Ringer och gång på gång och påstår att jag är kund. En otrevlig kille ringde nu sist. När jag la på ringer han upp och är ännu otrevligare och hotar med att de kommer fortsätta ringa mig. Känns riktig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Se mere
Virksomheden har svaret
Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Kontaktoplysninger
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Sverige
- 0854060570
- help@pamind.se
- www.pamind.se
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fruktansvärda telefonförsäljare
Fruktansvärda telefonförsäljare, har ringt 2-3 gånger flera dagar i veckan. Otroligt irriterande!!

Besvarelse fra Påmind
Vår partner Enklare är experter på…
"Vår partner Enklare är experter på privatlån och kommer kontakta dig i veckan..."
Nej tack. Sluta upp med sån här sk1t.

Tack Påmind!
Vill tacka för den här tjänsten som fick mig att upptäcka att jag betalat för 2 bilförsäkringar (!) (Försäkringsbolaget hade inte sagt upp den andra enligt överenskommelse) jag har alltså betalat 700 kr i mån för mycket i 7 månade - men ska nu få tillbaka pengarna! Tack Påmind!

Suveränt verktyg för utgiftsreduktion
Mycket bra att ha allt samlat på en plats, lätt att jämföra och matcha pris på lån, försäkringar och abonnemang. Har redan sänkt mina kostnader och kommer kunna göra ännu mer framöver. Liten insats i form av kunskap, tid och engagemang i dina olika utgifter krävs men det mesta går per automatik och är utan det minsta tvivel värt det.

Superbra idé
Superbra idé! Gratis! Bra med påminnelse när avtal ska förnyas. Lätt att glömma annars. Ingen nersida, bara uppsida eftersom de kommer med förslag som jag själv väljer om jag vill ha eller inte. Blir nog fler och ännu vassare erbjudanden ju fler som går med.

Besvarelse fra Påmind
Känslan är som att prenumerera på…
Känslan är som att prenumerera på reklam och påträngande telefonförsäljare.
De ringer upp och svamlar, utan någon klarhet om de faktiskt kunnat fixa något bättre. Jag säger att jag inte har så lång tid att prata och flera minuter går utan någon som helst konkret information om vad samtalet gäller. Efter ett tag slutar jag svara "ja" till varje fråga och då lägger de på luren.
Har inte fått något bättre erbjudande, men som sagt så ringer de ändå, och de är faktiskt mer obehagliga än vanliga telefonförsäljare. Att ringa upp med erbjudanden kanske fungerar ekonomiskt, men det känns väldigt 1900-tal och de kommer inte kunna behålla mig som kund med sånt trams.
Vidare finns det begränsningar i deras plattorm. De påstår att jag inte är kund hos ett företag där jag är kund. Det är för att deras plattform inte kan hantera alla möjligheter som finns och det finns inte tillräckligt med svarsalternativ.

Besvarelse fra Påmind
Så skönt att slippa ringa runt själv!
Så skönt att få hjälp att någon annan håller koll på och påminner om att nu kan du få ett bättre avtal hos någon annan eller hos befintlig leverantör. Har sparat tusenlappar på att använda Påmind!

Bra tjänst
Bra tjänst. Enda negativa är att de i dagsläget inte kan hjälpa en med företagsabonnemang, men det kanske ändras i framtiden.

Besvarelse fra Påmind
Bra att bli påmind om att byta till…
Bra att bli påmind om att byta till billigare alternativ när det finns

Besvarelse fra Påmind
Skräp-tjänst (en så länge)
Skräp-tjänst (en så länge)
Kan inte ge några bättre avtal och erbjudandena från andra leverantörer är sämre av vad jag redan har.
Svaret från Påmind.se när jag tar upp min besvikelse:
Tack för att du hör av dig och delar med dig av din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter kring din kundupplevelse.
Återkom gärna om du har någon fråga eller fundering!

Besvarelse fra Påmind
Skönt att någon har koll på mina avtal åt mig. Jag fick en rabatt från min mobiloperatör utan att göra någonting. Dessutom bytte jag elbolag och det blev mycket billigare. Tack!
SKönt att slippa bry sig om alla avtal

Usel tjänst, bluffmakare
Usel tjänst. Har avslutat tjänsten då de inte gett något av värde, men de fortsätter skicka värdelösa förslag. Typiskt oseriöst företag som vill bluffa med antalet användare. Fick just ett sms med texten att eftersom inte Göta Energi svarat får jag nu några attraktiva erbjudanden. Göta Energi avslutade sin verksamet i November förra året då de köpts upp av Fortum. Sådant skall en seriös verksamhet ha koll på. Uselt anser jag. Dessutom se till att avsluta mitt engagemang era bluffmakare!

Testade tjänsten
Testade tjänsten
De flesta av mina avtal kunde de inte hjälpa till med. Eftersom de inte hade samarbete med de bolag jag har avtal hos.
Fick erbjudande om elavtal. Gick inte att se specifikation på priset men efter mycket koll och räknande själv visade det sig att det blev dyrare än det jag nu har.
Påmind får betalt av de företag som valt att vara med. Detta gör väl att det är dessa som Påmind vill att du byter till och med det ger Påmind pengar.
Kontrollera noga de erbjudande du får innan du byter är mitt tips.

Superbra tjänst
Superbra tjänst. Rekommenderas!
Har använt Påmind sedan några år. Tjänsten har sparat många tusenlappar på mina olika avtal. Nu senast efter årsskiftet gällde det elavtalet. Påmind skickade förslag på nytt avtal som (återigen!) innebar tusenlappar i besparingar på elen. Det enda jag behövde göra var en knapptryckning och så var saken klar. Mycket smidigt och bra. Påmind är verkligen en toppentjänst som flera gånger sänkt mina kostnader. Dessutom gratis!

Besvarelse fra Påmind
Dyra försäkringar? Nej tack!
Det enda avtalet som Påmind hjälpte mig att "omförhandla" var mina privata försäkringar. Detta genom att jag blev uppringd av ett företag som flaggas online som lurendrejeri, och det är precis vad dem försökte göra, lura på mig dyra försäkringar som jag inte behöver.

Usla
Usla.
Få ner priser är vad påmind ska göra. Tyvärr så är det inte alltid så.
Har ett tele2 abonnemang som ska förhandlas ner nu. Det har man inte lyckats med. Däremot så ringde jag tele2 och frågade själv om det gick att sänka priset och naturligtvis gick det.
Sen har min fru två bilförsäkringar som man har lyckats förhandla upp istället för ner priset.
I detta fallet har man rekommenderat ett byte till Ica försäkringar.
Jag börjar genast tvivla på att man vill kunderna väl och man får bilden att påmind är köpt av sina leverantörer.

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.