Renewi Nederland Anmeldelser

1,4

Renew is het meest vreselijke bedrijf waar ik de afgelopen jaren mee te maken heb gehad. Laten containers ongeledigd achter chauffeurs zeggen dat ze geledigd zouden zijn. Vervolgens begint de ellende... Se mere

Komen 3/4 keren gewoon je vuilnis niet ophalen. GA GEEN SAMENWERKING AAN MET DIT BEDRIJF!! Ik werk al meer dan 20 jaar in de horeca en renewi is, by far, de allerslechtste die ik ooit heb meegemaakt!... Se mere

Ik werk in de horeca, dus mij te verdomd om een review te schrijven. Maar renewi pakt mij ECHT niet meer. Ga NIET bij renewi met je zaak!!!!!!!!! Klantenservice is 0.0 aanwezig. Gewoon niet. Niemand t... Se mere

Slechtste bedrijf ever. Containers staan soms weken onopgehqald te stinken op straat. Houden zich nooit aan ophaal afspraken. Het is pure mafia. Facturen die niet kloppen. Tenenkrommende slechte servi... Se mere

1. Affaldshåndtering
  2. Kurértjeneste
  3. Renovation

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Renewi plc is a leading European waste management company operating in Europe and North America.

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 uge

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wat een waardeloos bedrijf!

Wat een waardeloos bedrijf!
hier absoluut niets huren!
6 jaar geleden een container gehuurd, nooit nergens voor getekend.
Nu wilde ik elders een container huren, en heb daar telefonisch contact over gehad.
Krijg te horen dat ik zakelijk een overeenkomst van 5 jaar ben aangegaan met stil zwijgend een verlening van 2 jaar!!
Mind you ik heb nooit nergens voor getekend!
Na de stukken opgevraagd te hebben(contract) bleek deze niet door mij te zijn ondertekend.
Zaak loopt nog, wat een louche bedrijf zeg bah

12. februar 2021

Nr.1 in de top 3 van bedrijven waar je GEEN!! zaken mee moet doen!!

Het antwoord na ca. 6 maal bellen en 15 mails verder
over mijn vraag of ik een factuur kan krijgen:

Beste heer Ijzerman,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen om een factuur op te stellen met de nodige gegevens voor uw firma. De opdracht is uitgevoerd en de betaling is voldaan, dit valt helaas niet terug te halen. Wel kan ik uw gegevens alvast in ons systeem noteren om voor een volgende een juiste factuur op te kunnen stellen.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Wail Bounjouaâ
Employee Front Office

21. december 2020

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Niet flexibel en niet mee te communiceren. Vorig jaar contract opgezegd en krijg nu een jaar later nog steeds herinneringen van een (dubbele) foutieve factuur. Nooit meer.

1. december 2020

Kan geen bestelling maken!?

Tot dit jaar alleen probleem met het hele lange termijn contract geweest (5 jaar!!!). Maar de laatste maanden kan ik geen bestelling maken. Ik heb meerdere keer gebeld en een aantal emails naar verschillende en ook bekende afdelingen gestuurd maar ik krijg helemaal geen reactie. Ik wil gewoon een bestelling maken en het lukt al weken niet!

9. oktober 2020

Niet hier huren

Een container huren/legen geen probleem maar de facturering is heel slecht. Fout op fout en al 2 maanden mee bezig dit op te lossen. Interne communicatie is zeer slecht en een klacht afhandelen lukt niet

17. september 2020