Rikkepfitness Anmeldelser

4,9

Rikke er en fuldkommen fantastisk coach. Hun er nærværende, lyttende, forstående og enormt anerkendende. Hun formår at arbejde med mindset på måde, hvor balance er i fokus, og hvor alt bliver vendt t... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra! Rikke har igennem 5 måneder været en kæmpe støtte og inspiration for mig! Hun har været til rådighed, tilrettelagt mine planer efter behov og tilpasset det ind i mit øvrige v... Se mere

Alle mine drømme er gået i opfyldelse under Rikke’s vinger ❤️ Næsten 10 kg. Lettere, mere end 60 cm. Reduceret og for altid en ændret livsstil. Mere end jeg turde håbe på! Jeg er glad når jeg ser mig... Se mere

Hvis man kunne ville jeg give flere stjerner!⭐️❤️ På intet mindre end 6 måneder, tabte jeg 14kg. 14 kilo jeg aldrig nogensinde havde tabt på egen hånd. Rikke har været fantastisk at have med på rej... Se mere

Kæmpe anbefaling!

Jeg var så heldig at vinde 4 ugers forløb hos Rikke i hendes adventskonkurrence. Efter et par uger kunne jeg mærke, at 4 uger ikke var nok, så jeg valgte at tilkøbe 4 måneder ekstra. Rikke er skyld i, at jeg i dag har det godt med mig selv og mit spejlbillede, fordi hun har givet mig redskaberne til at nå dertil med madplaner og træningsplaner, som er tilpasset mine behov. Rikke er altid klar med gode råd eller støttende og motiverende ord. Jeg har været super glad for mit forløb hos hende.

31. maj 2022

Fantastisk Coach - du vil IKKE fortryde et forløb hos Rikke

Jeg har lige afsluttet et fantastisk forløb hos Rikke - og må bare sige at Rikke er HELT ENORMT dygtig og dedikeret til sit arbejde.
Hos Rikke er man ikke bare et “tilfældigt navn på appen” eller et “nummer i køen”
Hun ønsker vitterligt at gøre det aller bedste for lige præcis DIG! Hvad enten det gælder træning, kosten eller motivationen - så formår hun virkelig at få dig til at tro på egne evner.
Og så laver hun de mest fantastiske kostplaner, med utrolig nemme hverdagsretter - på mad der i den grad smager vidunderligt, og som hele familien (børn og voksne) kan spise. 🙏😋💕
Vil til en hver tid anbefale Rikke og det har været en fornøjelse at være under hendes vinger på min “vægttabsrejse”
Skulle behovet komme senere hen, vil jeg bestemt vælge Rikke igen.
Trist at man kun kan bedømme med 5 stjerner, for hun fortjener så meget mere..!!!
Tak for kampen Rikke 💪🙏💕

31. maj 2022

Hos Rikke er man ikke bare et navn på en app.

Selve forløbet styres via en app, (hvilket er super fedt så er alt samlet) men man føler sig som meget mere end bare en kunder nr. et eller andet. ALT bliver tilrettet og målrettet den enkelte. Rikke er konstant i løbende kontakt med en - min. 1 gang om ugen i forbindelse med opdatering - og gerne oftere, hvis man ønsker det. Alle tilrettelser og nye ønsker sker super hurtigt., bl.a. ønsker til nye kostplaner-en enkelt besked og vupti så har Rikke tilrettet efter ønsket. Ved første øjekast kan det virke målrettet imod træning i fitness og kost men -igen ALT efter den enkeltes ønsker. I mit eget forløb blev jeg nødsaget til at stoppe den planlagte træning og vupti Rikke laver nye kostplaner tilpasset min nye manglende træning og stadig følger jeg min målsætning. Det er tydeligt at Rikke er meget optaget af at man får succes, øget selvtillid og gå på mod så man opnå de længe ventede mål, men i det tempo der passer til den enkelte. Med plads til alt det gode liv.
STOR tak Rikke-We did it💪❤️

26. maj 2022

Jeg er ked af at man kun kan give 5…

Jeg er ked af at man kun kan give 5 stjerner, for hun fortjener så meget mere….
Rikke er intet mindre end en fantastisk person, og med en glæde og positivitet som bare smitter for vildt af, hun er mega motiverende, må nok indrømme at det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og det værste er at det har slet ikke været svært, måske lidt for Rikke, da jeg er lidt af en kræsenpind, men den udfordring tog hun bare op, og JA HUN VANDT🙌🏼🙌🏼 Lidt over 12 kilo på 12 uger… stort set uden at spise frugt og grønt (ja kræsenpind) men det er bare ikke svært hvis man får den rigtige vejledning, og det gør man 110% hos Rikke.
Så kan kun på det varmeste anbefale et forløb hos hende, det kommer du ALDRIG til at fortryde…. TAK for dig Rikke🤩🤩🤩

24. maj 2022

Det bedste jeg nogensinde har gjort er…

Det bedste jeg nogensinde har gjort er at have investeret i mig selv med et forløb på 12 uger med Rikke som coach, hun er et fantastisk menneske, hun er så positiv og energifyldt at det virkeligt har smittet af på mig, før jeg startede hos Rikke var jeg træt og en smule energiforladt, kunne ikke rigtig tage mig sammen til at komme igang MEN det har Rikke i den grad fået pillet af mig, 12 uger under Rikkes vinger har i den grad givet mig mere glæde, mere selvtillid, jeg tabt mig, begyndt at træne, motionere, få bedre søvn og mere struktur i hverdagen blot ved små justeringer, men de justeringer er guld værd jeg har med Rikke som coach fået en livsstil som gør mig til et mere glad og positivt menneske, tak til verdens bedste coach tak for dig Rikke.

23. maj 2022

Den bedste investering ☺️

Jeg har været i et forløb på 16 uger, og i den periode har Rikke hjulpet mig med at få mit humør og selvværd tilbage 🙏😘 og den krop jeg har drømt om længe.

Hun er støttende, lyttende og meget opmærksom på mig som person, og jeg har ikke andet en rosende ord til hende og vores rejse sammen.

Det er helt klart den bedste investering jeg har gjort for mig selv, og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det noget før.

Hun er en helt unik person, som man ikke finder andre steder, og jeg kan virkelig mærke hun brænder så meget for hendes arbejde, og giver dig al den tid du har brug for. Og når det til tider har været svært, har hun formået at få mig på rette spor igen.

22. maj 2022

Jeg kan ikke andet end at anbefale Rikke

Jeg kan ikke andet end at anbefale Rikke! Hun har været den bedste, mest støttende og opmærksomme coach igennem mit forløb. Mit forløb hos Rikke varede i 7 måneder og hold da op, hvor er der sket meget for mig på de 7 måneder. Både fysisk, men også mentalt. Da jeg kom til Rikke var jeg efterhånden ret træt af mit spejlbillede, og jeg var træt af ikke at kunne føle mig tilpas i min egen krop, når jeg f.eks. skulle købe nyt tøj mv. Jeg følte at jeg havde prøvet alverdens ting, men det var ikke rigtig lykkes for mig. Allerede efter nogle få uger under Rikkes vinger kunne jeg se og mærke en tydelig foranding på min krop, mit humør og mit selvværd. Hun hjalp mig med de rette værktøjer og gav mig den rette vejledning, som gjorde at jeg stille og roligt kunne se en forandring. Selvom jeg ikke er kommet 100% i mål efter de 7 måneder, har jeg fået nogle redskaber og en nysgerrighed fra Rikke, som gør, at jeg nu ved, hvad der skal til for at komme helt i mål. Det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv, og jeg er så glad for at min vej lige krydsede med Rikkes. Jeg håber at alle der sidder og har et ønske om at ændre deres livstil er så heldige at få Rikke som deres coach!

15. maj 2022

🫶🏻

Efter 12 uger under Rikkes vinger, har jeg ikke kun rykket mig fysisk - men i den grad også mentalt! Jeg tror mere på mig selv, jeg dunker mig selv meget mindre i hovedet, når noget ikke går helt som det skal - og jeg har lært at fokusere på, og glæde mig over, det der går GODT, istedet for at være irriteret over det der går dårligt!

Rikke har været en kæmpe støtte hele vejen, og jeg kunne ikke ha’ ønsket mig nogen anden, til at være ved min side på den rejse! 🤎

12. maj 2022

Min oplevelse med Rikke ♥️

Min oplevelse med Rikke ♥️

Dejligste og sødeste coach!
jeg har forsøgt mig med andre coaches, som så mange andre, men har aldrig fundet en som Rikke!

Hun forstår ens hverdags problemer, forstår hvis man ikke lige har fået tingene gjort, prøver på at opmuntre og se den fremgang man allerede for formået at gøre!

Tingene bliver sat i perspektiv og hun giver plads, forklarer og lytter!

De her 3 måneder har rykket mig så meget - både personligt men bestemt også cm og kg.

Tak for dig Rikke ♥️

Som har min helt store anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. april 2022

Rikke har simpelthen været en helt…

Rikke har simpelthen været en helt igennem fantastisk coach, og jeg har haft nydt hver en øjeblik i forløbet. Hvis man har haft en dårlig uge, så har Rikke kommet med den bedste motiverende besked som får en igang med det samme.
Det er helt klart ikke sidste gang jeg er hos hende! <3

21. april 2022

Fantastisk Coach

Har lige afsluttet et forløb hos Rikke hvor vægt tab og efterfølgende muskel opbygning.
Forløbet var helt fantastisk da jeg besluttet at starte troet jeg det ville blive noget special kost men det er jo hverdags mad der bare er lavet mere lækkert, og til passet til min hverdag og træning der bare passer ind til en.
Kan kun anbefale Rikke til andre helt igennem fantastisk coach altid klar til og hjælpe en og motivere en🤩

19. april 2022

Har næsten lige afsluttet et 3 måneders forløb

Har næsten lige afsluttet et 3 måneders kost og træningsforløb hos Rikke, efter jeg vandt en mega lækker konkurrence til jul. Jeg har valgt at forsætte i hvert fald 3 måneder mere - kan kun anbefale at starte forløb hos Rikke, hun er så sød og dygtig. Hun møder en hvor man er, tilpasser kostplan og træning efter ens hverdag og hvad man godt kan lide at spise. Og samtidig lægger hun vægt på at der også skal være plads til at hygge sig. Har tabt mig, og kan mærke jeg er i langt bedre humør, er blevet en meget gladere version af mig selv, fået mere energi.
Og så er det så dejligt, med en der bare ved man kan, og hepper og støtter en. Glæder mig til de næste 3 måneder under Rikkes vinger.

19. april 2022

jeg kan kun anbefale Rikke som coach❤

jeg kan kun anbefale Rikke som coach❤! Hun er så støttende og tålmodig hele forløbet igennem. Jeg er blevet meget bedre til at presse mig selv lidt mere og tro på jeg kan det efter jeg har været hos Rikke. Trods jeg har haft dårlige perioder har hun været så sød og lyttende! Jeg har fået et bedre overblik over kosten samt teknikker og øvelser som jeg stadig vil øve mig i at fokusere på fremover. Kæmpe ros til skønne Rikke😍!

14. april 2022

Fantastisk coach!

Fantastisk coach!
Rikke er det sødeste og rareste du kan finde i en coach. Du får en kostplan der er tilknyttet dig og det du godt kan lide, en træningsplan, hvor der bliver taget højde for dig og Evt. Udfordringer.
Du får også en coach som er 100% på og som er et kæmpe energiboost. Jeg har været rigtig glad for, at jeg gav mig selv et forløb hos Rikke! Og jeg kan kun anbefale hende til alle jeg kender. Jeg vil savne min kontakt til Rikke, men jeg tager en masse med mig videre.

13. april 2022

Det bedste jeg har gjort for mig selv..

Jeg har lige afsluttet et 21 ugers forløb hos Rikke. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg har ikke fortrudt én eneste gang. Hun laver et mega brugbart træningsprogram og de lækreste madplaner, hvor hun virkelig har vist mig, at det ikke skal være kedeligt at være på kostplan🤩

Hun har givet mig en helt vildt udfoldet viden, som jeg vil tage med mig videre, når jeg skal stå på egne ben!
Hun er SÅ motiverende, og ikke nok med hun hjælper med træning og kosten, så hjælper hun også på at få rykket dig mentalt. Hvis det hele hænger i en tynd tråd, så er hun der virkelig med den nødvendige støtte der skal til for at komme tilbage på sporet.💪🏻

Jeg er så evig taknemmelig for Rikkes hjælp🙏🏻Kan helt klart anbefale hende hvis du vil have en coach, der støtter dig helt til det sidste❤️

11. april 2022

Et forløb jeg aldrig vil være foruden!🙏🏼

Jeg har haft et forløb hos Rikke på 12 uger, hvor hun har lært mig at mad også kan være lækkert uden det fordi du skal spise kylling og grønsager får at tabe dig! Hun har fået mig til at indse hvor meget man kan hvis man vil🙏🏼 Jeg er stoppet hos Rikke, men ved også at jeg aldrig kommer tilbage til hvor jeg kom fra! Jeg er stolt af hva Rikke har vist mig man kan med kroppen❤️

Tak for kampen Rikke!🥰🥰

11. april 2022

Har været så heldig at være under…

Har været så heldig at være under Rikkes vinger i 6 mdr man bliver klædt på på den bedste måde så man kan fortsætte et liv som livsnyder og stadig nå sine mål ❤️❤️❤️ Det har været et super lærerigt forløb og Rikke får de bedste anbefalinger fra mig og skulle jeg få brug for en der støtter mig og presser mig på de rigtige tidspunkter er hun den første jeg vil ringe til igen for skal det lykkes st have et liv med de værdier du ønsker er det Rikke der hjælper dig i mål ❤️🥂⭐️

10. april 2022

❤️ 16 ugers selvkærlighed

❤️ 16 ugers selvkærlighed serveret fra øverste hylde. Sådan føles det hos Rikke.
Jeg har haft den fornøjelse at have Rikke som coach i 16 uger. Jeg har haft de lækreste madplaner og udfordrende træningsplaner, som blev ændret månedligt med et klart fokus på det som var mit mål.
Jeg tager så meget struktur og viden med mig og elsker det resultat, jeg har kæmpet mig til ❤️😍 hvis du er herinde og læser dette - så bare kast dig ud i det - hun griber og guider dig 💕🤘🏻og du vil ikke fortryde.

30. marts 2022