Osnacks Anmeldelser 122

2,0

Virkelig dårlig oplevelse hos O’snack i Glostrup. Havde bestilt fire burgermenuer. Burgerne var egentlig okay men kolde. Pomfritterne var mega tørre, kolde og uspiselige. Det er sidste gang vi bruge... Se mere

Ønsker du god mad, lækker indretning så er det her hos O’snacks - French Tacos ! Rigtig lækkert & til en fornuftig pris! ❤️🔥 Lokalisation: Nørrebrogade 98, 2200! Tips: Deres Brazil sauce er bar... Se mere

2,0

Under middel

Jeg bestilte mad herfra med forventning…

Jeg bestilte mad herfra med forventning om en ordentlig og sikker madoplevelse, men blev desværre meget skuffet. Kyllingen i min bestilling var ikke stegt ordentligt, hvilket er særligt alvorligt, da kylling skal være gennemstegt af hensyn til fødevaresikkerheden.

Det gjorde, at jeg ikke turde spise maden færdig, og hele oplevelsen blev ødelagt. Når man bestiller takeaway, forventer man som minimum, at maden er tilberedt korrekt og forsvarligt.

Jeg synes, det er ærgerligt, da det ellers kunne have været en god oplevelse, men kvaliteten levede desværre ikke op til forventningerne. Jeg håber, at stedet tager denne feedback seriøst og sikrer bedre kontrol af maden fremover, så andre kunder ikke oplever det samme.

25. januar 2026

Snack Glostrup er seriøst en joke.🤬🤬🤬🤬🤬

Snack Glostrup er seriøst en joke.🤬🤬🤬🤬🤬
Det her sted burde skamme sig.

Maden er elendig. Smagen er nul.
Portionerne er så små, at det er direkte latterligt.

Tacosene var pinligt små.
Jeg har spist tacos hos andre O’Snack, og der er de normale.
Her får du en mini-version, som om de håber, du ikke opdager det.

Pomfritter? Næsten ingenting.
Da jeg siger noget, får jeg bare:
“Du køber bare ekstra.”
Arrogant, ligeglad og respektløst.

118 kr for det her bras er helt væk.
Man føler sig snydt og grint af.

Det her er ikke dårlig dag – det er dårlig standard.
Et sted uden kvalitet, uden service og uden skam.

Spild af penge. Spild af tid.
Der findes INGEN grund til at spise her.

16. januar 2026

Jeg har valgt at give O’Snacks i…

Jeg har valgt at give O’Snacks i Glostrup 1 stjerne, fordi hele oplevelsen var virkelig dårlig. 118 kr er slet ikke det værd for den mad og service, man får.

Maden var kold, og det lignede overhovedet ikke det, de viser på deres billeder på internettet. Det føles meget misvisende. Hvis maden i virkeligheden ikke ligner reklamebillederne, så giver det et dårligt indtryk af stedet.

Deres tacos var meget små, og der var næsten ingen pomfritter på bakken. Det var slet ikke nok. Pomfritter er ikke noget, de behøver at spare på, men alligevel var portionen ekstremt lille.

Vi spurgte pænt, om vi kunne få lidt flere pomfritter, fordi der var så få, men manden sagde, at vi kun kunne få mere, hvis vi købte ekstra. Det synes jeg er virkelig dårlig service, især når portionen i forvejen er alt for lille.

For den pris kan man nemt få meget mere og bedre mad andre steder, fx i en shawarma-butik, hvor man også bliver mæt. Jeg kommer desværre ikke igen og kan ikke anbefale stedet.

16. januar 2026

Ingen mad og kan ikke få pengene retur.

Venter på maden en time uden at få noget. Når vi ringer til dem, står Voltbuddet hos restauranten, men vi kan ikke få bekræftet om vores mad bliver leveret. Efterfølgende ignorerer de vores opkald indtil vi ringer fra andet nr. Her ønsker vi at få annulleret vores ordre og få pengene retur, men dette er ikke muligt, da de mener at det skylden ligger hos Wolf. Så pt. ingen mad og ingen penge retur. Gå uden om denne restaurant.

28. december 2025

O’snacks Amagerbrogade

Imødekommende ekspedient.
Maden gav mig ranker i retning af, rester fra køleskabet, overhældt med remoulade og omviklet en discount tortilla pandekage inden den røg i toasteren.

Jeg bestilte to frokost tilbud og fik dem “aften pris”

Helt igennem en oplevelse jeg ikke ønsker at gentage.

o'snacks Amagerbrogade

26. oktober 2025

Uanstændige gebyrer!!!

Bestilte via hjemmesiden. Det viser sig så at priserne på hjemmesiden er væsentligt højere end i de fysiske butikker. Endte med at betale mere end 15 % for min mad. Personalet i butikken smiler bare og siger, at sådan er det bare. Uanstændigt

7. september 2025

Normalt mega fin service i dag stod der…

Normalt mega fin service i dag stod der en anden ung mand på Frederiksberg jeg ville have to happy box’es med pop kylling i stedet for 4 nuggets de koster samme pris nej det kunne bare ikke lade sig gøre hvis jeg ville have det skulle jeg købe delen enkeltvis så prisen blev det tre dobbelte aldrig igen om jeg køber mad herfra

6. september 2025

Dårlig stil

Dårlig stil. Bestiller på Wolt en veggie burger, men ender med ikke at få en. Jeg skriver derefter med Wolt og de snakker med stedet og får sendt en ny. GÆT ENGANG!! Det var heller ikke en veggie bruger. Hvis i vil have det i skal det IHVERTFALD IKKE være herfra!!!!! Nu er der selvfølgelig lukket og derfor ingen mad til mig.

2. august 2025

Priserne snyder

Maden er egentlig meget god. Bestilte en crispy taco. Meget lækker ikke noget der.

Men synes det er scam at det nede i butikken koster 79kr men på just eat koster det 89kr og derefter betaler du åbenbart for pose 2 gange hvilket jeg ikke forstår?
Så endte på omkring 100kr for noget jeg kunne have fået i butikken for 79kr.
Og derudover læste jeg noget med at det er ulovligt at tage penge for poser uden hank? Og de oven i købet tager penge for 2x poser. Det lidt scam synes jeg…
Synes også det er øv at man så bliver mødt af nogen som kun snakker 50/50 engelsk, det er svært at kommunikere med dem.
Ikke sikkert en ung som ikke er så tryg ved engelsk endnu, ville kunne gå derned og købe selv.
Derudover fik jeg virkelig dårlige mave senere på aften, ved selvfølgelig ikke om det kunne have noget med deres mad at gøre eller noget andet.

7. juli 2025

man bliver tvunget til flere gebyrer hver gang

Maden er fantastisk men man bliver tvunget til flere gebyrer hver gang man køber, blandt andet 2 styks pose gebyr for 1 pose på henholdsvis 4kr og 5kr, på papirsposer uden hank som ikke har afgift på, så nu har jeg snart betalt 300kroner for papirsposer, som så vidst nok ikke passer med lovgivningen foresten...

15. april 2025

Øv anmeldelse, det havde jeg ikke forventet

Spiste en oburger på den inde i byen til 79 kr. Kun burger intet andet
Stedet var meget beskidt, jeg satte mig ved 2 mandsbordet hvor nogen havde spist og spildt på bordet.
Ventede at ham der arbejdede der kom med en klud, men nej, han kom med bakken og satte det oven på...
Burgeren smagte fint, men næsten umulig at spise uden bestik,men efter store knolde salat røg ud, gik det nemmere...
Jeg elsker deres videoer på tiktok og ham med det lange skæg, men selv om jeg var eneste kunde og der var så beskidt og ham der arbejdede der intet gjorde ved det, så får de 1 stjerne, burgeren får 3 stjerner, den smagte som den skulle, havde de, serveret den med bestik og ordentligt skåret salat var den kommet op på 4.

Ialt så kommer jeg desværre ikke igen. Øv øv
Jeg var der onsdag omk kl 14.40

2. april 2025

Hvis vi går et par år tilbage

Hvis vi går et par år tilbage, vil det klart være 5 stjerner.
Men de har mistet kvaliteten i maden, og kærligheden i det de laver.
Sørgeligt, når de har så meget potentiale.

16. januar 2025

Madforgiftning

Fraråder stærkt at bestille herfra - min kæreste og jeg fik madforgiftning. Vi bestilte to menuer, der var hård i min mad, og dressingen var virkelig klam. 366 kr for dårlig mave og virkelig usmagelig mad… Hvis du stadig er nysgerrig på stedet, og tænker jeg skal have mad derfra kl:20.00, ville jeg klart bestille en udpumpning til kl:22.00.

25. februar 2025

Elendig mad

Elendig mad, ingen smag i noget af det og pomfrittsen var seje og triste!
Burgeren var en flad oplevelse, der var ingen ting i den ud over kyllingen.

11. februar 2025

Kæmpe scam!!!

Kæmpe scam!!!

Jeg var blevet plaget af min søn om at vi skulle have o'snack til aftensmad, og i det gik jeg med til, vi fandt deres hjemmeside og bestilte.
Da min kone hentede så vi at prisen er ca 30% billigere hvis du bestiller dernede, men de havde ikke et telefonnummer på hjemmesiden, så min kone nævner for ham den engelsktalende mand der står bag disken og fortæller det ikke er fair at man ikke kan ringe til dem, og det var dyrere at bestille igennem hjemmesiden, men han løftede bare på skuldrene.
Vi kommer hjem og ser at vores mad ikke stemmer overens med det vi har købt. Vi mangler bla drikkevare og dyppelse til pomfritter. Men værst er at vi havde bestilt nuggets til den yngste søn, hvor de har givet ham chili cheese tops!
Jeg kører derned og får telefonnummeret på ejeren, som ikke svarer sin telefon når man ringer, lover at ringe tilbage, svarer ikke på email og ghoster er fuldstændig.
Det skal lige siges at de tager penge for poser uden hank som også er ulovligt! Hold jer langt væk!!!

30. december 2024

Er dette din virksomhed?