed arrogant og ligglad personal man kommer i kontakt med ved SU-styrelsen)
Sker der en fejl i processen er det dig selv der hænger på at betal transport også selvom det ikke er dig selv der laver fejlen. også selvom der er 3 indstanser der skal bekræfte og godkende ens uddannelse er "ægte" og der kan ske fejl alle steder.
Der kan ikke sendes email til anden end e-post.

21. august 2012

Ingen ved noget.

Bestilte uddannelseskort igår - ja, igår - dvs. jeg ikke engang har modtaget det endnu, og jeg gruer allerede for hvad der ellers bliver problemer med...
Kort historie lang: når jeg har ringet til uddannelseskort.dk har de ikke kunne hjælpe mig og sendt mig videre til borger.dk (der heller ikke kunne hjælpe mig), min skole (der ikke havde noget med det at gøre), dsb (der heller ikke kunne hjælpe mig) og SU (som heller ikke kunne hjælpe mig).
Til sidst fandt jeg ud af det SELV, men for guds skyld... Jeg skal pendle mellem Odense og København, og der er ingen af ovennævnte som kunne give mig et ordentligt svar på noget overhovedet, og uddannelseskort.dk sendte mig bare videre til steder som heller ikke kunne hjælpe.
Det er hvad jeg kalder dårlig service og ikke at have styr på tingene!

10. august 2012

Elendigt system

Var i gang med et kursus i København, hvor jeg var berettiget til et uddannelseskort, og det gik da også fint nok med at få det tilsendt den første måned.
Men da jeg så skiftede adresse, der startede problemerne.

Uddannelseskort kan nemlig ikke finde ud af at registrere CO-adresser.
På daværende tidspunkt ventede jeg på at få en lejlighed, og måtte bo midlertidigt hos en ven.
Jeg ringede ind til deres kundeservice, som sagde at kortet kun ville kunne blive sendt til en fast adresse. Jeg oplyste at jeg ikke ville få fast adresse før måneden efter, men det var der ikke noget at gøre ved.

Nå, tænkte jeg. Så kunne jeg jo lige så godt annullere købet og bruge pengene på klippekort.
Og nu kommer det morsomme.
Der gik en uge uden at jeg havde fået mine penge tilbage, hvilket jeg synes var eget underligt indtil min ven kom hen til mig med et brev, hvori der lå et helt nyt uddannelseskort, gældende fra NÆSTE måned.

Dvs. uddannelseskortets gyldighed afhænger åbenbart af hvornår man har fast bopæl....

Nå men, jeg måtte i hvert fald droppe ud af den uddannelse. Jeg havde ikke råd til at pendle fra Birkerød til København hver dag på SU.
Så tusind tak!

Nu er jeg blevet optaget på en videregående uddannelse i Vestsjælland, hvor prisen for en returbillet er omkring 350 kr. Der må jeg sandelig også skippe samtlige intro-dage i slutningen af August, da man nægter at udstede et kort til mig før efter den 1. September.
Bravo!

3. august 2012

Umuligt at ændre gyldighedsperiode eller zoner

Sjældent har jeg oplevet så dårlig service.
Chancen for at få ændret gyldighedsperiode eller zoner i ens kort, er mindre end at vinde i lotto. Uddannelseskortet er lavet så indviklet at det er umuligt at finde rundt i systemet. 13 dage mit nye uddanelseskort er gældende fra, modtager jeg en mail om det nye korts gyldighedsperiode osv. Jeg kan konstatere at gyldighedsperioden er ændret iforhold til samtlige øvrige kort jeg har modtaget og ringer derfor til DSB, for at få dem til at ændre dette. Efter 15 minutters venten i telefonen, får jeg at vide at man intet kan gøre, når der er under 14 dage til at kortet træder i kraft. Det kalder jeg virkelig bondefangeri og ekstrem dårlig service. Men hvad andet kan man forvente, når det handler om DSB. Nu kan jeg gladeligt vente på et uddannelseskort hvis gyldighedsperiode er meget længere end jeg har brug for. Sådan uddannelseskort og DSB.

10. maj 2012

Frustration. Ingen kundeservice, skrankepaver og monopol

Ved knap nok hvor jeg skal starte og orker næsten ikke at bruge mere tid på at henvende mig til Fynbus eller Sustyrelsen. Derfor gider jeg heller ikke sidde og skrive stolpe op og ned over hvordan kortet mit kort siden sept. 2011 jævnligt har voldt problemer. Hjemmesiden er fuldstændig uduelig og systemet er for "stift". Informationerne lagres ikke rodentlig og ved personlig kontakt bliver jeg mødt af uhjælpsomhed og at det hele er min egen skyld.
Kundeservicen i Fynbus er det mest kritisable jeg nogensinde har oplevet. Selskabet forstår ikke at de er til for at servicere deres kunder og det er dem der skal betale for at det hele løber rundt (de får åbenbart for mange statskroner og har for lidt konkurrence). De sidder og har magten og ved at jeg ikke har andre alternativer. Har været nødt til at betale dobbelt i perioder fordi kortet udstedes med forkerte datoer og de nægter at lave et nyt girokort med ændrede datoer selvom det er dem muligt på under 1 minut. Til gengæld vil de meget gerne lave "det oprindelige girokort med forkert dato" så jeg kan få lov til at betale dobbelt i overlappende perioder igen igen. De lytter ikke og dømmer på forhånd. Er blevet mødt med argumentet ,,: det er så billigt for JER i forvejen så det kan vi altså ikke gøre noget ved''. Undskyld men 200 kr. ekstra i måneden er mange penge for en studerende og beløbets størrelsen er ikke sagens kerne her. Er resultatet af monopol og et dårligt system hvor man bliver mødt med at problemer er forårsaget af kundes selv.

4. maj 2012

Det værste lort der nogensinde er blevet implementeret. Gør alt for at undgå brugen af DSB og uddannelseskortet.
Der er ingen fleksibilitet og lige meget i hvor god tid du bestiller kortet, så får du det ikke til tiden eller systemet opretter nogle andre datoer til dig end dem du har valgt - hvilket gør systemet helt ubrugeligt.

Kundeservicen er ikke eksisterende og det er altid dig selv (kunden) der har lavet en fejl.

En skændsel i det danske samfund!

13. april 2012

Advarsel hvis du skal ændre noget på dit kort

Vi har som så mange andre danskere fået nyt Dankort, desværre kan DSB ikke håndterer det i deres system, efter ændringen, virkede systemet som om det frøs.. om igen, det samme, så ringede vi til DSB som sendte en ail med et link så kort nummer kunne ændres, nu er der gået 3 uger og der er ikke kommet noget nyt kort...har prøvet at ringe til DSB, kø kø..så må vi prøve internettet og der er en fin kontakt formular, udfylder den, og sender.....juhu den er igennem..men havd står der..svar indenfor 10 hverdage..det kan jo ikke bruges til noget, må prøve at ringe igen, og håbe at jeg ikke bliver sidt af igen...
Desværre er det ikke første gang jeg oplever at systemet ikke virker, har betalt mange penge for billetter pga. et meget dårligt uflexibelt system som bærer præg af at der ikke er nogen konkurrence, og har brugt mange timer i tlf. for at forklarer det samme igen og igen..Hvis det havde været en privat virksomhed og servicen havde været så dårlig så er jeg sikker på at den havde lukket indenfor mindre end et år... Til kunde service hos DSB Uddannelseskortet, vi betaler i dyre domme for at rejse med jer, så lad os dog gøre det, vær lidt flexsible og send kortene ud...
Den stjerne som i får er en minus stjerne......stjerner gør man sig fortjent til, det har ikke overhoved ikke levet op til.. monopol virksomheder som jeres gør livet surt for ganske alm. mennesker...

2. april 2012

uddannelseskort

Gør medarbejderne mon deres bedste for at hjælpe os?
Kundeservice. De burde jo egentlig hjælpe når man tager tid til at ringe derind for at få hjælp. Det eneste de tyder på at de laver, er at udgyde tomme ord for at føje dig gennem røret.

Jeg har modtaget uddannelseskort siden oktober 2011, og der har desværre ikke været andet end vrøvl med hele affæren. Det lød ellers nemt: med dette kort kan du køre fra her til der for et næsten fast beløb om måneden. Det eneste du skal gøre er at vise det til buschaufføren/togkontrolløren...

...hvis man så bare havde det. Der har været vrøvl med adresser og senere kortoplysninger. Jeg har aldrig været tryg ved at give andre adgang til mine kortoplysninger, så først fik jeg min regning med posten. Det gik fint, indtil jeg skulle hjem på ferie, og bo ved den registrerede midlertidige adresse. Jeg ringede ind ca. en uge efter at jeg havde fået mit uddannelseskort og spurgte om jeg ikke kunne få det sendt til min anden adresse den næste måned. Det kunne ordnes fik jeg at vide, og jeg tog på ferie og afventede mit uddannelseskort skulle dumpe i postkassen på min anden adresse. Det kom dog aldrig. Jeg ringede derind og fik at vide at kortet var sendt til min anden adresse. jeg fik dog at vide at de kunne sende mig et midlertidigt, da mit andet kort var udløbet. det ville komme om et par dage. De dage gik og jeg var nødt til at rejse tilbage og måtte punge ud med næsten 400 kr. bare for en turbillet. derhjemme lå kortet ganske rigtigt i postkassen. Det var i mine øjne penge lige ud i luften. Det midlertidige kort kom en uge efter hos den anden adresse. så begyndte der at komme problemer med både regningerne og kortene: de dukkede ikke op på min adresse eller min midlertidige adresse. jeg ringede til kundeservice som fortalte at de var forsvundet i posten eller også havde jeg ikke givet korrekt adresse; selvom jeg havde modtaget post fra dem før. Der gik jeg ind på deres hjemmeside og gav dem kortoplysninger og endelig modtog jeg et kort. jeg rejste hjem, men mens jeg var hjemme var jeg så uheldig at få stjålet mit kort, så det blev spærret og jeg fik et nyt. Da kom kortet for næste måned heller ikke. det skyldes at jeg skulle give nye kortoplysninger. Dog havde jeg ikke modtaget information om at jeg skulle det, plus at det vil tage mig en ekstra uge før jeg, forhåbentlig, får et kort. Jeg spurgte om der var mulighed om jeg kunne modtage regningen med post og gjorde hende opmærksom på hvilken adresse der var tale om. Jeg fik tilbagemeldingen at de i lang tid ikke havde givet den form for service - at sende regning med post, selvom jeg indtil for få måneder siden brugte den betalingsmetode.
Indtil videre har det været spild af penge, det har kostet mig mere end mine rejser er værd til trods for at en tur/retur rejse for mig koster ca. 800 kr.

Det har været en frygtelig oplevelse, og at de bebrejder postvæsenet for deres bommert er klart forkert når de ikke selv har set dybere på sagen. At det har været et halvt år at få styr på to adresser er mig ultrolig.

31. marts 2012

Mon uddannelseskort.dk overhovedet tager deres kunder alvorligt?

Mon endnu en klage på denne side nytter. Andre virksomheder tager kundernes klager alvorligt, og svarer ofte her på siden, hvor de skriver tak for kritikken og de vil forsøge at gøre det bedre.

Uddannelseskort.dk gemmer sig bare...

Jeg har bestilt et uddannelseskort for en måned siden, de 14 dage i tide inden det skulle bruges, og jeg var sikker på, at jeg havde indtastet mine dankortoplysninger ved bestillingen. Jeg modtog en påmindelse på mail fra dsb et par dage senere om, at jeg endnu ikke havde indtastet mine kontooplysninger, så jeg gik ind og gjorde det (igen, det er jeg sikker på). Da de 14 dage var gået, og kortet ikke var kommet, ringede jeg til kundeservice, som fortalte mig, at de slet ikke havde modtaget mine kontooplysninger, fordi at jeg skulle have modtaget en faktura, som jeg ikke havde betalt. Ganske rigtigt, jeg havde modtaget en faktura på mail - bortset fra den slet ikke lignede en faktura - da jeg så den i sin tid lignede den bare en bekræftelse på beløbet.

Nå, og eftersom der går 14 dage fra min betaling til jeg modtager kortet, vil jeg modtage kortet når det udløber. Kundeservice har været så søde at fortælle mig, at der ikke er noget at gøre: "Oplysningerne er sendt af sted. Så kan vi ikke gøre noget". Hvem kan så gøre noget? Min oplysninger svæver bare rundt i cyberspace et sted? Og jeg må ikke få lov at ændre perioden. Så nu kan jeg få lov til at diske op med over 500 kr for ingenting, og så betale over 500 igen med det samme for næste kort - det er mange penge når man er på SU!

Ud over min personlige historie, har jeg disse generelle klagepunkter:
1) Siden er klodset, utroværdig og ulogisk. I det 21. århundrede findes der altså masser af webeksperter, der kan lave en god og brugervenlig side!
2) Ideen om at bestille sit kort på nettet i stedet for at få lavet det i en dsb-kiosk er udmærket - HVIS DET FUNGERER! Ellers tror jeg vi alle foretrækker at smutte ned i kiosken og få det lavet på 2 minutter. 14 dage er ALT for lang behandlingstid.

Jeg håber virkelig, at I på uddannelseskort.dk tager brugernes kritik til jer og får lavet noget bedre hurtigst muligt. Det er i orden at anerkende, at man har lavet en fejl og rette op på det - men det er IKKE i orden bare at lade stå til, mens flere og flere bliver ofre i jeres forvirrende, bureaukratiske system. Jeres kunder er fattige studerende, som ikke har råd til at systemet kludrer med deres penge!

26. marts 2012

dårligt system, dårlig hjemmeside, forvirrende layout og ingen information!

Jeg bestilte kort, og modtog en mail, med at min betaling ikke kunne gå igennem. Jeg blev henvist til at bestille en faktura - som det koster 50 kr. ekstra at modtage.
Først da jeg ringede til DSB blev det oplyst, at jeg skulle taste "tilmeld nyt betalingskort" for at jeg kunne betale - også selvom jeg har har betalt med mit dankort tidligere.
Det oplyser hjemmesiden ikke.

Det er et virkelig dårligt system!
Jeg er i øvrigt enig i Mariannes synspunkter!
øvøvøv.

16. marts 2012

Nej nej nej nej!

Jeg studerer OG bor i Aalborg.
Min uddannelses ligger i Zone 1 og jeg bor selv i Zone 2.

Jeg kan simpelthen ikke finde en logisk forklaring på HVORFOR at Uddannelseskortet koster 413 kr pr md - men det normale periodekort fra NT koster 338 - der er da gået noget helt galt her?

Og hvorfor kan man som studrende på en videregående uddannelse ikke få et Hypercard i stedet? Det giver mere frihed og er billigere? Jeg forstår ikke den her form for forskelsbehandling - det er direkte diskrimination!

6. marts 2012

Elendigt system, men fin kundeservice

Jeg har siden august 2011 benyttet mig af DSBs uddannelseskort uden de store problemer, rent servicemæssigt; jeg har modtaget mine kort i god tid. Det negative ved tiltaget er dog, som mange andre bemærker, at man ikke selv kan kontrollere hvornår pengene bliver trukket, at selve hjemmesiden er horribel og håbløst forældet og at det er så ufleksibelt.

Da jeg skiftede Dankort i starten af februar, måtte jeg genoprette mig på ny i deres system. Jeg fik dog intet uddannelseskort tilsendt før jeg skulle bruge det her i marts. Jeg ringede ind til DSB og fik en meget fin betjening af deres kundeservice (jeg skulle ikke engang vente i kø), som fik løst problemet og satte afsendelsen i gang. Hun tilbød mig også et midlertidigt månedskort, som jeg kunne få refunderet omkostningerne til, når jeg modtog mit uddannelseskort.

Jeg giver to stjerner fordi tiltaget og uddannelseskort.dk er forfærdeligt, men DSBs service i min sag har været ganske tilfredsstillende, hvilket hiver karakteren op.

29. februar 2012

Karakter? -den findes ikke så lav!!

Systemet er så utroligt skuffende, ringe, frustrerende-ubehjælpsomt-irriterende ikke-fungerende, ufatteligt usammenhængende- provokerende og en kæmpe hindring for, at man kan tage sin uddannelse i ro og fred!!!

Jeg har hver ENESTE gang, jeg har skullet bestille, haft problemer med "Mit uddannelseskort" af forskellig art. Får man problemer, kan du ikke få hjælp, og næste gang der skal bestilles, får du samme problem - der giver ligeså lidt mening, som første gang!! Zoneændringerne fungerer ikke - men hvor man så skal ændre dem henne - ja, det gør man slet ikke der, hvor der står "ændre zoner"! Derudover, så en så enkel ting, som at man skal betale det på posthuset, en yderst pinlig tvang i 2012!!!

7. februar 2012

Kritisabelt

Pædagogik og information er ikke ligefrem prioriteret fra Uddannelseskort.dk's side.

Jeg ville f.eks. meget gerne have vidst følgende, før jeg bestilte mit kort:
Hvornår trækkes pengene på mit kort?
Hvornår modtager jeg mit kort? "Mindst 2-4 uger" er ikke tilstrækkeligt præcist.
Hvor kan jeg rejse? Gælder rejsen kun til rejse mellem skole og hjem (som der står) eller til fri rejse i zonerne trykt på kortet? (som der står et andet sted).

Jeg har endnu ikke taget mit rejsekort i brug, og er lidt i tvivl om, hvordan det rent praktisk anvendes. Skal det f.eks. scannes, som Rejsekortet?
Skal jeg have anden ID med mig, som f.eks. et Wildcard?

6. februar 2012

0 Stjerner til uddannelseskort

Jeg hader det nye uddannelseskort. Det allerstørste problem for mig, er at man skal bestille og betale 14 dage før man skal bruge det, og da det som studerende ofte småt med pengene, kan jeg ikke betale forud. Desuden har jeg har siddet hjemme i flere uger fra skolen, pga. adskillige fejl i deres system! ØV hvor jeg savner det gamle! Det er den værste omgang lort Uddannelsesstyrelsen har lavet.

3. februar 2012

Absolut ingen service/hjælp. Dårlig hjemmeside.

Jeg har ikke haft andet en dårlige erfaringer med uddannelseskort og dem som administrere det. Hjemmesiden ligner noget fra 1995 og det er umuligt at finde relevant information.

Jeg har prøvet og hente hjælp fra SU kontoret på mit universitet, men de kunne ikke være mere ligeglade. Servicen hos Uddannelseskort er ikke eksisterende.

9. januar 2012

Dårlig information, ingen steder at henvende sig

Hvor svært kand et være at lave en side, som alle kan forstå?
derudover vil der være mange som forventer nyt kort 1/1og derfor er det helt ude i hegnet at sitet bare er lukket i juleferien (vi er en del, der faktisk arbejder mellem jul og nytår!), så man kan ikke få at vide, hvilken status ens bestilling har.
I det hele taget signalerer kommunikationen ret meget ligegyldighed overfor brugerne.

29. december 2011

Er dette din virksomhed?