Påmind  Anmeldelser 164

4,0

Ringer och gång på gång och påstår att jag är kund. En otrevlig kille ringde nu sist. När jag la på ringer han upp och är ännu otrevligare och hotar med att de kommer fortsätta ringa mig. Känns riktig... Se mere

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Se mere

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Se mere

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Snyggt!!

Fick nys om påmind efter senaste uppdateringen. Gillar smidiga tjänster så var lite skeptiskt, bara hunnit byta både el och bredband. Sparar nästan 300 kr i månaden.

28. oktober 2025

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd med Påmind! De hittade billigare alternativ för både hemförsäkring och el, och fixade allt automatiskt. Superenkelt.

22. oktober 2025

Kunnig personal!

Tack för hjälpen! Betyder mycket att ha bollplank och sakkunniga rådgivare som är pp kundens sida

2. oktober 2025

RINGER HALV NIO PÅ KVÄLLEN FÖR ATT…

RINGER HALV NIO PÅ KVÄLLEN FÖR ATT BERÄTTA ATT MAN KAN VINNA HOCKEYBILJETTER?!

11. september 2025
Påmind -logo

Besvarelse fra Påmind

Hej Mio,

Tråkigt att höra om detta. Dessvärre måste du nog misstagit oss med något annat företag då vi för det första inte har något sådant erbjudande gällande hockeybiljetter och för det andra inte ringer på den tiden. Om du är säker på att det varit vi får du gärna skriva till oss på help@pamind.se så får vi göra en intern utredning på det.

Tack!
//Påmind

Påmind säger sig sänka dina kostnader…

Påmind säger sig sänka dina kostnader som kund, genom att jämföra leverantörer av flera olika tjänster.
Detta är inte hela sanningen, påmind önskar att du byter eller tecknar nya avtal så ofta som möjligt, HELT utan att undersöka om du som kund får ett bättre pris. Erbjudanden kan vara tre gånger så dyra och vid påtalande säger påmind att det inte har all information från leverantörer. DET är hela poängen med lösningen för dig som kund, att påmind jämför och har koll på avtal och leverantör.
Där till får du nöjet att samtala med inköpta telemarketing företag, där ungdomar utan känsla läser upp ett dokument som ska få dig till nya avtal, sänker det priset …. Nej

Håll dig långt borta från detta bolag

3. september 2025
Påmind -logo

Besvarelse fra Påmind

Hej Fredrik,

Tråkigt att höra att du inte lyckades hitta någon förbättring via oss. Det kan vi tyvärr inte garantera att man gör men vi försöker då bevaka avtalen och se till att du får nya förslag när eventuella rabatter löpt ut på dina befintliga avtal.

Vi ber om ursäkt över att du inte är nöjd med din kundupplevelse.

Hälsningar,
Påmind