thansen.no Anmeldelser 6.721

4,2

leveringstid,leveringstid,leveringstid. Det er ALLT for dårlig når man bestiller deler på mandag,og de ikke enda på onsdags ettermiddag er sendt fra danmark. Sover de der nede??

Fantastisk service Jeg havde den ubehagelige oplevelse at tabe den primær vinduesvisker(den store visker på Citroen C4 Grand Picasso)imens jeg kørte på motorvejen i silende regn, ca 10 km fra Thanse... Se mere

God service. Blir på mange måter et tivoli sammenliknet med biltema men de er bedre på mange bildeler.

Bestillingsvare til Philips gategodkjent h7 led pære. PAsset bra. Litt lang leveringstid, men gjorde ingenting

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Cykelbutik
  4. Butik med cykeltilbehør
  5. Butik med campingvognsudstyr
  6. Motorcykelbutik

Om thansen.no

Landsdækkende butikskæde og en af Norges største webshops.

• Hurtigt og effektiv levering
  • 365 dagers returrett
  • Byt i våre butikker over hele landet
  • Click & Collect - hent etter 30 min.

thansen opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250 000 produkter.

Hos thansen er det en ære i å tilby god kundeservice og en fantastisk kundeopplevelse – hver gang.
Rask og effektiv levering
Vi leverer varene dine raskt og effektivt med rask levering, slik at du kan ha dem i løpet av få dager etter bestillingen.
Click & Collect
Bestill online og hent varene dine i en af våres mange butikken allerede innen 30 minutter med Click & Collect.
365 dagers returrett
Hos thansen har du hele 365 dagers returrett, slik at du kan føle deg trygg og ha god tid til å bestemme deg. Skulle du ha behov for å bytte en vare, kan du enkelt gjøre det i en av våre mange butikker spredt over hele Norge.
Historie om thansen
thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991. Siden den gang har det gått raskt, og i dag har vi butikker over hele landet og en nettbutikk med mer enn 250 000 produkter på lager. Den første thansen-butikken i Norge åpnet i 2017, siden har vi vokset oss sterke, med butikker over hele landet og en like stor nettbutikk. I 2022 åpnet vi vår første butikk i Sverige, så thansen-konseptet er nå også til stede her.

4,2

God

7 t anmeldelser

Dækservice

Købte 2 nye fordæk de også skulle montere. Min bil er så ny at den har dæktryksmålere isat. Da vi fik dækkene hjem og monterede dem på bilen virkede dæktryksmåleren i bilen ikke. Vi har aldrig haft besvær med at de virkede når vi fik skiftet dæk. Havde bilen på værksted der kunne konstatere at den ene dækventil ikke virkede. Vi forholdt Thansen vores problem og blev mødt med at det os selv der havde ødelagt den. Vi havde bare monteret dækket på bilen og ikke haft noget med ventilen at gøre. Måleren virkede inden dækket blev skiftet. Ergo mener vi jo at det kunne være dem der havde ødelagt den ved dæk skifte.
Nu er det ikke prisen på en dæktrykmåler der vil vælet mit budget. Men det er ikke rart at blive mistænkeliggjort for at ville tilrane mig en sådan dims.
Tror nok de sidste dæk er købt hos thansen.

24. marts 2022

Hej Liselotte

Vil du sende mig lidt info på dit køb, så kan jeg se på sagen herfra.

thansen

Det er skræmmende så dårlig de er…

Det er skræmmende så dårlig de er blevet, deres kundeservice, består af curling børn, der bliver fornærmet, hvis ikke man gør som de siger. Jeg fik opsagt min erhversaftale, med påstand om at jeg ikke handlede for nok, DER HAR LIGE VÆRET CORONA, og havde en fin aftale med deres bogholder, men da jeg bliver øv over at de ikke vil give mig de 978kr tilbage de skylder, da jeg har dobbelt betalt, bliver der kært rent hetz på mig, fra kundeservice chef, distrikts chef osv. det hele bunder ud i at de lige har fyret 3 ansatte, der har haft en organiseret hash handel i deres butik, og den ene ansatte tog i mod kontanter fra mig, men ham vil de ikke kontakte for at få det bekræftet, og så er deres afgørelse, at det er bare surt for mig!
Jeg anbefaler alle at holde sig laaangt væk fra THansen, brug hellere Biltema!

4. marts 2022

Komplet uduelig “kundeservice”

Komplet uduelig “kundeservice”

Var idag i Thansen for at købe fyrværkeri til børnene… Vi finder det vi skal have i butikken, noterer det på vores seddel og går til kassen…

Her får vi at vide, at de kun har 2 af de katalognumre vi havde noteret. Resten ville blive leveret kl 15.00…

Han anbefaler at vi bestiller det hele på nettet, og så afhenter det efter kl 15.00…

Det gør vi. Børnene finder det de skal have på nettet og bestiller og betaler…

Kl 15.05 ringer jeg til kundeservice, for at få besked på om de har fået leveret fyrværkeriet.

“Der kommer ikke nogen levering mere i år” lyder beskeden… De kontrollere mit bestillingsnummer og kan se, at de kun har de samme 2 katalognumre tilbage som tidligere.

“Øhhh okay, men hvorfor siger han det så i butikken?”

Kundeservicemedarbejderen taler med sin chef, som bekræfter at der ikke bliver leveret noget.

Jeg siger at det er jeg træt af for mine børns skyld, da de havde glædet sig helt vildt.

Det var ikke at gøre.

Vi kører ind til byen igen, for at finde fyrværkeri til børnene…

Ved en anden forhandler taler vi med en kvinde, hun fortæller næsten samme historie om thansen. Hun havde blot fået besked på at der kom en leverance kl 16.00 og at butikken ville kontakte hende.

Det undrer jeg mig en del over, da jeg lige er blevet forsikret om, at der IKKE kommer flere leverancer af fyrværkeri i år..

Af ren nysgerrighed kører jeg til thansen’s udleveringssted i byen, hvor jeg til min store forundring ser, at de er ved at tømme en masse paller med fyrværkeri, som netop er leveret.

Jeg henvender mig i teltet og får oplyst, at det er alle katalognumre der netop er leveret.

Jeg bliver irriteret og ringer igen til kundeservice.

Her møder jeg en afvisende, nærmest arrogant medarbejder, der er fuldstændig ligeglad… Det er mit eget problem, jeg kan bare lade være med at afhente mit krudt…

Ja det er fedt… Alle børnesortimenter er udsolgt rundt omkring i byen, så jeg var nødsaget til at købe noget andet og væsentlig dyrere andetsteds. Nu står mit bestilte ved thansen og griner af mig, på trods af, at jeg blev garanteret at de ikke kunne levere…

Ingen tilbud om kompensation eller anden form for løsningsorienteret… tak…

30. december 2021

Hej Mogens

Tak for din henvendelse. Jeg skal beklage for denne oplevelse med de mange forskellige oplysninger, det er klart man kan blive forvirret her. Jeg kan desværre ikke hjælpe så meget eller kompenseret for dette på nuværende tidspunkt, men kan love at dette bliver taget med i tilbagemeldingen både til butik og kundeservice.

thansen

Har i dag handlet fyrværkeri hos…

Har i dag handlet fyrværkeri hos Thansen og opdagede da jeg kom hjem at dele af sortimentet var forkert og noget manglede, kontaktede deres service center, som lovede de ville få butikken til at ringe til mig, intet skete, kontaktede deres chat flere timer efter, de kunne hverken finde mig, min reklamation eller ordre, måtte i tlf kø IGEN, den såkaldte service medarbejder var ikke til nogen hjælp, beskeden var at jeg må ud og stå i kø IGEN ved salgsstedet, ingen kompensation for min spildte til eller ekstra kørsel, det var ikke deres problem, dårligere service skal man lede længe efter.

29. december 2021

Besvarelse fra thansen.no

Hvis du oplyser listenummeret så vil jeg kunne se om der er tale om erstatninger eller om der simpelthen er plukket forkert. Det er dog altid på pladsen dette skal konstateres. Beklager for oplevelsen.

Dårlig arbejdspraksis

Arbejdstagere ikke har høj praktisk, gør en masse fejl
Jeg købte bilhjul med dæk og 4 TPMS ventiler,
Helsingør-tjenesten er ikke egnet til udskiftning af hjul!!!
et hjul var uden ventile ved hjælp af Thansen service ;(

7. oktober 2021

Dæk er ikke for gode mine 2 fordæk…

Dæk er ikke for gode mine 2 fordæk contital er fra 04.2020 og har været lappet 2 gange . Nu har jeg prøvet et hold dæk fra en dækmand . Han sagde og jeg så det selv dækket er så blødt at du kan trykket det ned med hånden. Alt for blødt et dæk. Lige nu er mit bagdæk også fladt og det er også Thansen dæk. Møgdæk

30. september 2021

Utrolig dårlig service og…

Utrolig dårlig service og reklamationsret. De kender alle mulige fidusser for at der skal siges for at undgå mod en defektvarer eller ødelagtprodukt. En del ting de sælger er noget billigt kinesisk elektronik der går hurtigt i stykker. Kort sagt er T. Hansen er nogle fusker.

1. august 2021

Står her lørdag formiddag og skal sælge…

Står her lørdag formiddag og skal sælge min mc kl. 12, som jeg købte for to år siden.
Batteriet er fladt, ringer til Thansen. De har gudhjælpemig ikke reservedelen mere, da de ikke sælger Benelli mc mere. Jeg må ikke bruge grimt sprogbrug, men raseri er alligevel et for mildt ord. Køb ALDRIG hos Thansen.

OPDATERING.
Jeg har altid været glad for at handle hos Thansen og ville unægtelig ikke være blevet så frustreret og rasende hvis de blot havde sagt: "Du kan købe batteriet i BILTEMA, tilmed til en billig pris". Ps. batteriet var ikke bare fladt, det var stendødt.

3. juli 2021

Købte plæneklipper for godt to år…

Købte plæneklipper for godt to år tilbage. Helt fra starten af har trækket på den ikke virket. Den har været til reparation flere gange men uden de har undersøgt årsagen hertil så er gået i stykker igen med det samme. Har været i kontakt med kundeservice mange gange og sagt at nu må de tage varen retur igen. Men dette har ikke været muligt da de først ( endnu engang) ville have den forbi reparation. Da min to års reklamations ret udløber ringer jeg igen til kundeservice og gør opmærksom på at trækket stadig ikke virker og da det har været et problem helt fra starten som de aldrig har fikset helt er det kun rimeligt at de ser bort fra de to års reklamationsret. Det er vi i telefonen enige om. Jeg får den endnu engang kørt til reparation men da jeg skal hente den igen Får jeg at vide at de ikke vil lave den da garantien er udløbet. Flot at man kan blive ved med at “ fikse “ den indtil garantien udløber og så være ligeglad derefter når det viser sig at det hele tiden har været en fabrikationsfejl. Har snakket med “chefen” men der er ikke et af de argumenter han kommer med der holder. Jeg undlader at skrive dem her men det korte af det lange er at jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at handle hos thansen. Du er den lille mand her og har ingen rettigheder. Jeg vælger at gå videre med dette da det er helt principielt forkert og jeg kan se og læse at jeg bestemt ikkke er den eneste som har et problem med deres håndtering af sagerne

18. juni 2021

Købte en 7/13 pin adapter

Købte en 7/13 pin adapter, efter vejledning fra ekspedient. Da jeg skal bruge den ,viser det sig at jeg skulle have haft en 13/7 pin adapter. Man vil ikke bytte varen trods forkert vejledning, idet emballagen er brudt. Jeg havde kvittering med.

26. marts 2021

Skal betale fragt og selv hente

Køber Cover til tlf og betaler for fragt da vi ikke bor lige i nærheden af en Thansen butik.
I pakken er det forkerte Cover!
Kundeservice meddeler at det gamle skal returneres før et nyt kan sendes, og de vil fortrække at jeg selv kører til en butik og bytter. Jeg siger efter nogen modstand ok - jeg skal bruge tid og benzin, men jeg vil få fragtgebyr tilbage - de lover give butikken besked.
MEN NEJ det vil butikken ikke!!

17. marts 2021

DE SÆLGER UORIGINALE SEGWAY NINEBOT…

DE SÆLGER UORIGINALE SEGWAY NINEBOT DELE DER IKKE PASSER TIL! VIL DU BYTTE DIN VARER, SÅ FORVENT IKKE AT FÅ PENGENE! DE "MÅ" ( SELVBESTEMT ) MAX GIVE 100KR TILBAGE I KONTANTER!! SELVOM DU TIDLIGERE PÅ DAGEN HAR BETALT KONTANT, OVER 100KR !!!
DÅRLIGSTE SERVICE JEG HAR OPLEVET

10. marts 2021

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg havde den ubehagelige oplevelse at tabe den primær vinduesvisker(den store visker på Citroen C4 Grand Picasso)imens jeg kørte på motorvejen i silende regn, ca 10 km fra Thansen, Holbæk Megacenter. Indenfor 15-20 minutter får min medpassager kontaktet Thansen hovedsæde-og spurgt om man akut kan afhente en vinduesvisker i Holbæk , modtaget mail og betalt online, udleveret vinduesviskeren i butikken samt ikke mindst...ekspedienten gik med ud og monterede denne!!! Sublim service ikke mindst i en Corona tid - tak Thansen:0)

27. februar 2021

Jeg har en advarsel til pensionister…

Jeg har en advarsel til pensionister lad vær med at købe.vga deres service er under al kritik de kan ikke lave deres skrammel.jeg har været på værksted.5.gange og det blir kun være.så hvis du er ældre så find et ordentligt sted at handle.nu er jeg nået såvidt at jeg kontakter Forbrugerrådet med noget bistand.jeg vil hellere betale for deres hælp end holde på værksted hele tiden.igår havde jeg den på værksted og nåede .5.00.meter så begyndte den at gå i stå 2.gange på 100.meter og inden jeg nåede hjem var jeg oppe på.4.gange.så ringede jeg men fik en tid næste fredag så kan hverken komme frem og tilbage.før den har været derovre igen da jeg købte den ville jeg have handlen anuleret men det bruger de ikke så må nøjes med det skrammel der står for at stå .fik ikke engang tilbudt noget at kører på til på fredag.så kære ældre hold jer væk fra th.skrammel så hellere betale noget ekstra og få noget der virker.en der er meget utilfreds.

13. februar 2021

Kundeservice ikke eksisterende

Jeg blev snydt for ca. 1400 kr. ved fyrværkerisalg. Selv om det måske snarere hører hjemme hos politiets bedrageriafdeling, skrev jeg en mail til Thansens kundeservice d. 28. december og igen d. 11. januar. Den første mail er altså sendt for 27 dage siden. Jeg har stadigvæk intet hørt fra dem, på trods af at deres hjemmeside lover at alle henvendelser besvares inden for 1 arbejdsdag.
Det er under al kritik. Jeg vil gerne have mine penge tilbage.

24. januar 2021

Venter stadigvæk svar på en mail jeg…

Venter stadigvæk svar på en mail jeg sendte slut december 2020 omkring deres fyrværkeri-cirkus. jeg Tænker, at jeg ikke er den eneste der venter på svar omkring dette.

Måske er man heldig en dag.

Har ikke ord for hvor ringe servicen er, da ordene blev brugt den dag i december, da vi stod i kø en time, men alligevel ikke fik det fyrværkeri vi havde bestilt. UDSOLGT sagde de, men dog ikke på hjemmesiden.

Stakkels unge mennesker der stod i T Hansens fyrværkeri-cirkustelt en iskold dag i december 2020.
Et råd som er gratis - Tænk på kunder næste gang, ikke på Kongens mønt👍

18. januar 2021

Alt for lang ventetid når man ringer…

Alt for lang ventetid når man ringer ind til deres kundeservice! Sindsyg dumme fjolser derinde som intet aner om biler!
Købte fyrværkeri 30. december via kundeservice, betalte og alt var i orden. Ved fremmøde var det hele udsolgt! Og heller ej fået mine penge retur endnu!
Når man ringer ind til dem, kan man godt regne med ventetid op til 20 min.

16. januar 2021

En positiv fyrværkeri anmeldelse

Jeg tillader mig at komme med en positiv anmeldelse af THansens fyrværkeri. Jeg havde købt en hel masse, og der var ikke fejl i noget af det. Det så godt ud, og jeg fik rent faktisk hvad jeg skulle bruge.

Men det er klart, at hvis man kommer i sidste øjeblik før nytår, så vil der være udsolgte varer.

Så må i altså komme i ordentlig tid.

3. januar 2021