Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Piet,
Piet,
Een album gemaakt van onze vakantie. Dat ging met het offline programma heel goed. Daarna er 2 van besteld en die zijn heel mooi geworden. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Onbereikbaar
Klantenservice telefonisch onbereikbaar; op e-mails wordt niet gereageerd

Mooie albums!
Meerdere albums gemaakt en ontvangen.
Tot nu toe over alle albums zeer tevreden!
Ga er vanuit dat de komende albums net zo mooi worden!

Jaarboeken familie
Contact gehad de servicedesk hetgeen uiterst correct is verlopen en afgehandeld
5 boeken geleverd in goede kwaliteit

Besvarelse fra Pixum Nederland
Top service bij Pixum en mooie…
Top service bij Pixum en mooie kalenders.
We zijn erg tevreden.

Mooi en goede service
Ik heb een galeryprint besteld en deze is erg mooi van kwaliteit met een stevig frame aan de achterkant om het op te hangen. Er zat een klein vlekje in de print. Ik heb gemaild en kreeg binnen een dag een reactie en ik kreeg meteen een nieuw exemplaar opgestuurd. Vriendelijke klantenservice en snelle service!

Heel fotoboek gemaakt
Heel fotoboek gemaakt, kon ik niet inloggen en daarna met wachtwoord vergeten ook geen mail ontvangen. Uur bezig geweest met ontwerpen, laat maar zitten.

Besvarelse fra Pixum Nederland
In het verleden een boek gemaakt en…
In het verleden een boek gemaakt en werd perfect geleverd, mooie kleuren. Echter nu 2 boeken laten maken waarvan de kleuren veel te flets zijn en niet overeenkomen met de foto’s op het scherm. Boek en foto’s zijn op delfde wijze gemaakt als het eerder geleverde boek. Een grote teleurstelling van €114,-. We hebben dit gemeld bij Pixum, reacties laten erg lang op zich wachten, ook na telefonisch contact. Erg jammer dat het deze keer zo verloopt. Ik ben dan ook erg benieuwd wanneer de klacht wordt afgehandeld.
Inmiddels is er contact geweest met een goed voorstel.
Dank daarvoor.

Topservice van Pixum
Toen ik melding maakte van een bestelling waarbij een poster in een lijst beschadigd aankwam, werd er direct kosteloos een nieuwe lijst opgestuurd.

Goed gelukt
Een aantal foto’s laten vergroten, goed gelukt, heel blij mee.

Mooi resultaat
Na jaren, mijn collectie van vlinders in een fotoboek ondergebracht. Het werd een indrukwekkend boek met de weergave van mijn foto's. Heel tevreden over het resultaat en ik ben al bezig met andere onderwerpen van mijn van mijn hobby fotografie.

Supergoede service
Supergoede service, snelle reactie via mail en mooi eindresultaat!

Tevreden klant
Al vele jaren maak ik met veel plezier mijn foto-vakantieboeken bij Pixum. Altijd tevreden over de kwaliteit en het proces. Recent een beschadigde verpakking en helaas daardoor een beschadigd boek, maar dat is per ommegaande netjes opgelost door de klantenservice.

Super service
Mijn bestelling was helaas niet geleverd door PostNL. Simpelweg 1 mailtje kostte het naar pixum en kosteloos sturen ze een nieuwe op. Zelfs als de bestelling toch nog komt, hoef ik niets te betalen of terug te sturen. Super service !!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Weer een prachtig fotoboek geworden
Weer een prachtig fotoboek geworden. Software om een boek aan te maken werkt uitstekend. Op tijd conform toezegging geleverd.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Programma start niet meer op…
Ik was altijd heel tevreden met het fotoboek programma. Onlangs echter liep het programma vast om onduidelijke redenen en heb ik om hulp gevraagd via het contactformulier, maar nooit weer wat gehoord. Verwijderen van de app en weer installeren mocht niet baten. Ik zou graag hulp krijgen, zodat ik mijn fotoboek alsnog kan laten afdrukken.
Inmiddels heb ik prima hulp gekregen en werkt t programma weer zoals vanouds. Heel tevreden!!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Ik heb 2 weken geleden een fotoboek…
Ik heb 2 weken geleden een fotoboek besteld. En nog niks binnen .ze geven aan dat ik het vandaag zou krijgen ,en ineens krijg ik melding dat ze het niet konden redden .dat is de 2de keer al

Foto album was fantastisch
Foto album was fantastisch, de levering van PostNl was niet volgens afspraak, daarom 4 ipv 5 sterren.