Jettes Diner Anmeldelser 60

2,4

Fuldstændig fantastisk service, mega sødt personale og lækker mad. Folk der lægger dårlige anmeldelser, har ikke hovedet skruet ordentligt på. Jeg vender tilbage og tager den store sult med.

Kære personale! Vi spiste frokost hos jer i ventetiden på Ærøfærgens afsejling: Friske råvarer, rigtig lækker! På hjemvejen havde vi bestilt aftensmad, men havde forregnet os med vores tid. I var... Se mere

2,4

Under middel

RÅ kylling, og manglende tilbehør

Vi var 6 mennesker der havde bestilt forskelligt take away fra Jettes diner. Da vi kom hjem med maden, var kyllingen RÅ i vores to tortilla pandekager, og der manglede tilbehør til vores chili con carne (salat og nachos) vi kontakter restauranten og de påbegynder 3 nye portioner. Jeg insisterer på at jeg ikke vil betale for det dårlige mad. Efter længere diskussion med nogle meget unge medarbejdere, træder en lidt ældre pige til, og giver mig ret i at vi skal have vores penge retur, + at vi skal stadig skal have vores 3 nye portioner. Da vi kommer hjem med de nye retter er kyllingen i tortillaerne stadig halv rå 😳

7. marts 2026

Fuldstændig fantastisk service

13. februar 2026

Vores oplevelse hører under kategorien 0 STJERNER

Vi havde 2 låger fra Svedborg Julekalenderen på 2 gange vintersuppe til Jettes Diner. Der blev serveret en porre/kartoffelsuppe der var tykkere end tarteletfyld, den havde intet med suppe at gøre. Den var toppet med græskarkerner over på en ubestemmelig tyk masse som lignede en gang opkast. Den smagte så forfærdelig at jeg kun spiste en mundfuld. Der sad 4 personer ved bordet ved siden af, de rørte heller ikke deres suppe, så vi var ikke de eneste der ikke kunne spise det. Bordet vi sad ved var møj beskidt med madrester og rande fra drikkelse, fra forrige gæster. På intet tidspunkt kom personalet for at tørre op efter dem der havde siddet der før os. Jeg spurgte en kvindelig servitrisse om hun havde sagt suppen - ja det havde hun og hun syntes at den smagte fantastisk, og det var Jette selv der havde lavet den fik vi at vide. Hun rundede så af med at sige at den jo også var gratis - den mest malplacerede bemærkning jeg længe har hørt. Jeg har nu engang betalt for vores julekalendre så gratis er den ikke for mig. Denne suppe hører til under KATEGORIEN 0 STJERNER….. hvis man ikke kan servere noget der smager godt, og ser lækkert og indbydende ud, så lad dog for guds skyld være med at være med i julekalenderen. Vi var også dernede julen 2024, her var suppe næsten lige så dårlig. Jeg har ellers så mange gode oplevelser med lækker mad fra Svendborg Julekalenderen. Jeg kommer her aldrig igen kan jeg sige, så hellere undvære mad fra Jettes Diner gratis eller betalt øv øv for en oplevelse

15. december 2025

Super charmende diner i hjertet af…

Super charmende diner i hjertet af Svendborg. Jeg bestilte en bob burger, kartofler og en øl. Servicen var fantastisk og maden lækker. Der var ikke et øje tørt! Det er godt nok længe siden jeg har fået så lækker en burger!
Jeg anbefaler stærkt denne restaurant, og er enormt uenig med de kritiske anmelder.

15. november 2025

Vil ikke anbefale Jettes diner

Vil ikke anbefale Jettes diner, da vi sad 6 personer og skulle have 6 burger vi havde glædet os til!
1. Var der kun 4 unge mennesker der var i restauranten og havde tydeligt ikke styr på køkkenet.
2. Da vi kom hjem og skulle uddele maden var der ikke skrevet hvilke burger der var hvad, så vi skulle rage ved alle sammen.
3. Burger bollens bund var hård og tør som en tvebakke.
4. Vegata burgeren var der kun salat og mikroskopisk lidt hummus i (der manglede en quinoabøf!)

Øv ingen absolut ingen anbefaling herfra!!

7. november 2025

Virkelig dårlige burgere

Virkelig dårlige burgere. Bestilte sammen med mine gæster forskellige burgers fra menu over tlf.
I den anden ende af tlf. var en lettere stresset medarbejder, som tog mod bestilling. Burgerne vi modtog ved afhentning levede slet ikke op til vores forventninger og det som stod i menukort. Der var ingen mærkning på emballage, så vi måtte åbne hver enkelt burger for at gætte os til, hvilken burger det var, bollerne var knastørre som tvebakker. Der var ingen smag i. Bestilte også en vegetarburger med quinoabøf og humus. Ved modtagelse manglede quinoabøf og der var meget lidt humus i.

7. november 2025

Uhygiejnisk og skuffende

Sød ældre dame, som tog mod bestilling. Men hun gik desværre meget lidt op i hygiejne. Hun gik og spiste med fingrene, imens hun lavede min mad. Flere gange tager hun fingrene op til munden og ind i munden, uden at vaske fingre efter.
Da vi fik maden, var der æggeskaller i, nogle af kartoflerne var rå, og vores tun sandwich var utrolig skuffende ift beskrivelsen og prisen.
Efterfølgende arbejder hun på sin computer og så render hun rundt og samler blade op fra gulvet og vander blomster, uden at vaske sine hænder før hun igen går i køkkenet.
Mht burgere, så er kvaliteten heller ikke hvad den har været.

5. november 2025

Gammel ketchup

Vi havde en dårlig oplevelse i dag som vi bliver nød til at dele med jer. Vi kunne ikke finde jeres email , så derfor skriver vi til jer her.
Den Ketchup som vi havde fået smagte ikke af ketchup mere, men af noget der var gået i gæring som en gang var ketshup. Vi var oppe med flasken og i turde ikke smage på den. Men vi fik en ny og den smagte rigtigt. Vi kunne derefter se at andre ketchup i har på bordne lignede den vi havde fået. Så vil foreslå i smager på andre i har for at se om de også er dårlige.
Ha en god weekend
Vh Jesper

31. oktober 2025

En tam oplevelse… øv

Bestilte online vis Wolt
3 xl-burger..
Da vi modtog burgerne , var der hverken skinke , ost eller bacon i … øv
En meget tam oplevelse.
Wolt var dog så søde at selv om det ikke er deres skyld, fik vi det halve beløb tilbage af prisen på burgerne. De modtog også billedet af den ene burger som bevis .
Min anbefaling… køb kun derfra hvis du spiser på stedet

19. oktober 2025

Efter lang ventetid fik vi endelig…

Efter lang ventetid fik vi endelig vores mad, vi kunne høre at de havde rodet rundt i bestillingen så spurgte ind til om vores ordre var som bestilt JA siger d3n snotforvirrede teenager og giver os vores mad. Da vi kommer hjem er det IKKE som bestilt, maden er kold da den har stået og ventet på at de skulle lave dn burger vi havde bestilt, og ALLIGEVEL pakker hun den forkerte burger ned.
Smagen af maden var i bedste fald middelmådig, betjeningen helt af hel.vede til. ALDRIG MERE JETTES DINER 😡😡😡

20. juni 2025

Ligegyldig mad

Ingen bordbestilling mulig.
Efter en køtid på ca 15 min. for at bestille, ventede vi på maden i en time.
Kyllingeburger i bedste fald middelmådig. Nachos var hverken bedre eller værre end fra det lokale pizzaria.

17. maj 2025

Det eneste der var mere tørt end…

Det eneste der var mere tørt end burgerbollen, var faktisk osten….🫲🙄🫱 Den var brændt helt sort, og var knasende som kiks…. Hvordan det så kan lade sig gøre….
Vi trodsede de andre dårlige anmeldelser, og det var en fejl….👍

21. marts 2025

Stedet bliver dårligere og dårligere…

Stedet bliver dårligere og dårligere for hver år...
De blev kendt for deres store saftige burger , aldrig har jeg set en så tam burger bøf, den var så tør og så ringe at h os det ikke var fordi jeg var så sulten , ja så havde jeg ikke spist den.
Vi ventede en time på maden og da jeg går op får at høre hvor maden bliver af , står selveste ejer og råber og skælder mig ud over de ikke kan gøre det hurtigere, fordi de har så mange bestillinger..... Chefen...
Øøøøø, netop, måske skulle man sige stop vi tager ikke imod flere bestillinger før vi kan følge med.
Den ene medarbejder blev spurgt til hvad det betød ekstra tilbehør til salaten, hvor til hun svare , det ved jeg da ikke , det kan være meget forskelligt.....og kunden spørger kan du finde ud af det , hvortil hun råber til chefen hvad er ekstra tilbehør....Chefen svare tja det kan jo være meget kylling, kød , bacon...super nonchalant...
Uden for siger en tjener vi har F...ing travlt kan du ikke se det...
Jeg er rystet
Hvis jeg kunne gi 0 havde jeg gjort det.
Jettes diner har haft sine velmagtsdage...
Det bedste de kunne gøre er at dreje nøglen rundt og gå på pension.

21. september 2024

Øv…kold og sidenhen lunken Chili con…

Øv…kold og sidenhen lunken Chili con carne. Den måtte tilbage til køkkenet fordi den var kold, og kom tilbage lunken. Det er altså ikke godt nok. Ved fra tidligere at det er en god og veltilberedt ret, og nu er det træls med den oplevelse.

15. september 2024

Kunne man give 0 stjerne havde de fået…

Kunne man give 0 stjerne havde de fået det.
Det er ligemeget hvad du bestiller, så får du det ikke, du får alt andet og de er ligeglad med når du Beder om mad uden bestemte madvarer pga af allergier.

Vi går derfra med en meget syg person og 2 helt ualmindelig ringe burgere som
Var kolde og kom 1,5 time efter bestilling

4. august 2024

Laaang ventetid på mad

Været på spisestedet for 2 år siden, hvor alt var godt.
Denne gang bliver den sidste - vi ventede over 1 time på maden, og der var INGEN som os, der sad udenfor, der fik noget mad i dette tidsrum. Meget dårligt af stedet, at de ikke informerede om det.
De bestilte burgere og kartofler var heldigvis udemærket, og undrer mig, at stedet ikke retter op på det som anmelderne kommer med. Lyt til jeres kunder, da dårlig omtale kan ødelægge et sted.

28. juli 2024

Er dette din virksomhed?