Renew is het meest vreselijke bedrijf waar ik de afgelopen jaren mee te maken heb gehad. Laten containers ongeledigd achter chauffeurs zeggen dat ze geledigd zouden zijn. Vervolgens begint de ellende... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Komen 3/4 keren gewoon je vuilnis niet ophalen. GA GEEN SAMENWERKING AAN MET DIT BEDRIJF!! Ik werk al meer dan 20 jaar in de horeca en renewi is, by far, de allerslechtste die ik ooit heb meegemaakt!... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik werk in de horeca, dus mij te verdomd om een review te schrijven. Maar renewi pakt mij ECHT niet meer. Ga NIET bij renewi met je zaak!!!!!!!!! Klantenservice is 0.0 aanwezig. Gewoon niet. Niemand t... Se mere
Virksomheden har svaret
Slechtste bedrijf ever. Containers staan soms weken onopgehqald te stinken op straat. Houden zich nooit aan ophaal afspraken. Het is pure mafia. Facturen die niet kloppen. Tenenkrommende slechte servi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Renewi plc is a leading European waste management company operating in Europe and North America.
Kontaktoplysninger
Auckland Park, MK1 1BU, Bletchley, USA
- www.renewi.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 68 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Valse beloftes, Oplichters in België
Valse beloftes, Verkopers zijn pure oplichters, interne medewerkers zijn rechters die zomaar in hun eigen voordeel besluiten nemen.
Dit gaat over RENEWI BELGIE - wou gewoon iedereen de schandalige zakendoen meedelen.
Ik werd overgenomen van een concurrent ( Eco Kwaliteit) omdat Renewi iets goedkoper voor het zelfde had beloofd. Verkoper komt langs en doet zijn verhaal en wij tekenen vertrouwend op zijn woorden. Overname gaat automatisch door hun gebeuren, en zonder enig kopzorgen werd ik overgenomen door hun tegen de eindvervaldag van ECO KWALITEIT ( jaar 2028). Over 6 maanden krijg ik een container en een betaalfactuur geleverd, terwijl mijn contract bij Renewi pas in 2028 zou moeten starten. Dan de 2de factuur, 3de factuur, Incassobureau, ... 2 x betaling via domiciliering afgehouden die ik bij de 3de heb laten stoppen omdat ik dubbel aan het betalen was.
Na verschillende contacten met Renewi, werd ik ieder keer behandeld als een schaap. AH sorry, die verkoper werkt hier niet meer. In ons contract staat duidelijk vermeldt dat... enz... enz... Niemand die mij wou helpen. Tot dat wij een advocaat aangesteld hebben. Dan kon opeens alles terug rechtgezet worden ( maar dan ook niet correct). tot de datum van rechtzetting moest ik toch doorbetalen. 6 maanden moest ik zonder excuus betalen!!! EN ZIJ KUNNEN ER NIETS AAN DOEN. OOKAL IS DAT HUN FOUT BIJ OVERNAME. EN WIJ SCHAPEN MOETEN TOCH ONZE CENTEN AFGEVEN AAN HUN OMDAT ZE ER NIETS AAN KUNNEN DOEN DAT ZE EEN FOUTE OVERNAME GEDAAN HEBBEN EN NIET WILLEN TERUGBETALEN. Geen enkele keren moeten legen bij mij in die 6 maanden, container terug opgehaald. maar toch betalen!!!
KEVIN COLLIER = Kan er helemaal niets aan doen om mijn centen terug te betalen, ik moest zelfs nog bij betalen. Na dat ik kwaad gemeld heb dat ik bij iedere instantie een melding zal doen, overal een review zal posten en dat ik niet ga overstappen naar Renewi. Belt hij mij over 5 minuten terug om te zeggen dat ik gelijk heb en niets moet betalen. Dat de openstaande bedragen gecrediteerd zal worden. Maar dat ik toch alle eerder betaalde facturen kwijt ben. 115 euro + 75 euro totaal 190 euro ben ik als een schaap kwijt. 190 euro rijker! GOED BEZIG RENEWI!!!
Unprofessional
Im a client from Wormer, Noord Holland
For the 3rd time in 3 month time they don’t come to empty the container first because we moved address and the showed al the old address when it was already confirmed on email the new address. And after this happened we received a new calendar from Renewi with the dates on it and they don’t come for the 2nd time in 2 weeks on the day planed by the new address!!! .Today I phone around 1pm because I thought this is happening again my contener is full still at this time of the day so got a lady on the linear the client service that says “in the computer I see your address is planned don’t worry but I can not say the time exactly when they come they are still doing that route ” another lie because now at 4 pm I phone again and this time a man answered the client service phone and says no they are not coming today it hasn’t been planned my colega forgot to plan it and there is nothing we can do till Monday” What kind of joke is this for a 2nd time in a week period?!! Same story as last Thursday! Many times on the phone with the client service me and my husband and they promise they will solve the problem and the same happens again and again. Very unprofessional that we have to wait AGAIN 4 days with a full container till they come !!! If they come… because at this point I have cero trust in their service.
Container wordt NIET opgehaald
Ik zou willen net zo'n positieve review te schrijven als sommige hieronder. Helaas hebben wij ook een zeer slechte ervaring met Renewi. Al weken na het afmelden van de container staat deze er nog steeds en blokkeert de al weinig beschikbare parkeerplaatsen. Bedrijf gebeld, maar zo flexibel als een betonnen muur. Het was niet mijn keus om hen in te huren en dat zal het ook nooit zijn.
Prima service bij klussen
Thuis aan het klussen dus hadden een kleinere container nodig, online besteld en 6kuub werd netjes op de afgesproken plek geplaatst. Bij het ophalen nog even met een vriendelijke chauffeur gesproken. Top!
Luchtfietsers
Infantiel bedrijf. Plaatsen nodeloos, hinderlijk, en gevaarlijk ( voor de kinderen en huisdieren in de straat) een container op een volstrekt willekeurige plek ipv voor/op adres , net áls gevolg een toch al overvol parkeerterrein dat nog meer onnodig bezet houdt. En er gebeurt niks mee he.....Wat kan hun het schelen want ze brengen elke dag toch wel in rekening. Is dat nu het verantwoordelijke en "het begaan zijn met de circulaire industrie "? Het is gewoon keihard geld verdienen ten koste van alles en iedereen. En dan verschuilen achter een gemeente, met name de BOA'S ... Het is toch jullie werk om die k#t container op een duur betaalde parkeerplaats te dumpen en vervolgens niet op te halen omdat elke dag "kassa" is voor die luchtfietsers; allemaal bla bla die zogenaamde groene intenties. Ik zou dit bedrijf zeker inhuren opdat onze aarde nu echt verder naar de knoppen gaat. Misdadig ook om dit bedrijf überhaupt in te huren....
Slechte service en communicatie
Vandaag heeft dit bedrijf bij de werkgever van mijn partner de container geleegd en naast onze auto gezet. Door de wind is deze omgewaaid met gevolg een verse schade aan onze auto. Wij hebben hierover een mail gestuurd maar krijgen geen reactie. 2 weken geleden was de container verdwenen na legen en toen werd er wel gereageerd maar nu het te lastig is kan er niet snel gereageerd worden.
WAARDELOOS BEDRIJF
0 STER WAARD !!!
TOT WEL 15 KEER AFGESPROKEN DAT ZE ZOUDEN KOMEN LEGEN SINDS 1,5 MAANDEN, HELAAS NIET GEBEURD. ELKE KEER VERZINNEN ZE EEN REDEN WAAROM ZE HUN AFSPRAAK NIET KONDEN NAKOMEN.
HET AFVAL DAT WIJ WEGGOOIEN IS MEER WAARD DAN RENEWI !!!
PS: 1 STER GEGEVEN OMDAT HET NIET ANDERS KON.
1 STER IS ZELFS TE VEEL VOOR RENEWI !!!
Geen zaken meedoen komen afspraken niet…
Geen zaken meedoen komen afspraken niet na en is belachelijk duur voor de prestaties die ze neerzetten.
Niet te bereiken ben al 2 dagen aan het…
Niet te bereiken ben al 2 dagen aan het bellen 😡
Slechte klantservice
Slechte klantservice.
Uren aan de telefoon zitten, niemand kan wat eenvoudige vragen betreffende afvalscheiding beantwoorden. Vervolgens geen reactie terug krijgen...
Daarbij zijn de prijzen veel te hoog.
Ik was met mijn hond vorige week op de…
Ik was met mijn hond vorige week op de Amazonelaan in Eindhoven aan het wandelen, daar zijn hoveniers al dagen, zo niet weken, bezig op mooie plantsoenen aan te leggen, komt er een vrachtwagen van renewi langs, omdat meneer zo asociaal was om niet te wachten besloot hij vol door het net aangelegde plantsoen heen te rijden. Met een banden spoor van minimaal 20 meter. En in plaats van sorry te zeggen rijden ze gewoon door. ASO’s!!
Bende dieven
Heel slechte klanten service. Heel duur. Lees vooral de kleine lettertjes van het contract. Je hangt vast voor 5 jaar, maar dat zeggen ze er niet bij bij de pusherige klantenronseling. Dan krijg je digitaal een contract van ontelbare pagina's, dus begin maar te lezen. Bij contract einde wordt een belachelijk hoog bedrag aangerekend voor de ophaling van de containers. Wij zijn blij dat we er vanaf zijn. Hier is het gras effectief groener aan de overkant!
Zeer slechte service
Zeer slechte service en onbeschofte manier van klachten afhandeling. Uiterst klantonvriendelijk personeel met ambtenaren houding op de vuilniswagen. Dit bedrijf kocht eerst al zijn concurrentie op en gedraagt zich nu als de maffia Napels. Ik heb mijn abonement dat jaren liep nu eindelijk kunnen opzeggen maar moet helaas nog wel een half jaar blijven omdat dat de volslagen achterlijke opzegtermijn is.
Uit de kluiten gegroeid vreselijk bedrijf.
Vreselijk bedrijf.
Stuurt dezelfde kwartaal factuur naar naar zowel de nieuwe ondernemer en naar de oude ondernemer na overname bedrijf. Beiden facturen zijn ook betaald. Renewi zegt dit te weten maar gaat hier zelf geen actie op nemen. "De oude eigenaar moet dit zelf aangeven" zegt de arrogante dame van de financiële afdeling in België "dan pas gaan we terugbetalen". Ben zeer benieuwd, wordt vervolgd.
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!! Zakelijk wordt er elke 2 weken een container geleegd. Waren niet geweest, gebeld en nee hoor 100% zeker ze kwamen nog. Nou niet dus. Volgende dag gebeld en ja hoor sorry blabla we regelen het zsm u wordt nog gebeld morgen. Geen belletje. Krijg ik s avonds mail dat ze vrijdags kwamen dit terwijl ik 2 x had verteld dat ik vrijdags gesloten ben. Heb in totaal 3 mensen gesproken, klacht ingediend. Oplossing? Woensdag wordt de container volgens planning geleegd maar dinsdag komen we voor een extra gratis lediging. Hoe dan????? Dinsdag, bijna 2 weken later kom je het ophalen? En dan woensdag volgens planning? Een lege container??? Ik heb direct gezegd dat ik na tig telefoontjes, mails een credit wil van die ene keer. Zij hebben n fout gemaakt. Ik zit met n volle container en kan gemeentezakken aanschaffen om toch alles kwijt te kunnen. Nee oplossing is dinsdag en woensdag legen......Wat n verschrikkelijk slecht bedrijf met een dienstverlening om te huilen. En iedereen maar aantekeningen maken in het systeem en 1000x sorry.....Zo te lezen op Trustpilot ben ik niet de 1e. Triest hoor.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Keer op keer gedoe over het legen van de ondergrondse container op ons woonwerkterrein. Afspraken worden niet nagekomen, er wordt niet geluisterd, slecht gecommuniceerd, maar wel gefactureerd voor niet geleverde diensten. Jarenlange ergernis en wanprestatie. Slechtste bedrijf ooit, weten niet wat klantenservice is...
Helaas kan je er geen nul sterren voor…
Helaas kan je er geen nul sterren voor geven … is de enige wat ik te zeggen heb over renewi
Rijgedrag
Waar je 30 mag rijden en rechts voorrang heeft wordt er net met 60 gereden. Kwam een fietser van rechts hij kon niet meer remmen, misschien niet eens gezien. Was om 7:23 te Venhuizen.
Het zijn oplichters
Moeilijk doen is een vak
Daar op het terrein doen ze zeer moeilijk het is echt niet normaal als het aan mij ligt kom ik er nooit meer
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.