Pixum Nederland Anmeldelser

2.814
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Fotoprinttjeneste

Skrevet af virksomheden

Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.814)

93 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een fout van mijzelf levert Pixum…

Na een fout van mijzelf levert Pixum zonder dubbele kosten een nieuw fotoalbum. Bijzonder flex!

3. juli 2025

Hoi Rob,

Supertof dat je zo blij bent met onze service. Bedankt voor je beoordeling en graag tot de volgende keer!

Groetjes van jouw Pixum team

Mooie kwaliteit foto’s

Het was de eerste keer dat ik een foto boek maakte en ik vond het wel lastig. Ik heb maar iets gedaan en het zag er prachtig uit. Alleen de voor en achterkant kon ik niet uitkomen en is dubbel gedrukt.
Het papier vind ik ook wel aan de dikke kant

1. juni 2025

Hoi Clasien,

Wat leuk dat je eerste fotoboek meteen zo’n mooi resultaat had! Wauw, knap gedaan hoor – het is altijd even wennen die eerste keer. Jammer van de dubbel gedrukte kaft. Super bedankt voor je feedback, dat helpt ons weer verder!

Groetjes van jouw Pixum Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer een familiefotoboek!

Voor de 3e keer een familiefotoboek gemaakt. Weer eenvoudig en redelijk snel te maken. Snel besteld, vlotte levering. Het zag er weer prima uit.
Het enige minpuntje is dat ik zelf de verkeerde papiersoort heb gekozen voor dit boek. Is moeilijk na te zien bij de vorige bestellingen welke kwaliteit je eerder hebt besteld. Maar kleur foto's zijn precies zo het moet zijn.

17. juni 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat leuk om te horen dat je alweer voor de derde keer een familiefotoboek hebt gemaakt! 😃 Superfijn dat je er blij mee bent en dat het maken en bestellen weer soepel verliep.

Jammer van de papiersoort. Mocht je hulp willen bij het uitzoeken wat je eerder gebruikt hebt, laat het gerust even weten — we helpen je graag!

Groetjes van jouw Pixum Team

prachtig fotoboek

Makkelijk te doen en hele mooie kwaliteit van de foto's
Ik zie altijd een beetje op tegen het maken van fotoboeken omdat het me zoveel werk lijkt, maar dit was echt goed te doen!

16. juni 2025

Beste Marja,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je fotoboek! We begrijpen helemaal dat het soms wat overweldigend kan lijken, maar we zijn blij dat je het proces bij ons als makkelijk hebt ervaren. En prachtig resultaat, daar doen we het voor! 😊 Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot je volgende fotoboek!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Telefoonhoes heeft een prima kwaliteit!

Telefoonhoes heeft een prima kwaliteit!
Verzending ging verloren en Pixum heeft na een paar dagen wachten direct een nieuwe gestuurd - top!

20. juni 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je telefoonhoes. Jammer dat de verzending eerst verloren ging, maar we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip en leuk dat je zo tevreden bent! 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

minder dan verwacht

foto's proberen gelijk te krijgen qua belichting. kaft zachter maken of niet aangeven dat het zacht aanvoelt. Bladzijden wat dunner maken. Letters afdrukken in grootte die in pc wordt aangegeven.

11. juni 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat het resultaat niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je opmerkingen over de belichting, kaft, papierdikte en lettergrootte – we nemen deze suggesties zeker mee om onze producten en diensten verder te verbeteren.

Als je je ervaringen verder wilt bespreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Alles gewoon goed

Zowel de foto als de bezorging was ok, zelfs voor zo,n
digibeet als ik

5. juni 2025

Beste Rinie,

Wat een fijne beoordeling, dankjewel! 😊 Super om te horen dat zowel de foto's als de bezorging naar wens waren. Hopelijk tot een volgende bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toveren met jouw foto’s onbegrensde mogelijkheden

Pixum kwam als beste uit de test en dat is helemaal correct. Overzichtelijke website en het allerbelangrijkste gebruiks vriendelijk. Ik had nog nooit online wat gedaan met foto’s en ik had geen enkele moeite om hier aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels een tiental verschillende producten af genomen. Schitterende kwaliteit en prachtig afgewerkt.

6. juni 2025

Beste Aida,

Wat een prachtige beoordeling, bedankt daarvoor! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je Pixum als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaart, zeker als je nog nooit eerder online met foto’s had gewerkt. Geweldig dat je inmiddels al verschillende producten hebt besteld en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en afwerking.

Dank je voor je lof – we hopen je nog vaak te mogen helpen!

Mooie kwaliteit fotoboeken.

14. maj 2025

Beste Cor,

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kwaliteit van onze fotoboeken. We hopen je snel weer te mogen helpen met een nieuw project. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was een beschadiging aan mijn…

Er was een beschadiging aan mijn fotoboek en kreeg na melding direct een nieuwe opgestuurd. Goede service, snelle reactie en hele mooie kwaliteit boeken. Aanrader!

1. juni 2025

Beste Kwint,

Bedankt voor je geweldige beoordeling! Wat vervelend dat je fotoboek beschadigd was, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de mooie kwaliteit van de boeken. En hopelijk tot een volgende keer! 😊

Net niet perfect

Voor het gebruiksgemak van de app, de kwaliteit van het boek (XL, 30x30, lay-flat binding, hardcover, zijdeglans) en de van de digitale foto’s niet te onderscheiden kleur en scherpte van de foto’s, geef ik 5 sterren. De enige kanttekening is dat de kleur van de voorzijde van de omslag enigszins flets uitvalt in vergelijking met de vrijwel identieke foto op de eerste pagina in het boek. Jammer, want dat is toch de ‘blikvanger’. Overal zeer tevreden en ons volgende boek laten we ook graag door Pixum verwerken.

6. maj 2025

Beste Hans,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het gebruiksgemak van de app, de kwaliteit van het boek en de prachtige weergave van kleuren en scherpte. Daar doen we het voor! 😊

Jammer dat de kleur op de omslag iets fletser uitviel dan verwacht – we begrijpen dat dit niet ideaal is, zeker omdat het de blikvanger is. We waarderen je opmerking hierover en nemen dit mee om te kijken hoe we dit verder kunnen verbeteren.

Heel leuk dat je ons opnieuw kiest voor je volgende boek. We staan graag weer voor je klaar om iets moois te maken!

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak, goede hulp!

13. maj 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Dank je wel, Jeanette! Wat fijn om te horen dat je onze persoonlijke aanpak en hulp waardeert. We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer te mogen helpen bij een nieuw project! 😊

Foto album

Tijdens het plaatsen van foto's in het album, kregen we iedere keer melding van genoeg pixels in de foto TOP.
Ook waren het aantal foto's op 1 Bladel met grote te kiezen wat makkelijk was te doen TOP.
En het album mooi opfleuren ging ook al makkelijk.
Ik merk op vele sites dat als je ouder wordt dat het maken van een album. Ingewikkeld is.
Ik heb onze kleinzoon een heel mooi album, met erg duidelijke foto's van onze vakantie gegeven..
TOPPIE DIKKE DUIM OMHOOG👍

28. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Dankjewel Jolanda! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste review, bedankt daarvoor! 😊 We zijn blij dat je het maken van je fotoalbum makkelijk vond en dat de handige opties, zoals de pixelmeldingen en het indelen van pagina's, je goed bevielen. Super om te horen dat je kleinzoon blij is met het album vol duidelijke foto's van jullie vakantie. Dat is waar we het voor doen! 🥰

Dank je wel voor die dikke duim omhoog – die geven we graag terug! 👍

Grote pluim voor Pixum

Al menig jaar klant bij Pixum en altijd tot volle tevredenheid! Grote pluspunt is dat wanneer ik een vraag heb, ik altijd geholpen word door een medewerker die alle tijd voor mij heeft en die het gesprek pas beëindigt als het probleem is opgelost! Dat noem ik pas klantgericht zijn.
Het fotoboek ziet er zoals altijd fantastisch uit. Precies zoals ik ‘m ingeleverd heb.
Kortom: grote pluim voor Pixum!!

25. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat een ontzettend mooie review, Ira! 😊 Het maakt ons heel blij om te horen dat je al jarenlang een tevreden klant bent en onze service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers echt de tijd nemen om te helpen, en het is fijn dat je dat zo ervaart.

Dank je wel voor de grote pluim – dat waarderen we enorm! We kijken ernaar uit om je bij je volgende project weer te mogen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit en hele goede service

Mooie kwaliteit en hele goede service. 't fotoboek was beschadigd bij bezorging, gemaild en kosteloos een nieuw boek gekregen! Nogmaals bedankt

18. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Bedankt voor je mooie reactie, Natasja! Wat jammer dat je fotoboek beschadigd was bij de bezorging, maar we zijn blij dat we dit snel en kosteloos voor je hebben kunnen oplossen. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze service. Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele mooie afdrukken van mijn foto’s en ook snel binnen. Prima

9. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie afdrukken én de snelle levering. Hopelijk tot snel voor je volgende bestelling! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pixum al jaren voor mij de beste!

Al jaren bestel ik al mijn fotoboeken bij Pixum! Kwaliteit is uitstekend en klantenservice is altijd goed te bereiken! Wanneer er iets niet in orde is (wat bijna nooit het geval is) wordt het onmiddellijk naar alle tevredenheid opgelost!

23. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hi Aurik, wat ontzettend fijn om te horen dat je al jaren je fotoboeken bij ons bestelt en zo tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice! We zijn blij dat eventuele problemen naar tevredenheid worden opgelost (al streven we natuurlijk naar perfectie 😉). Dank je voor je mooie woorden en je loyaliteit!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn go to fotoboek programma

Al mijn fotoboeken maak en bestel ik via Pixum. De ruime keuze aan mogelijkheden en de makkelijke manier waarop je alles kan bewerken is ideaal.

22. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hi Brenda, wat leuk om te horen dat Pixum jouw go-to is voor fotoboeken! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons programma. Hopelijk mag je nog veel mooie herinneringen bij ons vastleggen. Dank je wel voor je vertrouwen! 😊

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

17. april 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Dank je wel voor je beoordeling, Edwin! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie kwaliteit. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fotoalbum werd niet afgeleverd door…

Fotoalbum werd niet afgeleverd door post.nl kreeg snel al nieuwe opgestuurd!

26. marts 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Bedankt voor je beoordeling, Johanna! Wat vervelend dat je fotoalbum niet werd afgeleverd door PostNL, maar we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. We hopen dat je nu volop kunt genieten van je album. Dank je voor je begrip en vertrouwen! 😊

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.