thansen.no Anmeldelser 6.721

4,2

leveringstid,leveringstid,leveringstid. Det er ALLT for dårlig når man bestiller deler på mandag,og de ikke enda på onsdags ettermiddag er sendt fra danmark. Sover de der nede??

Fantastisk service Jeg havde den ubehagelige oplevelse at tabe den primær vinduesvisker(den store visker på Citroen C4 Grand Picasso)imens jeg kørte på motorvejen i silende regn, ca 10 km fra Thanse... Se mere

God service. Blir på mange måter et tivoli sammenliknet med biltema men de er bedre på mange bildeler.

Bestillingsvare til Philips gategodkjent h7 led pære. PAsset bra. Litt lang leveringstid, men gjorde ingenting

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Cykelbutik
  4. Butik med cykeltilbehør
  5. Butik med campingvognsudstyr
  6. Motorcykelbutik

Om thansen.no

Landsdækkende butikskæde og en af Norges største webshops.

• Hurtigt og effektiv levering
  • 365 dagers returrett
  • Byt i våre butikker over hele landet
  • Click & Collect - hent etter 30 min.

thansen opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250 000 produkter.

Hos thansen er det en ære i å tilby god kundeservice og en fantastisk kundeopplevelse – hver gang.
Rask og effektiv levering
Vi leverer varene dine raskt og effektivt med rask levering, slik at du kan ha dem i løpet av få dager etter bestillingen.
Click & Collect
Bestill online og hent varene dine i en af våres mange butikken allerede innen 30 minutter med Click & Collect.
365 dagers returrett
Hos thansen har du hele 365 dagers returrett, slik at du kan føle deg trygg og ha god tid til å bestemme deg. Skulle du ha behov for å bytte en vare, kan du enkelt gjøre det i en av våre mange butikker spredt over hele Norge.
Historie om thansen
thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991. Siden den gang har det gått raskt, og i dag har vi butikker over hele landet og en nettbutikk med mer enn 250 000 produkter på lager. Den første thansen-butikken i Norge åpnet i 2017, siden har vi vokset oss sterke, med butikker over hele landet og en like stor nettbutikk. I 2022 åpnet vi vår første butikk i Sverige, så thansen-konseptet er nå også til stede her.

4,2

God

7 t anmeldelser

Kørte 4 timer også passede delen ikke…

Kørte 4 timer også passede delen ikke til min bil selvom der stod den ville passe på hjemmesiden

16. maj 2025

Hei Claudi Sørensen

Takk for henvendelsen

Vi står alltid klare til å hjelpe med å dobbeltsjekke reservedeler i reservedelsprogrammet, slik at du unngår å velge feil.
Hvis du er i tvil, er vår kundeservice klar til å assistere deg.

MVH Alexander
thansen

Deler som var bestilt via kundeservice…

Deler som var bestilt via kundeservice passet ikke til bilen.
Andre deler har lang leveringstid.

6. maj 2025

Hei Morten

Tak for din anmeldelse

Du er velkommen til at returnere din vare i butikken såfremt den ikke passer på bilen
Vi vil gerne hjælpe med at finde den rigtige del når du henvender dig.

MVH Alexander
thansen

Jeg var i butikken for at købe en el…

Jeg var i butikken for at købe en el cykel, men bstemte mig så for en el scooter og ville gerne have en prøvetur men det må man ikke. Købte scooteren, den kunne ikke leveres, så jeg kørte hjem og fortrød ( utryg ) har spurgt om jeg kan få den byttet til en med tre hjul det kan jeg ikke for nu er den jo brugt på de 5 km hjem desuden er den defekt

26. juni 2024

- Opdatering d. 22-07-2024 -

Hej Anette
Tak for oplysninger, kan dog ikke se scooteren på de oplyste informationer.

Hej Anette

Denne anmeldelse ligger på Norsk Trust Pilot og derfor har vi anmodet dig om at flytte anmeldelsen til Trust Pilot DK så vi kan se på sagen herfra. Gerne med et fakturanummer eller kundenummer tilknyttet. God dag

Tilbudscykel ikke på udstilling

De havde en cykel på tilbud,som ikke var fremme,jeg skulle betale for at få den samlet og hvis jeg ikke købte den fik jeg ikke pengene retur, for samling af cykel.Skrev min nød til hovedkontor ,det eneste var, at de kunne tilbyde mig en forretning i en anden by som havde cyklen i udstilling.Skal lige sige at i Th I Helsingør var der masseraf plads til flere udstillings cykler,.Gå uden om Th bestil eller køb i Biltema istedet.

1. september 2023

Vinkølere

Har købt 2 stk. vinkølere, som bare skal lægges i fryseren, før den skal krænges ud over vinflasken. Men køleelementet består åbenbart bare af vand, hvorfor det ikke er muligt at udvide det, så det kan komme ud over flasken. Havde da regnet med at ddt var en gel, som er fleksibel, selv om den er frosset. Er dybt skuffet.

Hej igen. Jeg har desværre ikke bonnen.
Det eneste jeg har er Dankortnotanummer: 32944 og at dd er købt i T.Hansen i Roskilde d. 17/5 for kr. 99,90.

16. maj 2023

- Opdatering d. 23-05-2023 -
Hej Birgit

Tak for yderligere oplysninger. Hvis der er tale om fortrydelse af køb, skal vi bruge kvitteringen for at tage varen retur.

Hei Birgit

Kan dere oplyse fakturanummer på dit kjøp, så kan jeg se på saken herfra.

thansen

jeg kjøpt dekk og felg på nett den 24/4…

jeg kjøpt dekk og felg på nett den 24/4 og det er feil dim på deg ringe dag efter tale med en han så der var en feil så kan jeg hente den 3/5 så den 11/5 og nu den 25/5 der stå bil med piggdekk i 31 dage nu vil jeg heve kjøp

24. april 2023

Kunne ikke få lov til at se varen!!

I dag kørte jeg fra Farum til Thansens afd. i Gladsaxe for at se på en elektrisk påhængsmotor. Den var ikke udstillet og da jeg spurgte ekspedienten, så gik han ud på lageret, for derefter at komme tilbage og meddele mig, at jeg ikke kunne få lov at se varen da den lå i en papkasse!!!

15. april 2023

Hej Thomas

Normalt fremviser vi gerne vore vare, hvis dette er muligt i den originale indpakning. Hvis du har spørgsmål til produktet som du ikke får svar på via billeder og info på web, er du velkommen til at sende os en mail på thansen@thansen.dk.

thansen

Kundeservice gør de bestemt ikke i… Jeg…

Kundeservice gør de bestemt ikke i… Jeg har købt en el cykel af dem, nu da den er 2 år og 12 år, så virker batteriet ikke mere og garantien ophørte jo da den blev 2 år. Ringer til jer for at få hjælp med der var intet at hente.. andet end jeg kunne da selv betale for at få den til mekanikker som ikke er muligt for mig. Da det er mit eneste transport middel.
Meget skuffet over servicen, når man ringer og efter spørger noget service og vejledning, på et produkt man har købt af jer.
Det var sidste gang jeg handlede ved jer.

15. november 2022

Hej Nadia

Tak for din anmeldelse. Send gerne en mail til thansen@thansen.dk eller .no alt efter hvilket land du har handlet i. Der er altid 2 års reklamations ret, den fjerner vi ikke. Når man kommer ud over de 2 år vurderes hver sag fortsat og her kommer vedligeholdelse også i spil.

thansen

thansen.no Det er den værste skod butik…

thansen.no Det er den værste skod butik der findes på nettet for det første trækker de pengene på en vare de ikke har hjemme og de andre varer som de har ikke har sendt det er klart ulovligt .Har prøvet at rykke for mine penge der sker intet det drejer sig om 697 kr. ordre nr.106521441.
Poul-Erik

6. august 2022

Hej Poul-Erik

Tak for din anmeldelse. Hvis du skriver direkte til khv@thansen.dk så hjælper jeg gerne. Dette er en dansk ordre.

Elendig service

Man bestiller en vare så går der 2 måneder så får man at vide at varen er i rest order og vil først komme hjem om yderligere 3 måneder så går der 1 måned mere så får man besked om at de ikke kan skaffes mere
Jeg kommer ikke til at bestille flere vare hos Thansen

16. juni 2022

Hej Brian

Tak for anmeldelsen. Hvis varen er i rest ved vor leverandør, kan der være lang levering og vi modtager løbende opdatering på disse vare. Hvis du sender mig yderligere info på varen kan jeg give dig et mere præcist svar. Du kan skrive direkte til khv@thansen.dk

thansen

Jeg har købt et dæk hos T Hansen der…

Jeg har købt et dæk hos T Hansen der hopper og de vil ikke skifte det TRIST da de ikke vil skifte detr på en kabinescooter MEGET TRIST så jeg køber IKKEdæk hos dem mere Mvh. Leif
ja det erfaktura 77849669 ordre 106181486 købt den 29-4-22og jeg FATTER IKKE at i kan skifte på biler men IKKEpå en kabinescooter TRIST HVAD ERFORSKÆLDEN ?? efter en behalig samtale pr til vil jeg streke mig til en stjerne mere men jeg FÅRSTÅR stafig IKKE at i skifter på biler for der kan jo også knække en boldt Mvh. Leif ps jeg konne komme og så selv tage hjulet af og sætte det på igen det er der ingen besværi det er bare engemmengående boldt Mvh. Leif

14. maj 2022

Hej Leif

Tak for anmeldelsen. Vil du oplyse et reference nummer i forhold til din scooter, vil jeg kunne se på sagen herfra.

Kabinescooter

Du læser åbenbart min anmeldelse som en hvis mand læser biblen, der er ikke noget problem der er løst, jeg talte godt nok med support d.19/3 hvor de sagde at jeres mand var på vej, jeg ved ikke om han er kørt til KINA for at hente et nyt sæde, han er i hvert fald ikke nået hertil endnu og jeg forventer heller ikke at han gør det, jeg har stadig et defekt sæde SOM I HAR ØDELAGT, det fejelede ikke noget da Hans kørte den ombord i bilen. Jeg går ud fra at du skriver sådan for at publikum skal tro at i har løst problemet. MEN DET HAR I IKKE.

5. april 2022

Bestiller og betaler for et sæt…

Bestiller og betaler for et sæt bremseskiver og klodser til klik og hent. Får en besked fredag om at de er klar til afhentning. Kommer ned i butikken for at hente for så at få ad vide at de ikke har det hjemme men at de kan have det hjemme søndag. Bliver ringet op søndag at de er klar 12:30 for så at måtte vente yderligere 1 time da det ikke var ankommet. Får ad også ad vide fredag at jeg vil få mine penge tilbage da de ikke kan udlevere delene inden for 30 min. men at det først kan gøres når jeg henter varen. Da jeg så kommer søndag er man så kommet i tanke om at de har en grænse på 1000kr for dette og det derfor ikke kan lade sig gøre alligevel. Super dårlig service og uvidenhed af personalet.

27. marts 2022

Hej Mike

Vil du sende mig ordrenummer eller kundenummer, så vil jeg se på sagen herfra.