Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Afdrukken zijn minder levendig dan op…
Afdrukken zijn minder levendig dan op het scherm
Ik doe vaker zaken met Pixum en was altijd tevreden. Maar deze keer overviel een lichte teleurstelling me. Ik ad nogal wat energie gestoken in het levendig e contrastrijk maken van mij foto's. In de afdrukken vond ik dat helaas veel minder terug. Net of bij de verwerking van mijn opdracht er "correcties" waren toegepast.

100 Kerstkaarten met de hand op maat gesneden
100 Kerstkaarten besteld. Prima kwaliteit. Voordelig geprijst. Zeer snelle levering! Wellicht iets té snel, want aan de boven- én onderzijde (liggend formaat) zat nog een witte rand die ik handmatig heb moeten wegsnijden. De breedtemaat klopte wel, maar de hoogtemaat was te veel.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Prima kwaliteit en goede service!

Fast and good
Super fast production: after 1 day my order was already in the delivery.
Photo quality is good.
Ordered a few custom calendars

Let op
Let op! extra bladzijden gaan je kosten!
Ik heb een XXL (A4) besteld (26p standaard) het toevoegen van het zelfde aantal pagina’s kost met het dubbele bedrag. Dus een extra €66,-
Had me dit niet gerealiseerd. Jammer dat je zo met de prijzen om je oren wordt geslagen.
Na uren gewerkt te hebben aan het boek, heb ik helaas pas na het bestellen goed naar de specificatie gekeken. Ik vond de prijs erg duur, maar na uren werk, heb ik er gewoon niet op gelet. Zeer dom van mezelf.
Pas dus op!!! Een extra bladzijde toevoegen aan je boek komt je zeer duur te staan!
Het is boek ziet er wel goed uit, snel gedrukt, mooie kwaliteit.

Kwaliteit product prima
Kwaliteit product prima en bezorging naar tevredenheid. Goede communicatie

Besvarelse fra Pixum Nederland
Steeds weer prachtige adventskalender!
Een eenvoudig programma om de foto´s te uploaden, met uiteindelijk een mooi uitgevoerde kalender als resultaat. De hele familie is er blij mee! Dank daarvoor.
Omdat we dit jaar een probleem hadden met de betaling, heb ik contact gezocht met het servicepunt: Alles werd snel en goed geregeld.

Goede servic3
Twee boeken besteld. Boeken waren snel geleverd en perfect op een achtergrond kleur na. De bestelde roze werd afgedrukt als paars. We konden kostenloos een andere achtergrond kiezen en het boek opnieuw laten afdrukken. Moesten wel de verzendkosten betalen.

Top!
Echt een top bedrijf! Ik heb een hoesje besteld met eigen foto’s er op en de kwaliteit is geweldig. Echt een aanrader!!

Zeer tevreden klant
Ik maak al jaren naar volle tevredenheid zo’n 8 fotoboekjes per jaar bij pixum: als er dan al een keer iets niet in orde is (zelfs door mijn eigen fout) wordt dat heel goed opgepakt en wordt t product vervangen.
Ook de mok die ik onlangs bestelde en beide fotosneeuwbollen nu zijn heel mooi.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Duidelijke foto's in één boek
Ziet er mooi uit allemaal en is niet ingewikkeld.

foto adventskalenders
4 foto adventskalenders besteld voor mijn kinderen.
Erg mooi geworden. De deurtjes mogen natuurlijk nog niet geopend, maar de voorkant is van mooie kwaliteit. De kinderen hebben ze al ontvangen en vinden ze geweldig.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Fletse, grauwe kleuren helemaal niet zoals de originele foto's zijn flets en grauw
De foto's die ik ontvangen zijn een afgebleekte versie van mijn originele foto's op de computer. De kleuren zijn flets en grauw. Daarnaast zijn sommige foto's ook onvolledig. Maar vooral door de fletse kleuren zijn de foto's onbruikbaar. 55,85 EUR weggegooid!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Snelle levering en een supermooie…
Snelle levering en een supermooie fotoboek!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Wederom een prachtig boek mogen…
Wederom een prachtig boek mogen ontvangen. Kwaliteit is prima. Levering is goed, alhoewel dat altijd te lang duurt😀. Ik ben een tevreden klant.

Prachtig trouwalbum geworden......
Veel mogelijkheden om er een mooi boek van te maken.
kwaliteit is heel mooi.

Echt TOP.
Echt een fantastische service van Pixum. Ik had een fout gemaakt bij het maken van een fotoboek, maar kreeg een compleet nieuwe. TOP

lege handen voor mij !!
Mijn bestelling is nu 14 dagen geleden, ik heb nog steeds niets ontvangen ??!!! Ik heb jullie gebeld en jullie sturen mij naar post.nl en zij sturen mij weer naar jullie, waar ligt t pakket ??? ... phhh lekker dan.. meantime zit ik nog steeds met lege handen !!! Kom iig met een oplossing..

Slechte klantenservice
Al jaren maak ik fotoboeken bij Pixum en altijd heel tevreden geweest. Maar nu wilde ik een fotoboek openen waar ik al 3/4 jaar mee bezig ben en nu zegt hij opeens dat deze verwijderd is/ naam misschien gewijzigd/ verplaatst. Maar niets van dat alles hebben we gedaan. We hebben zelf alles nagekeken, ook op de harde schijf (of we het daar op gezet hebben) maar ik kan het nergens meer terugvinden. Ik heb verschillende keren Pixum geprobeerd te bellen. Na een paar dagen kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn, die gebrekkig Nederlands sprak. Het enige wat zij mij kon zeggen was dat ik het misschien ergens anders op gezet heb. Maar dat is niet zo. Ik ben meerdere boeken, die ik eerder besteld heb, ook opeens kwijt. Ik heb geen idee hoe dit kan maar kan weer helemaal opnieuw beginnen na uren en uren werk...

Besvarelse fra Pixum Nederland
Communicatie verloopt prima en...mooi…
Communicatie verloopt prima en...mooi album als eindresultaat!