Jeg har afleveret min telefon 3 gange siden starten af dette år, og hver gang opstår der et nyt problem. Personen, jeg taler med, er meget venlig og hjælpsom, men desværre lykkes det dem ikke at løse... Se mere
Phone-Rep.dk
Jeg afleverer en mobil til reparation af bagsiden i deres Hillerød afdeling d. 26. februar. Herefter bliver telefonen sendt rundt til deres afdelinger i Lyngby og Fisketorvet. Efter 9 besøg i deres f... Se mere
Super god service og meget behjælpeligt personale hos phone-rep i Fisketorvet. Jeg havde fået skiftet min frontskærm samt sat panserglas på hos dem. Ca en måned senere fik jeg dog store probleme... Se mere
Vesterbrogade 75 / Kalvebod Brygge 59, 1620 / 1560, København V / København V, Danmark
- support@phone-rep.dk
- www.phone-rep.dk
Andre kiggede også på
Super service hurtig batteri skift
God service hurtig reparation
God service hurtig reparation kan klart anbefaledes
0 stjerner!
Hold jer væk!
Dårlig service både på fisketorvet og på vesterbrogade! Og de er ligeglade med dine ting... og dig..
De tager ikke ansvar for de skader som de selv påfører under reparationerne. Dette er sket 2 gange på 2 forskellige reparationer.
....lad vær’
Virkelig useriøst
Virkelig useriøst, de skulle være kommet lørdag og skifte skræm, men hørte intet før jeg skrev mail og på fb, så ringede de og sagde de ikke kunne nå det, men de ville komme søndag. Søndag ringer de så og siger chaufføren er kørt galt så de ikke kunne men de ville komme i dag mandag kl 2130, men nej de er stadig ikke kommet, de gider ikke engang give besked eller kontakte kunden, det er virkelig useriøst !!! Kan ikke anbefale ad bruge phone-rep.dk
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! God service og gode priser
Utrolig dårligt panser glas
Købte et panser glas til min IPhone 11 Pro og gik ud fra at kvaliteten var i orden eftersom det kostede 199kr.
Efter en uges tid fik glasset ridser bare af at have telefonen i lommen, og gik efterfølgende helt i stykker efter at telefonen blev tabt én gang på et trægulv fra en halv meters højde...
Super kundeservice
Skærmen på min iPhone 8 var begyndt at hoppe i bunden. Den er ca. et år gammel og skiftet hos phone-rep i sin tid. De skiftede uden problemer skærmen til en ny som ikke hopper. Flinke gutter i butikken på Fisketorvet 5 stjerner herfra. Fantastisk kundepleje. Kan anbefales 😃
God service.
Tabte min telefon i morges, så den "døde" og indleverede den kl 10.15 til rep. På fisketorvet.
De havde dog ingen skærm hjemme men havde en i Lyngby.
Kl 13.00 ringer de og siger den er klar og god som ny.
Det er dælme god og hurtig service synes jeg.
5 x 👍👍👍👍👍
God og hurtig service på Fisketorvet
God og hurtig service på Fisketorvet. Ny skærm på 15 min. Betjent af Alaa
Hold jer væk !!!!
Har fået laver flere ting som er tilfreds stillende,men Har købt et IPad cover som ikke passede korrekt og afleveret det tilbage. Sælgeren lovede at overfører beløbet tilbage, men efter 14 dage og 4 opkald, hører jeg intet og har stadig ikke modtaget mine penge retur via MobilePay.
Føler mig snydt og kan klart IKKE anbefale at bruge denne butik !!!!!
Vh Flemming
Hurtig reparation og godt udført !
Dårlig kvalitet
Har været nede for at få lavet min skærm og efter en time kommer jeg tilbage for at hente den. Skærmen kostede 1300 kroner og kvaliteten er mega ringe. Først og fremmest er nogle af dioderne i skærmen slukket derudover sidder den ikke flat på som en normal iphone skærm og skærmen er også en del mindre på grund af de tykke kanter. Jeg ville hellere en gerne have betalt 700 kroner ekstra for at få sat en original skærm på af apple.
Kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Phone-Rep.dk
Ahmad er den bedste i lyngby centeret
Ahmad er den bedste i lyngby centeret.
Kan varmt anbefale. Super service👍
Fik skiftet min iPhone x skærm på 20 minutter
Fik skiftet min iPhone x skærm på 20 minutter mens jeg gik en tur i centeret
Dårlig oplevelse fra start til slut
Dårlig oplevelse fra start til slut. Ringe tilstedeværelse ved indleveringen, lovede iPad’en klar næste dag, men der var den ikke klar. Næste dag igen utrolig dårlig information trods flere henvendelser. Da jeg fik iPad’en hjem gik skærmen op i det ene hjørne. Dårligt fra ende til anden. Kan ikke anbefales til nogen! Øv
Altid super og hurtig service i Lyngby…
Altid super og hurtig service i Lyngby afdelingen!
Super service og hurtig rep
Super service.
Ali og Allan Lyngby Storcenter. Reddet min dag med super service og hurtig hjælp!
Fik den bedste service af Ali...
Butikken på Vesterbrogade reparerede…
Butikken på Vesterbrogade reparerede min mobil hurtigt og uden beregning (var bare lydløsknappen der havde sat sig fast)