Bestelproces zeer duidelijk en makkelijk. Op technische vragen en advies duidelijk en uitvoerig antwoord. Wordt er even niet opgenomen dan binnen 10 minuten wordt je terug gebeld. Levering correct e... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Qua service verdienen ze wat mij betreft nog een extra ster. Ik had 1001 vragen en deze werden allemaal persoonlijk beantwoord via whatsapp .... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede service niks op aan temerken Jackery 3 pro max en plus een accu bij ze besteld goede uitleg er over alleen bij levering kwam ik er achter dat de antenne los zit moet nog op gelost worden maar... Se mere
Virksomheden har svaret
Green Wave is de specialist in plug-in thuisbatterijen en slimme energie oplossingen. Bij Green Wave geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare, slimme en duurzame energie. Daarom bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment plug-in thuisbatterijen en hoogwaardige groene technologie die écht werkt voor Nederlandse huishoudens. Wij staan bekend om onze eerlijke adviezen, snelle service en transparante communicatie. Geen ingewikkelde termen of loze beloftes, maar duidelijke informatie, producten die zichzelf bewijzen en klantenservice die altijd met je meedenkt. Klanten waarderen ons om; plug & play oplossingen die iedereen zelf kan installeren, heldere uitleg zonder gedoe, snelle levering en directe support & producten die bijdragen aan lagere energiekosten en een groener huishouden. Green Wave groeit hard, maar blijft nuchter: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Green Wave staat voor; Slimmer. Groener. Goedkoper.
Haarlemmerweg 319D, 1051LG, Amsterdam, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer fijne communicatie! Goed geïnformeerd en snelle correcte afhandeling! Aanrader!

Besvarelse fra Green Wave
Prima geduldige uitleg en daadwerkelijke hulp! Hartelijke dank. Het geeft een goed gevoel als klant om op deze manier geholpen te worden. HW

Besvarelse fra Green Wave
Goede duidelijke uitleg van Koen gaf de doorslag om voor Jackery te kiezen.
Installatie was een fluitje van een cent.
Thuisbatterij ziet er kwaliteit goed en tot nu toe werkt het prima.
Zeker aan te bevelen!

Besvarelse fra Green Wave
Ik had 1001 vragen en deze werden allemaal persoonlijk beantwoord via whatsapp . Geen chatbot. Zeer goede hulp bij de installatie en uitleg wat er gaat gebeuren. Prima zelf te doen.
Ook de prijzen van de batterijen zijn prima. De batterijen zijn terug te verdienen. Hoe minder terugleveringskosten ik hoef te betalen voor mijn zonnepanelen, hoe beter, plus mijn eigen stroom gaat niet verloren.
Ook met betrekking tot brandveiligheid uitleg gekregen. Als de batterij te heet zou worden dan blust hij zichzelf.
De batterij is actief, dus nu afwachten wat de jaarrekening zegt, maar ik beveel het bedrijf absoluut aan.

Besvarelse fra Green Wave
Zeer goede ervaring. Duidelijke communicatie en prima levering. Alles werkt perfect.

Besvarelse fra Green Wave
Goede service niks op aan temerken
Jackery 3 pro max en plus een accu bij ze besteld goede uitleg er over alleen bij levering kwam ik er achter dat de antenne los zit moet nog op gelost worden maar daar heb ik alle vertrouwen in en p1 meter was later geleverd hebben ze me een mailtje over gestuurd en app bericht dag later had ik hem al via de post binnen supper ga zo door

Besvarelse fra Green Wave
De bestelling werd netjes geleverd zoals beloofd. Ook werd er voor afgaand goed over gecommuniceerd door zowel Green Wave als hun transporteur.

Besvarelse fra Green Wave
Green Wave heeft precies gedaan wat het heeft beloofd

Besvarelse fra Green Wave
Na uitgebreid testen ben ik de volgende punten tegengekomen, die schijnbaar niet opgelost (willen) worden:
1: AI is niet meer dan een aan-uit schakelaar die door de gebruiker wordt ingesteld maar niet meer dan tot middernacht vooruit kijkt ipv de werkelijke day-ahead meeneemt, hierdoor mist de forecast de goedkope uren in de vroege ochtend. Ik zou verwachten dat het model getraind wordt door de laad karaketristiek en ontlaad karakteristieken en werkelijk intelligent is om zelf de hoge en lage waardes te bepalen zonde r interventie van de gebruiker.
2: Ondanks het feit dat de handleiding stelt dat indien de batterij vol is, deze aan het grid gaat leveren bij koppeling van PV rechtstreeks aan de accu (DC-DC), worden de zonnepanelen naar nul gerampt indiend e batterij vol is, dit kost mij dagelijks 50% capacitiet van mijn geinstaleerde pv. Workaround is nu om met homewizard sockets de AC grid te blokkeren naar de accu zodat deze niet onverhoopt geladen kan worden vanuit homegrid. pff moet je zelf wer met schijnoplossingen komen.
3: Ondanks het feit dat ik het laden uit grid via de timer niet hebt ingesteld (alleen ontladen in de avond), besluit de controller toch maar om overdag vanuit mijn homegrid (die gevoed wordt door een tweede PV Ac converter) te gaan laden. Zie punt 2, door homewizard sockets een blokkade in te stellen tussen 10-15 kan dit weer voorkomen worden. Feit blijft wel dat ik dus zelf goed moet opletten hoe het weer er de volgende dag uitziet.
Al met al zijn de accu's ok, maar de software is echt niet best ontworpen. Zou leuk zijn als er een API aan zit zodat ik zelf de sturing kan ontwikkelen, een beetje Python programmeur metAI kennis kan dit beter.

Besvarelse fra Green Wave
Bestelproces zeer duidelijk en makkelijk.
Op technische vragen en advies duidelijk en uitvoerig antwoord. Wordt er even niet opgenomen dan binnen 10 minuten wordt je terug gebeld. Levering correct en geheel volgens afspraak. Installatie probleemloos, een vraag over de app instelling direct duidelijk antwoord. Niks dan lof over Green Wave.

Besvarelse fra Green Wave
Tot mijn vreugde komen jullie je afspraken na, communiceren jullie goed en leveren een goed product. Ik heb de laatste jaren veel slechte ervaringen gehad maar jullie zijn de uitzondering op de (bijna) regel

Besvarelse fra Green Wave
Op tijd geleverd en goede begeleiding bij opstarten

Besvarelse fra Green Wave
Via de app direct antwoord op mijn vragen over de bestelling. Ook het contact over de bezorging ging zeer goed.

Besvarelse fra Green Wave
Goede hulp bij aanschaf en ook de nazorg is perfect. Batterij werkt nu kijken hoe het in de praktijk gaat werken.

Besvarelse fra Green Wave
Had al 16 dagen problemen met homewizzard. No data. Verder kwam ik niet. Had op 1 april weer aanvulling Jackery binnengekregen en Koen heeft vanmorgen geholpen met alles werkzaam te maken. ME HAPPY. Top bedrijf. Service grandioos. Kan niet 1 negatief aspect bedenken. Groetjes Ge

Besvarelse fra Green Wave
Ik heb absoluut niet de Plug en Play ervaring gehad, app password werkte niet via Apple e-mail, app update werkte niet, geen Nederlandse beschrijving in de verpakking. Het duurde uiteindelijk 3 uur met de nodige stress om alles werkend te krijgen. Wel goede begeleiding vanuit Green Wave. Mijn tip, begin met installeren als er hulp via telefoon beschikbaar is.

Besvarelse fra Green Wave
Læs mere om andre typer anmeldelser.