Rikkepfitness Anmeldelser

4,9

Jeg startede hos Rikke, fordi mit mål var at finde madro og få mere struktur på min kost, især omkring kalorier, protein og generelt hvordan jeg skulle sammensætte min mad. Jeg havde egent... Se mere

Rikke er en fuldkommen fantastisk coach. Hun er nærværende, lyttende, forstående og enormt anerkendende. Hun formår at arbejde med mindset på måde, hvor balance er i fokus, og hvor alt bliver vendt t... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra! Rikke har igennem 5 måneder været en kæmpe støtte og inspiration for mig! Hun har været til rådighed, tilrettelagt mine planer efter behov og tilpasset det ind i mit øvrige v... Se mere

Alle mine drømme er gået i opfyldelse under Rikke’s vinger ❤️ Næsten 10 kg. Lettere, mere end 60 cm. Reduceret og for altid en ændret livsstil. Mere end jeg turde håbe på! Jeg er glad når jeg ser mig... Se mere

4,9

Jeg kan til hver en tid anbefale et…

Jeg kan til hver en tid anbefale et forløb hos Rikke! Hun er den dygtigste til sit job, og så er hun et helt fantastisk menneske der virkelig går op i det hun laver - og i en som hendes klient. Man har hende altid på sidelinjen som en støtte og ens egen personlige cheerleader❤️

20. oktober 2021

Jeg har været i et forløb hos Rikke i 5…

Jeg har været i et forløb hos Rikke i 5 mdr. Det har uden tvivl været det bedste, jeg har gjort for mig selv!
Rikke har været der for mig hele vejen, både med til kost og personlige træninger. Man mærker fra start af, Rikkes gejst til at hjælpe sine klienter. Hun er en utrolig passioneret og motiveret coach, som vil det allerbedste for dig. Hun giver sig 100%! Hun er altid hurtig til at lave nye kostplaner og hurtig til at besvarer diverse spørgsmål.
I dårlige perioder har Rikke fået mig på rette kurs igen, og hun fik vendt nedture til opture!
Jeg kan uden tvivl anbefale Rikke på det varmeste! Hun er en utrolig dygtig coach, som ved hvad hun snakker om. Rikke er en coach i verdensklasse, som formår at skabe glæde og ikke mindst selvtilliden tilbage hos sine klienter.

7. oktober 2021

Coach som vil DIG det bedste!

Jeg kontaktede Rikke, med et ønske om at tabe mig nogle kilo og få hjælp til at styrke min ryg efter en rygskade. Jeg var træt af at have ondt dagligt i ryggen og jeg jublede ikke just over mit spejlbillede 😏

Rikke var på lige med det samme og sagde uden tøven "det kan du sagtens" - efter et par dage var vi igang!

Vi har været igang i 3 mdr. og udover det vægttab jeg ønskede mig, er der fuldt så mange sidegevinster med, alt lige fra mere energi og overskud, ingen oppustethed eller ondt i maven, ingen smerter i ryggen trods rygskade, ingen hovedpine, mere selvtillid og selvkærlighed, samt en meget gladere jeg 🥰

Det har været et forløb uden diverse restriktioner og uendelig træning, der har været lækre kostplaner og træning efter hvad man kunne få til at passe ind I sin hverdag.

Det har været en fornøjelse hver mandag når man skulle sende en opdatering til Rikke, den kæmpe støtte og begejstring over ens udvikling har man bare kunne mærke igennem Rikke's svar 🤩

Jeg har fået en masse værktøjer og gode råd, som gør at jeg føler man er godt klædt på til at stå på "egne ben" og ikke mindst troen på at du kan hvad du vil 💪🏻

27. september 2021

Rikke er en coach der er all in💜

Rikke er en coach der er all in! Hun interessere sig for dine klienter, hun er støttende og så opmuntrende! ☀️
Man får de lækreste madplaner, og nogle virkelig fede træningsprogrammer💜 Med Rikkes hjælp, har jeg indset at vægten ikke er alt, men at det er cm og den store foreskel der er på de billeder man bruger til opdateringerne, der virkelig betyder noget! Hun er omsorgsfuld, og forstående, hvilket virkelig gør en foreskel når man er i ret sårbar situation❤️ Jeg vil være Rikke evigt taknemmelig, ikke kun for at jeg har tabt 17cm, men for at hun har hjulpet mig med at ændre mit mindset, og tilgangen til min egen krop⭐️

21. september 2021

Effektiv hjemmetræningsprogram, lækre kostplaner, garanteret vægttab - Rikke er den bedste coach

Ønsker du et garnanteret vægttab, træning med synlige resultater selv efter kort tid, lækre velsmagenede kostplaner som er skræddersyet til dig og dine ønsker, og hvor det hele findes i en smart og brugervenlig App - så skal du kontakte Rikke.
I hende får du en yderst dedikeret, inspirenede, motiverenede, omsorgsfuld, støttende og proff coach. Hun er altid klar med opbakning, gode råd og konstruktiv feedback. Hun kan også give et kærligt skub, hvis du har behov for det. Hun er yderst kompetent og har den skønneste
og varmeste personlighed. Læs gerne mere her👇

Jeg kontaktede selv Rikke, efter at have fuldt hende et stykke tid på Instragram. Jeg lyttede til hendes mange spændende og inspirende oplæg om at finde balance, få de gode kostvaner, om det er prioritere sig sig, som ikke betyder, at der skal siges farvel til vin, søde sager m.m.

Efter den snak bookede jeg Rikke til et 3 mdrs forløb.
Med App'en installeret, som både indeholder hjemmetræningprogram og kostplaner, var jeg allerede klar.
Resultatet efter blot 13 dage: -1,9 kg samt hele 21 cm.

Når Rikke siger, at hun er der 100 % for dig, så er hun det! Også når det ikke er nemt.
Hun er SÅ dedikeret til hendes arbejde. Når det for mig, i perioder ikke var nemt at nå det hele, var hun klar med søde og opmuntrende ord samt konstruktive forslag til, hvordan jeg kom videre. Jeg havde en periode, hvor jeg grundet travlhed ikke havde nemt ved at nå min træning. I stedet for at stresse over at jeg ikke nåede min daglige træning, foreslog Rikke, at jeg skulle sætte mig det mål at få trænet 2-3 gange om ugen. Egentlig ret simpelt, og en tanke jeg selv burde have tænkt, men ikke gjorde. Pludselig blev det hele mere overkommeligt, og jeg var back og track igen.

Ligeledes var der en uge, hvor der var en stigning i vægten. Det fik vi en fin snak om, hvad der var årsag til det. Her er mit bedste råd, vær ærlig og læg kortene på bordet, det får du det bedste ud af. Her oplevede jeg igen støtte og forklaring på, hvad øgningen skyldes.

Nu her 3 mdr. senere står jeg med et vægttab på 5,4 kg og hele 32 cm mindre. Det kunne klart have været mere, men det skyldes helt klart min egen indsats. Jeg har givet mig selv plads til at finde den gode vej i mit kalorieregnskab. Der skal være plads til at nyde livet og alle dets goder - og i det finde balancen - jeg er så meget på rette vej.

Rikke får mine allerbedste og varmeste anbefalinger.

8. september 2021

Rikke er den bedste coach 🙏🏻

Jeg vil helt klart anbefale Rikke. Hun er så dygtig og gør sit job godt.
Jeg har kæmpet med min vægt i 10 år og først fundet den rigtige vej efter hjælp fra Rikke. Hun er der hele tiden, støtter, skubber og laver ny kostplan efter ønske.
Rikke tror på dig hele vejen både i gide og dårlige tider. Hun var der da ingen andre troet på mig. Hun fik mig til at rykke mig selv efter 10 år.
Rikke sørger for du kan spise alt den lækre mad du elsker, drikke et glas vin og stadig kan komme ud og spise, samtidig med du taber dig.
Hun ved hvad hun laver. Hun er den allerskønneste kvinde ❤️🙏🏻
Det er ikke sidste gang jeg har fået hjælp 🌸

6. september 2021

Coach som lytter, motivere og støtter en hele vejen igennem.

Jeg har nu afsluttet mit 3 måneders forløb hos Rikke, med fokus på at tabe mig og komme tilbage til min gamle krop og væk fra mor kroppen.
Jeg har på INTET tidspunkt fortrudt mit valg af Rikke som coach, hun har banet vejen for mig, støttet og guidede mig.
Jeg har følt at Rikke har lyttet til mig, og mine behov for daglig dagen, og kunne ændre mine madplaner som det passede mig, så man ikke kørte surt i det, jeg har endda kunne få et glas vin på min plan, hvem regner med det når man tilmelder sig en personlig coach?
Udover det har Rikke motiveret mig til at komme igang med at træne i fitness igen, hun har hjulpet mig med at finde selvtilliden frem, og elsker min krop og faktisk være glad for mig selv.
Jeg vil helt klart anbefale Rikke som coach, for her har man en coach som lytter og er realistisk, og ved hvad hun laver, plus hun støtter og motivere en, man kan mærke hun vil sit arbejde og det er hendes passion.

2. september 2021

Stor anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af et forløb ved Rikke, som jeg klart vil anbefale.
Jeg vil gerne stå helt skarpt til mit bryllup og det hjalp Rikke mig med på blot 3 måneder.
Hun er uden tvivl den bedste coach, der er super god til at lytte, motivere og sparre med. Hun er super dygtigt og har stor erfaring med både kost og træning. Du skal ikke spise de samme retter i 3 måneder med Rikke som coach, du kan få nye inspirerende retter hver uge.
Hvis du overvejer et online forløb så vil du på ingen måder fortryder at vælge Rikke, hun får den største anbefaling fra mig :-)

17. august 2021

Kære Rikke

Kære Rikke.
Er en sand motivation i sig selv, med den udvikling hun har gennemgået igennem tiden.
Hun er super dedikeret, hård men utroligt effektiv når det kommer til selvdisciplin og motivation.
Jeg har formået at tabe en del kilo som klient hos Rikke og hun har været der igennem hele vejen både på de gode og dårlige dage.
Rikke er super aktiv i forbindelse med et forløb hos hende, hun skriver kontinuerligt til en og man føler sig ikke overladt til sig selv.
Hun kommer med råde råd, fif og kærlige indspark.
Det er meget tydeligt at Rikke ved utroligt meget om sundhed og ernæring og at hun har super meget erfaring indenfor sit felt.
Rikke er helt sikkert værd at skrive hjem om.
Jeg siger mange tak!

5. august 2021

Den bedste coach 💪🏼

Jeg har netop afsluttet et forløb på 6 måneder hos Rikke.
Det har været nogle af de vildeste måneder i mit liv og ville aldrig være den for uden.
Med Rikke som coach får du en der går op i hvordan du har det og går op i dine mål.
Rikke gør alt for at ens kostplan og træningsplan passer ind i ens hverdag, så det ikke bliver en belastning men næsten som en leg at være på kostplan.
Med Rikke som coach får du en træner som faktisk går op i dig og hvordan du har det, du får en der udviser bekymring, stolthed og forståelse under forløbet.
Jeg har aldrig tvivlet på jeg kunne skrive til Rikke hvergang jeg havde en negativ dag eller bare havde brug for opmuntrende ord, for så fandt hun en måde at gøre en glad igen.
Takket være Rikke’s støtte har jeg tabt 15 kg og smidt 38 cm, og nu kan jeg for første gang i langtid kigge mig i spejlet og være tilfreds!
Tak for alt coach❤️

4. august 2021

Super coach

Super coach!

Jeg har på 8 mdr. tabt 10 kilo og opnået det jeg ønskede. Netop at der stadig var plads til dage med god mad og alkohol.
Derfor tog vægttabet længere tid, men jeg havde mig selv med, hele vejen. Rikke er super lyttende, og er god til at tage en på de dårlige dage, og fortælle hvorfor man skal fortsætte. Udover det er hun god til at rette i måltiderne, hvis man ikke er tilfreds.

Jeg synes alle skal have en coach, som Rikke. Jeg har prøvet adskillige vægttab og tabt 5-10 kilo, alle gange er alt røget på igen, fordi kroppen ikke var i balance, men det er den her og trods man har en dårlig uge, har kroppen ikke taget det på.. dette er hun også så god til at fortælle, at man skal huske det er væske ❤️

Vælg Rikke og opnå lige det du ønsker! Hvis du vel og mærket selv er klar 💪🏻

2. august 2021

Rikke p er den bedste coach ⭐️

Rikke p er den bedste coach som forstår dig og får dig til at føle dig i centrum, så du kan nå dit mål!
Jeg har brugt Rikke til et større vægttab og uden hende var jeg ikke nået i mål, hun er den mest støttende coach som forstår DIG og formår i sammenarbejde med dig at nå dit mål, kæmpe anbefaling her fra!⭐️

26. juli 2021

En coach og kostvejleder i…

En coach og kostvejleder i særklasse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du finder IKKE en bedre, mere passioneret, ambitiøs og støttende coach end Rikke Pedersen. Jeg har prøvet adskillelige kostvejledere hvor man godt kan føle at man er “en i rækken” og motivationen daler hurtigt, men hos Rikke var min oplevelse en helt anden. Hun er der 100% for dig og giver dig den støtte DU har brug for. Anbefaler hende til alle👏🏼

22. juli 2021

jeg en ældre dame på 52 sommer har…

jeg en ældre dame på 52 sommer har været i forløb hos rikke det kan varmt anbefalelse jeg selv har tabt 18 cm fordelt på kroppen. rikke følger en både når det går godt er super motiverne når man trænger til et skub nem hjemme siden hvor man kan følge sine fremskridt dejlig nemme rette der også smager godt rikke skifter gerne ud hvis det bliver for kedeligt tak rikke jeg forsætter nu min nye livsstil som også tillader at man kan feste lidt i weekenden

29. juni 2021

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Rikke har igennem 5 måneder været en kæmpe støtte og inspiration for mig! Hun har været til rådighed, tilrettelagt mine planer efter behov og tilpasset det ind i mit øvrige virke i dagligdagen. Rikke har formodet at få mig tilbage på sporet, ved hele vejen igennem at tro på at min drøm om vægttab blev til virkelighed, hvilket blev en vigtig faktor for at jeg genvandt troen på mig selv! Kæmpe respekt herfra og ville til hver en tid altid anbefale Rikke!

19. januar 2021

dygtig og yderst dedikeret!

Rikke er super dygtig og sindsyg dedikeret i hendes arbejde! hun er en badass der selv været igennem lidt af hvert, og derfor ved hvad hun snakker om.
Du kan roligt stole på at hun er der for dig hele vejen, både på den gode måde men også den hårde! hun elsker at give folk mod til at opnå deres resultater!

4. januar 2021

Min bedste coach

Jeg har Rikke som coach, ville sige det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg har den mest fantastiske opbakning omkring mit vægt tab hos hende.

Hun er fantastisk motiverende, nærværende og inspirerende på alle måder.

Jeg har ikke føler jeg selv smidt mange kilo på vægten men cm på kroppen er røget.
Idag har jeg et par bukser på jeg har haft liggende i skabet som jeg ikke har kunne passe men gemt dem til den dag jeg kunne. DET SÅ IDAG😍

Rikke er virkelig fantastisk, kan ikke beskrive min glæde overfor hendes arbejde og alt det hun gør for en❤️

4. januar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (179 anmeldelser)