Super duidelijke site en snelle levering Binnen 1 dag in huis zodat we ons probleem sneller op konden lossen met de Miele wasdroger Ook goed dat we originele onderdelen kregen met duidelijke gebr... Se mere
Goede product geleverd , dat is al bijzonder tegenwoordig. Binnen 1 dag ontvangen . Beste prijs en gewoon in enveloppe, niks dozen en onnodige verpakking. Kortom goed bezig . Bedankt Wasdroger doe... Se mere
Deurgreep van onze Liebherr diepvries ging kapot. Tijdens het googelen bleek OnderdelenExpert met stip de goedkoopste; het verschil met andere leveranciers bleek zelfs zo groot dat ik begon te twijfel... Se mere
Pralka miała dwa rn servisowe nie wiem dlaczego ale stąd był problem ze firma wysyłała inny produkt nie mam pojęcia czyja to wina może błąd przy przyklejaniu stikera całkiem też możliwe. Szkoda tylko... Se mere
OnderdelenExpert is de leverancier voor uw alle witgoed onderdelen. Wij bieden u een ruime voorraad met onderdelen Miele aeg zanussi whirlpool siemens bosch atag etna bauknecht liebherr itho novy en meer. Maar ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Wanneer u vandaag uw onderdelen besteld heeft u deze morgen in huis. U betaald de onderdelen veilig met iDeal. Vanaf nu hoeft u niet meer naar een winkel voor uw onderdelen maar kunt u alles vanuit uw luie stoel bestellen. Erg gemakkelijk en snel. In onze webshop kunt u eenvoudig uw witgoed onderdelen bestellen. Alles wordt verstuurd met PostNL of GLS. Vandaag besteld = Morgen in huis! Hiernaast een opsomming van welke witgoedonderdelen u kunt bestellen: • wasmachine onderdelen • vaatwasser onderdelen • afzuigkap onderdelen • koffieapparaat onderdelen • droger onderdelen • magnetron onderdelen • koelkast onderdelen • vriezer onderdelen • stofzuiger onderdelen
Industriepark 20, 5374 CM, Schaijk, Holland
- 0486-425215
- info@onderdelenexpert.nl
- www.onderdelenexpert.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Never buy there again
After just a few months, the part I ordered started to show signs of wear and is no longer usable. They claim this is normal due to usage. Of course I used the item, but you’d expect it to last longer, the proof is in the pudding, so take responsibility.
Verkoopt imitatie producten onder…
Verkoopt imitatie producten onder originele artikelnummers van Miele, als je hier als koper niet mee akkoord gaat krijg je vervolgens retourkosten gepresenteerd.
Aangesproken op hún verantwoordelijkheid om aan te geven dat zei de eancodes en artikelomschrijving moeten wijzigen, maar als reactie hierop ontvang je “ waar heb je gelezen dat het om een echt product gaat”
Bijzondere manier van handelen. Wordt vervolg.
Onderdeel is goedkoop top!
Onderdeel is goedkoop top!
De levering was 2 dagen later dan op track&trace
Qua tijdstip bezorging was afgeleverd.
Wel geld innen maar product niet leveren
Erg slechte service. Onderdeel voor de oven (bakplaat) besteld en betaald. Na ruim een week geen bericht of iets ontvangen terwijl op de site vermeld staat dat levering binnen 3 dagen is.
Zelf contact opgenomen, reactie met nieuwe datum en week na die datum nog steeds geen levering en wederom geen communicatie hierover.
Op deze manier geen bestaansrecht als webwinkel als je het mij vraagt
De beste prijs voor dit onderdeel
De beste prijs voor dit onderdeel. Het werd de volgende dag al geleverd en was heel goed verpakt.
snelle en goede communicatie
Kreeg snel positief antwoord op mijn vraag of de accessoire voor mijn apparaat geschikt was. Snelle levering.
bestelling correct en snel geleverd
bestelling correct en snel geleverd, ook de mail wisseling idem dito
Top bedrijf
Zoals altijd op tijd bezorgd en materialen goed verpakt
Het bestelde artikelen was zeer snel in…
Het bestelde artikelen was zeer snel in huis ,maar na retour gestuurd het artikel, hoor je niks meer van ze ,terugbetalen zijn ze helemaal slecht in ,jammer nooit meer iets kopen bij hun.Gewoon een hele slechte service ,denk dat ik mijn geld nooit meer terug krijg als ik de andere revieuws leest ,2 keer berichtje gestuurd en allebei geblokkeerd nou dan weet je het wel ,smeriger praktijken dus ,niet open en eerlijk .
Onbetrouwbare webshop
Mijn artikel binnen 14 dagen retour gestuurd, maar na ruim een maand nog steeds niet terugbetaald. Zodra ik ze bel staat het geld binnen een paar dagen op de rekening. 'Vergeten'? Aangezien meerdere reviewers dezelfde ervaring hebben gehad lijkt het erop dat ze met opzet niets terugbetalen in de hoop dat je het vergeet. Oplichterij dus.
Daarnaast waren de verzendkosten niet terugbetaald, terwijl dit wettelijk wel verplicht is. Bij contact zeggen ze zonder verdere uitleg dat ze dit niet hoeven te doen, terwijl dit wel in hun algemene voorwaarden staat. Opnieuw: veel andere reviewers met hetzelfde probleem. Ze proberen het gewoon want er zijn genoeg klanten die het niet doorhebben of niet de moeite nemen om er zelf achteraan te gaan. Uiteindelijk via een klacht bij Thuiswinkel.org alsnog mijn geld teruggekregen. Smerige praktijken!
Snel geleverd
Duidelijke website en gemakkelijk en snel te bestellen.
Helaas paste de bestelde lade niet helemaal goed. Op de website kun je het typenummer van de koelkast invullen maar in het popupmenu kwam onze koel/vriescombinatie niet voor (waarschijnlijk omdat die te nieuw is) Met wat hulpmiddelen toch kunnen installeren.
sla deze site op !!
sla deze site op !!! echt de best in Nederland! super kwaliteit en volgende dag thuis! een topper 👍🏽
Ruime keuze en super snelle levering
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
En wat heel belangrijk is ,de klantenservice is telefonisch bereikbaar.
snelle service en correct afgehandeld
Nooit meer ...
Een stoffilter besteld voor mijn wasdroger. Het filter was aanzienlijk kleiner dan de specificatie, dus onbruikbaar. Meneer van de klantenservice bleef echter een paar mailwisselingen lang volhouden dat ik een verkeerd onderdeel heb besteld.
Toen we het eindelijk eens waren dat het product niet deugt, stelde hij voor om het retour te sturen door op de oorspronkelijke verzendlabel mijn adres door te krassen en "retour afzender" te doen. Naast dat dat sowieso niet de bedoeling is, heeft dat als nadeel dat ik geen track&trace code heb. Het risico voor eventuele vermissing wilde de meneer van de klantenservice niet op zich nemen, maar wilde ook geen normale, nieuwe, verzendlabel sturen. Ik heb toen maar een klacht ingediend bij thuiswinkel.org. Dat werkte, want ik heb het aankoopbedrag terug gekregen. Meneer heeft me nog wel een boze mail nagestuurd, dat ik in het vervolg niet meer op internet moet winkelen. Ik weet niet of ik het advies helemaal ga opvolgen, maar in ieder geval nooit meer bij OnderdelenExpert... daar zijn we het wel over eens.