Havde bestilt morgenmad til tidlig afgang kl 06:00 mod Faro onsdag 17/6-2026. Efter take off, gik personalet igang med at sælge kaffe og sandwich. Vi sagde vi havde bestilt morgenmad, hvortil vi... Se mere
Set i lyset af at Norwigians opkøb af Spies, så syntes jeg godt nok de skal til at komme ind i kampen med service. Især på deres kundeservice, havde brug for hjælp og fik hjælp, men kun fordi jeg kan... Se mere
virkelig dårlig service på alle måder, ankommer 5 min for sent i Las palmas lufthavn, vi er der 40 min før flyet letter, en stram dame siger bare , youre late, buy new tickets, hvorefter hun ikke v... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Service er vigtigere end dette!
Når jeg rejser er Norwigian altid et af de første flyselvskaber jeg kigger på. Dog er jeg begyndt ikke at gide flyve med jer længere. Jeg synes i generelt har en fin service på flyet og jeg er da altid kommet sikkert frem og tilbage. Dog betyder service før og efter min flyvetur også rigtig meget for mig.
I Marts måned var jeg en tur i London på weekend ophold, det vil sige mandag morgen kl. 8 skulle jeg på job igen. Vi havde sørget for at vi ville være hjemme kl. 21. Det er naturligvis muligt at blive forsinket, hvilket vi også gjorde. Kl. 4 om morgenen mandag var jeg hjemme i seng - altså en del timer efter planlagt.
At der er forsinkelse kan ske, men måden hvorpå man vælger at håndtere sine forsinkelser over for sine kunder er en helt anden.
Jeg fik aldrig en besked om en forsinkelse (Eller jeg fik den dagen efter da jeg var kommet hjem igen) men kunne blot se det blev mere og mere forsinket. Da jeg går i skranken for at høre om de ved noget om hvad det skyldes og hvad vi kan forvente bliver svaret blot: Ja det kunne jo være vejret så vi kunne bare sætte os tilbage og vente.
Nå, jamen det gjorde vi så i et par timer, med lukkede butikker og intet at købe at drikke eller spise.
Nu har jeg så lige været i London igen på en længere ferie. Igen på hjemturen er i forsinket. Igen, det er noget der kan ske. Men håndteringen af dette er igen ikke i orden. Jeg får først besked om dette når jeg sidder inde i flyet godt en time efter jeg skulle være fløjet. Denne gang gad jeg ikke gå ned og spørge ind til det da jeg ikke gad attituden omkring dette.
Nu ved jeg ikke om dem der sidder i lufthavnen er ansat helt hos jer, da det naturligvis er i England det er forgået, men jeg regner med SMS'erne og anden service er fra jer og den er bare ikke god nok for mig når jeg har familie og arbejde hjemme der venter på mig.
Jeg har efter rejserne begge gange fundet ud af det skyldes folk har for meget håndbagage med. Det bør i simpelthen slå hårdere ned over. Har de mere end det håndbagage med der er tilladt så tag det fra og så til sidst se om der er plads til det. Det kan ikke passe det andet.
Håber i får tjekket op på jeres serviceniveau omkring beskeder til kunderne og håndbagagen for ud over det har jeg ikke et ondt ord at sige - det vægter bare for meget hos mig til at jeg fortsat kan benytte jer af mig hvis det fortsætter.
Den dårligste oplevelse længe
Den dårligste oplevelse længe!
Jeg skulle flyve fra København til Aalborg med Norwigian i søndags. Flyet skulle lette kl. 18:30, men jeg får besked om, at flyet er forsinket og først kan flyve kl. 21.00. Jeg henvender mig i Norwigians skrænke i Transfer centret i Københavns lufthavn, da jeg havde et spørgsmål vedrørende min rejse. Da jeg henvender mig, bliver jeg mødt af en ung fyr, der afviser mig og fortæller, at han ikke har tid til hverken at høre eller svare på mit spørgsmål, da han har travlt. Jeg spørger, hvor jeg så kan henvende mig, hvortil han fortæller, at jeg må vente på, at jeg får yderligere information. Jeg går tilbage til gaten og henvender mig i skranken der for at forsøge at komme i kontakt med noget personale. Her får jeg at vide, at jeg skal henvende mig i Transfer centret - hvor jeg lige havde været, og hvor der absolut ingen hjælp var at hente - han ville som sagt ikke engang høre, hvad jeg havde at sige. Jeg får så endnu en besked om, at flyet er yderligere 1 time forsinket og først flyver kl. 22. Sådanne beskeder når jeg at få 4 af, hvor tidsplanen hele tiden bliver udskudt. Servicen er udpræget dårlig og personalet, jeg kom i kontakt med, var decideret ubehagelige at tale med. Da jeg eksempelvis spørger en ansat i Norwigians skranke om anvisning til et område med nogle bænke eller mulighed for at komme til at ligge ned et sted (jeg kom direkte fra Tokyo og havde ikke sovet i et døgn), får jeg et flabet svar, hvor den unge fyr fortæller mig, at det her er en lufthavn og ikke et hotel. Jeg fik udleveret to papirer på engelsk med noget information om mine rettigheder, hvor det bl.a. fremgår, at jeg har krav på noget kompensation. Det fremgår dog ikke, hvordan jeg søger herom - ud over at det skal ske online. Efter at have søgt rundt på Norwigians hjemmeside uden at finde frem til, hvordan jeg kunne søge om kompensation, tog jeg kontakt til Norwigians personale i lufthavnen. Her kommer jeg til at tale med en ung fyr, der ikke kender til det papir, jeg lige har fået udleveret i nøjagtig samme skranke af hans kollega for ganske kort tid siden, og han ved i øvrigt ikke, hvordan jeg skal søge om kompensation. Det kunne have været rigtig smart, at det fremgik af de udleverede papirer. Det virker som en rigtig god forretning at gøre det umådelig svært og kompliceret, da det uden tvivl resulterer i, at mange giver op. Gaten blev ændret tre gange og vi fløj først fra København kl. 23:15. I lufthavnen fik jeg at vide, at de ikke vidste hvorfor flyet var forsinket og jeg oplevede i høj grad at mangle information. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at flyve med Norwigian!!!
Aflyst fly
Aflyst fly
Jeg skulle med fly fra Aalborg til København den 26/6. aftenen før modtager jeg sms at flyet er aflyst - ingen forklaring hvorfor. Kl. 0.18 modtager jeg ny SMS at der er indsat busser til at køre turen kl. 08.30. Jeg skal til møde kl. 11.00 så den tur er udelukket. Herefter kontakter jeg kundeservice for at få en forklaring, her er man en stor undskyldning. Jeg forlanger mine penge retur og her kommer det uacceptable!! Der går mellem 25 og 28 dage inden mine penge kommer retur. det gik ellers hurtigt med at hæve dem, skal jeg love for. Ualmindelig dårlig service :-(
Forsinket Fly
Lavpris flybilletter burde ikke være ensbetydende med forsinkede fly. Men det var det sidst jeg fløj med selskabet, det betød jeg missede min videre transport. Hvilket var yderst uheldigt for mig.
Amatøragtig håndtering af gruppebooking
I forbindelse med gruppebooking med booking nr 75ZMPM, 8000EW og 80YG83, har jeg oplevet et ringe service niveau.
Registrering i systemet ...
Allerede inden afrejse havde jeg problemer med at registrere alle medlemmer i grupperejsen.
Jeg forsøgte adskillige gange at lægge de 27 passagerer ind i jeres system. Jeg ringede 4 gange til support, der heller ikke kunne finde ud af at få os registreret i systemet.
Efter et par timers tovtrækkeri fik jeg lov til at sende Excel fil over alle deltagere med deres respektive fuldenavn, pas nr samt booking reference.
Indcheckning i CPH lufthavn ...
Da vi kommer til KBH lufthavn kan vi ikke booke automatisk - og må i bagage drop, hvor vi får en modvillig og meget lidt servicemindet betjening. 5 passagerer er ikke blevet booket ind, men til gengæld står jeg 3 gange i systemet. Det tager 1,5 time at få løst dette og undervejs var Baggage drop personallet decideret uforskammet - Resten af Flyveturen til Orlando forløb uden problemer.
Indcheckning Orlando ...
Da vi skal checke ind i Orlando får vi igen problemer. Jeg samt to andre gruppemedlemmer er ikke registreret i bookingen ... det tager 2 timer og 15 min før at der er styr på billetterne.
Jeg har rejst en del og har aldrig været ude for så ringe en håndtering af en grupperejse. Jeg vil gerne vide hvordan I vil kompensere os for ventetid samt den måde vi er blevet behandlet på.
Svaret fra Norweigan Group Department er som følger ...
"Men når dere sendte navneliste til oss, da burde alt blitt riktig, så vet ikke helt hva som har skjedd der dessverre."
Det er utroligt amatøragtigt håndteret!
Forsinket uden kompensation
Skulle fra Aalborg til København en dag til møde. Men deres fly er ofte meget forsinket og sidst måtte jeg tage en taxa begge veje og ikke toget som normalt. Det kan ikke være rimeligt at man skal lægge en time til hver vej for at være sikker. Skrev til Norwigian og efter lang tids venten fik jeg at vide de ikke ville dække mine taxa udgifter.
Dårlig kundeservice
Meget lang ventetid på kundeservice. Da man endelig kom igennem skulle man stilles om til en anden med kraftig østeuropæisk accent, der ikke kunne / ville hjælpe. Spurgte hele tiden om, der var andet hun kunne hjælpe med. Nej, jeg ville bare have hjælpe det det jeg spurgte om, men det kunne hun ikke.
Man betaler mindre - men man får ikke ret meget.