Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een fout van mijzelf levert Pixum…
Na een fout van mijzelf levert Pixum zonder dubbele kosten een nieuw fotoalbum. Bijzonder flex!

Mooie kwaliteit foto’s
Het was de eerste keer dat ik een foto boek maakte en ik vond het wel lastig. Ik heb maar iets gedaan en het zag er prachtig uit. Alleen de voor en achterkant kon ik niet uitkomen en is dubbel gedrukt.
Het papier vind ik ook wel aan de dikke kant

Besvarelse fra Pixum Nederland
Voor de 3e keer een familiefotoboek!
Voor de 3e keer een familiefotoboek gemaakt. Weer eenvoudig en redelijk snel te maken. Snel besteld, vlotte levering. Het zag er weer prima uit.
Het enige minpuntje is dat ik zelf de verkeerde papiersoort heb gekozen voor dit boek. Is moeilijk na te zien bij de vorige bestellingen welke kwaliteit je eerder hebt besteld. Maar kleur foto's zijn precies zo het moet zijn.

prachtig fotoboek
Makkelijk te doen en hele mooie kwaliteit van de foto's
Ik zie altijd een beetje op tegen het maken van fotoboeken omdat het me zoveel werk lijkt, maar dit was echt goed te doen!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Telefoonhoes heeft een prima kwaliteit!
Telefoonhoes heeft een prima kwaliteit!
Verzending ging verloren en Pixum heeft na een paar dagen wachten direct een nieuwe gestuurd - top!

minder dan verwacht
foto's proberen gelijk te krijgen qua belichting. kaft zachter maken of niet aangeven dat het zacht aanvoelt. Bladzijden wat dunner maken. Letters afdrukken in grootte die in pc wordt aangegeven.

Alles gewoon goed
Zowel de foto als de bezorging was ok, zelfs voor zo,n
digibeet als ik

Besvarelse fra Pixum Nederland
Toveren met jouw foto’s onbegrensde mogelijkheden
Pixum kwam als beste uit de test en dat is helemaal correct. Overzichtelijke website en het allerbelangrijkste gebruiks vriendelijk. Ik had nog nooit online wat gedaan met foto’s en ik had geen enkele moeite om hier aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels een tiental verschillende producten af genomen. Schitterende kwaliteit en prachtig afgewerkt.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Er was een beschadiging aan mijn…
Er was een beschadiging aan mijn fotoboek en kreeg na melding direct een nieuwe opgestuurd. Goede service, snelle reactie en hele mooie kwaliteit boeken. Aanrader!

Net niet perfect
Voor het gebruiksgemak van de app, de kwaliteit van het boek (XL, 30x30, lay-flat binding, hardcover, zijdeglans) en de van de digitale foto’s niet te onderscheiden kleur en scherpte van de foto’s, geef ik 5 sterren. De enige kanttekening is dat de kleur van de voorzijde van de omslag enigszins flets uitvalt in vergelijking met de vrijwel identieke foto op de eerste pagina in het boek. Jammer, want dat is toch de ‘blikvanger’. Overal zeer tevreden en ons volgende boek laten we ook graag door Pixum verwerken.

Foto album
Tijdens het plaatsen van foto's in het album, kregen we iedere keer melding van genoeg pixels in de foto TOP.
Ook waren het aantal foto's op 1 Bladel met grote te kiezen wat makkelijk was te doen TOP.
En het album mooi opfleuren ging ook al makkelijk.
Ik merk op vele sites dat als je ouder wordt dat het maken van een album. Ingewikkeld is.
Ik heb onze kleinzoon een heel mooi album, met erg duidelijke foto's van onze vakantie gegeven..
TOPPIE DIKKE DUIM OMHOOG👍

Grote pluim voor Pixum
Al menig jaar klant bij Pixum en altijd tot volle tevredenheid! Grote pluspunt is dat wanneer ik een vraag heb, ik altijd geholpen word door een medewerker die alle tijd voor mij heeft en die het gesprek pas beëindigt als het probleem is opgelost! Dat noem ik pas klantgericht zijn.
Het fotoboek ziet er zoals altijd fantastisch uit. Precies zoals ik ‘m ingeleverd heb.
Kortom: grote pluim voor Pixum!!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Mooie kwaliteit en hele goede service
Mooie kwaliteit en hele goede service. 't fotoboek was beschadigd bij bezorging, gemaild en kosteloos een nieuw boek gekregen! Nogmaals bedankt

Besvarelse fra Pixum Nederland
Hele mooie afdrukken van mijn foto’s en ook snel binnen. Prima

Besvarelse fra Pixum Nederland
Pixum al jaren voor mij de beste!
Al jaren bestel ik al mijn fotoboeken bij Pixum! Kwaliteit is uitstekend en klantenservice is altijd goed te bereiken! Wanneer er iets niet in orde is (wat bijna nooit het geval is) wordt het onmiddellijk naar alle tevredenheid opgelost!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Mijn go to fotoboek programma
Al mijn fotoboeken maak en bestel ik via Pixum. De ruime keuze aan mogelijkheden en de makkelijke manier waarop je alles kan bewerken is ideaal.

Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en mooie kwaliteit

Besvarelse fra Pixum Nederland
Fotoalbum werd niet afgeleverd door…
Fotoalbum werd niet afgeleverd door post.nl kreeg snel al nieuwe opgestuurd!