Super duidelijke site en snelle levering Binnen 1 dag in huis zodat we ons probleem sneller op konden lossen met de Miele wasdroger Ook goed dat we originele onderdelen kregen met duidelijke gebr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goede product geleverd , dat is al bijzonder tegenwoordig. Binnen 1 dag ontvangen . Beste prijs en gewoon in enveloppe, niks dozen en onnodige verpakking. Kortom goed bezig . Bedankt Wasdroger doe... Se mere
Deurgreep van onze Liebherr diepvries ging kapot. Tijdens het googelen bleek OnderdelenExpert met stip de goedkoopste; het verschil met andere leveranciers bleek zelfs zo groot dat ik begon te twijfel... Se mere
Pralka miała dwa rn servisowe nie wiem dlaczego ale stąd był problem ze firma wysyłała inny produkt nie mam pojęcia czyja to wina może błąd przy przyklejaniu stikera całkiem też możliwe. Szkoda tylko... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
OnderdelenExpert is de leverancier voor uw alle witgoed onderdelen. Wij bieden u een ruime voorraad met onderdelen Miele aeg zanussi whirlpool siemens bosch atag etna bauknecht liebherr itho novy en meer. Maar ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Wanneer u vandaag uw onderdelen besteld heeft u deze morgen in huis. U betaald de onderdelen veilig met iDeal. Vanaf nu hoeft u niet meer naar een winkel voor uw onderdelen maar kunt u alles vanuit uw luie stoel bestellen. Erg gemakkelijk en snel. In onze webshop kunt u eenvoudig uw witgoed onderdelen bestellen. Alles wordt verstuurd met PostNL of GLS. Vandaag besteld = Morgen in huis! Hiernaast een opsomming van welke witgoedonderdelen u kunt bestellen: • wasmachine onderdelen • vaatwasser onderdelen • afzuigkap onderdelen • koffieapparaat onderdelen • droger onderdelen • magnetron onderdelen • koelkast onderdelen • vriezer onderdelen • stofzuiger onderdelen
Kontaktoplysninger
Industriepark 20, 5374 CM, Schaijk, Holland
- 0486-425215
- info@onderdelenexpert.nl
- www.onderdelenexpert.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uitstekende service, snelle levering
Vraag over het benodigde onderdeel werd snel beantwoord en na bestelling had ik het onderdeel een dag later al in huis. Uitstekende service dus.
Op tijd en het juiste geleverd.
Maandag eind morgen besteld
Maandag eind morgen besteld. Dinsdag om de middag was het er al, en 15 minuten later was het herstelt. Dik te vreden!!!!! En ik was bij jullie ook nog aan goedkoopste adres. Duurdere waar ik eerst was, lukte het niet voor mij om iets te bestellen, en plotseling zag ik jullie/ KLASSE. dit betreft order 000145324
Besteld Smeg rubberen voetjes…
Besteld Smeg rubberen voetjes pannendrager. Prijs/ kwaliteit top en snelle levering.
Zeer snelle levering.
Zeer snelle levering.
Goede communicatie over de zending
Eenvoudig artikel te vinden op de website
Kwaliteit van onderdeel perfect passend
Misleidende product omschrijvingen!!
Misleidende product omschrijvingen!!
Een "orgineel" product aanbieden en vervolgens een replica opsturen.
En dat voor ruim €30 meer dan andere aanbieders!!
Als je daar dan een mail over stuurt, wordt je ook nog eens verweten dat je zelf wel moeten snappen dat je voor die prijs geen orgineel product ontvangt.
Met andere woorden: bestel hier niets, want het zijn misleidende product omschrijvingen!!
De goederen voldeden aan de gevraagde…
De goederen voldeden aan de gevraagde specificaties, waren van uitstekende kwaliteit en de verzending en levering waren snel. Ik dank u van harte.❤️
Snel geleverd en goed product
Duidelijke levering met track and…
Duidelijke levering met track and trace. Daarnaast ook een snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden.
Juiste onderdeel en snelle levering
Goede service ik heb zondag onderdelen…
Goede service ik heb zondag onderdelen voor vaatwasser besteld dinsdag had ik het in huis.
Ik raad het aan.
Slechte ervaring
Website beveelt verkeerde producten aan en moest op eigen kosten terug sturen. Daarna weigerde meneer verzendkosten van bestelde artikel terug te storten.Dit is niet conform consumentenrecht. Gelukkig is deze webshop aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Na melding van deze kwestie was de zaak snel opgelost. Ontzettend jammer hoe een bedrijf zichzelf op deze manier uit de markt prijst.
Onderdelenexpert valse advertenties
Onderdelenexpert adverteert met “Vandaag besteld, morgen in huis”. In mijn geval stond er een levertijd van 3 dagen aangegeven. Toch werd mijn bestelling van 7 augustus 2025 pas op 18 augustus 2025 geleverd, 11 dagen later. Hierdoor moest ik het onderdeel elders aanschaffen.
Ik heb het artikel ongeopend en in originele verpakking retour gestuurd en daarbij terecht verzocht om terugbetaling van aankoopprijs, verzendkosten én retourkosten. Ondanks meerdere mails heeft men enkel de aankoopprijs (€ 43,00) terugbetaald, terwijl er in totaal € 69,09 verschuldigd is.
Dat een bedrijf zich bij een foutieve levering zo opstelt en weigert de volledige kosten te vergoeden, vind ik eerlijk gezegd erg flauw en absoluut niet klantvriendelijk. Ik moet nu extra stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen.
Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.
Misleidende productomschrijving
Ik had een V-snaar voor een Miele wasdroger gekocht. De snaar zou van Miele zelf zijn. Het artikelnummer en EAN nummer kwam overeen met die van Miele en op de foto van OnderdelenExpert is ook het Miele logo en artikelnummer op de snaar afgebeeld.
Echter de snaar die ik ontvangen heb is van het merk Optibelt. De snaar komt niet overeen met de foto. Als ik wist dat ik een Optibelt snaar zou ontvangen zou ik het elders besteld hebben want dat had de helft van de aankoopprijs gescheeld. Ik wilde juist het originele onderdeel hebben.
Ik zou het nu kunnen retourneren, maar dan zit ik nog dagen met een kapotte wasdroger. Bovendien begrijp ik van andere reviews dat ik mogelijk zelf de retourneerkosten moet betalen. Dat ga ik dus niet doen.
Ik zal hier niet opnieuw bestellen en ik raad iedereen af om hier (originele) onderdelen te kopen.
Geen sterren zo slecht heb mijn pakket…
Geen sterren zo slecht heb mijn pakket retour gedaan zeggen ze dat ze t zogenaamd niet hebben ontvangen
Dus ben me geld kwijt en ook geen onderdeel echt schandalig
NIET BESTELLEN HIER ECHT OPLICHTERS

Besvarelse fra OnderdelenExpert
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.