Påmind  Anmeldelser 164

TrustScore 4 ud af 5

4,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringer och gång på gång och påstår att jag är kund. En otrevlig kille ringde nu sist. När jag la på ringer han upp och är ännu otrevligare och hotar med att de kommer fortsätta ringa mig. Känns riktig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Skrevet af virksomheden

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fyfan vad jobbiga

Fyfan vad jobbiga, har sagt till att sluta ringa mig minst 10 gånger nu och dom är som parasiter och vägrar sluta…. SMS får jag också, så jäkla oseriöst företag.

8. maj 2025

Hej Rebecca,

Vi beklagar att du blivit störd – Det är inte meningen! Ditt konto ska vara borttaget nu.

Vänligen,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Behöver komma i kontakt med någon hos…

Behöver komma i kontakt med någon hos påmind men dom svarar inte på help-mailen eller på något annat sätt.

21. april 2025

Hej Gustav,

Ibland kan det dröja några arbetsdagar innan vi hanterat ditt ärende, som i ditt fall, vi ber om ursäkt över att du behövt vänta. Hoppas att vi hjälpte dig smidigt!

Toppentjänst

Toppentjänst, visste inte vad det var före jag blev uppringd av en pedagogisk säljare som förklarade att jag hade inget att förlora, fortsätt med den leverantör du har idag eller få ett bättre pris av någon annan. Eller att den nuvarande leverantören ger ett bättre pris.
Så superbra och enkelt!

3. februar 2025

Besvarelse fra Påmind

Vad kul att du är nöjd med oss och att du gillar idén! Tack för att du delar med dig av ditt fina omdöme.

Smidigt, bra och lätt.

Har haft Påmind ett antal år nu och de tar alltid fram bra förslag på avtal som gör att jag kan spara några kronor varje år.

31. marts 2025

Besvarelse fra Påmind

Tack för förtroendet år efter år! Vi är jätteglada över att ha fått hjälpa dig hitta besparingar.

Oseriöst

Tänkte först okej, bra grej bra bolag. Då de återkom med att de hade pressat priset på mitt abbonemang på Telia från 549kr till 299kr i månaden. Sedan efter startdatumet så fortsätter jag få samma fakturor från Telia då dem säger att de inte allts har blivit beviljat. Så har man sittat o bråkat med Telia i flera dagar när det var Påmind som gav ut falska förhoppningar. De svarar inte ens på deras support Mail...

18. marts 2025

Besvarelse fra Påmind

Vad tråkigt att det inte gick igenom hela vägen. Här ser det ut som att Telia inte ville aktivera rabatten efter att du accepterat deras erbjudande, det tycker vi är jättesynd och vill såklart inte att fler kunder får sådan upplevelse.
Ibland kan det dröja några dagar innan vi får klarhet i ärenden, ledsen över att du behövde vänta på svar från oss.

Vänligen,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Påmind svarar inte på mails

Påmind svarar inte på mails, en av deras mailadresser (feedback @ pamind.se) finns inte ens trots att de anger den i sin app.
De lämnar dessutom ut dina kontaktuppgifter till andra företag som sedan ringer upp dig och försöker sälja på dig diverse.

13. marts 2025

Besvarelse fra Påmind

Ledsen om det skett något missförstånd. Vi har precis tagit bort den mailadressen. I övrigt kan vi se att du haft kontakt med oss gällande elavtalet, du kan alltid nå oss på den mailen: hello@pamind.se

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Medioker tjänst

Medioker tjänst. De hade ett förslag på byte från Telia till Allente.
Jag accepterade och fick förklarat att jag inte behövde göra någonting!
Allente hör av sig och ber mig avsluta det gamla kontot först. Jag tänker att det löser påmind eftersom det hade sagt det..
Men icke. Jag säger upp Telia själv.
När dagen för bytet kommer, funkar inget.. Nu stå vi där utan internet. Allentes chatbot föreslår att JAG ska aktivera abonnemanget!?
Jag provar att logga in och aktivera, men än så länge inget internet.
Tack för en smidig upplevelse..
De är PRECIS som en vanlig dålig säljare, struntar i en när affären är gjord.
Kan meddela att jag skrivit flera ggr tilldem utan att få svar..

1. marts 2025

Hej Mikael,

Jättetråkigt att höra att bytet av bredbandet inte gick som vi tänkt oss. Vi har skrivit till dig – Hoppas att det löser sig så fort som möjligt!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev uppringd av någon från påmind i…

Blev uppringd av någon från påmind i fredags 2025-02-14 och försöker få mig att ta ett abonnemang via Allente, gör klart för honom trots många försök att få mig att byta bredbandsleverantör och ta ett TV abonnemang att jag är nöjd med det jag har just nu och inte är intresserad av att byta. Trots detta så får jag en kreditupplysning på mig från Allente 2025-02-15? Vad sysslar ni med?

14. februar 2025

Besvarelse fra Påmind

Vad märkligt.. Vi vill gärna att du hör av dig direkt till oss på help@pamind.se så vi kan reda vi ut saken. Vi har problem att identifiera dig och hittar inte ditt ärende från 2025-02-14.

Återkom gärna!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Registrera inte era kontaktuppgifter här!

Registrera inte era kontaktuppgifter hos Påmind, för ni blir aldrig av med dem.
Jag har försökt få kontakt sedan augusti 2024, bett om att bli avregistrerad som kund men får NOLL återkoppling och de skickar fortfarande ut sms till mig.
Vilket skämt, usch!

3. februar 2025

Hej Josefine,

Tack för att du informerar oss. Det verkar som att du skrivit till en gammal mailkorg som var avsedd för företag istället för vår "Support". Ditt konto är nu borttaget!

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring

1. februar 2025

Hej Carlos,

Tråkigt att du upplever det så. Du får gärna höra av dig till oss på hello@pamind.se och utveckla!

OSERIÖST BOLAG

OSERIÖST BOLAG, använd inte! De kan inte göra något för dina bolån! De hänvisar istället till att skicka ett mail till en enskild person på banken. Den mailen de hänvisar till är fel och inget händer.

19. januar 2025

Besvarelse fra Påmind

Vi har hjälpt och hjälper kunder att jämföra bolån, vad du syftar på är endast att begära ut amorteringsunderlaget och i den processen hänvisar vi till den kontakt/avdelning som respektive bank skyltar med.

Kruxet är att många banker kan vara motvilliga att dela ut amorteringsunderlaget till sina kunder och har då krånglat till processen. Detta kan vara ett knep för att hindra kunder från att faktiskt se över sina villkor och jämföra med andra banker/långivare.

Tråkigt att det skett sådant missförstånd och att du inte är nöjd med din kundupplevese.
Hör gärna av dig till oss på hello@pamind.se om du har mer feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ännu ett bedrägeri maskerat som legitim…

Ännu ett bedrägeri maskerat som legitim tjänst. Använde tjänsten och de återkom med ett erbjudande där de sänkte månadsavgiften på mitt mobilabonnemang med 50 :- i månaden, signerar och skriver under. Tele2 fortsätter fakturera ursprungliga summan, vid kontakt med Tele2 kundtjänst kan de inte hitta någon kontakt med Påmind eller något avtal.

Svarar inte heller på mail eller meddelanden via sin kundtjänst, har väntat över en månad men inget. Lurendrejeri och bluff verkar vara standard procedure här - undvik!

26. december 2024

Besvarelse fra Påmind

Utifrån vad vi kan se var det vi som senast skrev till dig men inte fick något svar.. Det är jättetråkigt att höra att du inte fick den rabatt din leverantör erbjöd dig men det är tyvärr endast nuvarande operatören som har befogenhet att aktivera rabatten, vilket de inte gjorde.

Vi arbetar på att förbättra dessa processer för att undvika problem som detta i framtiden och ber om ursäkt för eventuella förvirringar det kan ha medfört dig som kund.

Allt gott!

Inte seriöst

Försöker sälja tjänster som är sämre än de man redan har, så allt man får av detta är att bli uppringd av telefonförsäljare.

2. august 2024

Hej Lars,

Tråkigt att höra att du inte lyckades hitta någon förbättring via oss. Det kan vi tyvärr inte garantera att man gör men vi försöker då bevaka avtalen och se till att du får nya förslag när eventuella rabatter löpt ut på dina befintliga avtal.

Vi ber om ursäkt över att du inte är nöjd med din kundupplevelse.

Otroligt bemötande

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och service jag någonsin fått. Skulle helt klart rekomdera dessa speciellt om det är av samma karaktär som denna snubben. Riktigt bra! (Han ser kundens behov och jobbar därefter.)

28. september 2024

Besvarelse fra Påmind

Vad härligt att höra att du är nöjd. Vi hoppas att kunna fortsätta vara till hjälp!
Ha en fin dag.

Allt gott,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omöjliga att bli av med.

Påminds försäljare har nu hört av sig två gånger om att dom har kontaktat mina elbolag trots att jag fått bekräftat att mitt konto har raderats för över en månad sedan. Verkar vara väldigt svårt att bli avregistrerad i deras register...

Mycket oklart vilken fullmakt som använder efter man har avslutat sitt konto hos dem.

Jag har kontakta deras kundtjänst om detta men får ingen återkoppling, så undvik att skapa ett konto om ni kan.

2. september 2024

Hej Robin,

Vi är jätteledsna över att du fått en sådan upplevelse. För att förtydliga är ditt konto borttaget hos oss och vi har inte gjort någon informationsinhämtning av dina avtal eller gett i uppdrag till någon av våra partners att nå ut till dig sedan dess.

Vi har svarat dig med en förklaring till vad som råkat ske och vi ber hemskt mycket om ursäkt över att du blivit utsatt, nu har vi säkerställt att det inte händer fler av våra kunder.

Bästa appen jag installerat

Faktiskt en av de bästa appar/tjänster jag installerat. Inget krångel - precis som det ska va!

1. august 2024

Hej Anita!

Vad skönt att höra. Tack för att du använder vår tjänst :)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De utger sig för att kolla upp avtal…

De utger sig för att kolla upp avtal och nosa upp erbjudanden som är bättre, antingen hos samma bolag eller konkurrenterna.

I själva verket verkar de bara dela ut ens nummer till säljare, utan att kolla upp om erbjudandet är bättre än det du har.
Ett försäkringsbolag ringde och erbjöd mig en försäkring som var ca 60% dyrare än den jag har, och med väsentligen lika villkor, eller motiverade iallafall inte på något det högre priset jämfört med - och det här är ju det påmind påstår sig kränga - min nuvarande försäkring.
Varför skulle jag vilja ta ett sånt j*a samtal?

22. juli 2024

Hej Maria,

Tack för att delar med dig av din feedback. Vad tråkigt att höra att jämförelsen av pris och villkor du gjorde med vår partner inte ledde till en förbättring, att föreslå en förändring när det klargjorts är inte något vi vill göra!
Vi vill såklart att du som kund bara ska ta del av förbättringar och besparingar via oss!

Vi ber om ursäkt över du upplevde annat.

ANVÄND INTE PÅMIND

Var I kontakt för 4mån sen med påmind efter jag fick ett till abonemang efter dem inte kunde avsluta mitt förra (Comviq var lika förvånade som jag) efter att ha haft kontakt och jag har skrivet i mail att allt är makulerat så får jag nu en ny faktura. PÅMIND har alltså fixat 3 gratis månader hos det nya abbonemanget och kallat det fixat.

Sjukt oseriöst företag som bara vill tjäna pengar undvik!

11. juli 2024

Hej Erik,

Vi är jätteledsna över att det krånglat sig vid flytten men utifrån vad vi kan se var det inte vi som löst 3 månader gratis på det nya abonnemanget, du kanske talades vid med vår partner eller den nya mobiloperatören?
Vi ber återigen om ursäkt över att det varit en strulig process för dig. Nu verkar avtalet vara på väg att bli makulerat.

Återkom gärna direkt till oss vid vidare diskussion, vi finns alltid tillgängliga på help@pamind.se

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.